music_lover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Ψάχνοντας διάφορες ειδήσεις για το θέμα έπεσα πάνω σε αυτή που δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνει: https://gr.ign.com/activision/90659/news/to-khroniko-tes-agoges-enantia-sten-activision-blizzard-e-istoria-mekhri-tora Πέρα από το deal η MS μαζί με την εταιρεία, πήρε και τα προβλήματα της τα οποία και ελπίζω να λύσει γιατί φαίνονται σοβαρά.
Racooon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Ψάχνοντας διάφορες ειδήσεις για το θέμα έπεσα πάνω σε αυτή που δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνει: https://gr.ign.com/activision/90659/news/to-khroniko-tes-agoges-enantia-sten-activision-blizzard-e-istoria-mekhri-tora Πέρα από το deal η MS μαζί με την εταιρεία, πήρε και τα προβλήματα της τα οποία και ελπίζω να λύσει γιατί φαίνονται σοβαρά. FUD καθαρά από ένα site που προσκυνάει Sony και τίποτε παραπάνω.
chncynic Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Ψάχνοντας διάφορες ειδήσεις για το θέμα έπεσα πάνω σε αυτή που δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνει: https://gr.ign.com/activision/90659/news/to-khroniko-tes-agoges-enantia-sδουλέψειςten-activision-blizzard-e-istoria-mekhri-tora Πέρα από το deal η MS μαζί με την εταιρεία, πήρε και τα προβλήματα της τα οποία και ελπίζω να λύσει γιατί φαίνονται σοβαρά. Ευτυχώς η MS, μιλώντας απο προσωπική εμπειρία, είναι απο τα καλύτερα μέρη να δουλέψεις στο ευρύτερο tech industry. Ξέρουν τι κάνουν γενικά οπότε δεν θα ανησυχούσα - Θα ξεσκαρτάρουν day 1 πολύ πλέμπα. 3
music_lover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Racooon είπε FUD καθαρά από ένα site που προσκυνάει Sony και τίποτε παραπάνω. Δεν παρακολουθώ συχνά ign αλλά όσα γράφονται εκεί είναι απλά παράθεση γεγονότων που συνέβησαν. Άσε που γράφτηκαν μήνες πρίν αγοραστεί η εταιρία από την MS οπότε δεν βλέπω σκοπιμότητα. 1
Racooon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, music_lover είπε Δεν παρακολουθώ συχνά ign αλλά όσα γράφονται εκεί είναι απλά παράθεση γεγονότων που συνέβησαν. Άσε που γράφτηκαν μήνες πρίν αγοραστεί η εταιρία από την MS οπότε δεν βλέπω σκοπιμότητα. Τώρα είδα ότι είναι από 3 μήνες πίσω νόμιζα είναι φρέσκο το άρθρο. Άρα η όποια σκοπιμότητα είναι από το μέρος σου για διάδοση FUD, καλύτερα σβήσε το ποστ σου γιατί εκτίθεσαι. 2 1
music_lover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Racooon είπε Τώρα είδα ότι είναι από 3 μήνες πίσω νόμιζα είναι φρέσκο το άρθρο. Άρα η όποια σκοπιμότητα είναι από το μέρος σου για διάδοση FUD, καλύτερα σβήσε το ποστ σου γιατί εκτίθεσαι. Ως προς τι η έκθεση? Εδώ εσύ ούτε καν διάβασες το άρθρο και αμέσως έκρινες ότι είναι καθοδηγούμενο. Αν έχεις πληροφορίες εκ των έσω διέψευσε το. Άσε που δεν το έγραψα εγώ. Στείλε ένα mail στο IGN για διασπορά ψευδών ειδήσεων lol 😂 Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από music_lover
Racooon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Ως προς τι η έκθεση? Στο twitter έχουν βγει τόσοι και τόσοι υπάλληλοι και ζητωκραυγάζουν που εξαγοράστηκαν από την MS γιατί ξέρουν ότι οι συνθήκες εργασίας τους μόνο προς το καλύτερο θα πάνε. Το μόνο που τους χάλασε είναι που δεν απομακρύνθηκε άμεσα ο πρόεδρος και εσύ τώρα έρχεσαι με τις όποιες ανησυχίες σου δημιουργήθηκαν από όλα αυτά και εύχεσαι η MS να αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα. Ε! πως να στο πω αλλιώς? Ανησυχείς για το τίποτα, εκτός αν δουλεύεις εκεί μέσα και στην έπεσε κανένας, εκεί αλλάζει το θέμα και πάω πάσο.
music_lover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Racooon είπε Στο twitter έχουν βγει τόσοι και τόσοι υπάλληλοι και ζητωκραυγάζουν που εξαγοράστηκαν από την MS γιατί ξέρουν ότι οι συνθήκες εργασίας τους μόνο προς το καλύτερο θα πάνε. Το μόνο που τους χάλασε είναι που δεν απομακρύνθηκε άμεσα ο πρόεδρος και εσύ τώρα έρχεσαι με τις όποιες ανησυχίες σου δημιουργήθηκαν από όλα αυτά και εύχεσαι η MS να αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα. Ε! πως να στο πω αλλιώς? Ανησυχείς για το τίποτα, εκτός αν δουλεύεις εκεί μέσα και στην έπεσε κανένας, εκεί αλλάζει το θέμα και πάω πάσο. Έχεις όρεξη για τρολλαρισμα, δεν εξηγείται αλλιώς ή έχεις τα νεύρα σου. Από πού κατάλαβες βρε καλέ μου άνθρωπε ότι εγώ εύχομαι το οτιδήποτε? Έγραψα "ελπίζω να τα λύσει", εσύ τι κατάλαβες? Να τα πάθει? LOL Στο κάτω κάτω υπάρχει ολόκληρη φωτογραφία υπαλλήλων της εταιρείας με τον Bill Cosby, ψάξε να την βρείς άσε που είναι σίγουρος ότι την έχεις δει. 1
Racooon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, music_lover είπε Έχεις όρεξη για τρολλαρισμα, δεν εξηγείται αλλιώς ή έχεις τα νεύρα σου. Από πού κατάλαβες βρε καλέ μου άνθρωπε ότι εγώ εύχομαι το οτιδήποτε? Έγραψα "ελπίζω να τα λύσει", εσύ τι κατάλαβες? Να τα πάθει? LOL Στο κάτω κάτω υπάρχει ολόκληρη φωτογραφία υπαλλήλων της εταιρείας με τον Bill Cosby, ψάξε να την βρείς άσε που είναι σίγουρος ότι την έχεις δει. Εγώ έχω όρεξη για τρολάρισμα? εσύ έκατσες και έψαξες άρθρα με FUD από τον Οκτώβριο και τα έφερες εδώ επειδή και καλά ανησυχείς πολύ που ο άλλος μέσα στην Activision-Blizzard κοιτούσε τα βυζιά μιας κυρίας όταν θήλαζε. Έχασες τον ύπνο σου από την πολύ ανησυχία βλέπω. 1
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, DiAvOl είπε Όχι καθόλου δεν τρολάρω. Αυτά θεωρώ must play και (σοβαρό) λόγο να αγοράσει κάποιος PS5. Επίσης αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν βρίσκεις PS5 πουθενά, όλοι αγοράζουν για να παίξουν αυτά τα παιχνίδια για τον απλούστατο λόγο ότι.. είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί 🙂 Τι πουλάει και τι αγοράζουν τα πιτσιρίκια δεν με ενδιαφέρει καθόλου, εγώ αναφέρθηκα στον λόγο για τον οποίο αγόρασα την κονσόλα. Δεν ξέρω γιατί το πήρες προσωπικά, την γνώμη λέω πάντα, αν εσύ θεωρείς FIFA και COD deciding factor για την αγορά κονσόλας, καλώς να πας σε Xbox. Πρεπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτη η εμμονή (γιατι εμμονή μερικών fan boys ειναι) με τα exclusives. Θα αναφερθώ στο PS4 γιατι η Sony πιστευει μας ειπε στις γενιες αρα τερμα το PS4 και μπορουμε να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα (γελαω αλλα οκ). Το πιο εμπορικό 1st party παιχνιδι του PS4 συμφωνα με την Wiki ειναι το Uncharted 4: A Thief's End που πουλησε 16 μυρια. Ξέρεις φιλε μου τι σημαινει αυτό; Οτι το ΤΙΤΑΝΙΟ EXCLUSIVE SYSTEM SELLER που μας λες, σε μια βαση 116.300.000 PS4 οι 100.300.000 απο αυτους ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΟ UNCHARTED. Θες και άλλα; Το Spiderman 13 μυρια. Το Horizon 10 μυρια. Προσπαθείς λοιπόν να μας πεις οτι το Uncharted 4 που το 86% των κατόχων PS4 ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ, ειναι τοσο τεράστιο system seller αλλά το CoD που κάθε χρόνο ειναι το πρώτο σε πωλήσεις παιχνιδι στον κοσμο δεν ειναι ειναι. Αλήθεια, δεν μπορώ να σας καταλάβω τα fanboys της Sony. Σας δινουν ολοι ενα σκασμο επιχειρηματα, γεγονοτα, οχι γνωμες και προτιμησεις, και το μονιμο επιχειρημα σας ειναι να τινάζετε τα χέρια να φωνάζετε ΝΑΙ ΑΛΛΑ GOD OF WAR και να πετάτε κόπρανα παντου. God of War. Τιτάνιο SYSTEM SELLER. Βέβαια το 89,22% οσων εχουν PS4 δεν το αγόρασαν αλλά τι σημασία εχει. Στον μικρόκοσμό σας το μονο που μετράει ειναι οτι πει η Sony. 3 2
adamv123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Racooon είπε Εγώ έχω όρεξη για τρολάρισμα? εσύ έκατσες και έψαξες άρθρα με FUD από τον Οκτώβριο και τα έφερες εδώ επειδή και καλά ανησυχείς πολύ που ο άλλος μέσα στην Activision-Blizzard κοιτούσε τα βυζιά μιας κυρίας όταν θήλαζε. Έχασες τον ύπνο σου από την πολύ ανησυχία βλέπω. Α είναι κακό δηλαδή που ελπίζει κάποιος να δουλεύουν σαν άνθρωποι οι developers?? Και το περιστατικό που λες δεν ήταν το μόνο ήταν πολλά περισσότερα. Ο kotick ήταν το μεγαλύτερο σιχαμα της βιομηχανίας. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από adamv123 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Πρεπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτη η εμμονή (γιατι εμμονή μερικών fan boys ειναι) με τα exclusives. Θα αναφερθώ στο PS4 γιατι η Sony πιστευει μας ειπε στις γενιες αρα τερμα το PS4 και μπορουμε να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα (γελαω αλλα οκ). Το πιο εμπορικό 1st party παιχνιδι του PS4 συμφωνα με την Wiki ειναι το Uncharted 4: A Thief's End που πουλησε 16 μυρια. Ξέρεις φιλε μου τι σημαινει αυτό; Οτι το ΤΙΤΑΝΙΟ EXCLUSIVE SYSTEM SELLER που μας λες, σε μια βαση 116.300.000 PS4 οι 100.300.000 απο αυτους ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΟ UNCHARTED. Θες και άλλα; Το Spiderman 13 μυρια. Το Horizon 10 μυρια. Προσπαθείς λοιπόν να μας πεις οτι το Uncharted 4 που το 86% των κατόχων PS4 ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ, ειναι τοσο τεράστιο system seller αλλά το CoD που κάθε χρόνο ειναι το πρώτο σε πωλήσεις παιχνιδι στον κοσμο δεν ειναι ειναι. Αλήθεια, δεν μπορώ να σας καταλάβω τα fanboys της Sony. Σας δινουν ολοι ενα σκασμο επιχειρηματα, γεγονοτα, οχι γνωμες και προτιμησεις, και το μονιμο επιχειρημα σας ειναι να τινάζετε τα χέρια να φωνάζετε ΝΑΙ ΑΛΛΑ GOD OF WAR και να πετάτε κόπρανα παντου. God of War. Τιτάνιο SYSTEM SELLER. Βέβαια το 89,22% οσων εχουν PS4 δεν το αγόρασαν αλλά τι σημασία εχει. Στον μικρόκοσμό σας το μονο που μετράει ειναι οτι πει η Sony. Είμαι τρελό fan boy, από αυτούς που βγαίνουν έξω από το κατάστημα μια μέρα πριν κυκλοφορήσει καινούρια κονσόλα και περιμένουν, το πέτυχες.
Racooon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Πρεπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτη η εμμονή (γιατι εμμονή μερικών fan boys ειναι) με τα exclusives. Θα αναφερθώ στο PS4 γιατι η Sony πιστευει μας ειπε στις γενιες αρα τερμα το PS4 και μπορουμε να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα (γελαω αλλα οκ). Το πιο εμπορικό 1st party παιχνιδι του PS4 συμφωνα με την Wiki ειναι το Uncharted 4: A Thief's End που πουλησε 16 μυρια. Ξέρεις φιλε μου τι σημαινει αυτό; Οτι το ΤΙΤΑΝΙΟ EXCLUSIVE SYSTEM SELLER που μας λες, σε μια βαση 116.300.000 PS4 οι 100.300.000 απο αυτους ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΟ UNCHARTED. Θες και άλλα; Το Spiderman 13 μυρια. Το Horizon 10 μυρια. Προσπαθείς λοιπόν να μας πεις οτι το Uncharted 4 που το 86% των κατόχων PS4 ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ, ειναι τοσο τεράστιο system seller αλλά το CoD που κάθε χρόνο ειναι το πρώτο σε πωλήσεις παιχνιδι στον κοσμο δεν ειναι ειναι. Αλήθεια, δεν μπορώ να σας καταλάβω τα fanboys της Sony. Σας δινουν ολοι ενα σκασμο επιχειρηματα, γεγονοτα, οχι γνωμες και προτιμησεις, και το μονιμο επιχειρημα σας ειναι να τινάζετε τα χέρια να φωνάζετε ΝΑΙ ΑΛΛΑ GOD OF WAR και να πετάτε κόπρανα παντου. God of War. Τιτάνιο SYSTEM SELLER. Βέβαια το 89,22% οσων εχουν PS4 δεν το αγόρασαν αλλά τι σημασία εχει. Στον μικρόκοσμό σας το μονο που μετράει ειναι οτι πει η Sony. Φίλε ότι και να λένε οι "καμένοι" η πραγματικότητα η ίδια τους διαψεύδει. Απλά είναι στο denial ακόμα δώσε τους χρόνο. Η στροφή και μόνο της Sony στα PC δείχνει ότι το μοντέλο που ακολουθεί τόσα χρόνια με τα exclusives δεν αρκεί πλέον γιατί τα κόστη παραγωγής έχουν εκτοξευτεί. 1 1
music_lover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Racooon είπε Εγώ έχω όρεξη για τρολάρισμα? εσύ έκατσες και έψαξες άρθρα με FUD από τον Οκτώβριο και τα έφερες εδώ επειδή και καλά ανησυχείς πολύ που ο άλλος μέσα στην Activision-Blizzard κοιτούσε τα βυζιά μιας κυρίας όταν θήλαζε. Έχασες τον ύπνο σου από την πολύ ανησυχία βλέπω. Εντάξει όντως τρολλάρεις 🤣 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα