Προς το περιεχόμενο

Ανάκτηση ιστορικού κλήσεων προς ένα συγκεκριμένο νούμερο πριν από 5 χρόνια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να θέσω το ερώτημα μου.

Θέλω για λόγους αποδεικτικούς να ανακτήσω το ιστορικό κλήσεων προς ένα συγκεκριμένο νούμερο προ πενταετίας. Είχα άλλη συσκευή τότε αλλά το ίδιο νούμερο.

Κάλεσα την εταιρία που είμαι και με ενημέρωσαν ότι αυτό μπορεί να γίνει μέχρι και ένα χρόνο πριν.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει και πιο νωρίς?

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από την στιγμή που δεν κρατά ιστορικό ο πάροχος, τότε η μόνη επιλογή είναι να είχες κρατήσει backup των κλήσεων στο προηγούμενο κινητό και φυσικά να μην είχες διαγράψει τις κλήσεις πριν το backup ή μετά την επαναφορά του.

Δεν είχα κάνει ούτε backup ούτε επαναφορά ούτε τίποτα. Εβγαλα την σιμ από τη μια συσκευή και την έβαλα στην άλλη. Άνοιξα την συσκευή και δεν βρήκα κάτι στο ιστορικό. Μάλλον όπως φαίνεται δεν θα βρω άκρη..

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κάνεις ανάκτηση τόσο παλιού αρχείου κλήσεων. Εκτός αν ψαχτείς μέσω Google account ή Samsung account αν είχες, και κρατάνε τόσο παλιό ιστορικό. Γενικώς η google, έχει ιστορικό με κάθε κλικ που κάνεις στο κινητό σου (creepy)

2 λεπτά πριν, christos2413 είπε

Δεν είχα κάνει ούτε backup ούτε επαναφορά ούτε τίποτα. Εβγαλα την σιμ από τη μια συσκευή και την έβαλα στην άλλη. Άνοιξα την συσκευή και δεν βρήκα κάτι στο ιστορικό. Μάλλον όπως φαίνεται δεν θα βρω άκρη..

Το ιστορικό των κλήσεων κρατιέται στην συσκευή και όχι στην sim. Το Backup κρατά τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στην συσκευή κι εφόσον είχες επιλέξει να γίνουν για τις κλήσεις.

Αν είχες συνδέσει το Mi account στο κινητό ... Δοκίμασε να μπεις απο το site μήπως και τα έχει κρατήσει από εκεί ,, είχε επιλογή να κρατάει αρχείο , αλλά δεν γνωρίζω για τόσο παλιά 

20 ώρες πριν, Tredor είπε

Αν είχες συνδέσει το Mi account στο κινητό ... Δοκίμασε να μπεις απο το site μήπως και τα έχει κρατήσει από εκεί ,, είχε επιλογή να κρατάει αρχείο , αλλά δεν γνωρίζω για τόσο παλιά 

Μάλλον αυτό θα δοκιμάσω σήμερα. Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...