StamTheMan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, archer100 είπε Να σου φανε λεφτα, να σε κλεψουν, να παρουν δανεια στο ονομα σου, να κανουν απατες με δικα σου στοιχεια, κλπ Να σου στειλουν τα 15.000.000 που ειχε αφησει καποιος αγνωστος διαθηκη μονο στο ονομα σου, παντως η πιθανοτητα ειναι 0,000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001% στο ευνοικο σεναριο 18 ώρες πριν, Jos3ph είπε Συμβαίνει κατά κόρον τα τελευταία 25 χρόνια , τώρα το ανακάλυψες; πιο πριν έστελναν γράμματα , είναι κλασσική κομπίνα απατεώνα και την πατάνε ακόμα και σήμερα με τεράστια ευκολία. Δεν εχετε απαντησει στην ερωτηση ακομα. Κατα τα αλλα,thanks for playing. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από StamTheMan
GeG Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 για να μην ανοιγω αλλο σχετικο θεμα , ηθελα να ρωτησω εσεις πως επιλεγετε να πουλησετε ηλεκτρονικη συσκευη οταν ο αγοραστης και λογικο θελει να την δοκιμασει; δεν εμπιστευομαι να τον φερω στο σπιτι μου για να γινει ο ελενχος και δεν μπορει και αυτος στον δικο του χωρο , αρα τι επιλογες υπαρχουν ;
StamTheMan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, GeG είπε για να μην ανοιγω αλλο σχετικο θεμα , ηθελα να ρωτησω εσεις πως επιλεγετε να πουλησετε ηλεκτρονικη συσκευη οταν ο αγοραστης και λογικο θελει να την δοκιμασει; δεν εμπιστευομαι να τον φερω στο σπιτι μου για να γινει ο ελενχος και δεν μπορει και αυτος στον δικο του χωρο , αρα τι επιλογες υπαρχουν ; Να ψαξει αλλου. Πουλαω πολλα στο μαρκετ,μου εχει τυχει να με φορτωνονται καποιοι επειδη θελουν να το δοκιμασουν πρωτα ενω μενουν 100χλμ μακρια και να με κατηγορουν που δε στελνω με αντικαταβολη,λες και ειμαι υποχρεωμενος να τους πουλησω,ή αυτοι να αγορασουν. Τους λεω οτι δε θα συνεργαστουμε και να ψαξουν αλλου,και κλεινει ευγενικα το κεφαλαιο της γνωριμιας μας. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GeG είπε για να μην ανοιγω αλλο σχετικο θεμα , ηθελα να ρωτησω εσεις πως επιλεγετε να πουλησετε ηλεκτρονικη συσκευη οταν ο αγοραστης και λογικο θελει να την δοκιμασει; δεν εμπιστευομαι να τον φερω στο σπιτι μου για να γινει ο ελενχος και δεν μπορει και αυτος στον δικο του χωρο , αρα τι επιλογες υπαρχουν ; Προσωπικά, αν μπορώ δίνω ένα ραντεβού λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου, αν η μεταφορά είναι δυκσολη ίσως τον καλέσω στο σπίτι στην εισοδο. Ανάλογα του τι πουλάω παντα γράφω στην αγγελία πως δεν είναι εφικτό να διαπιστωθεί αν δουλεύει σωστά, η το αγοράσει με το ρισκο η καθόλου. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από Basilhs23___ 1
ELTASSOS1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 16 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δεν εχετε απαντησει στην ερωτηση ακομα. Κατα τα αλλα,thanks for playing. Εμεις στελνουμε τα στοιχεια του κολλητου μας...μεχρι στιγμης το ιδιο αμαξι εχει οποτε μαλλον δεν του τα εβαλαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα