Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες!

Με λένε Αντώνη, είμαι Ηλεκτρονικός Μηχανικός και είμαι gamer από το μακρινό 1984, όταν και ήρθα σε επαφή για πρώτη φορά με τον μαγικό κόσμο των video games στον ΖΧ Spectrum 48K του θείου μου.

Στα τέλη της δεκαετίας του '80 και τις αρχές της δεκαετίας του '90, άρχισα να καταγράφω gameplay footage των αγαπημένων μου παιχνιδιών από Atari 2600, NES και Sεga Mega Drive (οι κονσόλες που είχα εκείνη την εποχή), σε κασέτες VHS.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, οι αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας και η νοσταλγία για τις παλιές καλές εποχές του gaming, με ώθησαν να αρχίσω και πάλι να καταγράφω gameplay footage των αγαπημένων μου παιχνιδιών στην νέα ψηφιακή πλέον "κασέτα" του YouTube, κι έτσι δημιουργήθηκε το κανάλι Palatech Gaming.

Στην πορεία η νοσταλγία συνεπήρε και παρέσυρε μαζί την γυναίκα μου (gamer από τα γεννοφάσκια της και αυτή!), τον αδερφό μου, τον κουμπάρο μου και άλλον ένα παλιό καλό φίλο από εκείνη την εποχή και πλέον ανεβάζουμε μαζί περιεχόμενο στο κανάλι, που πλέον έχει γίνει το αγαπημένο μας χόμπι και το ψηφιακό μας gathering point!

Το κανάλι γεννήθηκε τον Μάρτιο που μας πέρασε αλλά περιεχόμενο άρχισε να ανεβαίνει τακτικά από τον Σεπτέμβριο και μετά. Εκεί θα βρείτε κυρίως gameplay videos από παλιά και νέα παιχνίδια, και σιγά σιγά αρχίζουμε και ανεβάζουμε κάποια hardware tests-gpu benhmarks κλπ, παρουσίαση retro παιχνιδομηχανών, ενώ για το μέλλον σχεδιάζουμε να βγάλουμε κι άλλο περιεχόμενο όπως guides, tutorials, how-tos κλπ.

Είμαστε ερασιτέχνες, αλλά ό,τι κάνουμε το κάνουμε με πολλή πολλή αγάπη!

Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στο κανάλι μας, και αν σας αρέσει κάντε και μια εγγραφή! :)

https://www.youtube.com/channel/UCVxRtoDOsBb2Ct9vtqx1QLQ

Spoiler
Spoiler

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

Επεξ/σία από Poleimechanos2
video dump σε spoilers 1:1
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...