drteo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, primeragt είπε Δεν ισχύει στην περίπτωση αυτή η δημιουργία ανοσία στον πληθυσμό όπου ο εμβολιασμενος προστατεύει και τους γύρω του. Ίσα ίσα κολλάει μια χαρά και αυτό και μεταδίδει εξίσου. Σε αυτή τη περίπτωση είναι καθαρά ατομική προστασία. Δεν ισχυει αυτο γιατι πρωτον σε περιπτωση που κολλησει ο εμβολιασμενος το πιθανοτερο ειναι να νοσησει ελαφρια το οποιο σημαινει οτι μεταφερει μικροτερο ιικο φορτιο αρα δεν μεταδιδει τον ιο οπως ενας ανεμβολιαστος και δευτερον και το πιο σημαντικο απο την στιγμη που ενας εμβολιασμενος θα νοσησει ελαφρια δεν θα πιασει ενα κρεβατι σε ΜΕΘ που θα το στερηθει ενας συνανθρωπος μας που θα εχει παθει ενα ατυχημα , θα εχει υποστει ενα εμφραγμα ή θα εχει παρουσιασει μια επιπλοκη σε ενα χειρουργειο. Μόλις τώρα, Usahh είπε Ναί, αλλά θα είναι επιλογή ΜΟΥ, δική μου για τον εαυτό μου. Σας παρακαλώ, μην συγκρίνετε εμβόλια όπως της ιλαράς κτλ. με το εν λόγω σκέυασμα....σας παρακαλώ... Ειναι ακριβος το ιδιο ενα εμβολιο τιποτα παραπανω, τωρα εσεις μπορειτε να πιστευετε οτι θελετε. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanoskkk Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, george1807 είπε Όντως απέτυχε, μεγάλη αποτυχία η αποτροπή βαριάς νοσηλείας στο 95% https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7709178/ Σοβαρά τα γραφεις αυτά; Καλά δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση. Εδώ ο άλλος έλεγε ότι δεν υπάρχει άλλο εμβόλιο με 3 δόσεις σε ένα χρόνο. Λες και υπήρχε ιός με 20.000 θανάτους στην Ελλάδα σε ένα χρόνο που να απαιτούσε δραστικό εμβολιασμό. Δεν βγάζεις άκρη. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Usahh είπε Ναί, αλλά θα είναι επιλογή ΜΟΥ, δική μου για τον εαυτό μου. Σας παρακαλώ, μην συγκρίνετε εμβόλια όπως της ιλαράς κτλ. με το εν λόγω σκεύασμα....σας παρακαλώ... Μα και του αλλου που χλευαζεις ειναι επιλογη ΤΟΥ. Δεν εκανα συγκριση με τα παλαιοτερα εμβολια, δε μπορει να γινει αυτο. Τωρα ομως υπαρχει παγκοσμια πανδημια αρα δεν εχουμε περιθωρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, drteo είπε Δεν ισχυει αυτο γιατι πρωτον σε περιπτωση που κολλησει ο εμβολιασμενος το πιθανοτερο ειναι να νοσησει ελαφρια το οποιο σημαινει οτι μεταφερει μικροτερο ιικο φορτιο αρα δεν μεταδιδει τον ιο οπως ενας ανεμβολιαστος και δευτερον και το πιο σημαντικο απο την στιγμη που ενας εμβολιασμενος θα νοσησει ελαφρια δεν θα πιασει ενα κρεβατι σε ΜΕΘ που θα το στερηθει ενας συνανθρωπος μας που θα εχει παθει ενα ατυχημα , θα εχει υποστει ενα εμφραγμα ή θα εχει παρουσιασει μια επιπλοκη σε ενα χειρουργειο. Και από αυτά που λες αναιρούν αυτά που είπα; Από τη στιγμή που μισείς ως εμβολιασμενος δεν έχεις ανοσία. Το εμβόλιο αυτό δεν φτιάχνει ανοσία στον πληθυσμό. Αυξημένη προστασία προσφέρει που είναι αρκετό και όπως γίνεται μεν αλλά δεν έχει σχέση με τα κλασικά εμβόλια τα "παιδικά" που λέμε όπου φτιάχνεις ανοσία εκεί και είναι ο λόγος που δεν έχουμε παρουσία τόσων και τόσων σοβαρών ασθενειών δεκαετίες τώρα τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο. Τα ποιο κοντινα εμβόλια που μπορείς να παρομοιάσεις είναι της γρίπης και σε ένα βαθμό του πνευμονιόκοκκου που αποσο ξέρουμε δεν είναι υποχρεωτικά αλλά συνηστανται σε ευπαθείς ομάδες και ως εκεί. 3 ώρες πριν, AtiX είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Usahh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, rus είπε Μα και του αλλου που χλευαζεις ειναι επιλογη ΤΟΥ. Δεν εκανα συγκριση με τα παλαιοτερα εμβολια, δε μπορει να γινει αυτο. Τωρα ομως υπαρχει παγκοσμια πανδημια αρα δεν εχουμε περιθωρια. Δεν χλευάζω κανέναν φίλε μου. Μιά <<ελευθερία>> χλευάζω η οποία είναι εξηρτημένη από από την τρομολαγνεία. Το <<δεν έχουμε περιθώρια>> κράτα το για τον εαυτό σου. Τις ευθύνες μου τις παίρνω και πληρώνω καθημερινά τις συνέπειες των αποφάσεων μου. Ξέρεις ποιούς δεν βλέπω ποτέ να πληρώνουν για τις συνέπειες των δικών τους; Όλους αυτούς που <<νοιάζονται>> για εμας. Δεν ξέρω κάθε χρόνο πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο λάρυγγα, πνεύμονα και γλώσσας, και καρδιαγγιακά προβλήματα, αλλά φαντάζομαι είναι εκατομμύρια. Τα τσιγάρα μιά χαρά κυκλοφορούν. Εκεί έχουμε όμως περιθώριο εεεε; Περιθώριο κέρδους λέγεται.. Εσύ λοιπόν κάτσε και πίστευε τους Χιτλερολάγνους που επιβάλλουν ιατρικές πράξεις. 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Αλλος ενας λογος να μην προτιμαμε προιοντα της Apple 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, KostasPapaJohn είπε Ακόμα πιο θλιβερό είναι να διαβάζω χαιρέκακα σχόλια ανθρώπων προς άλλους ανθρώπους που επέλεξαν να μη προχωρήσουν σε αυτή τη πράξη. Πρόστιμα, απολύσεις, κτλ. Ακριβως. Επειδη αυτοι επελεξαν να μην το κανουν, γιατι να φερνουν σε κινδυνο ατομα που το εχουν κανει? Δεν υπαρχει αλλος τροπος παρα μονο με την υποχρεωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Usahh είπε Δεν χλευάζω κανέναν φίλε μου. Μιά <<ελευθερία>> χλευάζω η οποία είναι εξηρτημένη από από την τρομολαγνεία. Το <<δεν έχουμε περιθώρια>> κράτα το για τον εαυτό σου. Τις ευθύνες μου τις παίρνω και πληρώνω καθημερινά τις συνέπειες των αποφάσεων μου. Ξέρεις ποιούς δεν βλέπω ποτέ να πληρώνουν για τις συνέπειες των δικών τους; Όλους αυτούς που <<νοιάζονται>> για εμας. Δεν ξέρω κάθε χρόνο πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο λάρυγγα, πνεύμονα και γλώσσας, και καρδιαγγιακά προβλήματα, αλλά φαντάζομαι είναι εκατομμύρια. Τα τσιγάρα μιά χαρά κυκλοφορούν. Εκεί έχουμε όμως περιθώριο εεεε; Περιθώριο κέρδους λέγεται.. Εσύ λοιπόν κάτσε και πίστευε τους Χιτλερολάγνους που επιβάλλουν ιατρικές πράξεις. Οταν του λες 'να τα εκατοστησει' σαφως και τον χλευαζεις. Τρομολαγνεια υπαρχει, απο τους συνωμοσιολαγνους αντιεμβολιαστες. Με τιγκαρισμενες τις εντατικες οχι, δεν ειναι θεμα του εαυτου μου. Νοιαζονται για σενα απ τη στιγμη που τους συντηρεις και τους πληρωνεις. Τα υποζυγια δε τα σκοτωνεις γιατι ειναι χρησιμα. Οι λοιπες ασθενειες που λες υπαρχουν, αλλα οχι με τετοια μεταδοτικοτητα. Μην αρνεισαι τη πραγματικοτητα, μην υιοθετεις παλαβα σεναρια. Πιστευω μονο οτι βλεπω, δε κλεινω τα ματια μου οπως εσυ. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από rus 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Ε ρε βραβεία DEAGEL που έχουν να μοιραστούν μέχρι το 2026... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 ολα αυτα εγιναν-γινονται για να γινουν τα νοσοκομεια ιδιωτικα.ακομα κ αυτα ξενοι θα τα παρουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Εγώ ξέρω και λέω πως έχω κάνει τις 2 δόσεις και παρόλα αυτά κόλλησα όμικρον από κάποιον στην δουλειά πρόσφατα,η γυναίκα μου και αυτή με 2 δόσεις pfizer κόλλησε από εμένα, 11 ημέρες άρρωστοι και οι 2 , τις πρώτες ημέρες που ξαναπήγα δουλειά με το ζόρι στεκόμουν στα πόδια μου,πώς με προστάτεψε το εμβόλιο?,το μόνο καλό της υπόθεσης είναι πως αφού νόσησα δεν θα χρειαστεί να κάνω 3η δόση. Εάν η apple νοιάζεται για τους εργαζόμενους να δώσει δυνατότητα τηλεργασίας σε όποιον μπορεί και να έχει rapid για τους ανεμβολίαστους από την τσέπη της. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, joberby είπε Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς τα στάδια που σκέφτηκε εδώ ο τιτάνας σκιτσογράφος. Μπορεί κάποιος να μου τα εξηγήσει με μία στοιχειώδη λογικη; Patient δεν είναι ο ασθενής; Ο νοσηλευόμενος; Μήπως εννοεί υπομονετικός; Μήπως το εννοεί μεταφορικά; Σε όλες τις παρακάτω περιπτώσεις αστείο και φαιδρό τουλάχιστον. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, nzeppos είπε Αναρωτιέμαι ποιο θα ήταν το ποσοστό των εμβολιασμένων αν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι υποχρεωτικές ενέργειες (που ούτως ή άλλως δεν τις βγάζει η Apple από το μυαλό της, αλλά η εκάστοτε κυβέρνηση). Δεν υπονοώ κάτι, απλώς αναρωτιέμαι. Σίγουρα λιγότεροι. Φαντάσου να γινόταν πόλεμος και η κατάταξη στο στρατό να ήταν εθελοντική. Το ίδιο πράγμα είναι. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Κλασικά θα δούμε το σχόλιο “είναι ανθρώπινο δικαίωμα να μην θέλω να το κάνω” κλπ κλπ. Αναρωτιέμαι πως έχει καταλήξει ο μέσος ενήλικας να θεωρεί πως έχει μόνο δικαιώματα προς το κράτος/κοινωνία και καμία σχεδόν υποχρέωση. Νομίζει ο Χ και ο Ψ πως επειδή πληρώνει 2 φόρους θα γαμ***ει το σύμπαν. Κανείς δεν θα ενδιαφερόταν αν κάνεις αγαπητέ το εμβόλιο ή όχι αν ζούσες μόνος , δεν έβγαινες ποτέ έξω , δεν χρησιμοποιούσες το νοσοκομείο όταν τα βρείς σκούρα κλπ….Οπότε όπως και για πολλές άλλες επαναστάσεις , μην φτάνεις μέχρι το πληκτρολόγιο , πήγαινε σε κάτι ωραιότατες βραχονησίδες και απέδειξε μας οτι μπορείς χωρίς σύγχρονη ιατρική. Πραγματικά μπορώ να σου βρω μια συνομωσία πίσω απο το οτιδήποτε υπάρχει στην καθημερινότητα σου μην μένουμε μόνο στο εμβόλιο, το καλύτερο είναι να ζείς σαν amish αλλά μόνος και πολύ πολύ μακριά απο όλους. 5 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Τα πραγματα ειναι απλα. Κανενας περιορισμος για κανεναν, εκτος των ευκαιων ομαδων που θα επρεπε να εχουν τη μεγιστη δυνατη φροντιδα. Ομως οποιος νοσησει χωρις να εχει εμβολιαστει, να πληρωνει εξ ολοκληρου το κοστος της θεραπειας του. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις