Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zoanthrope είπε

Όπως σου είπε και φίλος παραπάνω - τι ασχολείσαι. Τσάμπα ψηφιακό σάλιο χαλάς...

Άστους εκεί να προτιμούν μηχάνημα με 1 χρόνο εγγύηση, σχήμα-επιδόσεις αφυγραντήρα/καθαριστή αέρα και να σκάνε 80 ευρώ για τα 1st party day one για να λένε ότι παίξαμε το εκπληκτικά πληρωμένο σε διαφήμιση (μέχρι βρωμιάς/δωροδοκίας δλδ) iteration ακόμα ενός 3rd person action - κάτι.

Αυτό θεωρούν ποιτικό gaming - let them have it.

Παρόλο που γέμισε τρόλς το συγκεκριμένο thread και δεν μπαίνω στον κόπο να απαντήσω, γιατί δεν με ενδιαφέρει & όλας, εδώ είπες κάτι πολύ σωστό. Παλιότερα σε άλλο thread αν ψάξεις κράζω το PS5 ακριβώς για αυτούς τους λόγους

• Μόνο ένα χρόνο εγγύηση
  • Άσχημο κουτί
  • Μη υποστήριξη ανάλυσης 1440p

Αλλά προτιμώ να παίξω σε αφυγραντήρα έπη όπως GoW, GoT, Demon Souls κτλ. παρά Cod και Battlefield. Έχω το PC για αυτά.

Επίσης, πιστεύεις ότι στο GamePass η τιμή θα παραμείνει η ίδια και θα έχει μέσα όλα τα games; Μόλις βρει την κατάλληλη στιγμή η MS θα ζητάει 20άρια, και σίγουρα δεν θα μπορείς να έχεις όλα τα games. Αυτή η κίνηση ήταν πολύ κακή για την gaming κοινότητα απλά δεν το βλεπετε ακόμα..

49 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Θα πει οτι για αυτο το ps5 πουλαει περισσοτερο απο τα xbox series x/s μαζι αρα εχει μεγαλυτερο player base και ασχολειται περισσοτερο κοσμος με παιχνιδια που λες και εσυ. Αλλα μαλλον απο οτι βλεπω δεν θελετε να το καταλαβετε και γραφετε οτι να ναι καιρος να μην ασχοληθω αλλο και μαλλον πολυ εκατσα...

Φίλε δεν θα βγάλεις άκρη. Έχουν μαζευτεί και τρολάρουν πιτσιρίκια, απλά αγνόησε όπως κάνω εγώ 🙂

Δημοσ.

Eίπαμε οι μπλε είναι στο denial ακόμα μην τους παρεξηγείτε, μόλις ξεκίνησε η γενιά και η σφαλιάρα πέφτει σύννεφο.

1. To RDNA3 έγινε RDNA 1.5
  2. Νο VRR,1440p, DolbyVision
  3. Τα logo "only on playstastion" εξανεμίστηκαν από τις συσκευασίες
  4. Τα only next gen έγιναν cross gen
  5. Τα "we believe in generations" έγιναν παραγγελία περισσότερα ps4, αυτό και αν είναι καρά rolf! 😂
  6. Τους έχουν ταράξει στα 10€ για updates 
  7. Τα παιχνίδια πήγαν 80€
  8. Τα remakes,Directοr's Cuts και τα spinoffs με 6-8 ώρες gameplay έχουν πάρει φωτιά
  9. Τo GOW δεν θα πήγαινε ποτέ PC, αλλά τελικά πήγε! 
  10. 60€ για 2 καπάκια 
  11. Τα δε Dualsence πάνε και έρχονται Commerton κάθε 6μήνο με πολύ μεγάλο fail rate.(άσε που δεν τα λένε εδώ)

Είναι πολλά και σοβαρά όλα αυτά για να τα αντέξει κάποιος με μπλε φανέλα που εδώ και 7 χρόνια είχε χτυπήσει η αλαζονεία του κόκκινο βλέποντας όλους τους άλλους σαν κατσαρίδες. H μεγαλύτερη τρολιά όμως είναι ότι τις σφαλιάρες τις τρώνε από την ίδια την Sony, η Microsoft είναι στο ζέσταμα ακόμα, δεν ξεκίνησε να ρίχνει. 

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Αλλά προτιμώ να παίξω σε αφυγραντήρα έπη όπως GoW, GoT, Demon Souls κτλ. παρά Cod και Battlefield. Έχω το PC για αυτά.

Αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό και αυτό είναι το λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι. Για παράδειγμα τα παιχνίδια που ανέφερες εμένα με αφήνουν παντελώς αδιάφορο και τα θεωρώ σκριπταρισμένα παιχνιδάκια για δεκάχρονα. Αυτή όμως είναι απλά η δική μου άποψη και τίποτα παρά πέρα.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Racooon είπε

Eίπαμε οι μπλε είναι στο denial ακόμα μην τους παρεξηγείτε, μόλις ξεκίνησε η γενιά και η σφαλιάρα πέφτει σύννεφο.

1. Τους έχουν ταράξει στα 10€ για updates 

Η MS δεν το κάνει αυτό γιατί πολύ απλά δεν έχει τα Games για να το κάνει 😂

Συμφωνώ πάντως σε κάποια που αναφέρεις. Δυστυχώς είναι τέρμα anti-consumer εταιρεία η Sony αλλά τα έχει τα τοπ studios.. Αν η MS είχε κάτι Naughty Dog, Santa Monica κτλ., δεν θα κοιτούσα καν προς PS μεριά.

Η MS λες θα κρατήσει την ίδια τιμή για GamePass τώρα που έδωσε 69 δις, από την καλή της την καρδιά, γιατί αγαπάει τον καταναλωτή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Basilhs1982 είπε

Αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό και αυτό είναι το λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι. Για παράδειγμα τα παιχνίδια που ανέφερες εμένα με αφήνουν παντελώς αδιάφορο και τα θεωρώ σκριπταρισμένα παιχνιδάκια για δεκάχρονα. Αυτή όμως είναι απλά η δική μου άποψη και τίποτα παρά πέρα.

Το God of War, 1o σε πωλήσεις single player στο PS, μόλις βγήκε στο PC και δεν έχω καμιά όρεξη να το παίξω γιατί όταν βγήκε είχα δει ένα lets play στο youtube. Το ίδιο και με το Uncharted 4. To Days gone αγορασα, το ολοκλήρωσα και δεν θα το ξανακουμπησω. Οταν γνωρίζεις την ιστορία σε αυτά τα linear παιχνίδια δράσης με τα ίδια mobs και cutscenes σε κάθε playthrough δεν υπάρχει για μένα καθόλου replayability. Γι αυτό μου κάνει εντύπωση που τα Spiderman, Ratchet έχουν τόσο μικρή διάρκεια, 80 ευρώ τιμή και πέρνουν 10/10 παντου. Εκτός κι αν είναι όλοι οι κάτοχοι PS 40 χρονών με παιδιά και παίζουν μόνο 10 ώρες το μήνα interactive cutscenes.

Επεξ/σία από psof
  • Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Μα αυτά λέω και στους κολλητούς μου με ps. Η πολύ θολούρα στα γραφικά, το resolution scale και το motion blur σας έχουν τυφλώσει εκεί στο μπλε στρατόπεδο. Πάμε πάλι μια να το εμπεδώσεις

FJaeEBAWQAQvPoo.jpg.4f624e4c2640dfd863d75116c15e618c.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Βασικά προτιμά να το κάνει τσάμπα το upgrade. Είτε αυτό λέγεται next gen upgrade είτε fps boost.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Racooon είπε

Μα αυτά λέω και στους κολλητούς μου με ps. Η πολύ θολούρα στα γραφικά, το resolution scale και το motion blur σας έχουν τυφλώσει εκεί στο μπλε στρατόπεδο. Πάμε πάλι μια να το εμπεδώσεις

FJaeEBAWQAQvPoo.jpg.4f624e4c2640dfd863d75116c15e618c.jpg

Τι είναι αυτά ρε; Εννοούσα παιχνίδια που αξίζουν να τα παίξεις σε 4k με 60 fps, όχι σαβούρα.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου κάποια στιγμή και παίξε κανένα AAA της Sony. Thank me later! 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Τι είναι αυτά ρε; Εννοούσα παιχνίδια που αξίζουν να τα παίξεις σε 4k με 60 fps, όχι σαβούρα.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου κάποια στιγμή και παίξε κανένα AAA της Sony. Thank me later! 

Michael Jordan Reaction GIF

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Φιλτατε εσυ απεμεινες μονο εδω μεσα στο σονοκαραβο που βουλιαζει !!!μαλλον εισαι ο καπετανιος κ θα πιαστεις απο την αγκυρα

Σου παραθεσε ο αλλος μια φωτο με 30 παιχνιδια κ τα λες σκουπιδια ; 😂😂😂 αληθεια εχεις ρευμα στο σπιτι ;; Ξερεις τι παιχνιδια ειναι καν; Ξερεις τις βαθμολογιες τους πχ στο metacritic ? 
Δες εδω μερικα ακομα φετινα ειναι σπαρταρανε φρεσκα ! Ολα απο xbox game studios 😉 πολυ σκουπιδι αδερφακι μου 2E4EAC82-EE2A-44FC-9C2F-9F6B21B6BA3E.jpeg.596aacddc733d7d8f8c5dce2b3101cf1.jpeg

Πολυ σαβουρα το xbox 😘

Επεξ/σία από malias4
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, malias4 είπε

Πολυ σαβουρα το xbox 😘

Είπαμε, Denial, Αλαζονεία και ψυχωτικό σύνδρομο exclusivοσφυοκαμψίας. Ανίατες περιπτώσεις. 

Επεξ/σία από Racooon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ και οι άλλοι πιστοί SONYτες θα σώσουμε το καράβι!

Ένα God Of War τα πατάει όλα αυτά κάτω.

Αλήθεια, έχεις παίξει ποτέ AAA της Sony; Ξέρεις τι βαθμολογίες έχουν στο metacritic ; 

@malias4εγώ στην θέση σου πραγματικά θα τραβούσα τα μαλλιά μου αν δεν τα είχα παίξει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Racooon είπε

Είπαμε, Denial, Αλαζονεία και ψυχτικό σύνδρομο exclusivοσφυοκαμψίας. Ανίατες περιπτώσεις. 

Ξερεις ποιο ειναι το θεμα ; Εγω χεστηκα κ για το xbox κ για τη σονυ κ για ολα. Χομπυ ειναι το gaming ! Μια δουλεια εχω να παμε παραπερα να πληρωσουμε ρευμα ενφια κτλ αλλα ωρες ωρες μου τη δινει ρε συ το denial οπως λες κ εσυ! Αφου το βλεπεις erhete pou ... a γιατι δεν το παραδεχονται. Τοσα χρονια εκανε βλακεις η ms απο το one & μετα. Ηρθε ο Σπενσερ κ 5-6 χρονια τωρα εχει κανει τρομερη δουλεια!!  Γυρισε τουμπα ολη τη βιομηχανια κ το xbox υπερτερει παντου πλεον. 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Racooon είπε

Είπαμε, Denial, Αλαζονεία και ψυχτικό σύνδρομο exclusivοσφυοκαμψίας. Ανίατες περιπτώσεις. 

Έτσι είμαστε εμείς οι Σονύτες τι να κάνουμε. Μπορεί να τα έχουμε όλα αυτά που λές αλλά έχουμε και ψυχή! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...