Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα ενα καλωδιακι σπιραλ usbc-micro usb για να φορτιζω με fast charger καποιες παλιες συσκευες (tablet, smart Οικοσυσκευες κτλ). Ηρθε χθες και ουτε φορτιζει ουτε αναγνωριζει data, τιποτα. Επειδη στην περιγραφη γραφει κατι για bike charger πηρα να ρωτησω στο καταστημα μηπως για καποιο λογο ειναι ειδικης χρησης και κανει για συγκεκριμενες συσκευες. Ο εμπορος μου πε κατι κουλα, οτι απλα αναφερεται ετσι γιατι τραβαει ψηλη ταση και ενα απλο καλωδιο θα το καιγε το ποδηλατο, αλλα μπορει να χρησιμοποιηθει παντου, και δε μου δουλεψε επειδη ο fast charger Μου ειναι 20w Και πρεπει να δοκιμασω εναν πιο δυνατο. Ολα αυτα μου ακουγονται κουλα, κανονικα θεωρω θα πρεπει να φορτιζω το οτιδηποτε, εφοσον κουμπωσει σε usbc charger Και στην αλλη πλευρα εχεις συσκευε με εισοδο Micro.

Αυτο ειναι το καλωδιο

https://www.skroutz.gr/s/29344306/Lampa-Spiral-USB-2-0-Cable-USB-C-male-micro-USB-A-male-Μαύρο-1m-ΧΕL3870-5-T.html

Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να δοκιμασω πριν το στιελω πισω για επιστροφη ρε παιδια

Δημοσ.

Υπο κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να φορτίζει έστω και σε χαμηλή ταχύτητα. Για δεδομένα δεν είναι standard σε όλα και καλό είναι να ψάχνεις την λέξη data στο όνομα.

Δημοσ.

Αν δεν είναι κάτι άλλο ελαττωματικό στην αλυσίδα προϊόντων που χρησιμοποιείς (πχ ο φορτιστής σου ) τότε είναι το καλώδιο το οποίο βάσει του κατασκευαστή θα έπρεπε να κάνει και για data.  

Δημοσ.

Εν τελη εστειλα στην εταιρεια και μου ειπε πως το καλωδιο αυτο ειναι για να τραβει ρευμα απο μπαταριες ηλεκτρονικων ποδηλατων μεσω Micro usb Και νο φορτιζει συσκευες usbc και οχι το αναποδο. Και επισης οτι οι συσκευες micro δε μπορουν λεει να φορτισουν μεσω power delivery. Κατι το οποιο δεν ισχυει καθως εχω ενα αλλο καλωδιο micro usb σε usbc το οποιο κανει τα παντα, μεχρι και φορτιση απο usbc fast charger σε micro usb συσκευες. Απλα ηθελα να δουλεψω με το συγκεκριμενο γιατι με βολευουν αυτα τα ελικοειδη καλωδια που μαζευουν και τεντωνονται σαν ελατηριο.

Απλα Με λιγα λογια ομως, το καλωδιο αυτο ειναι αχρηστο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...