dhm21911 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Έχει κανείς ιδέα που μπορούμε να το βρούμε Ελλάδα ετοιμοπαραδοτο; Επίσης γιατί είναι σε έλλειψη ένα απτά κορυφαία mousepads ; Δεν πουλάνε πλέον τα QCK; Τόσο δεινόσαυρος έχω γίνει;
dhm21911 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, 3DJIN είπε skroutz man Δεν υπάρχει ετοιμοπαραδοτο στο Σκρουτζ φίλε.
Apollonian Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, dhm21911 είπε Δεν υπάρχει ετοιμοπαραδοτο στο Σκρουτζ φίλε. Υπάρχει σε medium όμως αν σε ενδιαφέρει. Αν και πλέον πιο πολύ αξίζει να πάρεις ένα mousepad 900m και ασιθητικά αλλά και για μεγαλύτερη βολικότητα και στους δύο καρπούς.
mp44christos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 10 hours ago, dhm21911 said: Έχει κανείς ιδέα που μπορούμε να το βρούμε Ελλάδα ετοιμοπαραδοτο; Επίσης γιατί είναι σε έλλειψη ένα απτά κορυφαία mousepads ; Δεν πουλάνε πλέον τα QCK; Τόσο δεινόσαυρος έχω γίνει; Ηταν απο τα κορυφαία. Πλεον υπαρχουν ενα σωρο καλυτερα. Δεν εχει ραφες γυρο γυρο που σημαινει οτι σε ενα χρονο θα ειναι για πεταμα. Χαλαει η αισθηση με την χρηση και βρομιζει παρα πολυ ευκολα. Παρε ενα artisan zero, LGG saturn η aqua control + (η αν βρεις aqua controll II) που θα το εχεις χρονια και θα σου βγει το ιδιο. Εχεις και πολλες επιλογες σε υδριβικα καθος και κλονους. Αν δεν παιζεις tac fps τοτε γενικα θες κατι ποιο γρήγορο. Δες και απο maxgaming 2
dhm21911 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, mp44christos είπε Ηταν απο τα κορυφαία. Πλεον υπαρχουν ενα σωρο καλυτερα. Δεν εχει ραφες γυρο γυρο που σημαινει οτι σε ενα χρονο θα ειναι για πεταμα. Χαλαει η αισθηση με την χρηση και βρομιζει παρα πολυ ευκολα. Παρε ενα artisan zero, LGG saturn η aqua control + (η αν βρεις aqua controll II) που θα το εχεις χρονια και θα σου βγει το ιδιο. Εχεις και πολλες επιλογες σε υδριβικα καθος και κλονους. Αν δεν παιζεις tac fps τοτε γενικα θες κατι ποιο γρήγορο. Δες και απο maxgaming Βασικά για το πάχος με ενδιαφέρει που είναι 6 χιλιοστά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο με τέτοιο πάχος. Ξέρεις εσύ ίσως κάποιο; Επίσης αυτά τα artisan έχει τόσα διαφορετικά και μετά σου λέει να επιλέξεις soft hard κ.ο.κ άντε βγάλε άκρη.
vagelis2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Εγώ πήρα αυτό και είναι πολύ καλο https://www.skroutz.gr/s/19973654/Zeroground-Shinto-Ultimate-Gaming-Mouse-Pad-XXL-900mm-με-RGB-Φωτισμό-Μαύρο.html
mp44christos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 29 minutes ago, dhm21911 said: Βασικά για το πάχος με ενδιαφέρει που είναι 6 χιλιοστά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο με τέτοιο πάχος. Ξέρεις εσύ ίσως κάποιο; Επίσης αυτά τα artisan έχει τόσα διαφορετικά και μετά σου λέει να επιλέξεις soft hard κ.ο.κ άντε βγάλε άκρη. Ναι δεν υπαρχει γτ δεν εχει και πολυ νόημά πανω απο 4μμ. Νομιζω οτι θα σου αρεσει το xsoft αφου θες τοσο παχυ παντ. Δεν ειναι τοσο πολυπλοκα. Το zero ειναι αυτο που σε ενδιαφερει. XL προφανος. Soft ειναι μια σαφε επιλογη για ολους. Χσοφτ ειναι σαν να εισαι σε βαμβακι πανω. Mid ειναι σκληρό αρκετα σαν mm350/streider. Με λιγα λογια FX zero Xsoft XL ειναι αυτο που θες. @vagelis2019 Εχει RGB το μονο θετικο. Εδω μιλαμε αλλη κατηγορία βέβαια. 2
dhm21911 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Xsoft δεν είναι διαθέσιμο έτσι και αλλιώς. Άρα ίσως είναι και η νούμερο 1 επιλογή; Μήπως γνωρίζεις τι μεταφορικά έχουν αυτά τα pads; Αγοράζω απευθείας απτό site η υπάρχει κάτι εναλλακτικό για Ευρώπη;
mp44christos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 7 hours ago, dhm21911 said: Xsoft δεν είναι διαθέσιμο έτσι και αλλιώς. Άρα ίσως είναι και η νούμερο 1 επιλογή; Μήπως γνωρίζεις τι μεταφορικά έχουν αυτά τα pads; Αγοράζω απευθείας απτό site η υπάρχει κάτι εναλλακτικό για Ευρώπη; Ρωτα εδω. Εδω εχουν και μποτακια για την διαθεσιμοτητα. Τα πουλαει απ οσο ξερω και το maxgaming. Σε καθε περιπτωση 70 με 80 ευρω θα σου βγει. Δες και τα xtrfy gp4/gp1 ειναι παρομοια. https://discord.com/invite/YZDsVgXwKb 1
Deu164 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 ΑΝ δε βρεις Ελλάδα τότε κοίτα και εδώ (Sweden EU) https://www.maxgaming.com/en/mousepads/qck-heavy-large https://www.maxgaming.com/en/mousepads/qck-heavy-medium 19 ώρες πριν, mp44christos είπε Παρε ενα artisan zero, LGG saturn η aqua control + (η αν βρεις aqua controll II) που θα το εχεις χρονια και θα σου βγει το ιδιο. +1 για το aqua control + αλλά έχει πολύ σημασία τι skates έχει το mouse Στο zowie με hyperglides και στο model D με stock skates είναι μια χαρά με το Superlight που έχω ακόμα τα stock είναι σχεδόν άθλιο. Αν δεν το είχα χρησιμοποιήσει πριν με άλλα και με το καλημέρα το δοκίμαζα με τα stock του Superlight θα είχε φάει σουτ Καλό είναι και το Xtrfy GP4 https://www.skroutz.gr/c/598/mouse_pad/m/31045/Xtrfy.html?keyphrase=GP4&o=Xtrfy+GP4 1
dhm21911 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 gpw superlight corepads πιστευω θα ειμαι ενταξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα