Deja Vu 1990 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Λοιπόν, από smartphone έχω χρησιμοποιήσει μόνο xiaomi (τώρα έχω το redmi note 6 pro), γενικά δύο παράπονα έχω, αν και δεν ξέρω σίγουρα αν ευθύνονται τα κινητά μέχρι σήμερα ή αν φταίνε άλλοι παράγοντες, οπότε θα ήθελα μερικές γνώμες. 1ον δεν έχει καλό σήμα συνήθως στο σπίτι οπότε δεν ξέρω αν φταίει το σπίτι ή το κινητό. 2ον βγάζει χάλια φωτογραφίες το βράδυ όταν υπάρχει χαμηλός φωτισμός (ενώ έχω δει Huawei να βγάζει τρομερές φωτογραφίες στο ίδιο σημείο), αλλά δεν ξέρω αν φταίει η κάμερα ή αν με κάποιες ρυθμίσεις μπορεί να βελτιωθεί. Έχετε να προτείνετε κάποιο κινητό; να είναι έστω λίγο καλύτερο απ' το παλιό (redmi note 6 pro); κατά προτίμηση η τιμή να κυμαίνεται στα 150-200 ευρώ αλλιώς έστω έως 250 Για την ώρα σκέφτομαι να πάρω το Poco X3 με τα 6GB/128GB είτε με τα 8GB/256GB. Είναι και το Huawei P40 Lite (6GB/128GB) αλλά δεν ξέρω τι γίνεται που δεν έχει google play store πλεον, αν θα μπορείς να βρεις εύκολα όλες τις εφαρμογές που θες. Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από Deja Vu 1990
GATE123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μην περιμένεις και τρέλα πράγματα με 200-250€ από θέμα κάμερας ιδιαίτερα την νύχτα. Δεν ξέρω αν βάλεις Gcam αν βελτιωθεί η ποιότητα κάπως. Το Poco μην το κοιτάς κάν. Σου προτείνω αυτό https://greentechno.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=3130&ref=bestprice.gr Στην Huawei υπάρχει τρόπος. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από GATE123
Deja Vu 1990 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Το Poco να μην το κοιτάω καν από άποψη κάμερας ή γενικότερα; 😁 Γενικά σε κινητό δεν θέλω να επενδύω και μεγάλα ποσά μιας και χαλάνε και παλιωνουν σχετικά γρήγορα, οπότε καλύτερα κάτι λίγο πιο οικονομικό που θα μπορείς να το αλλάξεις εύκολα σε λίγα χρόνια. Θα ρίξω μια ματιά και στο gcam να δω αν θα έχει καμία διαφορά. Και το realme φαίνεται πολύ καλό σαν επιλογή. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου
GATE123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, Deja Vu 1990 είπε Το Poco να μην το κοιτάω καν από άποψη κάμερας ή γενικότερα; 😁 Γενικά. Τους τελευταίους μήνες αν κοιτάξεις στο Forums έχει γεμίσει με προβληματικά Poco. 49 λεπτά πριν, Deja Vu 1990 είπε 😁 Γενικά σε κινητό δεν θέλω να επενδύω και μεγάλα ποσά μιας και χαλάνε και παλιωνουν σχετικά γρήγορα, οπότε καλύτερα κάτι λίγο πιο οικονομικό που θα μπορείς να το αλλάξεις εύκολα σε λίγα χρόνια. Σε αυτό δεν έχεις άδικο. 53 λεπτά πριν, Deja Vu 1990 είπε Και το realme φαίνεται πολύ καλό σαν επιλογή. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Υπόψη τα Realme έχουν διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας από όπου και να το πάρεις και service έχει στο Ελληνικό.
Deja Vu 1990 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Τέλεια σ' ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου! Είχα δει διάφορα για το Poco στις κριτικές στο Σκρουτζ αλλά δεν ήξερα πόσο ακριβείς είναι για αυτό και ήθελα και από εδώ μια γνώμη! Θα κοιτάξω περισσότερο σε Huawei και realme τότε. Σ'ευχαριστώ και πάλι! Καλημέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα