Hiddenite Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος επίσημα τί ισχύει με το πιστοποιητικό νόσησης; Είχαν πει ότι θα εκδίδεται σε 14 ημέρες και θα έχει ισχύ 90 ημέρες από το πρώτο pcr. Εμένα έχουν περάσει οι 14 ημέρες όμως η εφαρμογή το βγάζει άκυρο. Έχει γνώση κάποιος;
ougxar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Κατσε θα εκδοθει σε 4 μηνες,μην αγχωνεσαι,εχε εμπιστοσυνη στην οργανωση και την αξιοπιστια του κρατους 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Hiddenite είπε Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος επίσημα τί ισχύει με το πιστοποιητικό νόσησης; Είχαν πει ότι θα εκδίδεται σε 14 ημέρες και θα έχει ισχύ 90 ημέρες από το πρώτο pcr. Εμένα έχουν περάσει οι 14 ημέρες όμως η εφαρμογή το βγάζει άκυρο. Έχει γνώση κάποιος; Εχεις καταχωρηθεί σαν θετικός. Αν ναι σε 14 μερες ναι βγαινει η βεβαίωση Αλλιως παρε το εοδυ
Hiddenite Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, ougxar είπε Κατσε θα εκδοθει σε 4 μηνες,μην αγχωνεσαι,εχε εμπιστοσυνη στην οργανωση και την αξιοπιστια του κρατους Έχει εκδοθεί απλά δεν το δέχονται πουθενά γιατι η εφαρμογή το θεωρεί άκυρο. 5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εχεις καταχωρηθεί σαν θετικός. Αν ναι σε 14 μερες ναι βγαινει η βεβαίωση Αλλιως παρε το εοδυ Ναι η βεβαίωση βγήκε την δεύτερη ημέρα. Απλά έχουν περάσει οι 14 ημέρες και δεν έχει ενεργοποιηθεί. Στον εοδυ λοιπόν λένε επ' ακριβώς οτι "έχουν πει στις 14 ημέρες θεωρείται έγκυρο πλην όμως αφού το βγάζει άκυρο πάμε στον μήνα". Απλά αστεία όλα αυτά.
ougxar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Αστειο κρατος σε ολους τους τομεις,γιατι να ισχυε κατι διαφορετικο εδω? 4 3
Hiddenite Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Επανήλθα προκειμένου να ενημερώσω ότι τα πιστοποιητικά πλέον ισχύουν μετά από 14 ημέρες. Εγώ με νόσηση στις 4 /1 πλέον έχω ενεργό πιστοποιητικό από 18/1. Πλέον η εφαρμογή τα δείχνει έγκυρα. Απλά πρέπει να μπείτε και να κατεβάσετε τα καινούρια πιστοποιητικά που έχουν αλλάξει την ημερομηνία έναρξης ισχύος. Να λέμε και τα καλά και ευχάριστα.
papoys1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Hiddenite είπε Επανήλθα προκειμένου να ενημερώσω ότι τα πιστοποιητικά πλέον ισχύουν μετά από 14 ημέρες. Εγώ με νόσηση στις 4 /1 πλέον έχω ενεργό πιστοποιητικό από 18/1. Πλέον η εφαρμογή τα δείχνει έγκυρα. Απλά πρέπει να μπείτε και να κατεβάσετε τα καινούρια πιστοποιητικά που έχουν αλλάξει την ημερομηνία έναρξης ισχύος. Να λέμε και τα καλά και ευχάριστα. Εγώ θα έλεγα ευτυχώς που υπάρχει και το insomnia ώστε να μαθαίνουμε τι ισχύει γιατί αν περιμένουμε από τον ΕΟΔΥ.......................................🤣 1 1
nickol-us Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Εγώ θα έλεγα ευτυχώς που υπάρχει και το insomnia ώστε να μαθαίνουμε τι ισχύει γιατί αν περιμένουμε από τον ΕΟΔΥ.......................................🤣 Πόσο αλήθεια δυστυχώς... 1
Hiddenite Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, papoys1 είπε Εγώ θα έλεγα ευτυχώς που υπάρχει και το insomnia ώστε να μαθαίνουμε τι ισχύει γιατί αν περιμένουμε από τον ΕΟΔΥ.......................................🤣 10 ώρες πριν, nickol-us είπε Πόσο αλήθεια δυστυχώς... Έτσι ακριβώς... Όλα καλά πλέον. Πάντως έχω στείλει δύο email με παρόμοιες ερωτήσεις στον ΕΟΔΥ. Στο πρώτο απάντησαν μετά από 5 μέρες με απλό δεν είμαστε αρμόδιοι εμείς,καλέστε..... Στο δεύτερο σχετικά με το πιστοποιητικό νόσησης αναμένω μια εβδομάδα. Insomnia for ever ρεεεεε Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από Hiddenite 1
daPro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Εγώ όταν κόλλησα covid πήγα κ έκανα rapid test( έτσι μου είπαν απτην δουλειά)και τώρα στο εοδυ για να βγάλω πιστοποιητικό νόσησης λέει ότι δεν βρέθηκε αποτέλεσμα και ζητάει θετικό PCR.Ξερει κανείς τι κάνω?Στον εοδυ δεν το σηκώνουν ποτέ..
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, daPro είπε Εγώ όταν κόλλησα covid πήγα κ έκανα rapid test( έτσι μου είπαν απτην δουλειά)και τώρα στο εοδυ για να βγάλω πιστοποιητικό νόσησης λέει ότι δεν βρέθηκε αποτέλεσμα και ζητάει θετικό PCR.Ξερει κανείς τι κάνω?Στον εοδυ δεν το σηκώνουν ποτέ.. Να κανεις pcr οπως σου λεει αλλιως δεν υπάρχει νόσηση
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, daPro είπε Εγώ όταν κόλλησα covid πήγα κ έκανα rapid test( έτσι μου είπαν απτην δουλειά)και τώρα στο εοδυ για να βγάλω πιστοποιητικό νόσησης λέει ότι δεν βρέθηκε αποτέλεσμα και ζητάει θετικό PCR.Ξερει κανείς τι κάνω?Στον εοδυ δεν το σηκώνουν ποτέ.. ετσι είναι η διαδικασία πλέον.
daPro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Να κανεις pcr οπως σου λεει αλλιως δεν υπάρχει νόσηση Ναι είμαι εδώ και 2 εβδομάδες αρνητικός..
Mr_Terror Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Τωρα δεν εχει νοημα να κανεις μοριακο τεστ.Αρνητικο αποτελεσμα θα βγαλει. Επρεπε να το ειχες κανει οταν νοσησες.
daPro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Τωρα δεν εχει νοημα να κανεις μοριακο τεστ.Αρνητικο αποτελεσμα θα βγαλει. Επρεπε να το ειχες κανει οταν νοσησες. ε ναι λογικό.Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω ακυρώσει το τρίτο εμβόλιο(δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχω) και το άλλο δεν μπορώ να δικαιολογήσω τις μέρες που έλειπα απτην δουλειά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα