Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, NickTG είπε

Forza Horizon 5 

Flight Simulator 

Gears 5

Halo Infinite

To Sea of Thieves επίσης ακούω μαζεύει κόσμο. 

Ακόμα έχει και διάφορα άλλα μικρότερα παιχνίδια που δεν υπάρχουν στο PS5 είτε δικά της είτε από άλλα studio. 

Ή έχει Octopath Traveler που δεν υπάρχει στο PS5.

Έχει 2 Ori που δεν παίζουν στο PS5. 

Γενικά δεν είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις αυτά. Δεν ξέρεις να δουλεύεις το google? 

Forza Horizon και Flight Simulator? 😂😂😂😂😂

• Απαντ. 581
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 minutes ago, lvasilis22 said:

Forza Horizon και Flight Simulator? 😂😂😂😂😂

Βλέπεις κάτι αστείο? Ή μπορείς να τα παίξεις σε PS5 και δεν το ξέρουμε? 

Ή έχεις κάποια εσφαλμένη εντύπωση ότι καλά παιχνίδια είναι μόνο αυτά που εσύ θεωρείς ότι είναι? 

Γενικά είδες αυτή σου την απάντηση και ένιωσες αρκετά περήφανος ώστε να πατήσεις υποβολή? 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, NickTG είπε

Βλέπεις κάτι αστείο? Ή μπορείς να τα παίξεις σε PS5 και δεν το ξέρουμε? 

Ή έχεις κάποια εσφαλμένη εντύπωση ότι καλά παιχνίδια είναι μόνο αυτά που εσύ θεωρείς ότι είναι? 

Γενικά είδες αυτή σου την απάντηση και ένιωσες αρκετά περήφανος ώστε να πατήσεις υποβολή? 

Γελάω όταν μου παραθέτεις τέτοια παιχνίδια απέναντι σε Horizon Zero Dawn, Horizon Forbidden West, The Last of Us 1 & 2, Daemon Souls, Bloodborne, Ghost of Tushima, Days gone, Grand Turismo, Death standing και άλλα πολλά.

Αν αρέσουν σε κάποιον αυτά που αναφέρεις τόσο πολύ εννοείται πως θα πάρει και ένα Xbox για να τα παίζει. Αλλά το να επιλέγει κάποιος το Xbox για να παίζει ένα Halo και ένα Horizon και να χάνει όλα τα παραπάνω μου φαίνεται λάθος.  Αντικειμενικά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν αυτά της sony. Δεν είναι η προσωπική μου άποψη αυτή. 

Από εκεί και πέρα αν μιλήσουμε για θέματα τιμών και game pass είναι σαφώς μια άλλη συζήτηση και σε αυτό το επίπεδο ναι έχει κάνει ένα βήμα μπροστά η microsoft. Η όπως για το 2K support που δεν έχει το PS5 και είναι φάουλ.

Αν η microsoft με τις συνεργασίες που θα κάνει μας φέρει στο Xbox κάποιο νέο δυνατό παιχνίδι καλοδεχούμενο. Θα μου δώσει και εμένα την αφορμή να αγοράσω ένα Xbox. Αυτή τη στιγμή όμως για τα τρέχοντα δεδομένα δεν έχει κάνει κάποια κίνηση να αναπτύξει ένα δυνατό και καινοτόμο παιχνίδι. Βασίζεται στα Third party κυρίως. 

• Sad 1
Δημοσ.

Με τα studios που πήρε και με την προϋπόθεση ότι αφήνει ελεύθερα τα studios να φτιάξουν ό,τι θέλουν, θα δούμε πολύ ωραία πράγματα στο μέλλον και ναι η Sony έχει θέμα γι' αυτό έπεσε και τόσο πολύ η μετοχή της μέσα σε μια μέρα.

Η Blizzard κυρίως πρέπει να πάρει μπρος γιατί η Activision την κατάντησε μια γελάδα που την πέθανε στο άρμεγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Στην τελική δεν νομίζω ότι κανείς θα στερηθεί τα παιχνίδια της Activision. Ίσα ίσα το αντίθετο, θα μπορεί να τα παίξει πλέον δωρεάν γίνοντας απλά μέλος του game pass. Τέλος τα 70αρια για COD στο PlayStation, μια ultimate από Brazil και καθάρισες με cloud gaming, πες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Microsoft που σε έκανε τζάμπα μάγκα, ούτε καν την κονσόλα της χρειάζεσαι, μια σύνδεση 100mbps θα σου αρκεί. Τα λέω λάθος?

Δημοσ.

Με συγχωρείτε παιδιά αλλά μου φαίνεται ότι έχει ξεφύγει λιγάκι η κατάσταση. Βλέπω ένα σωρό σχόλια για εξαγορές αποκλειστικά παιχνίδια κτλ και σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορώ να τα ανεκτώ.

Δυστυχώς καλός η κακός η κάθε εταιρεία κοιτάει τον κώλο της. Η MS όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους όπως και σε μένα επίσης, έκανε μία κίνηση η οποία ήταν σοκαριστική. Μεγάλο χτύπημα στην Sony η οποία τον τελευταίο καιρό απο μόνη της ξεκίνησε να βγάζει τα μάτια της με όσα λέει και ξε λέει. Συμφωνώ με πολλά απ όσα γράφονται πιο πάνω εναντίον της και ότι τα ψιλο έκανε μαντάρα με τις μη καθαρές αποφάσεις της. 

Εμένα προσωπικά αυτό που έγινε με την Activision με ενόχλησε πολύ. Δεν μπορώ να φανταστώ παιχνίδια όπως το CoD και Diablo να λείπουν από πλατφόρμα της Sony. Και ας μην τα παίζω πχ εγω. Αλλά πιστεύω ότι και η Sony αν είχε την οικονομική δυνατότητα μπορεί να έκανε ακριβώς το ίδιο. Απλά αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι οτι η MS βρίσκει έτοιμη γη καλλιεργημένη σε αντίθεση με την Sony που ξεκινάει από την αρχή να την καλλιεργεί. Μικρά studios που τα βοηθάει να μεγαλώσουν και γίνονται μεγάλα.

Τώρα ένα τελευταίο που αφορά κάποια παιχνίδια όπως GoW, TLOU2, GoT κτλ δεν θα πρέπει να κατακρίνονται απο κανέναν. Μιλάμε για τεράστιες εμπειρίες στον χώρο των video games. Σχόλια τύπου είναι για μικρά παιδάκια κτλ είναι κρίμα να γράφονται. Προσωπικά είμαι 43 χρονών και ασχολούμαι απο τα δέκα μου τουλάχιστον με video games έχοντας αγοράσει σχεδόν οποιοδήποτε κονσόλα που υπήρξε στην στον χώρο φορητή ή μη και παίζοντας παιχνίδια όπως το TLOU2 ένοιωσα οτι ολοκληρώθηκε η gaming εμπειρία μου. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για να μην παρεξηγηθώ και να μην δημιουργήσω μεγαλύτερη ένταση απ'ότι υπάρχει.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cocous είπε

Με συγχωρείτε παιδιά αλλά μου φαίνεται ότι έχει ξεφύγει λιγάκι η κατάσταση. Βλέπω ένα σωρό σχόλια για εξαγορές αποκλειστικά παιχνίδια κτλ και σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορώ να τα ανεκτώ.

Δυστυχώς καλός η κακός η κάθε εταιρεία κοιτάει τον κώλο της. Η MS όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους όπως και σε μένα επίσης, έκανε μία κίνηση η οποία ήταν σοκαριστική. Μεγάλο χτύπημα στην Sony η οποία τον τελευταίο καιρό απο μόνη της ξεκίνησε να βγάζει τα μάτια της με όσα λέει και ξε λέει. Συμφωνώ με πολλά απ όσα γράφονται πιο πάνω εναντίον της και ότι τα ψιλο έκανε μαντάρα με τις μη καθαρές αποφάσεις της. 

Εμένα προσωπικά αυτό που έγινε με την Activision με ενόχλησε πολύ. Δεν μπορώ να φανταστώ παιχνίδια όπως το CoD και Diablo να λείπουν από πλατφόρμα της Sony. Και ας μην τα παίζω πχ εγω. Αλλά πιστεύω ότι και η Sony αν είχε την οικονομική δυνατότητα μπορεί να έκανε ακριβώς το ίδιο. Απλά αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι οτι η MS βρίσκει έτοιμη γη καλλιεργημένη σε αντίθεση με την Sony που ξεκινάει από την αρχή να την καλλιεργεί. Μικρά studios που τα βοηθάει να μεγαλώσουν και γίνονται μεγάλα.

Τώρα ένα τελευταίο που αφορά κάποια παιχνίδια όπως GoW, TLOU2, GoT κτλ δεν θα πρέπει να κατακρίνονται απο κανέναν. Μιλάμε για τεράστιες εμπειρίες στον χώρο των video games. Σχόλια τύπου είναι για μικρά παιδάκια κτλ είναι κρίμα να γράφονται. Προσωπικά είμαι 43 χρονών και ασχολούμαι απο τα δέκα μου τουλάχιστον με video games έχοντας αγοράσει σχεδόν οποιοδήποτε κονσόλα που υπήρξε στην στον χώρο φορητή ή μη και παίζοντας παιχνίδια όπως το TLOU2 ένοιωσα οτι ολοκληρώθηκε η gaming εμπειρία μου. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για να μην παρεξηγηθώ και να μην δημιουργήσω μεγαλύτερη ένταση απ'ότι υπάρχει.

Κανεις δεν κατακρινει τα παιχνιδια που ανεφερες. Ειναι πολυ καλά παιχνιδια, πολλά απο αυτα εκπληκτικα. Κατακρίνουμε την γελοια συμπεριφορα των κολλημενων fanboys που δεν μπορουν να δεχτουν οτι τα 1st party της sony δεν ειναι δωρο για την ανθρωποτητα και δεν δεχονται επισης οτι δεν ειναι τοσο σημαντικα οσο νομιζουν για την αγορα μιας κονσολας

• Like 6
Δημοσ.
10 ώρες πριν, DiAvOl είπε

Τι είναι αυτά ρε; Εννοούσα παιχνίδια που αξίζουν να τα παίξεις σε 4k με 60 fps, όχι σαβούρα.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου κάποια στιγμή και παίξε κανένα AAA της Sony. Thank me later! 

Πολύ πλάκα έχετε οι μπλε που όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη για τα αγαπημένα σας παιχνίδια νομίζετε ότι μιλάει χωρίς να τα έχει παίξει. Τώρα κάνε μια χάρη εσύ στον εαυτό σου και παίξε κάτι άλλο στην ζωή σου πέρα από τα exclusives της Sony μπας και ξεκολλήσει το μυαλό σου και δεις πιο αντικειμενικά κάποια πράγματα γιατί το μυαλό σου έχει μπετώσει.

IMG20220120103409.jpg.b18c65fc8a82b85b6af5c23657372f53.jpg

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Κανεις δεν κατακρινει τα παιχνιδια που ανεφερες. Ειναι πολυ καλά παιχνιδια, πολλά απο αυτα εκπληκτικα. Κατακρίνουμε την γελοια συμπεριφορα των κολλημενων fanboys που δεν μπορουν να δεχτουν οτι τα 1st party της sony δεν ειναι δωρο για την ανθρωποτητα και δεν δεχονται επισης οτι δεν ειναι τοσο σημαντικα οσο νομιζουν για την αγορα μιας κονσολας

Επισης να προσθεσω οτι οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν οτι δεν ειναι προτεραιοτητα της MS η Sony. Καταρχας αν ηταν προτεραιοτητα της το να "καταστρεψει" την Sony θα μπορουσε να το κανει χρησιμοποιωντας την τεραστια οικονομικη της δυναμη εδω και καιρο. Ειναι γνωστο οτι τα περισσοτερα divisions της Sony βγαζουν χασουρα και την κραταει κυριως στην επιφανεια το gaming (και καποια πανακριβα enterprise προιοντα οπως κινηματογραφικες καμερες).

Η Microsoft χτιζει οικοσυστημα και επενδυει στο Μetaverse (οκ βραχυπροθεσμα ας πουμε στο "NetFlix" των videogames).

Και το λεει αυτο καμμενο Sony fan boy που οταν ξαναπιασει καποια λεφτα στα χερια του PS5 θα παρει και οχι Xbox.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Racooon είπε

Πολύ πλάκα έχετε οι μπλε που όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη για τα αγαπημένα σας παιχνίδια νομίζετε ότι μιλάει χωρίς να τα έχει παίξει. Τώρα κάνε μια χάρη εσύ στον εαυτό σου και παίξε κάτι άλλο στην ζωή σου πέρα από τα exclusives της Sony μπας και ξεκολλήσει το μυαλό σου και δεις πιο αντικειμενικά κάποια πράγματα γιατί το μυαλό σου έχει μπετώσει.

Νομιζω οτι αυτη η εικονα δεν μπορει παρα να περιγραφει μονο με το εξης 

giphy.gif

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

12 ώρες πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Στο πρώτο συμφωνώ. Αλλά θα διαφωνήσω στο ότι δεν είναι system seller κάποια από τα αποκλειστικά της Sony. Διότι πραγματικά είναι και πολύ όμως. Βάζω τον εαυτό μου που τα τελευταία χρόνια προτιμώ το PlayStation για τα αποκλειστικά του που εννοείται τα προπαραγγέλνω κατευθείαν ψηφιακά απο την πρώτη στιγμή που θα φανούν στο ps store. Και αυτό διότι έχω πλήρη εμπιστοσύνη σε εταιρείες όπως Santa Monica, Guerilla, Naughty Dog, Insomniac κτλ. Όπως πχ το Halo και το Forza horizon και διάφορες άλλες εταιρείες που ο κόσμος δείχνει εμπιστοσύνη στο XBox. Σίγουρα όμως η πλειοψηφία πηγαίνει σε παιχνίδια οπως Cod κτλ σύμφωνα με τις πωλήσεις. Δυστυχώς αν αποφασίσει η MS να κρατήσει αποκλειστικά τέτοια παιχνίδια τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Επεξ/σία από cocous
Δημοσ.
1 hour ago, lvasilis22 said:

Γελάω όταν μου παραθέτεις τέτοια παιχνίδια απέναντι σε Horizon Zero Dawn, Horizon Forbidden West, The Last of Us 1 & 2, Daemon Souls, Bloodborne, Ghost of Tushima, Days gone, Grand Turismo, Death standing και άλλα πολλά.

Αν αρέσουν σε κάποιον αυτά που αναφέρεις τόσο πολύ εννοείται πως θα πάρει και ένα Xbox για να τα παίζει. Αλλά το να επιλέγει κάποιος το Xbox για να παίζει ένα Halo και ένα Horizon και να χάνει όλα τα παραπάνω μου φαίνεται λάθος.  Αντικειμενικά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν αυτά της sony. Δεν είναι η προσωπική μου άποψη αυτή. 

Από εκεί και πέρα αν μιλήσουμε για θέματα τιμών και game pass είναι σαφώς μια άλλη συζήτηση και σε αυτό το επίπεδο ναι έχει κάνει ένα βήμα μπροστά η microsoft. Η όπως για το 2K support που δεν έχει το PS5 και είναι φάουλ.

Αν η microsoft με τις συνεργασίες που θα κάνει μας φέρει στο Xbox κάποιο νέο δυνατό παιχνίδι καλοδεχούμενο. Θα μου δώσει και εμένα την αφορμή να αγοράσω ένα Xbox. Αυτή τη στιγμή όμως για τα τρέχοντα δεδομένα δεν έχει κάνει κάποια κίνηση να αναπτύξει ένα δυνατό και καινοτόμο παιχνίδι. Βασίζεται στα Third party κυρίως. 

Δεν παραθέτω απέναντι σε τίποτα. 

Ρώτησες τι παιχνίδια υπάρχουν στο Xbox που δεν παίζουν σε PS5 και απάντησα. 

Αν και μια ματιά στις βαθμολογίες αρκεί για να δει ότι πάνε αντίστοιχα καλά. Ειδικά αυτά για τα οποία γελάς. 

Εν τω μεταξύ θέλει λίγο άγνοια να γελάς με το Forza και μετά να βάζεις το Gran Turismo. 

Εννοείται προφανώς ότι είναι δική σου άποψη. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Racooon είπε

Δεν βλεπω ομως το bloodborne πουθενα.....

Τωρα οσο αφορα την ειδηση ειναι τεραστιο πληγμα στην εικονα του ps. Το playstation εγινε και ειναι συνωνυμο με τα 3rd party παιχνιδια.Οι πωλησεις το δειχνουν ξεκαθαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...