dwarves Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 tha ta koitaksw ola auta pou mou eipate...kai mallon exw kataliksei se ena kalo firewall.....kai mhn pw kai kana format...gia na isiwsei to pc.. tha trexw poio prin kai kana adware kai spysweeper....prwta vevaia...mpas kai to glytosw.... koita na deis omws kati typoi san kai autous...xrono gia xasimo pou exoun.... :evil:
marinomarino198 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Θέλω την βοηθεια σας παιδια σας παρακαλώ. Κάποιος μου εχει κλέψει τον κωδικό του msn και του facebook. Πάω να αλλάξω τον κωδικό στο facebook και μου λέει οτι το καινούργιο κωδικό μου το εχούν στίλει στο hotmail αλλα δεν μπορώ να μπω γιατι μου το έχουν κλέψει το κωδικό. Για αυτό αν γινεται μπορειται να με βοηθήσετε να κανώ κάτι ? Να βάλω καινούργιο κωδικό msn??
liopyr Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Αν δεν μπορείς να κάνεις login ούτε στο mail σου, δε νομίζω πως υπάρχει τρόπος ανάκτησης. ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιούμε διαφορετικούς κωδικούς στα mail, όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς γίνεται.
Sir Pretender Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Θα συμφωνήσω με τον liopyr. Μπορείς να στείλεις κανένα mail σε τίποτα support μπας και, αλλά μην ελπίζεις και σε πολλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.