M A T R I X Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Εδώ έχουμε κάθε μέρα phishing attacks "από όλες τις τράπεζες" και το fb, το safari μας πείραξε; Όλα καλά 👾👾 1 1
zidane1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Για να μην σχολιάσουμε τις κουλές ασυμβατότητες του Safari που δημιουργεί συχνότερα από όλους τους άλλους browsers προβλήματα στους web developers.
drouks Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, zidane1 είπε Για να μην σχολιάσουμε τις κουλές ασυμβατότητες του Safari που δημιουργεί συχνότερα από όλους τους άλλους browsers προβλήματα στους web developers. Από την δική μου εμπειρία, το Safari για Windows (ναι υπάρχει) ήταν μακράν χειρότερο από αυτής της άποψης από το Safari για iOS. Τα μισά και βάλε libraries που χρησιμοποιούσα έπαιζαν άνετα σε iPhone/iPad αλλά μόλις το έτρεχες από Safari σε Windows, γινόταν ο χαμός. 1
hariskap Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Neural_handshake είπε sorry τοτε αφορα μονο το ios Βασικά και στο iOS τώρα πια μπορείς να έχεις chrome, το αλλάξανε πριν μερικά χρόνια 😜 1
drouks Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, hariskap είπε Βασικά και στο iOS τώρα πια μπορείς να έχεις chrome, το αλλάξανε πριν μερικά χρόνια 😜 Από ότι ξέρω το Chrome στο iOS είναι απλώς το Safari με Chrome skin. Δεν είναι είναι βασισμένο στο Chromium όπως τα Chrome για Android/Windows ή το Edge. 1
NotAliki177 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 18 minutes ago, drouks said: Από ότι ξέρω το Chrome στο iOS είναι απλώς το Safari με Chrome skin. Δεν είναι είναι βασισμένο στο Chromium όπως τα Chrome για Android/Windows ή το Edge. Δεν είχα ιδέα ότι ο Chrome (και οι άλλοι browsers) βασίζονται αναγκαστικά στην μηχανή της Apple, δλδ ότι βασίζονται στο Safari... μετά λέμε η κακιά η google που συλλέγει δεδομένα... θα έλεγα "κιμ πάτα το επιτέλους" αλλά έχει παλιώσει. 1 1
kazantzidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, qwertytrewq είπε Xα.. μία που το είπες.. τα μάθατε ότι αφαιρέθηκε και το noise cancelation από όλα τα νέα iPhones (13) ; Και φυσικά θα πληρώσεις για να πάρεις τα ακουστικά για να το έχεις..🤑 https://www.gsmarena.com/apple_confirms_iphone_13_series_lacks_noise_cancellation_during_phone_calls-news-52715.php Και ήμουν έτοιμος να το πάρω. Ευχαριστώ φίλε, με έσωσες. 1
mistiri0 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Brave Browser μέχρι να σβήσει ο ήλιος....του Πασοκ!
panagi0tisgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Τρύπες παντού . Ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Κανόνας!
Kosianos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Θεωρώ πως ο Google Chrome είναι πολύ ανώτερος σε όλες τις λειτουργίες πόσο μάλλον για κάποιον που χρησιμοποιεί αρκετά τον συγχρονισμό και τα google accounts .
TasMan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Έχω χρησιμοποιήσει εκτεταμένα τους περισσότερους browsers. O σαφαρι είναι πολύ βολικός αλλά σε web based services και applications που χρησιμοποιώ για τη δουλειά παρουσίαζε πολλές ασυμβατότητες (μάλλον λόγω μη επαρκούς υποστήριξης από την πλευρά των τρίτων). Για όλα τα υπόλοιπα πήγαινε σφαίρα. Στα ίδια services ο Firefox έκανε πιο κουλά... κρέμαγε, δε φόρτωνε σελίδες, τις φόρτωνε λάθος... τον έχω μόνο για γενικό σερφάρισμα. Και αναγκαστικά έχω μείνει με τον chromium για δουλειά που δεν έχει κάνει κιχ ποτέ. Απλά δε θέλω να μπερδεύω τον ίδιο browser για δουλειά και σερφάρισμα. Στο κινητό μετά τον Opera δεν κοίταξα τίποτε άλλο.
MDefender Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Είναι κωμικοτραγικό να συμβαίνουν τέτοια λάθη για κάτι τόσο απλό σε εφαρμογή browser το 2022.Πάντα το Safari ήταν αστείο αλλά αυτό το κενό ασφαλείας είναι έγκλημα.Δίνεις 1300 ευρώ για το υποτίθεται ασφαλέστερο κινητό στον κόσμο και διαρρέουν τα στοιχεία σου για πλάκα, 1
VirusX2gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ηρεμήστε βρε διδάκτορες του πληκτρολογίου.. Σε αυτό μείνατε για διαρροή των στοιχείων σας, που μου είστε κάθε μέρα "μάθε τι έντομο είσαι" στο φβ και ανεβάζετε μέχρι και πότε πάτε τουαλέτα Αμφιβάλω εάν διαβάσατε πότε έστω γραμμή από κάποιον όρο χρήσης από ότι χρησιμοποιείτε... Το πρόβλημα είναι στον πυρήνα του webkit που είναι opensource, οπότε και θα διορθωθεί. Επίσης όσοι νομίζετε ότι χρησιμοποιώντας άλλους browser στο iOS ipadOS και κράζετε το safari, είστε απλά εκτός τόπου και χρόνου!! Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από VirusX2gr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα