Προς το περιεχόμενο

Vodafone ΖΤΕ ZXHN H267A σύνδεση με IP Τηλεφωνική Συσκευή Yealink

nasmania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ! Εχω το εξής πρόβλημα :
Εδώ και καιρό έπαιζα με με yealink T21P E2 η οποία είναι ρυθμισμένη ένα voip account και να παίρνει ip μέσω dhcp. Ο προηγούμενος router που είχα ήταν 4g χωρίς καμία ιδιαίτερη ρύθμιση.

Απο την στιγμή που μπήκε ο H267A, η συσκευή δεν κάνει register και δεν μπορώ να δώ και το webinterface της συσκευής....Κάνοντας restart τον ρουτερ μπορεί να την δώ για λίγο αλλα μετά χάνεται...(το εχω διαπιστώσει και με συνεχόμενα ping). Αν βάλω static ip στην συσκευή (192.1682.ΧΧΧ) η συσκευή κάνει register αλλά και πάλι μετά απο ώρα δεν δουλεύει ή δεν έχω πάλι πρόσβαση στο webinterface της.

Εχει κανείς αντιμετωπίσει αντίστοιχο θέμα ? Εννοείται δεν τίθεται θέμα καλωδίων/συσκευής γιατί σε 2 router cosmo , παίζει κανονικότατα!

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα, θέλεις να μας πεις τη VOIP πάροχο έχεις, ποιο ρουτερ είχες όταν λειτουργούσε κανονικά, τι ISP έχεις και γιατί θέλεις να χρησιμοποιήσεις το H267A.

Πάντως από αυτά που μας λές.. κάτι γίνεται με τη συσκευή.

Κάνε firmware update στην τελευταία έκδοση του τηλεφώνου, βάλε στατική IP με σωστο gateway και DNS server.

Έχεις Vodafone Onenet λογικα. 

Επειδή έχει cloud τηλεφωνία η Vodafone Onenet όταν βλέπει IP Phone πάει και του κάνει PROVISIONING με LLDP

ΣΤΟ ZTE δεν μπορεί να κλείσει το LLDP δες αν μπορείς να κλείσεις το LLDP στο ipphone σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...