Προς το περιεχόμενο

Η Apple θα απαιτεί από τους υπαλλήλους της να έχουν κάνει την 3η δόση του εμβολίου ενάντια στην ασθένεια COVID-19

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.naftemporiki.gr/story/1822919/omikron-2-mia-parallagi-tis-parallagis-akomi-pio-metadotiki

παμε για τεταρτη δοση τζαμπα ειναι :) 

Επεξ/σία από Vault13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 625
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν πάμε σιγά - σιγά και στα του θέματος???

Σύμφωνα και με την τελευταία απόφαση της γερουσίας, δεν πρέπει να μπει σε ισχύ ο νόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υπαλλήλων σε εταιρείες ανω των 100 εργαζομένων. Βέβαια μένει να εγκριθεί από τη Βουλή των Αντιπροσώπων και να πει και το οκ ο Τζο Μπάιντεν ακυρώνοντας δικό του νόμο…

Οπότε και από την στιγμή που υπάρχει νομική κάλυψη για τις εταιρίες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να γίνει θέμα…?

• Like 1

2 ώρες πριν, Vault13 είπε

Aυτα ειναι δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα. Καμια «norma» δεν υπαρχει.
γραφει ξεκαθαρα: 

Σε 12 χώρες της ΕΕ/του ΕΟΧ, ο εμβολιασμός των παιδιών για ορισμένες ασθένειες είναι υποχρεωτικός, αν και τα εμβόλια που ορίζονται ως υποχρεωτικά διαφέρουν μεταξύ των χωρών αυτών.

Οι χώρες της ΕΕ/του ΕΟΧ έχουν επιτύχει υψηλή εμβολιαστική κάλυψη με τα σχήματα υποχρεωτικού και εθελοντικού εμβολιασμού.

Κάθε χώρα της ΕΕ/του ΕΟΧ μπορεί να αποφασίζει εάν ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός ή εθελοντικός στην επικράτειά της. Οι εθνικές κυβερνήσεις συνεκτιμούν παράγοντες όπως τα συστήματα υγείας τους, τα νομικά τους συστήματα και τα πολιτισμικά πρότυπα.

Σε ρωτησα και απαντησες. Ε εισαι αντεμβολιαστης μια που πιστευεις στον εθελοντικο εμβολιασμο των παιδιων = μην τα κανουμε καθολου. Και να ξαναγυριζουν οι παλιες επιδημιες.

ελεος δηλαδη, θα κανει ο καθενας στα παιδια του οτι εμβολια γουσταρει, και αμα γουσταρει.

Φίλε μου μην επανερχόμαστε, η ΕΕ έχει 27 χώρες και ο ΕοΧ 31. Οι 12 έχουν υποχρεωτικό εμβολιασμό στα παιδιά. Οι υπόλοιποι (15 ΕΕ, 19 ΕοΧ) δεν έχουν, έχουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ. Συγνώμη που σου χαλάνε το αφήγημα τα επίσημα στοιχεία από την ΕΕ αλλά έτσι είναι.

Και όχι, ΔΕΝ είμαι αντιεμβολιαστής. Έχω κάνει όλα τα υποχρεωτικά εμβόλια στα παιδιά μου και κάποια από τα προαιρετικά (ένα μάλιστα - δε θυμάμαι ποιο - το πλήρωσα εγώ). Θα τους τα έκανα κι αν δεν ήταν υποχρεωτικά.

Άλλο όμως αυτό και άλλο αν αναγνωρίζω το δικαίωμα κάποιου να αρνηθεί ιατρική πράξη.

27 λεπτά πριν, malakudi είπε

Άλλο όμως αυτό και άλλο αν αναγνωρίζω το δικαίωμα κάποιου να αρνηθεί ιατρική πράξη.

σύμφωνα με τον νόμο ο οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να αρνηθεί ιατρική πράξη αρκεί η ιατρική πράξη να μην εμπίπτει στους περιορίσιμους του δικαιώματος που αναφέρει ο νόμος

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, malakudi είπε

Φίλε μου μην επανερχόμαστε, η ΕΕ έχει 27 χώρες και ο ΕοΧ 31. Οι 12 έχουν υποχρεωτικό εμβολιασμό στα παιδιά. Οι υπόλοιποι (15 ΕΕ, 19 ΕοΧ) δεν έχουν, έχουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ. Συγνώμη που σου χαλάνε το αφήγημα τα επίσημα στοιχεία από την ΕΕ αλλά έτσι είναι.

Και όχι, ΔΕΝ είμαι αντιεμβολιαστής. Έχω κάνει όλα τα υποχρεωτικά εμβόλια στα παιδιά μου και κάποια από τα προαιρετικά (ένα μάλιστα - δε θυμάμαι ποιο - το πλήρωσα εγώ). Θα τους τα έκανα κι αν δεν ήταν υποχρεωτικά.

Κατα πλειοψηφια παει; Απο την μια κατηγορια ανετα πας στην αλλη, αρκει ο κοσμος να κανει το εμβολιο. Που λεει οτι καθε χωρα κλειδωνει; Οτι θελουν κανουν ανα πασα στιγμη αρκει να εχουν υψηλη εμβολιαστικη καλυψη.

αν μια χωρα κρινει οτι κινδυνευει απο την ΧΨ ασθενεια, δεν θα σε ρωτησει. Θα παει απο τον εθελοντικο στον -> υποχρεωτικο.

«Οι χώρες της ΕΕ/του ΕΟΧ έχουν επιτύχει υψηλή εμβολιαστική κάλυψη με τα σχήματα υποχρεωτικού και εθελοντικού εμβολιασμού.

Κάθε χώρα της ΕΕ/του ΕΟΧ μπορεί να αποφασίζει εάν ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός ή εθελοντικός στην επικράτειά της. Οι εθνικές κυβερνήσεις συνεκτιμούν παράγοντες όπως τα συστήματα υγείας τους, τα νομικά τους συστήματα και τα πολιτισμικά πρότυπα.»

Κανενα αφηγημα απο μερια μου. Εσυ πιανεσαι απο παντου προσπαθωντας να βρεις κατι εκει που δεν υπαρχει. Υπαρχουν χωρες με 99% εμβολιασμου στον covid. Τι υποχρεωτικο να κανεις εκει; :) 

Επεξ/σία από Vault13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

100 σελίδες ξανά και ξανά τα ίδια, δεν βαρεθήκατε; Κανένας κλειστοφοβικός δεν πείστηκε με επιχειρήματα και κανένας flat earther δεν δέχτηκε αναλύσεις για τα βαρυτικά πεδία. 

Όποιος δεν θέλει να το κάνει, ας μην το κάνει. Κι εγώ μπορεί να μη γουστάρω να βγάλω δίπλωμα αλλά αμα με πιάσουνε θα με γράψουνε, έτσι είναι, όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Έχεις την επιλογή να μην κάνεις το εμβόλιο, κάνοντας rapid. Μονά ζυγά δικά μας δεν γίνεται, πως θα το κάνουμε δηλαδή;

Το να πεθαίνουν άνθρωποι επειδή ακόμα και την τελευταία στιγμή παρέμεναν αγκυλωμένοι στην δογματική τους άποψη, είναι θλιβερό. 

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 3
  • Thanks 3
  • Confused 1

2 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Το να πεθαίνουν άνθρωποι επειδή ακόμα και την τελευταία στιγμή παρέμεναν αγκυλωμένοι στην δογματική τους άποψη, είναι θλιβερό. 

Δεν θα στεναχωρηθουμε, ας ειχαν μυαλο

• Confused 1

Υπάρχει δεδικασμένο πάντως πλέον περί υποχρεωτικότητας των εμβολίων… 

https://www.google.gr/amp/s/www.capital.gr/diethni/3537636/-nai-ston-upoxreotiko-emboliasmo-apo-to-europaiko-dikastirio-dikaiomaton-tou-anthropou%3famp=true

• Like 3

Διαβάζω απο πολλούς πως δεν είναι εναντίον των εμβολίων, αλλά εναντίον της υποχρεωτικότητας.

Αφού και πρίν υπάρξουν περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους, η πχ πρίν γίνει υποχρεωτικό για τους υγειονομικούς, η πρίν ανακοινώσουν το πρόστιμο για τους άνω των 60, κανείς απο αυτούς δεν είχε εμβολιαστεί, ακόμα και τώρα.

Απο την αρχή κάποιοι δεν είχαν σκοπό να εμβολιαστούν.

• Like 1

Να πω ότι γίνεται για τις αντίστοιχες κυβερνήσεις και στο να δείξουν το καλό πρόσωπο όπως πασαραν και την απώλεια φορτιστή για την οικολογία;;;; Θα με πείτε hater αλλά από 12 pro max σας γράφω τώρα 😛😛😛

11 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Διαβάζω απο πολλούς πως δεν είναι εναντίον των εμβολίων, αλλά εναντίον της υποχρεωτικότητας.

Αφού και πρίν υπάρξουν περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους, η πχ πρίν γίνει υποχρεωτικό για τους υγειονομικούς, η πρίν ανακοινώσουν το πρόστιμο για τους άνω των 60, κανείς απο αυτούς δεν είχε εμβολιαστεί, ακόμα και τώρα.

Απο την αρχή κάποιοι δεν είχαν σκοπό να εμβολιαστούν.

Οι περισσότεροι από αυτούς δεν κάνουν ούτε το εμβολιο της γρίπης ούτε καν ξέρουν την έννοια του γιατρού. 

Αν αισθανθούν κάτι ψάχνουν στο YouTube για λύσεις με αλοιφές και ματζουνια. 

Όταν πεθάνουν στα 50 λένε οι δικοί τους μα πως πέθανε ήταν πολύ γερός δεν είχε πάει ποτέ σε γιατρό 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...