e1995kati Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας έχει κανείς αυτό το πρόγραμμα της wind 50αρι απεριόριστα κινητά και σταθερά? Στο σπίτι με τα 360 λεπτά προς κινητά που δίνει η βοντα τα θεωρώ λίγα και ακριβά για 24 ευρώ όταν η γουιντ δίνει απερ με 26....έχει κανείς το πρόγραμμα μήπως υπάρχουν όροι ορθής πολιτικής στα κινητά τα 1500? Δεν ξέρω τώρα με την βοντα πιάνω 49 mgps περίπου με wind θα είναι το ίδιο? Πείτε μου τις γνώμες ανάμεσα απ' αυτές τις δύο σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών? Μίλησα και με nova και μου είπαν με 3 ευρώ επιπλέον απερ κινητά εσείς ποια έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη?
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 On 18/01/2022 at 16:43, e1995kati said: Καλησπέρα σας έχει κανείς αυτό το πρόγραμμα της wind 50αρι απεριόριστα κινητά και σταθερά? Στο σπίτι με τα 360 λεπτά προς κινητά που δίνει η βοντα τα θεωρώ λίγα και ακριβά για 24 ευρώ όταν η γουιντ δίνει απερ με 26....έχει κανείς το πρόγραμμα μήπως υπάρχουν όροι ορθής πολιτικής στα κινητά τα 1500? Δεν ξέρω τώρα με την βοντα πιάνω 49 mgps περίπου με wind θα είναι το ίδιο? Πείτε μου τις γνώμες ανάμεσα απ' αυτές τις δύο σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών? Μίλησα και με nova και μου είπαν με 3 ευρώ επιπλέον απερ κινητά εσείς ποια έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη? με 30 δινει η nova 100ari vdsl με απεριοριστα κινητα και eon.ιδια ταχυτητα θα εχεις οπου και να πας.ιδιο χαλκο ιδιο dslam.απλα αλλαζει το cpe.
eft Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Νομίζω η nova eon 100 με απεριόριστα κινητό έχει 36. Όσο για wind βρήκα Vdsl 100 απεριόριστα κινητό 26 ευρώ και ένα πάγιο δώρο Και Lenovo tablet m7 δώρο από εξωτερικό συνεργάτη wind αλλά δυστυχώς μου είπαν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου για εμένα
e1995kati Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Με τις λήξεις συμβόλαιο τώρα τι παίζει? Ξέρει κανείς πάλι τα ίδια υπέρογκα ποσά σε περίπτωση διακοπής είμαι στον πρώτο μήνα 100αρας σε βοντα Ayto einai tis wind Σε wind kai nova υπάρχει πρόγραμμα για να πάρεις κωδικούς voip και να τους βάλεις σε δικό σου εξοπλισμό. Όπως υπάρχει για βοντα στο h300s ?
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 On 27/01/2022 at 11:47, e1995kati said: Σε wind kai nova υπάρχει πρόγραμμα για να πάρεις κωδικούς voip και να τους βάλεις σε δικό σου εξοπλισμό. Όπως υπάρχει για βοντα στο h300s ? σε nova ακομα και να τους παρεις οπως εχουμε πει και σε αλλα 2 θεματα δεν θα παιξει. οσο ξερω το ιδιο ισχυει και για wind που αναφερθηκε σε ενα αλλο θεμα.
zanskou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 κοιτούσα κι εγώ πρόσφατα τη συγκεκριμένη προσφορά. στην περιοχη μου (Κερατσίνι) ξαφνικά δεν υπάρχει κανεις που να μπορει να δώσει 50 ή 100 πέρα από τη Wind ενώ μεχρι πριν λιγο καιρο υπήρχε διαθεσιμοτητα για 50 και από ΟΤΕ που ειχα κοιτάξει (τώρα ειμαι με 24αρα Vodafone) . Αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι οτι όταν τους κάλεσα μου ειπαν οτι δεν μπορούν να δώσουν τη συγκεκριμένη ταχύτητα σε φορητότητα αλλά θα πρέπει να πάω υποχρεωτικά σε νέα γραμμή (υποτίθεται οτι εκαναν έλεγχο διαθεσιμότητας με αριθμού βρόχου). Εχει ξανατύχει σε κανεναν ;
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Just now, zanskou said: κοιτούσα κι εγώ πρόσφατα τη συγκεκριμένη προσφορά. στην περιοχη μου (Κερατσίνι) ξαφνικά δεν υπάρχει κανεις που να μπορει να δώσει 50 ή 100 πέρα από τη Wind ενώ μεχρι πριν λιγο καιρο υπήρχε διαθεσιμοτητα για 50 και από ΟΤΕ που ειχα κοιτάξει (τώρα ειμαι με 24αρα Vodafone) . Αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι οτι όταν τους κάλεσα μου ειπαν οτι δεν μπορούν να δώσουν τη συγκεκριμένη ταχύτητα σε φορητότητα αλλά θα πρέπει να πάω υποχρεωτικά σε νέα γραμμή (υποτίθεται οτι εκαναν έλεγχο διαθεσιμότητας με αριθμού βρόχου). Εχει ξανατύχει σε κανεναν ; δεν στεκει καν αυτο. μαλλον καποιος δεν ξερει τι λεει.τι σχεση εχει η φορητοτητα με το αν θα παρεις 100 αρα ή 50αρα.επισης αν εχουν μπει kv τοτε ολοι οι παροχοι μπορουν να δωσουν απο εκει. επισης ειτε καινουρια γραμμη σου δωσουν ειτε μεταφερεις την ηδη υπαρχουσα στο kv για vdsl τεχνικα θα γινουν τα ιδια πραγματα. τεχνικα δηλαδη δεν στεκει αυτο που λενε.τωρα γιατι το ειπαν θα σε γελασω. εκτος αν η wind σου δινει απο το αστικο κεντρο αλλα εκει θα μιλαγαμε για 50αρα και οχι για 100αρα. εκει θα μπορουσε να ηταν επιλογη της cosmote πχ να μην δωσει απο το αστικο κεντρο. http://fttxgr.eu/map εδω μπορεις να δεις αν εχεις καμπινες κοντα κτλ. αν τωρα αυτος που σηκωσε το τηλεφωνο εβαλε το νουμερο σου και δεν του εβγαλε οτι μπορεις να εχεις 50αρι ενω σε νεα αιτηση με βαση πχ την διευθυνση του εβγαλε οτι εχεις διαθεσιμοτητα τοτε μαλλον δεν ξερει να ψαχνει και να καταλαβαινει αυτα που διαβαζει.δεν με παραξενευει βεβαια αφου πολλες φορες οι πωλησεις δεν εχουν τεχνικο υποβαθρο.
zanskou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, poulinos είπε εκτος αν η wind σου δινει απο το αστικο κεντρο αλλα εκει θα μιλαγαμε για 50αρα και οχι για 100αρα μαλλον περι αυοτύ πρόκειται γιατι και η Wind μεχρι 50 δινει. εκτός κι αν ειναι εμπορικοί οι λόγοι. δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 το ιδιο πραγμα αν εψαξε και με τον αριθμο βροχου.μπορεις για καποιο λογο να μην βγαζει διαθεσιμοτητα με αυτον αλλα με την διευθυνση για νεα γραμμη να εβγαλε. 3 minutes ago, zanskou said: μαλλον περι αυοτύ πρόκειται γιατι και η Wind μεχρι 50 δινει. εκτός κι αν ειναι εμπορικοί οι λόγοι. δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο δες αν εχεις kv κοντα σου. αλλα 100αρι απο το αστικο κεντρο δεν παιζει.50 αρι απο το αστικο στεκει. αν ειναι εμπορικοι οι λογοι τοτε στειλε καποιο email μπας και το διαβασει καποιος αλλος και δεν χρειαστει να ενεργοποιησεις νεα γραμμη.ναι μεν και στην νεα γραμμη θα μπορουσες ειτε απο την αρχη ειτε μετα να μεταφερεις το παλιο σου νουμερο αλλα θα σου βγει μεγαλυτερο κοστος ενεργοποιησης αφου η γραμμη δεν θα μεταφερθει αλλα θα κατασκευαστει απο την αρχη. εναλλακτικα αμα δεν κολλας στο κοστος της νεας γραμμης πεστους να σε ενημερωσουν πως γινεται να μεταφερεις το παλιο σου νουμερο στην νεα γραμμη αν δεν θες να το χασεις. παντως αν εισαι μακρυα απο το αστικο κεντρο τοτε ξεχνας και το 50αρι.ναι μεν μπορει να παιξεις καλυτερα απο τωρα αλλα δεν σημαινει οτι θα φτασεις τα 50. τωρα με την adsl ποσο παιζεις και ποσο attenuation εχεις?τι αποσταση εχεις απο το αστικο κεντρο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα