Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσοι εδω μεσα βαζουν μπροσταρη τον Kratos και το God of war για την απαντηση της sony,ειναι οι ιδιοι που το αγορασαν Hits στα 9.99 και οι ιδιοι που περιμεναν να παει το days gone 19.99 και εν τελει το εκοψε το part 2 η ιδια η sony λογο πωλησεων.Αυτοι ειστε.

Επεξ/σία από RenVen
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DiAvOl είπε

Εγώ και οι άλλοι πιστοί SONYτες θα σώσουμε το καράβι!

Ένα God Of War τα πατάει όλα αυτά κάτω.

Αλήθεια, έχεις παίξει ποτέ AAA της Sony; Ξέρεις τι βαθμολογίες έχουν στο metacritic ; 

@malias4εγώ στην θέση σου πραγματικά θα τραβούσα τα μαλλιά μου αν δεν τα είχα παίξει.

Ειχα ολα τα ps απο το πρωτο psx μεχρι το ps4 pro. Επειξα μια φορα λιγο gow uncharted κ λαστ οφ ας. Πες μου εσυ αν αυτα ειναι παιχνιδια. Ξεκιναει 10 λεπτα βιντεο, βγαινει ο ηρωας προχωραει 10 λεπτα βιντεο μιλανε πυροβολαει 2 φορες μιση ωρα βιντεο πυροβολαει αλλες τρεις κ πηδαει μια φορα . Αλλη μια ωρα βιντεο τιτλοι τελους κ το παιχνιδι παει στο ραφι κ δεν το ξαναπαιζεις ποτε. Το ιδιο κ με ολα τα αλλα απλα με αλλα ρουχα !!!

Το πρωτο μου xbox πηρα οταν ξυπνησα κ εγω το 2016 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, malias4 είπε

Ξερεις ποιο ειναι το θεμα ; Εγω χεστηκα κ για το xbox κ για τη σονυ κ για ολα. Χομπυ ειναι το gaming ! Μια δουλεια εχω να παμε παραπερα να πληρωσουμε ρευμα ενφια κτλ αλλα ωρες ωρες μου τη δινει ρε συ το denial οπως λες κ εσυ! Αφου το βλεπεις erhete pou ... a γιατι δεν το παραδεχονται. Τοσα χρονια εκανε βλακεις η ms απο το one & μετα. Ηρθε ο Σπενσερ κ 5-6 χρονια τωρα εχει κανει τρομερη δουλεια!!  Γυρισε τουμπα ολη τη βιομηχανια κ το xbox υπερτερει παντου πλεον. 

Από αύριο & όλας πιστεύω θα μειωθούν τρελά οι πωλήσεις PS5, θα τα βρίσκουμε στα ράφια! Η αυτοκρατορία της Sony έπεσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, katanalwtis είπε

272199051_4780294675383911_5194615930678005474_n.jpg

Άσε αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ πιστεύω οι μισοί εδώ απο εκθές δεν έχουμε κλείσει μάτι!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DiAvOl είπε

Από αύριο & όλας πιστεύω θα μειωθούν τρελά οι πωλήσεις PS5, θα τα βρίσκουμε στα ράφια! Η αυτοκρατορία της Sony έπεσε.

Δεν επεσε ρε φιλε κανεις δεν λεει κατι τετοιο. Εχει τρομερο user base απο πισω 120+ μυρια ! Απλα η ms αρχισε την γενια αυτη με νιτρομπουκαλες σε rx7 κ η σονυ καρμπυλατερ keihin 26αρη σε παπακι! Γιατι δεν το βλεπεις ; Ενα παιχνιδι ΑΑΑ θα βγαζει η σονυ 4 το xbox! 
Κ οχι σαβουρες οπως λες 😉 Εκανε τη βλακεια η σονυ κ ξυπνησε το γιγαντα με τα μπιλιονς 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Εγώ και οι άλλοι πιστοί SONYτες θα σώσουμε το καράβι!

Ένα God Of War τα πατάει όλα αυτά κάτω.

Αλήθεια, έχεις παίξει ποτέ AAA της Sony; Ξέρεις τι βαθμολογίες έχουν στο metacritic ; 

@malias4εγώ στην θέση σου πραγματικά θα τραβούσα τα μαλλιά μου αν δεν τα είχα παίξει.

Αν θελεις να τα λες ολα αυτα οπως τα λες και να εχουν αντίκτυπο αλλαξε εταιρια και πηγαινε στη Nintendo να λες για zelda,metroid,mario κλπ,ετσι θα σε παρουν στα σοβαρα με το τροπο που μιλας...τωρα να λες για το god of war που το κακομοιρο επρεπε να πεσει στα 10 ευρω για να φτασει τα 20m πωλησεις ειναι βλακεια.

Επεξ/σία από RenVen
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, malias4 είπε

Δεν επεσε ρε φιλε κανεις δεν λεει κατι τετοιο. Εχει τρομερο user base απο πισω 120+ μυρια ! Απλα η ms αρχισε την γενια αυτη με νιτρομπουκαλες σε rx7 κ η σονυ καρμπυλατερ keihin 26αρη σε παπακι! Γιατι δεν το βλεπεις ; Ενα παιχνιδι ΑΑΑ θα βγαζει η σονυ 4 το xbox! 
Κ οχι σαβουρες οπως λες 😉 Εκανε τη βλακεια η σονυ κ ξυπνησε το γιγαντα με τα μπιλιονς 

Εδώ θα είμαστε θα το δούμε.. μακάρι μπας και μπορέσουμε να δικαιολογήσουμε την αγορά Xbox και εμείς που το ψήναμε από πριν αλλά δεν βρίσκαμε game.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, RenVen είπε

Αν θελεις να τα λες ολα αυτα οπως τα λες και να εχουν αντίκτυπο αλλαξε εταιρια και πηγαινε στη Nintendo,εκει θα σε παρουν στα σοβαρα,τωρα να λες για το god of war που το κακομοιρο επρεπε να πεσει στα 10 ευρω να φτασει τα 20m πωλησεις ειναι βλακεια.

Δεν υπαρχει περα απο τη πλακα ουτε ενας νιντεντονακιας σε ολο το ιντερνετ που να εχει βγει να κραξει την ms για την εξαγορα που εκανε ουτε να κοκορευεται για exclusives. Ξερεις γιατι; Γιατι δεν ιδρωνει ουτε το αυτι της νιντεντο blue ocean strategy = γαληνη. Ετσι ειναι και οι νιντεντονακιδες μεσα στη γαληνη!

Επεξ/σία από katanalwtis
  • Like 2
Δημοσ.

Λέτε για Microsoft αλλά ακόμη δεν έχω δει να γράφετε για κάποιο παιχνίδι της που δεν μπορεί να παίξει κάποιος στο PS5. Α ναι ναι…θα, θα, θα, θα έρθουν, θα βγουν, θα ξεκινήσει να τα αναπτύσσει και θα υποθέσουμε πως θα είναι και exclusive .

Όταν θα γίνουν όλα αυτά τα ξαναλέμε 😉 

Όσο για σχόλια τύπου ότι το Last of us είναι όλο βίντεο και δεν παίζεις καθόλου…τι να κάνουμε, ένα έργο τέχνης δεν είναι για όλους και δεν μπορούν όλοι να κατανοήσουν την ομορφιά του, ακόμη και αν για κάποιους είναι αυτονόητη!

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν  ξερω αν αναφερθηκε "Η Sony έχασε $20 δισεκατομμύρια σε αξία εξαιτίας της εξαγοράς της Activision" αλλα αυτο ετσουξε τσεπες. 

Wg3U53V.png

Επεξ/σία από katanalwtis
Δημοσ.

Θα σας παω λίγο σε πράγματα που μετράνε

Ο Wade ειναι chief technical dir. στην activision, από την εποχή του spiderman 3 και του call of duty 3 στο ps3

Για οσους δεν γνωρίζετε, τα engine της Infinity Ward αλλα και τα μετεπειτα Sledgehammer κλπ, ειναι όλα βασισμενα στην id tech 3 engine, δηλ. το engine του Quake 3.

Άλλοι λένε "τέλεια νέα, θέλω να δουλέψω-συνεργαστω για το χ-ψ-ω" κλπ κλπ
όπως εδώ ο level designer της sledgehammer

Θα θυμίσω πως
H microsoft πριν μερικά χρόνια, έδωσε συμβόλαιο και δουλειά σε μερικούς ξέμπαρκους της bizarre, της codemasters και μερικών αλλων αγγλικων s/w houses, εβαλε την Turn10 να τους δασκαλεψει και να τους δωσει/μαθει την τεχνολογία, και από αυτη την κίνηση προέκυψαν τα Forza Horizon και η Playground.

Εδώ σημερα μιλάμε για σουπερ-οργανωμένα software houses, με χιλιάδες έμπειρους developers που ειναι η κορυφή στο είδος τους.

Και θα σας βάλω να σκεφτείτε
Τι έχει να γίνει όταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι αρχίσουν να συνεργάζονται σαν συνέταιροι, συνεργάτες κάτω από την ίδια στέγη, με τον ίδιο μπαμπά, και για τους ίδιους στόχους...

Good times..!!

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, katanalwtis είπε

Δεν  ξερω αν αναφερθηκε "Η Sony έχασε $20 δισεκατομμύρια σε αξία εξαιτίας της εξαγοράς της Activision" αλλα αυτο ετσουξε τσεπες. 

Wg3U53V.png

Θα ανακάμψει βγάζοντας το GOW στα κινητά, μην ξεχνάς ότι ο Σπάρτακος παραμονεύει, gamepass killer το παρατσούκλι του. 

Δημοσ.
51 minutes ago, lvasilis22 said:

Λέτε για Microsoft αλλά ακόμη δεν έχω δει να γράφετε για κάποιο παιχνίδι της που δεν μπορεί να παίξει κάποιος στο PS5.

Forza Horizon 5 

Flight Simulator 

Gears 5

Halo Infinite

To Sea of Thieves επίσης ακούω μαζεύει κόσμο. 

Ακόμα έχει και διάφορα άλλα μικρότερα παιχνίδια που δεν υπάρχουν στο PS5 είτε δικά της είτε από άλλα studio. 

Ή έχει Octopath Traveler που δεν υπάρχει στο PS5.

Έχει 2 Ori που δεν παίζουν στο PS5. 

Γενικά δεν είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις αυτά. Δεν ξέρεις να δουλεύεις το google? 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το call of duty δεν είμαι σίγουρος αν θα το κάνει αποκλειστικότητα η microsoft.

Γιατί άλλωστε; Αν μπορεί να έχει έσοδα και από playstation users δεν την χαλάει. Ειδικά σε παιχνίδια Multiplayer δεν έχει νόημα η αποκλειστικότητα. Σε single player ναι παίζει ρόλο.

Για τις αποκλειστικότητες της sony τα έχουμε πει. Ναι μεν έχει 2-3 καλά παιχνίδια αλλά δεν νομίζω ότι βγάζει από εκεί το hype ούτε τα έσοδα. Επίσης γενικά αυτές οι αποκλειστικότητες είναι πλήρως υπερτιμημένες και over hyped. Το ίδιο θεωρώ και για αρκετές αποκλειστικότητες τις MS....

Ισως επειδή ξεκίνησα ως pc gamer και δεν μου έκαναν ποτέ εντύπωση τέτοια παιχνίδια...

Ούτε εμένα μου αρέσουν οι αποκλειστικότητες αλλά αυτά έχει ο ανταγωνισμός. Αλλά σίγουρα δεν μπορεί η sony και η nintendo να κατηγορεί την ms σε αυτό τον τομέα, θα ήταν υποκρισία.

Παιχνίδια τύπου super mario, zelda κλπ δεν τα έπαιζα ούτε στο δημοτικό... τα θεωρούσα παιδικά κα αστεία χαχα, πόσο μάλλον τώρα. Αλλά κατανοώ ότι η nintendo έχει κάνει καλή δουλειά σε αυτό τον τομέα και φαίνεται από τις πωλήσεις.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...