Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

Με αλλά λόγια δεν σου ανήκουν ποτέ στην τιμή του gamepass γιατί είναι κλειδωμένα σε λογαριασμό με τύπο Denuvo DRM. Εννοω αν θελεις να πεταξεις τον λογαριασμο σου μπορεις να τα ξαναπαιξεις η οχι; 

Προφανώς και μιλάω ειρωνικά. 

Ότι αγοράζεις online μέσω πλατφόρμας δεν σου ανήκει ΠΟΤΕ. Εκτός και αν είναι DRM-free που δεν ειναι.

Μην συγκρίνεις το κόστος παιχνιδιών και retail/πραγματική μορφή (σε κουτιά) σε σχέση με το τι προσφέρεται μέσω συνδρομής σε λογαριασμό. 

Με την ίδια λογική σου, οι ταινίες στο Disney+ και στο Netflix σου ανήκουν; 

ΟΧΙ.

Απλά τις νοικιάζεις. 

Αν πας να της αγοράσεις physical θα πληρωσεις απο $10-$30. 

Και έχουν περάσει γύρω στα 6-7 Xbox από τα χέρια μου, από το 360 και μετά. Όπως και όλα τα PS και τα Nintendo (από το GameCube και το GBC). 

To ότι το gamepass σου προσφερει την δυνατοτητα να παιξεις κατι αμεσα ειναι εναρμονισμενο με το 2022 και τις streaming πλατφόρμες. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν σου ανήκουν αυτά που αγοράζεις όπως και στο Steam. Απλά τα νοικιάζεις. 

Μην λες τέτοια, γιατί θα πέσουν να σε φανε. Την προηγούμενη φορα, αυτό έλεγα και κόντεψε να με φαι το μισο ινσομνια. 

Επεξ/σία από markos9
  • Thanks 1
  • Απαντ. 581
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, insomniac01 είπε

Με αλλά λόγια δεν σου ανήκουν ποτέ στην τιμή του gamepass γιατί είναι κλειδωμένα σε λογαριασμό με τύπο Denuvo DRM. Εννοω αν θελεις να πεταξεις τον λογαριασμο σου μπορεις να τα ξαναπαιξεις η οχι; 

Προφανώς και μιλάω ειρωνικά. 

Ότι αγοράζεις online μέσω πλατφόρμας δεν σου ανήκει ΠΟΤΕ. Εκτός και αν είναι DRM-free που δεν ειναι.

Μην συγκρίνεις το κόστος παιχνιδιών και retail/πραγματική μορφή (σε κουτιά) σε σχέση με το τι προσφέρεται μέσω συνδρομής σε λογαριασμό. 

Με την ίδια λογική σου, οι ταινίες στο Disney+ και στο Netflix σου ανήκουν; 

ΟΧΙ.

Απλά τις νοικιάζεις. 

Αν πας να της αγοράσεις physical θα πληρωσεις απο $10-$30. 

Μιλάω προσωπικά για μενα τώρα. Οτι λεω μπορει να μην ισχυει για εσενα πχ. Οποτε τονιζω οτι δεν το κατακρινω απλα λεω τι ισχυει για μενα. 

Δεν με ενδιαφέρει να μου ανηκει ενα game. Ενα παιχνιδι θα το παιξω το πολύ 3 φορές. 1 η πρώτη για το story. Αλλη μια αν μου αρέσει αρκετά, που θα το κάνω 100%. Και αντε αλλη μια (αυτο οχι και σιγουρα) χρονια μετά αν παρει κανα patch η γινει remake για να το δω και με τα νεα γραφικα. Δεν με ενδιεφερε ποτέ να εχω δεκαδες πλαστικά κουτάκια σε ενα ραφι να σκονιζονται. Δεν προκειται να παιξω 300 φορες το ιδιο παιχνιδι που ξερω το στορι απ΄εξω και ξερω μεχρι και μετα απο ποσα βηματα θα εμφανιστει το mob. Το gamepass για μενα ειναι ενα ονειρο. Μπορώ να παιζω παιχνιδια που υπο άλλες συνθηκες δεν θα επαιζα. πχ μια χαρα παιχνιδακι το Mortal Kombat 11. Ειδικα με παρέα. Αλλά 60 ευρω ή 30 δεν θα τα εδινα. Και κατα δευτερον, γλιτώνω απο κουτιά, απο πραγματικα και digital ραφια για παιχνιδια που δεν θα ξαναακουμπησω ποτε. Το Halo Infinite το τελειωσα. Το εκανα 100%. Εκτος αν βγαλει καποιο νεο content ποιος ο λογος να το ξαναπαιξω;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, Marcos_Aurilius said:

Είχαμε μία μάστιγα στον χώρο του θεάματος, την Disney, και χωρίς να το πολυκαταλάβουμε αποκτήσαμε και δεύτερη στον χώρο του gaming.

Η μάστιγα χρόνια τώρα είναι η Sony που με βρώμικες τακτικές και την εμετική τακτική των exclusives αποκλείει τους υπόλοιπους και πάνω από όλα εμάς τους PC gamers. Ας γευτεί τώρα τη δικιά της τακτική, να μείνει το PS5 με κάτι multiplayer που μπορεί ο καθένας να παίξει παντού και 10-20 exclusives δικά της που βγάζει ανά γενιά για να νιώσει τη γλύκα.

Microsoft δώσε πόνο, μην αφήσεις τίποτα στο Playstation. Οι Ιάπωνες απατεώνες ήταν τελειωμένοι από τη στιγμή που η μαμά Microsoft του τρισεκατομμυρίου αποφάσισε ότι αξίζει να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με το gaming division, καλοφάγωτη τώρα

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
18 ώρες πριν, vste είπε

WOW! Και δεν εννοω World of Warcraft..

Δhladh η Microsoft θα γινει μακραν η μεγαλυτερη εταιρια παραγωγης videogames. Αν τα κανει και αποκλειστικα στο οικοσυστημα της απλως θα εκμηδενίσει την Sony.
Ναι ειμαι Sony fan boy αλλα αυτο το νεο ειναι τεραστιο!

Edit: Και ναι καμια αναφορα σε PS..

image.png.ea7efff1f566003facfe439cba8bd85e.png

Δεν νομίζω πως είναι αυτό δεδομένο. Έχει μεγάλη πορεία να διανύσει η microsoft για να φτάσει το επίπεδο της sony σε exclusives. Αυτή τη στιγμή δεν έχει ούτε έναν δυνατό τίτλο που να ανταγωνίζεται τα δεκάδες must buy exclusive της sony. 

• Sad 1
Δημοσ.

Μπράβο στην Microsoft, θέλει να κυριαρχήσει στην γενιά αυτή και το καταφέρνει. Αν βγαλει και ενα χειριστήριο οπως του Ps5 δεν βρισκω λόγο να κρατήσω την Ps5 κονσόλα μου. 

Αλλά εγώ θέλω άλλο να ρωτήσω, με τόσα παιχνίδια στο xbox game pass εσείς που βρίσκεται τον χρονο να παίξετε; για να τερματίσω ενα παιχνίδι 40 ωρών θα χρειαστώ ένα μήνα. Πως θα καταφέρει ένα χρήστης 35 ετών με οικογένεια να παίζει; εγω αφιερώνω 2 ωρες την ημέρα και αυτό με δυσκολία. Αυτό που θέλω να πω θεωρώ πολλά παιχνίδια ισως πάνε χαμένα λογω του τεράστιου ογκου, αφου κάποιος θα επιλέξει να παίξει καποιο ΑΑΑ ή multiplayer. 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Giem είπε

Μπράβο στην Microsoft, θέλει να κυριαρχήσει στην γενιά αυτή και το καταφέρνει. Αν βγαλει και ενα χειριστήριο οπως του Ps5 δεν βρισκω λόγο να κρατήσω την Ps5 κονσόλα μου. 

Αλλά εγώ θέλω άλλο να ρωτήσω, με τόσα παιχνίδια στο xbox game pass εσείς που βρίσκεται τον χρονο να παίξετε; για να τερματίσω ενα παιχνίδι 40 ωρών θα χρειαστώ ένα μήνα. Πως θα καταφέρει ένα χρήστης 35 ετών με οικογένεια να παίζει; εγω αφιερώνω 2 ωρες την ημέρα και αυτό με δυσκολία. Αυτό που θέλω να πω θεωρώ πολλά παιχνίδια ισως πάνε χαμένα λογω του τεράστιου ογκου, αφου κάποιος θα επιλέξει να παίξει καποιο ΑΑΑ ή multiplayer. 

Αυτο εχει μια παρα πολύ απλη λυση. Δεν τα παιζεις ολα :( :( :( :( . Πρότεινα στην κοπέλα μου να πουλησουμε το αμαξι της καθως και τον ανηψιο μου για να μπορώ να μεινω κανα χρονο ανεργος να λιωσω αλλα δεν θελανε για καποιο λογο

Δημοσ.

Η Nintendo να πάει στο διάλο έχει και ένα legacy, ενα στύλ και φτιάχνει αυτά που φτιάχνει για το κοινό που τα θέλει.

Η Sony απ την άλλη μεριά, έχει καταστρέψει τον ανταγωνισμό τόσα χρόνια με τις παπαρίτσες που έκανε. Προφανώς και τώρα πρέπει να φάει λίγο αγγούρι μπας και κόψει τις βλακείες. Καιρός να επενδύσει λίγο και να προσφέρει κάτι παραπάνω, αντί να δίνει τα ίδια και να τα κόβει απο τους υπόλοιπους.

• Like 4
Δημοσ.

Όσον αφορά την MS, ελπίζω να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο που έφερε ο Phil από το 2017 και μετά μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος.

• Like 6
  • Sad 1
Δημοσ.

Τον έγκυρο δημοσιογραφικό Τύπο που τον πας? όταν τα κάνει η Sony είναι όλα μέλι γάλα τόσα χρόνια, όταν πάει να τα κάνει η Microsoft πέφτει κράξιμο. Δύο μέτρα και δύο σταθμά πάντα.

Το σίχαμα και μεγαλύτερο Sony Fanboy του IGN:

Untitled.jpg.901f02c3e447320ea48bd00a217ccd99.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι μακροπρόθεσμα αυτή η τάση προς τα μονοπώλια θα έχει τις χειρότερες επιπτώσεις για τους χρήστες και το gaming industry στην τελική, ή όλοι εδώ χαίρονται που τελικά η Microsoft την έφερε στην Sony? 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
Just now, Mandurang said:

Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι μακροπρόθεσμα αυτή η τάση προς τα μονοπώλια θα έχει τις χειρότερες επιπτώσεις για τους χρήστες και το gaming industry στην τελική, ή όλοι εδώ χαίρονται που τελικά η Microsoft την έφερε στην Sony? 

Η καλύτερη εποχή για να είσαι gamer είναι. Τόσες επιλογές και σε τιμές που ούτε στα καλύτερα όνειρα μας δεν υπήρχαν. Οπότε αφήστε την καταστροφολογια και απολαύστε το χόμπι σας.

• Like 9
Δημοσ.
16 ώρες πριν, KilliK είπε

δεν υπαρχει περιπτωση να αφησουν το COD στην SONY. Δεν δινεις $70b για να κονομαει ο αντιπαλος σου με τα δικα σου IP. Kαι δεν προκειται να ζημιωθει αν τα κλειδωσει πισω απο αποκλειστικοτητες.

Oι περισσοτεροι που αγοραζουν κονσολα για να παιξουν COD, δεν τους ενδιαφερει τι κονσολα θαναι. Απλως στρεφονται στο PS, επειδη ειναι η πιο διασημη. Kαι οταν βγει αποκλειστικα για XBOX, θα τρεξουν να το αγορασουν απο εκει. Αυτοι ειναι οι υποψηφιοι πελατες της ΜΣ και σε αυτους απευθυνεται, οι υπολοιποι που θα μεινουν στο PS ουτως η αλλως, της ειναι αδιαφοροι.

Και μιας και το ανεφερες, το Minecraft σε αντιθεση με το XSX, για PS5 δεν εχει βγει, η εκδοση που υπαρχει στο PS Store ειναι για το 4, την οποια παιζει και το 5.

Γενικα μαζι με COD, ES6 και Starfield, η Sony εχει ηδη χασει ενα τεραστιο κομματι απο τα μελλοντικα της εσοδα. Τις επιπτωσεις των εξαγορων της ΜΣ, θα αρχισει να τις νιωθει προς το τελος της σημερινης γενιας κονσολων. Να ευχεται μονο μην αποφασισει ο Phil να αγορασει καμια Take 2 Interactive, και χασει και το GTA στο τελος. 

To παιχνίδι με paid exclusivity το ξεκίνησε η Sony και τώρα τις γύρισε μπούμερανγκ. Καλά να πάθει, καρκίνος το paid exclusivity, όπως έστρωσε να κοιμηθεί. Άντε να κλείσει να ηρεμήσουμε

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...