Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SpaceCircus είπε

Δεν ξερω αν μιλάς σοβαρά ή αν χάνω το χρόνο μου να σου απαντάω...
δεν "δυστάζω", παραθέτω επίσημα στοιχεία, κόντρα σε ανοησίες

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να είναι κανείς το πιο κοφτερό μαχαίρι στο συρτάρι για να κατανοήσει αυτά που γράφω, τα οποία -ξαναλέω- ΔΕΝ είναι <εκτιμήσεις> αλλά facts.

Η στενότητα προσφοράς στην αγορά ειναι γεγονός για όλους.
Βαλε και τους scalpers μαζί, οι οποίοι έχουν απορροφήσει σημαντικό μέρος της παραγωγής.
Η διαθεσιμότητα τους τελευταίους μήνες σε σημαντικό ποσοστό συμπληρώνεται από αυτούς.

Και όπως έγραψα και πιο πριν, ας μην ξεχνάμε πως η sony ξεκίνησε παραγωγή μήνες πριν την microsoft.
Ένας βασικός λόγος που το έκανε αυτό, είναι για να μπορεί να παρατάξει στους μετόχους της στοιχεία πωλήσεων του ps5 που ειναι αυξημένα σε σχεση με τα αντίστοιχα του ps4.
Στην πορεία τα μέσα παραγωγής δεν ήταν αρκετά, και έτσι το Νοέμβριο αναθεώρησε προς τα κάτω τους στόχους παραγωγής (άρα και πωλήσεων)
ενώ επέκτεινε την παραγωγή του ps4 για να αντιπαρέλθει της στενότητας.

Μα δεν μου απαντάς, αποφεύγεις να πεις ένα "Ναι το XBOX πουλάει παραπάνω από απο το PS5".

Έχεις γράψει 5 post και παραθέτεις ένα σωρό στατιστικά και αναλύσεις και δεν απαντάς. Ξέρεις γιατί δεν παντάς, γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν μπορείς να το πείς 😉

Μάλλον εγώ χάνω το χρόνο μου μαζί σου. Καλή συνέχεια. (Σε γλυτώνω από μια ακόμη δικιά σου ανάλυση στατιστικών)

• Sad 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Volga είπε

24 ευρώ κάνει το flight simulator standalone...

link?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aντι να βγει και να πει στην καραπου......... μας,θα κανουμε και εμεις αγορες η θα βγαλουμε και εμεις 50 exclusivares και θα τους ταραξουμε βγηκε να ζητιανεψει για να μη του παρουν το call of duty (μιας και δε τους νοιαζει συμφωνα με τα λεγομενα των sonyfanboyδων) 

Αυτοι εχουν γινει μικροτερη εταιρια και απο τη nintendo σε μια βδομαδα μεσα.

Μονο για να αγοραζουν τη bluepoint ειναι.

Τελικα κατι ηξεραν που στραφηκαν σε παραγωγη αυτοκινητων

Screenshot_15.jpg.0cd163a6e3ae543d96dca748f609e14e.jpg

Επεξ/σία από RenVen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και οι δυο πουλανε οτι φτιαχνουν. Η ΜΣ αρχισε αργοτερα να φτιαχνει το χβοχ γιατι περιμεναν να οριστικοποιηθουν τα χαρακτηριστικα του RDNA2 και επισης στελνει χβοχ για τους cloud servers. Το gaming ειναι στα πανω του παντου.

Επεξ/σία από privateer
  • Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Σίγουρα το gamepass είναι πολύ καλη υπηρεσία, και η Σόνυ έχει μείνει έτη φωτός πίσω σε αυτόν τον τομέα. Αλλά φοβάμαι ότι κάποια στιγμή η τιμή θα ανέβει απότομα (αφού πρώτα προστεθούν τα της Blizz/Activision) και θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Επίσης, με τις Cloud υπηρεσίες το παιχνίδι δεν σου ανήκει. Δεν μπορείς να το δώσεις σε ένα φίλο σου να το παίξει, να το πουλήσεις, ή να το ξαναπαίξεις μετά από χρόνια εάν δεν είσαι ενεργός συνδρομητής.

Εγώ προσωπικά θέλω ότι αγοράζω να είναι δικό μου και να μπορώ να το κάνω ότι θέλω. Μέσα στον χρόνο, ανάλογα με τον φόρτο εργασίας υπάρχουν χρονικά διαστήματα που έχω χρόνο για gaming και άλλα που δεν έχω καθόλου, άρα το SaaS μοντέλο δεν με βολεύει. 

Το gamepass με το content που εχει και 25 ευρω να έκανε παλι θα συνεφερε. 300 ευρω το χρονο για ολα αυτα τα παιχνιδια; 10 να παρεις retail με 50 ευρω μεσο ορο θες 500 ευρω. 

Τώρα για το cloud. Mιλαω αποκλειστικα για μενα τωρα. Δεν αναφερω fact αλλα προσωπικη γνωμη. Δεν με απασχολει να μου ανηκουν τα παιχνιδια. Ειμαι φαν του minimal. Δεν θελω να εχω ραφια γεμάτα άχρηστε πλαστικες θηκες με παιχνιδια που δεν θα ακουμπησω ποτε. Καθε παιχνιδι που ξεκιναω το παιζω 1-3 φορες. 1 η πρωτη για να το τελειωσω. Αν μου αρεσει αρκετα, αλλη μια για να το κανω 100%. Και αν μετα απο καποια χρονια παρει καποιο update για την τοτε τεχνολογια θα το παιξω αλλη μια φορα. Το να κραταω ενα κουτι σκονισμενο σε ενα ραφι με την λογικη οτι ισως θελησω καποτε να παιξω το Χ game που εχω κανει 100% και ξερω απεξω δεν το κανω. Οποτε τοσο το cloud, οσο και το gamepass εμενα με βολευουν. Δινω ενα μικροποσο το μηνα το οποιο οποτε θελω το κοβω και εχω στη διαθεση μου ενα σκασμο games

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, RenVen είπε

Aντι να βγει και να πει στην καραπου......... μας,θα κανουμε και εμεις αγορες η θα βγαλουμε και εμεις 50 exclusivares και θα τους ταραξουμε βγηκε να ζητιανεψει για μη του παρουν το call of duty (μιας και δε τους νοιαζει συμφωνα με τα λεγομενα των sonyfanboyδων) 

Τελικα κατι ηξεραν που στραφηκαν σε παραγωγη αυτοκινητων

Screenshot_15.jpg.0cd163a6e3ae543d96dca748f609e14e.jpg

εκ των πραγματων δεν μπορούν να πουν ή να κάνουν τίποτα τετοιο.
ακόμα και για μια αγορα αξίας ενός δεκάτου από το κόστος της activision, ουσιαστικά θα πρέπει να στραφούν σε δανεισμό.

edit:

"Sony cash on hand for the quarter ending September 30, 2021 was $16.797B, a 59.62% decline year-over-year."

Επεξ/σία από SpaceCircus
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SpaceCircus είπε

εκ των πραγματων δεν μπορούν να πουν ή να κάνουν τίποτα τετοιο.
ακόμα και για μια αγορα αξίας ενός δεκάτου από το κόστος της activision, ουσιαστικά θα πρέπει να στραφούν σε δανεισμό.

Eγω διακρινω πολυ ηττοπαθεια ομως,πες κατι ωστε να μην ανησυχουν οσοι αγορασαν ps5,οχι του στυλ 

"εεεε microsoft μη μας ξεχασεις εμας"

καποτε η αλαζονεια τους βαραγε κοκκινο και σε δηλωσεις και σε διαφημισεις.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RenVen είπε

Eγω διακρινω πολυ ηττοπαθεια ομως,πες κατι ωστε να μην ανησυχουν οσοι αγορασαν ps5,οχι του στυλ 

Η αλαζονεία που λες πάντα είχε στόχο τους πιο ανυποψίαστους πελάτες τους.
Είμαι 100% σίγουρος πως κανένας στο board της sony δεν έχει αυταπάτες οτι παίζουν μπαλίτσα στο ίδιο γήπεδο με τις μεγάλες tech εταιρείες.

Θα "επενδύσουν" όμως ξανά στους influencers και τον ειδικό τύπο, ποντάροντας -κάνοντας μάλιστα double down- πως η ίδια τακτική θα φέρει καρπούς, μιας και είναι η ...μοναδική ρεαλιστικά διαθέσιμη τακτική που έχουν.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, RenVen είπε

Για να περάσει το deal απο το κόσκινο, πρέπει η MS να κάνει το καλό παιδί. Να πεί ναι θα είμαστε παντού, θα τηρήσουμε τα συμβόλαια μπλάμπλά. Όσο πιο έντονες θα είναι οι πιέσεις για αντιμονοπωλειακές τακτικές, τόσο πιο πίσω θα πρέπει να κάνει η MS και τόσο πιο πολύ θα πρέπει να δεσμευθεί σε κάποια πράγματα.

Το θέμα είναι οτι δεν βγήκανε να πούνε gz για το θέμα και οτι "θα χαρούμε να συνεργαστούμε με τον Φίλαρο και να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις καλύτερες εμπειρίες μπλάμπλά" γιατί οποιοδήποτε σωστό τμήμα PR αυτό θα έκανε. Επέλεξαν κόμπλεξ.

Δημοσ.

Καλά (μαλλον) νέα για εμας τους παλιους πραγματικούς σκληροπυρηνικους mmorpg και rts gamers. Δεν μας ενδιαφέρει η οικονομική αναλυση και ποιος κερδίζει τί, δεν είμαστε μέτοχοι, αλλά το αν θα γίνει σοβαρή αλλαγή στο δημιουργικό και το game design της Activision-Blizzard, γιατί είχαν γίνει αλλεπαλληλες και τεραστίου μεγέθους πατάτες απο την Blizzard που κατέστρεψαν το καλυτερο RPG ολων των εποχων (WoW) και απαξιωσαν το Diablo με ξαναζεσταμένες επανεκδόσεις και την ηλίθια απόφαση να συνεχιστεί το legacy σε Mobile πλατφόρμα. Καλο ειναι το mobile για κανα Candy Crush αλλά για RTS και MMORPG τα haptic controls και το αυτοματοποιημενο Interface είναι καρκίνος και σκοτωνουν καθε εννοια σοβαρού gaming. Ελπιζω η MS να ξαναφερει τις παλιες δοξες του πραγματικου RPG gaming σε PC και κονσόλες.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lvasilis22 είπε

Μα δεν μου απαντάς, αποφεύγεις να πεις ένα "Ναι το XBOX πουλάει παραπάνω από απο το PS5".

Έχεις γράψει 5 post και παραθέτεις ένα σωρό στατιστικά και αναλύσεις και δεν απαντάς. Ξέρεις γιατί δεν παντάς, γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν μπορείς να το πείς 😉

Μάλλον εγώ χάνω το χρόνο μου μαζί σου. Καλή συνέχεια. (Σε γλυτώνω από μια ακόμη δικιά σου ανάλυση στατιστικών)

Επειδη δεν ξέρω τι ακριβως εννοεις. Δεν ξερεις ελληνικά ή εχει δυσκολια στην κατανοηση; ΟΧΙ προς το παρον δεν πουλαει περισσοτερο η MS. O άνθρωπος δεν σου ειπε οτι η MS πουλαει περισσοτερο. Σου λεει πεντακαθαρα, οτι οι ασυναρτησιες που λες πως η sony ειναι 6-7 μυρια μπροστα και εχει πουλησει 18 μυρια κονσολες ειναι ακριβως αυτο. Ασυναρτησιες. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για να ταραξω λιγο τα νερα γιαυτους που λενε να μην γινει το cod κ τα υπολοιπα παιχνιδια της activision exclusive! Αν ειχε η σονυ το χρημα θα το ειχε κανει απο χθες αλλα εκανε το λαθος κ ξυπνησε την αρκουδα που κοιμοταν. Με πλαγιο τροπο να παρει time exclusivity να κλεισει συμβολαια για εξτρα content extra dlc κ παπ@ριες. . Και ενα πρωι βγηκε ο Φιλ με τη βαλιτσα γεματη ντολαρς κ λεει παρτα 😂😂Δεν φταιει η ms αν η σονυ ξυνοταν στη γκλιτσα του τσομπανη 

814C9ACF-7696-4D4E-B31E-CE6089B6BD99.jpeg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vste είπε

Μου κανουν εντυπωση αυτοι που δεν εχουν καταλαβει οτι η Microsoft αδιαφορει για το Hardware και κοιταζει σε ενα μελλον που καποιος θα μπορει να παιξει τα παιχνιδια των MS Games Studios στο κινητο του, στην ταμπλετα του, στο PC του, στην Smart TV του. Μπορω να πω οτι σε καμια 10ετια ακομα και να βγαινουν κονσολες απο Nintendo, Sony η MS θα προσπαθησει να χωσει application Gamepass και εκει.

Το ποιο εύστοχο σχόλιο. Χέστηκε η MS αν έχεις Xbox κονσόλα ή όχι, της ενδιαφέρει μόνο να έχεις gamepass σε οποιαδήποτε συσκευή ακόμα και στον φούρνο μικροκυμάτων σου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...