Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Racooon είπε

Πολύ πλάκα έχετε οι μπλε που όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη για τα αγαπημένα σας παιχνίδια νομίζετε ότι μιλάει χωρίς να τα έχει παίξει. Τώρα κάνε μια χάρη εσύ στον εαυτό σου και παίξε κάτι άλλο στην ζωή σου πέρα από τα exclusives της Sony μπας και ξεκολλήσει το μυαλό σου και δεις πιο αντικειμενικά κάποια πράγματα γιατί το μυαλό σου έχει μπετώσει.

IMG20220120103409.jpg.b18c65fc8a82b85b6af5c23657372f53.jpg

Κάπου εκεί στην πορεία διάλεξες τον λάθος δρόμο φίλε μου..  δυστυχώς!

54 λεπτά πριν, cocous είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Στο πρώτο συμφωνώ. Αλλά θα διαφωνήσω στο ότι δεν είναι system seller κάποια από τα αποκλειστικά της Sony. Διότι πραγματικά είναι και πολύ όμως. Βάζω τον εαυτό μου που τα τελευταία χρόνια προτιμώ το PlayStation για τα αποκλειστικά του που εννοείται τα προπαραγγέλνω κατευθείαν ψηφιακά απο την πρώτη στιγμή που θα φανούν στο ps store. Και αυτό διότι έχω πλήρη εμπιστοσύνη σε εταιρείες όπως Santa Monica, Guerilla, Naghty Dog, Insomniac κτλ. Όπως πχ το Halo και το Forza horizon και διάφορες άλλες εταιρείες που ο κόσμος δείχνει εμπιστοσύνη στο XBox. Σίγουρα όμως η πλειοψηφία πηγαίνει σε παιχνίδια οπως Cod κτλ σύμφωνα με τις πωλήσεις. Δυστυχώς αν αποφασίσει η MS να κρατήσει αποκλειστικά τέτοια παιχνίδια τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Όχι φίλε μην μπερδέυεσαι.. όπως λένε τα παιδιά εδώ στο thread, αυτά τα παιχνίδια που αναφέρεις ΔΕΝ είναι system seller. Το COD και το Overwatch είναι και τώρα που δεν θα υπάρχουν στο PS5 θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Μου το εξήγησαν τα παιδιά προηγουμένος με εικόνες και άλλο υλικό.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Εγραψες στον άλλον "να κάνει μια χάρη στον εαυτό του"
Η απάντηση ήρθε άμεσα και ήταν ...αποστομωτική

Όμως συνεχίζεις ακάθεκτος στο ίδιο χαζοτροπάρι...

Κάνε εσύ μια χάρη στον εαυτό σου, μην ξεφτιλίζεσαι άλλο.

Α, και για να σε προλάβω...

Spoiler

IMG_20220120_1157491.jpg.2727ab977aa3e289357cbd921e04cfbf.jpg

• Like 4
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Όχι φίλε μην μπερδέυεσαι.. όπως λένε τα παιδιά εδώ στο thread, αυτά τα παιχνίδια που αναφέρεις ΔΕΝ είναι system seller. Το COD και το Overwatch είναι και τώρα που δεν θα υπάρχουν στο PS5 θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Μου το εξήγησαν τα παιδιά προηγουμένος με εικόνες και άλλο υλικό.

H σε αντιθεση με σενα εχει παιξει και τα 2 και το γεγονος οτι προτιμαει το χβοχ ειναι μετα απο πολυ πιο εμπεριστατωμενη ερευνα απο οτι το δικο σου fanboy-λικι

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ψάχνω Xbox Series X αλλά παντού λέει Out of Stock, που μπορώ να βρώ; θα βοηθήσει κάποιος;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

H σε αντιθεση με σενα εχει παιξει και τα 2 και το γεγονος οτι προτιμαει το χβοχ ειναι μετα απο πολυ πιο εμπεριστατωμενη ερευνα απο οτι το δικο σου fanboy-λικι

O Φίλος είναι μάγκας που έχει και τα 2 και μπορεί να παίξει ότι θελήσει. Συμφωνώ πως έτσι καλύπτεσαι πλήρως.

Δεν υπάρχει fanboy-λικι της sony, ούτε και παίζουμε μόνο τα exclusive της sony. Αντικειμενικά όμως την τρέχουσα χρονική στιγμή η sony έχει μεγαλύτερη γκάμα παιχνιδιών να προσφέρει σε περίπτωση που κάνει κάποιος επιλογή. Resident Evil, Red dead redemption, Call of Duty τα παίζουμε και στις δύο κονσόλες εξίσου. Για αυτά τα παιχνίδια ότι και να επιλέξεις δεν θα κάνει κάποια ουσιαστική διαφορά. Μελλοντικά μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα αλλα η τρλεχουσα εικόνα είναι αυτή. 

Επίσης:

"The PlayStation 5 has sold 15.28 million units in 13 months, while the Xbox Series X|S sold 9.84 million units."

Και ξαναλέω τέλος, πιο μάγκας από όλους είναι αυτός που τα έχει και τα δυο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Ψάχνω Xbox Series X αλλά παντού λέει Out of Stock, που μπορώ να βρώ; θα βοηθήσει κάποιος;

Μαν, έφαγες πετσόκομμα - αντιμετώπισέ το ώριμα, βάλε την ουρά κάτω απο τα σκέλια και περίμενε κάνα μήνα μέχρι να βγεί το HZFW να έρθεις να μας μιλήσεις για την υπεροχή του PS5 και οτι όλα τα άλλα είναι για πλεμπαίους. Ώς τότε, θα πρότεινα να μαζέψεις τις δυνάμεις σου :)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chncynic είπε

Μαν, έφαγες πετσόκομμα - αντιμετώπισέ το ώριμα, βάλε την ουρά κάτω απο τα σκέλια και περίμενε κάνα μήνα μέχρι να βγεί το HZFW να έρθεις να μας μιλήσεις για την υπεροχή του PS5 και οτι όλα τα άλλα είναι για πλεμπαίους. Ώς τότε, θα πρότεινα να μαζέψεις τις δυνάμεις σου :)

Έτσι, αισθάνομαι την ήττα στο πετσί μου, με δυσκολία έφαγα πρωινό σήμερα.

Εγώ τώρα ψάχνω να βρω Xbox για να είμαι σίγουρος ότι θα μπορώ στο μέλλον να παίζω CoD, για φαντάσου να γίνει exclusive;

Δημοσ.

που συμφέρει στο οτι παω να δωσω 3000 για pc και αλλα 600 για οθονη?Στο gaming αρκει και to xbox series X σε καλη τηλεοραση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Έτσι, αισθάνομαι την ήττα στο πετσί μου, με δυσκολία έφαγα πρωινό σήμερα.

Εγώ τώρα ψάχνω να βρω Xbox για να είμαι σίγουρος ότι θα μπορώ στο μέλλον να παίζω CoD, για φαντάσου να γίνει exclusive;

ΝΕ ΤΙ

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, savvasf1 είπε

που συμφέρει στο οτι παω να δωσω 3000 για pc και αλλα 600 για οθονη?Στο gaming αρκει και to xbox series X σε καλη τηλεοραση.

Δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα αυτό που έγραψες φίλτατε. Θες να δώσεις 3κ για PC αλλά προτιμάς Xbox επειδή έχεις καλή τηλεόραση;

Δημοσ.
10 minutes ago, lvasilis22 said:

O Φίλος είναι μάγκας που έχει και τα 2 και μπορεί να παίξει ότι θελήσει. Συμφωνώ πως έτσι καλύπτεσαι πλήρως.

Δεν υπάρχει fanboy-λικι της sony, ούτε και παίζουμε μόνο τα exclusive της sony. Αντικειμενικά όμως την τρέχουσα χρονική στιγμή η sony έχει μεγαλύτερη γκάμα παιχνιδιών να προσφέρει σε περίπτωση που κάνει κάποιος επιλογή. Resident Evil, Red dead redemption, Call of Duty τα παίζουμε και στις δύο κονσόλες εξίσου. Για αυτά τα παιχνίδια ότι και να επιλέξεις δεν θα κάνει κάποια ουσιαστική διαφορά. Μελλοντικά μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα αλλα η τρλεχουσα εικόνα είναι αυτή. 

Επίσης:

"The PlayStation 5 has sold 15.28 million units in 13 months, while the Xbox Series X|S sold 9.84 million units."

Ποια μεγαλυτερη γκαμα μιλατε? Μια κατηγορια εχει η σονυ

Δες εδω γκαμα στουντιο και παιχνιδιων που θα βγαζουν

RPG Focused Studios:

1. Obsidian
  2. Bethesda Game Studios
  3. inXile
  4. Blizzard [Diablo Team]
  5. Playground Games [Fable Team]

Shooter Focused Studios:

1. 343i
  2. The Coalition
  3. Infinity Ward
  4. idSoftware
  5. Treyarch
  6. Sledgehammer
  7. Raven Software
  8. The Initiative
  9. Solid State [mobile]
  10. Blizzard [Overwatch team]

Racing Focused Studios:

1. Playground Games [Forza Horizon Team]
  2. Turn 10

Action-Adventure/Immersive Sim Focused Studios:

1. Ninja Theory
  2. Compulsion Games
  3. Machine Games
  4. Undead Labs
  5. Arkane Studios
  6. Tango Gameworks
  7. Roundhouse Studios
  8. High Moon Studios

Family Friendly Studios:

1. Mojang
  2. Toys for Bob
  3. Rare
  4. Double Fine
  5. King [mobile]
  6. Vicarious Visions (if not dissolved)
  7. Beenox

MMO, RTS and Strategy:

1. Blizzard [majority of their teams]
  2. World’s Edge
  3. ZeniMax Online Studios
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, privateer είπε

Ποια μεγαλυτερη γκαμα μιλατε? Μια κατηγορια εχει η σονυ

Δες εδω γκαμα στουντιο και παιχνιδιων που θα βγαζουν

RPG Focused Studios:

1. Obsidian
  2. Bethesda Game Studios
  3. inXile
  4. Blizzard [Diablo Team]
  5. Playground Games [Fable Team]

Shooter Focused Studios:

1. 343i
  2. The Coalition
  3. Infinity Ward
  4. idSoftware
  5. Treyarch
  6. Sledgehammer
  7. Raven Software
  8. The Initiative
  9. Solid State [mobile]
  10. Blizzard [Overwatch team]

Racing Focused Studios:

1. Playground Games [Forza Horizon Team]
  2. Turn 10

Action-Adventure/Immersive Sim Focused Studios:

1. Ninja Theory
  2. Compulsion Games
  3. Machine Games
  4. Undead Labs
  5. Arkane Studios
  6. Tango Gameworks
  7. Roundhouse Studios
  8. High Moon Studios

Family Friendly Studios:

1. Mojang
  2. Toys for Bob
  3. Rare
  4. Double Fine
  5. King [mobile]
  6. Vicarious Visions (if not dissolved)
  7. Beenox

MMO, RTS and Strategy:

1. Blizzard [majority of their teams]
  2. World’s Edge
  3. ZeniMax Online Studios

Ετοιμάσου για 15 quotes που θα λενε "ΝΑΙ ΑΛΛΑ GOD OF WAR" και θα σου πετάνε κοπρανα

Επεξ/σία από WolvesInTheThroneRoom
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lvasilis22 είπε

Επίσης:

ρε συ, που πάτε και τα βρίσκετε αυτά που γράφετε???

μιλάμε για τέζα παραπληροφόρηση!!

και δεν βλέπετε κι'ολας το θρεντ...

Διαβασε εδω αν θέλεις να εχεις επαφή με την πραγματικότητα:
https://www.insomnia.gr/forums/topic/785548-η-microsoft-εξαγόρασε-την-activision-blizzard-έναντι-687-δισεκατομμυρίων/?do=findComment&comment=59037438

Η Sony ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ 14.8 εκατομμύρια ps5 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2022
Πως γίνεται να έχει ήδη πουλήσει 15.28 εκατομμύρια? 😂 
Ο άλλος έγραφε 18 εκατομμύρια 😂
δηλαδή κάπου ώπα, έχει γίνει βαρώνος Μυνχάουζεν η φάση

Αντίθετα, ξέρουμε οτι η microsoft εχει ήδη πουλήσει πάνω απο 12.4 εκατομμύρια series.
Πόσο πάνω δε γνωρίζουμε, απλά ξέρουμε οτι 12.4 ήταν το ρεκορ που έσπασαν από τις προηγούμενες γενιές.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...