Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 minutes ago, WolvesInTheThroneRoom said:

Γιατι με το υλικο που εχει το gamepass αυτη την στιγμη, και 40 δολλαρια παλι ειναι κλεψια. Σκέψου οτι με 40 δολλαρια ειναι περιπου 440 το χρονο με την εκπτωση. Αν εισαι gamer που θα παιξεις 30 παιχνιδια το χρονο ξερω γω (χωρις να μετραμε τις ωρες στο online) θες για day one 2000 ευρω.

30 παιχνίδια το χρόνο; 😹😹😹

Κάποιοι έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο…

• Like 3
Δημοσ.

Η σονυ που κανει τις τακτικες αυτες με τα exclusive τωρα κλαιει που της γυρισε μπουμεραγκ η ιδια η τακτικη της. Δυστυχως αυτα κακο μονο στον καταλανωτη κανουν. Ελπιζω να μπορουν να σπανε τα παιχνιδια για να κατεβαινουν οι τιμες

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrFreeman είπε

30 παιχνίδια το χρόνο; 😹😹😹

Κάποιοι έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο…

Γιατι ειναι τοσο παραλογο; Αν εχεις χρονο να παιξεις μια ωριτσα καθε μερα ειναι 7 ώρες την εβδομαδα. δηλαδη 365 ώρες το χρονο. Ενα μεσο single player game ειναι μεσο ορο 15-20 ωρες. Δηλαδη 19 παιχνιδια το χρονο κατα μεσο ορο. ΟΚ προφανως ειναι μπακαλιστικη αυτη η λογικη αλλά αντε να πεσω στα μισα; 15 games το χρονο. 10 σου λεω. Με retail timh 79 ευρω ειμαστε στα 790. Οποτε και παλι ισχυει αυτο που εγραψα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι όπως προείπαν πολλοί φίλοι, ότι το μονοπώλειο δεν βοήθησε ποτέ κανέναν και ειδικότερα τον καταναλωτή. Είναι καλό να υπάρχει αντίπαλον δέος στην αγορά είτε λέγεται Sony είτε Nintendo, είτε steam. Κατεβάζει τις τιμές και αυξάνει τον ανταγωνισμό και αυτά από μόνα τους βγάζουν κερδισμένους τους gamers.

Επίσης γεγονός είναι ότι η Microsoft εδραιώνει ένα σύστημα, αυτό του gamepass(subscription base model), στο οποίο ουσιαστικά νοικιάζεις τα games επ' αόριστον, διατηρώντας ψηφιακά αντίγραφα τα οποία θα πάψουν να σου ανήκουν άπαξ και σταματήσεις την συνδρομή για τον οποιοδήποτε λόγο. Αυτό σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια δεν συγκρίνετε με την συλλογή hard copies των βιντεοπαιχνιδιών που σου αρέσουν.

Για να προλάβω κάποιους είμαι χρήστης όλων των πλατφορμών και αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι δεν μου αρέσει να streamάρω τους τίτλους μου, ούτε να διατηρώ ψηφιακές συλλογές με συνδρομητικά μοντέλα, τα οποία είναι και έρμαια των εκάστοτε εταιριών.

Δεν θεωρώ καλή είδηση την εξαγορά της blizzard ανεξαρτήτως από τον κατήφορο στο οποίο είχε μπει, κατήφορος ο οποίος αποφέρει κάποια δις σε κέρδη το έτος, καλό είναι να υπάρχουν πολλοί παίχτες(εταιρίες) στην αγορά για να επωφελούμαστε εμείς, οι gamers.

Επεξ/σία από gebagia
  • Like 3
Δημοσ.

Κάποιοι βιάζονται.. Θα έχει σίγουρα το πρνόμιο η ms που θα τα έχει day one gamepass. Δεν σημαίνει απαραίτητα όμως ότι δεν θα μπορείς με το ps να τα παίξεις 

Δημοσ.

Τι Πυρηνική ήταν αυτή αυτή που έριξε ωρε η MS ? ! 

spacer.png

Δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε oι περισσότεροι,αλλά να που ήρθε ο Καιρός,που ξαφνικά τα 7.5 Δις Αγορά για την Bethesda,φαίνονται απλά μια ιδιαίτερα "οικονομική" και όπως αναμένεται πολύ συμφέρουσα αγορά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ναι επειδή έχει χάλια exclusives η Sony κάνουν όλοι refresh ανα 5 λεπτά για να βρούν κονσόλα. Όντως πάει η Sony την έφαγε η MS με το COD και το Diablo 😂

Επίσης όταν λέμε exclusive, μιλάμε για games που βγαίνουν μόνο σε PS ή Xbox, το PC είναι ουδέτερη πλατφόρμα, αλλιώς η MS δεν έχει exclusive.

Διευκρίνιση, δεν είμαι fan boy καμιάς εταιρείας, έχω PS5 και PC και το σκεφτόμουν να πάρω Xbox απλά και μόνο επειδή υποστηρίζει 1440p και γενικά η MS είναι ποιο consumer friendly. Απλά τα games που μου αρέσουν παίζουν μόνο στο PS.. (Demon Souls, Returnal, TLOU, Ghost of Tsushima κτλ.).

Games του τύπου COD, Overwatch, Diablo, Starcraft κτλ. προτιμώ να τα παίζω στο PC για το Keyboard & Mouse

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

καθαρα με βαση το τζιρο των εταιρειων, η σονι εξακολουθει να ειναι το ν1 στο gaming, ακομα και μετα την εξαγορα της activision.

Δεν εχει να φοβηθει κατι οσο συνεχιζει να βγαζει εξισου ποιοτικα παιχνιδια  με το παρον.

Δημοσ.

Έχω το game pass στο PC και ειναι τρομερό value η microsoft παίζει πολύ επιθετικά και μετα την "χαμένη" μάχη τον ps4 - xbox series x τα δίνουν όλα για όλα .

Δυστυχώς βέβαια απο ότι φαίνεται θα πάμε σε ένα τρελό μονοπώλιο της Microsoft γιατί έχουν άπειρα λεφτά και δεν ξέρω αν αυτό θα μας βγεί σε καλό..... 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gebagia είπε

Η αλήθεια είναι όπως προείπαν πολλοί φίλοι, ότι το μονοπώλειο δεν βοήθησε ποτέ κανέναν και ειδικότερα τον καταναλωτή. Είναι καλό να υπάρχει αντίπαλον δέος στην αγορά είτε λέγεται Sony είτε Nintendo, είτε steam. Κατεβάζει τις τιμές και αυξάνει τον ανταγωνισμό και αυτά από μόνα τους βγάζουν κερδισμένους τους gamers.

Επίσης γεγονός είναι ότι η Microsoft εδραιώνει ένα σύστημα, αυτό του gamepass(subscription base model), στο οποίο ουσιαστικά νοικιάζεις τα games επ' αόριστον, διατηρώντας ψηφιακά αντίγραφα τα οποία θα πάψουν να σου ανήκουν άπαξ και σταματήσεις την συνδρομή για τον οποιοδήποτε λόγο. Αυτό σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια δεν συγκρίνετε με την συλλογή hard copies των βιντεοπαιχνιδιών που σου αρέσουν.

Για να προλάνω κάποιους είμαι χρήστης όλων των πλατφορμών και αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι δεν μου αρέσει να streamάρω τίτλους μου, ούτε να διατηρώ ψηφιακές συλλογές με συνδρομητικά μοντέλα, τα οποία είναι και έρμαια των εκάστοτε εταιριών.

Δεν θεωρώ καλή είδηση την εξαγορά της blizzard ανεξαρτήτως από τον κατήφορο στο οποίο είχε μπει, καλό είναι να υπάρχουν πολλοί παίχτες(εταιρίες) στην αγορά για να επωφελούμαστε εμείς, οι gamers.

Μονοπώλιο ονομάζεται η κατάσταση στην αγορά, κατά την οποία ένα αγαθό ή μια υπηρεσία προσφέρεται μόνο από μία επιχείρηση

Αν η MS αγόραζε τη Sony και τη Nintendo θα ειχαμε θεματα και δεν θα την αφηναν. Αγόρασε 2 publishers. Υπάρχουν αλλοι 5000 οποτε δεν τιθεται θεμα μονοπωλίου. 

4 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Ναι ναι επειδή έχει χάλια exclusives η Sony κάνουν όλοι refresh ανα 5 λεπτά για να βρούν κονσόλα. Όντως πάει η Sony την έφαγε η MS με το COD και το Diablo 😂

Επίσης όταν λέμε exclusive, μιλάμε για games που βγαίνουν μόνο σε PS ή Xbox, το PC είναι ουδέτερη πλατφόρμα, αλλιώς η MS δεν έχει exclusive.

Χαλαρώστε ομως λιγο. 17,6 μυρια εχει πουλησει το PS5. Και η MS πρόσφατα ειπε οτι ξεπερασε τα 12. Η διαφορα ειναι ελαχιστη. Και θα μειωθει οταν απο τα μεσα του ετους η MS αρχισει να πεταει τις βομβες. Θες αληθεια να γραψουμε τι περιμενουμε για το PS5 και τι απο το xbox;

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
13 minutes ago, WolvesInTheThroneRoom said:

Aυτο προσπαθω να τους εξηγησω. Εχω πει πολύ καιρο τώρα. Τα 2 μεγεθη δεν συγκρινονται. Το θεμα ηταν παντα αν η MS κρίνει οτι το gaming αξιζει για να επενδυσει. Εμφανεστατα κρινει οτι αξιζει. Επομενως ειναι απλα αντιστροφη μετρηση μεχρι να κερδισει

Ίσως το αντιμετωπίζουν οπαδικα..

Εντωμεταξύ όλοι κάνουν αναφορά στα μελλοντικά exclusive αλλά κανείς δεν αναφέρει τα παιχνίδια που θα προστεθούν μόνιμα στο game pass ή τεσπά αυτά που δεν είχαν προστεθεί τόσο καιρό...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xavier είπε

καθαρα με βαση το τζιρο των εταιρειων, η σονι εξακολουθει να ειναι το ν1 στο gaming, ακομα και μετα την εξαγορα της activision.

Δεν εχει να φοβηθει κατι οσο συνεχιζει να βγαζει εξισου ποιοτικα παιχνιδια  με το παρον.

Να κλείσει δεν θα κλείσει, αλλα αν ο κόσμος που παίζει COD φύγει απο PS, και τα exclusives της πάνε όλα σε PC, κάπως θα σφίξει η κατάσταση. Η Sony παίζει να βγάζει πιο πολλά λεφτά γενικά απο το GTA παρά απο τα ποιοτικά της παιχνίδια.. Δεν το κατηγορώ, απλά λέω οτι γενικά αν χάσει πολύ user base απο καζουαλάδες, δεν θα την σώσουν τα GoW

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jack124 είπε

Κάποιοι βιάζονται.. Θα έχει σίγουρα το πρνόμιο η ms που θα τα έχει day one gamepass. Δεν σημαίνει απαραίτητα όμως ότι δεν θα μπορείς με το ps να τα παίξεις 

Τα ίδια είχανε πει και τότε με την Bethesda....μέχρι να εγκριθεί η εξαγορά/συγχώνευση από τις αντί-μονοπωλιακες αρχές...Μετά αλλάξανε το τροπάρι όπως άλλωστε και ήταν αναμενόμενο.

Υποχρεώνονται να τα λενε αυτά λόγω αντί-μονοπωλιακων αρχών....

Το ίδιο γίνεται και εδώ...Μόλις πάρουν το ΟΚ...θα τηρήσουν τα οποία υπάρχοντα συμβόλαια και συμφωνίες προ-υπάρχουν (βλέπε deathloop με Bethesda σε ps5) και μετα....γεια σας...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...