Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δωρεάν το mmorpg - Guild Wars 2 Heroic Edition από το Alienware Arena 7000, 4400, 1800 κλειδιά ακόμα. ΤΕΛΟΣ Link To Ηeroic Edition περιλαμβάνει τα παρακάτω. The base Guild Wars 2 game (x1) Suit of Legacy Armor (x1) 18-slot Mithril Box (x4) Heroic Boosters * Το game το παιζω απο την αρχη και μπορω να πω πως ειναι αν οχι το καλυτερο του ειδους του, ειναι ενα απο τα καλυτερα mmorpg που υπαρχουν εκει εξω.* Πλουσιο σε story, character customization, ωραιο gameplay και απο τα καλυτερα community. Επισης ειναι πολυ casual friendly για οποιον δεν θελει να λιωνει αλλα δινει το εξτρα βαθος για αυτον που θελει να λιωσει. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από Zengar Zombolt 7 5
panagiotis54 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) εκανα βλακεια εχω εναν κωδικο και δεν τον θελω οποιος θελει του τον δινω δοθηκε Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από panagiotis54
SoNyFaNbOy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε εκανα βλακεια εχω εναν κωδικο και δεν τον θελω οποιος θελει του τον δινω αν θέλεις και τον έχεις δώστον μου😉
panagiotis54 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 σορρυ μαν το πηραν πριν λιγο ξεχασα να κανω εντιτ
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) επισης αν εχετε ηδη free account λογικα σας το αναβαθμιζει σε b2p οι διαφορες ειναι στο παρακατω λινκ https://help.guildwars2.com/hc/en-us/articles/115015898508-Guild-Wars-2-Free-Account-Features- Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από Zengar Zombolt 1
cray Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Τι εννοεί όταν λέει οτι λήγει; keys expire on February 28th, 2022
Aurumnus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Κλείδι πήρα, αλλά στο ArenaNET δεν μπορώ να φτιάξω λογαριασμό. Αν πάω να βάλω το ίδιο password με το Alienwarearena, μου βγάζει αυτό: That password is not available. Either you've used it before, someone else has used it before, or it's known to have been hacked from another game or web site. Please choose a new, unique password for your ArenaNet account. Αν δοκιμάσω κάποιο άλλο password, βγάζει συνέχεια αυτό: There was an unspecified error. Please try again. Κάποιος άλλος που αντιμετώπισε πρόβλημα με την εγγραφή του στο ArenaNET;
dalan2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Σε εμένα πάντως αυτό διορθώθηκε με το forgot your password μακάρι να πιάνει καθολικά
Federacion Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Aurumnus είπε Κλείδι πήρα, αλλά στο ArenaNET δεν μπορώ να φτιάξω λογαριασμό. Αν πάω να βάλω το ίδιο password με το Alienwarearena, μου βγάζει αυτό: That password is not available. Either you've used it before, someone else has used it before, or it's known to have been hacked from another game or web site. Please choose a new, unique password for your ArenaNet account. Αν δοκιμάσω κάποιο άλλο password, βγάζει συνέχεια αυτό: There was an unspecified error. Please try again. Κάποιος άλλος που αντιμετώπισε πρόβλημα με την εγγραφή του στο ArenaNET; E γμστ έχω χάσει 20 λεπτά γι αυτήν την αηδία κι εγώ. Το παρατάω. Θενκς TS. ΓΤΠ Alienware. 1
Thrylos7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 απαλευτη κατασταση, δε μπορεις να δημιουργησεις account με κανενα τροπο. τουλαχιστον key πηραμε, ισως σε καμια εβδομαδα αν στρωσει μπορει να χρησιμοποιηθει
syma Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Επιβεβαιωνω οτι δεν μπορεις να δημιουργησεις το account. Μαλλον γινεται χαμος...
comfuzio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Αυτό με το expires 28/2 είναι ότι ως τότε μπορούμε να κάνουμε activate το key ή ως τότε έχουμε πρόσβαση στο παιχνίδι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα