papp0us Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε δεν μιλάς όμορφα. Έκανες 4 δόσεις αυτού του εμβολίου μέσα σε 12 μήνες; Αν έκανες το Google Search και ΠΑΛΙ δεν έφτασες σε συμπέρασμα, δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπέρα. Αντίθετα με ότι πιστεύεις μιλάω παρά πολύ όμορφα, και προσπαθώ να σε σταματήσω από το να γράφεις πράγματα ανυπόστατα προσπαθώντας να πείσεις κόσμο υπερ μιας δικής σου Υγειονομικής αντιμετώπισης μιας πανδημίας. "Δε με έπεισαν, δε θέλω να το κάνω" Αυτό είναι δικαίωμα σου, αρκεί να δέχεσαι τις συνέπειες. Τα "οι μεταλλάξεις προκαλούνται από τον μαζικό εμβολιασμό" και " δεν έχουν ξανακάνει εμβόλιο με 3 δοσεις σε ένα χρόνο" είναι απλά στεγνα, όμορφα ψέματα. Πριν τα διαδωσεις, διάβασε τι ισχύει. Εκτός αν βέβαια δε σε νοιάζει τι ισχύει, αλλά τι θες να πεις για πάρεις κόσμο στο λαιμό σου . 9 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Vault13 είπε ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η λογική των αντιεμβολιαστών Με σταματάει αστυφύλαξ επειδή λέει οδηγούσα σκνίπα στο μεθύσι (είχα πιεί 3 μπουκάλια Γιάννηδες) και πήγαινα με 240 χλμ/ωρα, με σπασμένα φώτα, χαλασμένα φρένα και ξεφούσκωτο λάστιχο. Πάω λοιπόν στο δικαστήριο και του λέω: -Γιατί ρε δικαστά, αν οδηγάω νηφάλιος και εντός των ορίων ταχύτητας με αμαξί στην πένα αποκλείεται να προκαλέσω ατύχημα? -ΑΘΩΟΣ, φωνάζει ο δικαστάς. Γυρίζωντας σπίτι από το δικαστήριο, έρχινε καρεκλοπόδαρα. Πήγα πρός το αμάξι αλλά δεν έπαιρνε μπρός. Δεν το είχα πάει για service εδώ και 25 χρόνια, αφού έτσι και αλλιώς αν είναι να χαλάσει, θα χαλάσει. Έτσι ανάγκαστηκα να περπατήσω μέχρι το σπίτι, αλλά δεν πτοήθηκα, όχι μόνο δεν κράταγα ομπρέλα, έβγαλα και τα ρούχα μου. Έτσι και αλλιώς μπορεί να κρυώσω ακόμα και ζεστά ντυμένος και με ομπρέλα, οπότε περπάτησα μέχρι το σπίτι γυμνός και με τα χέρια στις τσέπες. Πέρναγα τους δρόμους όχι απλά χωρίς να κοιτάω αν περνάνε αμάξια, αλλά μάλιστα φόραγα ακουστικά με τέρμα μουσική και κλειστά τα μάτια. Αν είναι να με πατήσει αμάξι θα με πατήσει ακόμα και αν προσέχω. To εμβόλιο όμως δεν το κάνω, μην πάθουμε και τίποτα. copyright by Herald Δε ξερω ποιος ειναι αυτος ο Herald αλλα το χιουμορ του ειναι λιγο χειροτερο απο του Σεφερλη. Εξαλλου αντιεμβολιαστης και ολη μερα σπιτι του δειχνει πραγματικο ενδιαφερον για τον συνανθρωπο του και οχι ψευτικο, το τι θα κανει στον εαυτο του δεν καταλαβαινω γιατι μας καιει τόσο. Ισως επειδη μας δινει την καταλληλη ευκαιρια το ίδιο το κράτος να δειξουμε τον αληθινο υποκριτικό μας εαυτο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Sanjuro είπε ΥΓ. Πάντως αναρωτιέμαι πες αν φτάσουμε στην 15η δόση (13η ενισχυτική) όποιος δεν την κάνει θα θεωρείτε ψεκ, αντι-εμβολιαστής κλπ;; (Έχω κάνει 3 μέχρι στιγμής εγώ) Στην 15η δόση θα είσαι τόσο βαθιά μέσα στην λαγουδότρυπα, που ούτε καν θα σε απασχολούν τέτοια ερωτήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CondorOne Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, papp0us είπε Αν έκανες το Google Search και ΠΑΛΙ δεν έφτασες σε συμπέρασμα, δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπέρα. Αντίθετα με ότι πιστεύεις μιλάω παρά πολύ όμορφα, και προσπαθώ να σε σταματήσω από το να γράφεις πράγματα ανυπόστατα προσπαθώντας να πείσεις κόσμο υπερ μιας δικής σου Υγειονομικής αντιμετώπισης μιας πανδημίας. "Δε με έπεισαν, δε θέλω να το κάνω" Αυτό είναι δικαίωμα σου, αρκεί να δέχεσαι τις συνέπειες. Τα "οι μεταλλάξεις προκαλούνται από τον μαζικό εμβολιασμό" και " δεν έχουν ξανακάνει εμβόλιο με 3 δοσεις σε ένα χρόνο" είναι απλά στεγνα, όμορφα ψέματα. Πριν τα διαδωσεις, διάβασε τι ισχύει. Εκτός αν βέβαια δε σε νοιάζει τι ισχύει, αλλά τι θες να πεις για πάρεις κόσμο στο λαιμό σου . Πόσες δόσεις του εμβολίου χρειάζονται; Δοσολογικό σχήμα Besxero Βρέφη 3-5 μηνών: 2 δόσεις + 1 αναμνηστική δόση. Τα διαστήματα μεταξύ των δόσεων πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 μήνες. Αναμνηστική δόση χορηγείται στην ηλικία 12-15 μηνών. Παιδιά 6-11 μηνών: 2 δόσεις + 1 αναμνηστική δόση. Τα διαστήματα μεταξύ των δόσεων πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 μήνες. Αναμνηστική δόση χορηγείται στην ηλικία 12-23 μηνών. Παιδιά 12-23 μηνών: 2 δόσεις+ 1 αναμνηστική δόση. Το διάστημα μεταξύ των δόσεων πρέπει να είναι τουλάχιστον 1 μήνας. Αναμνηστική δόση χορηγείται 12-23 μήνες μετά την αρχική σειρά εμβολιασμού. Παιδιά άνω των 2 ετών , έφηβοι και νεαροί ενήλικες: 2 δόσεις με ελάχιστο μεσοδιάστημα μεταξύ των δόσεων ενός μήνα. Η ανάγκη για αναμνηστική δόση δεν έχει τεκμηριωθεί. Δοσολογικό σχήμα Trumemba Σε ηλικία άνω των 10 ετών περιλαμβάνει 2 δόσεις σε μεσοδιάστημα 6 μηνών ή 3 δόσεις με μεσοδιάστημα τουλάχιστον ενός μήνα μεταξύ 1ης και 2ης δόσης και μια 3η δόση σε απόσταση 4 μήνες από τη 2η δόση. Ανάγνωση/μαθηματικά γνωρίζεις; 2 + 1 = 3 δόσεις. ΤΡΕΙΣ. Εδώ σε 12 μήνες ακριβώς σήμερα ανοίγουν τη πλατφόρμα για 4η δόση, και το ΣΚ σε ένα άρθρο που διάβασα https://www.capital.gr/diethni/3608086/kathigitis-john-hopkins-koronoios-isos-xreiastoun-emboliasmoi-me-1-2-doseis-etisios-gia-ta-epomena-5-xronia ""Πιστεύω ότι άλλη μία δόση θα την χρειαστούμε αρχικά για τους άνω των 60 ετών. Στο Ισραήλ έγινε μία έρευνα για την 5η δόση στους 5 μήνες. Δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ακόμη." + ετοιμάζονται νέες γενιές εμβολίων, άρα πάμε για πάνω από 5 δόσεις. Πόσες ακόμα πρέπει να γίνουν και να απειλούν τον κόσμο να τις πάρει αλλιώς το κράτος μπαμπάς θα τους βάλει τιμωρία;;; Σχετικά με τις μεταλλάξεις + τα αυτοάνοσα τις συνέπειες της απόφασης μου τις δέχομαι εδώ και καιρό, το πρόβλημα είναι ότι το κράτος έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια του, και ο κόσμος ακόμα στηρίζει αυτή τη παράνοια. Όποιος θέλει εμβολιάζεται, δεν μελετάμε εδώ το να σταματήσουν οι εμβολιασμοί. Για την υποχρεωτικότητα γίνεται λόγος εκτός αν έχεις ανάγκη να λες τα δικά σου. Πριν με κατηγορήσεις για ψέματα κοίτα και την άλλη όψη του νομίσματος. Που είναι υπαρκτή, είτε σου αρέσει είτε όχι. 15 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε Πόσες δόσεις του εμβολίου χρειάζονται; Δοσολογικό σχήμα Besxero Βρέφη 3-5 μηνών: 2 δόσεις + 1 αναμνηστική δόση. Τα διαστήματα μεταξύ των δόσεων πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 μήνες. Αναμνηστική δόση χορηγείται στην ηλικία 12-15 μηνών. Παιδιά 6-11 μηνών: 2 δόσεις + 1 αναμνηστική δόση. Τα διαστήματα μεταξύ των δόσεων πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 μήνες. Αναμνηστική δόση χορηγείται στην ηλικία 12-23 μηνών. Παιδιά 12-23 μηνών: 2 δόσεις+ 1 αναμνηστική δόση. Το διάστημα μεταξύ των δόσεων πρέπει να είναι τουλάχιστον 1 μήνας. Αναμνηστική δόση χορηγείται 12-23 μήνες μετά την αρχική σειρά εμβολιασμού. Παιδιά άνω των 2 ετών , έφηβοι και νεαροί ενήλικες: 2 δόσεις με ελάχιστο μεσοδιάστημα μεταξύ των δόσεων ενός μήνα. Η ανάγκη για αναμνηστική δόση δεν έχει τεκμηριωθεί. Δοσολογικό σχήμα Trumemba Σε ηλικία άνω των 10 ετών περιλαμβάνει 2 δόσεις σε μεσοδιάστημα 6 μηνών ή 3 δόσεις με μεσοδιάστημα τουλάχιστον ενός μήνα μεταξύ 1ης και 2ης δόσης και μια 3η δόση σε απόσταση 4 μήνες από τη 2η δόση. Ανάγνωση/μαθηματικά γνωρίζεις; 2 + 1 = 3 δόσεις. ΤΡΕΙΣ. Εδώ σε 12 μήνες ακριβώς σήμερα ανοίγουν τη πλατφόρμα για 4η δόση, και το ΣΚ σε ένα άρθρο που διάβασα https://www.capital.gr/diethni/3608086/kathigitis-john-hopkins-koronoios-isos-xreiastoun-emboliasmoi-me-1-2-doseis-etisios-gia-ta-epomena-5-xronia ""Πιστεύω ότι άλλη μία δόση θα την χρειαστούμε αρχικά για τους άνω των 60 ετών. Στο Ισραήλ έγινε μία έρευνα για την 5η δόση στους 5 μήνες. Δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ακόμη." + ετοιμάζονται νέες γενιές εμβολίων, άρα πάμε για πάνω από 5 δόσεις. Πόσες ακόμα πρέπει να γίνουν και να απειλούν τον κόσμο να τις πάρει αλλιώς το κράτος μπαμπάς θα τους βάλει τιμωρία;;; Σχετικά με τις μεταλλάξεις + τα αυτοάνοσα τις συνέπειες της απόφασης μου τις δέχομαι εδώ και καιρό, το πρόβλημα είναι ότι το κράτος έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια του, και ο κόσμος ακόμα στηρίζει αυτή τη παράνοια. Όποιος θέλει εμβολιάζεται, δεν μελετάμε εδώ το να σταματήσουν οι εμβολιασμοί. Για την υποχρεωτικότητα γίνεται λόγος εκτός αν έχεις ανάγκη να λες τα δικά σου. Πριν με κατηγορήσεις για ψέματα κοίτα και την άλλη όψη του νομίσματος. Που είναι υπαρκτή, είτε σου αρέσει είτε όχι. Ε βλέπεις που απλά λες ψέματα βρε άνθρωπε μου; Γιατί δεν το λες από την αρχή; ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΎΓΩ! Τι τσαμπουνας για δόσεις και μεταλλάξεις; Έχεις βάλει για αλήθεια σου την Τετάρτη δόση που θα κάνουν σε ανοσοκατεσταλμένους, την 5η που κάπου διάβασες ότι κάποιος είδε, και τη δήλωση σοκ για τα αυτοανοσα, ενώ πριν από δύο ποστ ποτέ δεν είχες κάνει τρεις δόσεις σε ένα χρόνο. Σουζυ, τρως. ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΑΙ και τρως. 7 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε Πόσες δόσεις του εμβολίου χρειάζονται; Δοσολογικό σχήμα Besxero Βρέφη 3-5 μηνών: 2 δόσεις + 1 αναμνηστική δόση. Τα διαστήματα μεταξύ των δόσεων πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 μήνες. Αναμνηστική δόση χορηγείται στην ηλικία 12-15 μηνών. Παιδιά 6-11 μηνών: 2 δόσεις + 1 αναμνηστική δόση. Τα διαστήματα μεταξύ των δόσεων πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 μήνες. Αναμνηστική δόση χορηγείται στην ηλικία 12-23 μηνών. Παιδιά 12-23 μηνών: 2 δόσεις+ 1 αναμνηστική δόση. Το διάστημα μεταξύ των δόσεων πρέπει να είναι τουλάχιστον 1 μήνας. Αναμνηστική δόση χορηγείται 12-23 μήνες μετά την αρχική σειρά εμβολιασμού. Παιδιά άνω των 2 ετών , έφηβοι και νεαροί ενήλικες: 2 δόσεις με ελάχιστο μεσοδιάστημα μεταξύ των δόσεων ενός μήνα. Η ανάγκη για αναμνηστική δόση δεν έχει τεκμηριωθεί. Δοσολογικό σχήμα Trumemba Σε ηλικία άνω των 10 ετών περιλαμβάνει 2 δόσεις σε μεσοδιάστημα 6 μηνών ή 3 δόσεις με μεσοδιάστημα τουλάχιστον ενός μήνα μεταξύ 1ης και 2ης δόσης και μια 3η δόση σε απόσταση 4 μήνες από τη 2η δόση. Ανάγνωση/μαθηματικά γνωρίζεις; 2 + 1 = 3 δόσεις. ΤΡΕΙΣ. Εδώ σε 12 μήνες ακριβώς σήμερα ανοίγουν τη πλατφόρμα για 4η δόση, και το ΣΚ σε ένα άρθρο που διάβασα https://www.capital.gr/diethni/3608086/kathigitis-john-hopkins-koronoios-isos-xreiastoun-emboliasmoi-me-1-2-doseis-etisios-gia-ta-epomena-5-xronia ""Πιστεύω ότι άλλη μία δόση θα την χρειαστούμε αρχικά για τους άνω των 60 ετών. Στο Ισραήλ έγινε μία έρευνα για την 5η δόση στους 5 μήνες. Δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ακόμη." + ετοιμάζονται νέες γενιές εμβολίων, άρα πάμε για πάνω από 5 δόσεις. Πόσες ακόμα πρέπει να γίνουν και να απειλούν τον κόσμο να τις πάρει αλλιώς το κράτος μπαμπάς θα τους βάλει τιμωρία;;; Σχετικά με τις μεταλλάξεις + τα αυτοάνοσα τις συνέπειες της απόφασης μου τις δέχομαι εδώ και καιρό, το πρόβλημα είναι ότι το κράτος έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια του, και ο κόσμος ακόμα στηρίζει αυτή τη παράνοια. Όποιος θέλει εμβολιάζεται, δεν μελετάμε εδώ το να σταματήσουν οι εμβολιασμοί. Για την υποχρεωτικότητα γίνεται λόγος εκτός αν έχεις ανάγκη να λες τα δικά σου. Πριν με κατηγορήσεις για ψέματα κοίτα και την άλλη όψη του νομίσματος. Που είναι υπαρκτή, είτε σου αρέσει είτε όχι. Ωραία και τι σε πειράζει η τριτη και η τεταρτη δόση; Αναλγητικά παίρνεις μια φορά στη ζωή σου; Αντιβίωση; Αν χτυπά ξύλο νοσήσεις βαριά θα δεχτείς να νοσηλευτείς; Θα έπρεπε να πάρεις τη θέση ενός εμβολιασμένου ο οποίος ακολούθησε τις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας και προσπάθησε να προφυλαχτεί; Μου φαίνεται και με τα εμβόλια τέχνασμα σαν τις πατάτες του Καποδίστρια ήθελε. Αν τα έδιναν μόνο σε όσους τα πλήρωναν ακριβά και σε λιγους επιλεγμένους τότε ξαφνικά όλοι θα σφάζονταν να τα πάρουν. 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Δε ξερω ποιος ειναι αυτος ο Herald αλλα το χιουμορ του ειναι λιγο χειροτερο απο του Σεφερλη. Μαλλον δεν καταλαβες καν το ανεκδοτο (παιζει σε 2 level)αλλα οκ λογικο μεχρι εκει που φτανει ο καθενας. 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanjuro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ας κρατήσω την ουσία. Το πιο σχετικό με το θέμα κομμάτι του μηνύματος μου το οποίο μοιάζει να την έκανε από τούτο τον κόσμο.... Αν η Απλ δεν αποτελείτε από κάτι τυπικούς (απ'το εργοστάσιο) κομφορμιστές pmcδες τότε οι πράξεις της δεν θα έμοιαζαν απλά ως φυσική συνέχεια της τακτικής των κυβερνήσεων του Δυτικού κόσμου. Τι θα έπρεπε να κάνει τότε;; Πολλές ουσιαστικότερες επιλογές υπάρχουν. π.χ. Να έδινε κάθε μερικές μέρες δωρεάν self-test και fpp... μάσκες στους εργαζόμενους της, να τους έδινε την δυνατότητα να μην έρθουν στη δουλειά εφ όσων έχουν έρθει σε επαφή με κρούσμα, να έφτιαχνε τον χώρο έτσι ώστε να υπάρχουν μεγαλύτερες αποστάσεις ανάμεσα στους εργαζόμενους και καλύτερος εξαερισμός κλπ κλπ κλπ. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από Sanjuro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CondorOne Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Ε βλέπεις που απλά λες ψέματα βρε άνθρωπε μου; Γιατί δεν το λες από την αρχή; ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΎΓΩ! Τι τσαμπουνας για δόσεις και μεταλλάξεις; Έχεις βάλει για αλήθεια σου την Τετάρτη δόση που θα κάνουν σε ανοσοκατεσταλμένους, την 5η που κάπου διάβασες ότι κάποιος είδε, και τη δήλωση σοκ για τα αυτοανοσα, ενώ πριν από δύο ποστ ποτέ δεν είχες κάνει τρεις δόσεις σε ένα χρόνο. Σουζυ, τρως. ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΑΙ και τρως. όταν ξεκίνησε η τρίτη δόση, τον Σεπτέμβρη, θύμισε μου σε ποιους είπαν ΜΟΝΟ ότι θα γίνει...; Μίλησε μου για τις μεταλλάξεις σύμφωνα με τον σύνδεσμο που σου επισύναψα. Γιατί εξάπτεσαι και ξεκινάς τους χαρακτηρισμούς και τα καπς λοκ; Είσαι εντάξει; χρειάζεσαι κάτι; Ξέρω ότι μερικές φορές ο εγωισμός και η παραδοχή του λάθους, κάθεται δύσκολα σε πολύ κόσμο. Είσαι φίλος μου και πάλι. Δεν σου κρατάω κακία. Καλό βράδυ. 14 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CondorOne Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, george1807 είπε Ωραία και τι σε πειράζει η τριτη και η τεταρτη δόση; Αναλγητικά παίρνεις μια φορά στη ζωή σου; Αντιβίωση; Αν χτυπά ξύλο νοσήσεις βαριά θα δεχτείς να νοσηλευτείς; Θα έπρεπε να πάρεις τη θέση ενός εμβολιασμένου ο οποίος ακολούθησε τις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας και προσπάθησε να προφυλαχτεί; Μου φαίνεται και με τα εμβόλια τέχνασμα σαν τις πατάτες του Καποδίστρια ήθελε. Αν τα έδιναν μόνο σε όσους τα πλήρωναν ακριβά και σε λιγους επιλεγμένους τότε ξαφνικά όλοι θα σφάζονταν να τα πάρουν. η υποχρεωτικότητα με πειράζει. Είναι φασισμός. Ας κάνει ο καθένας όσες δόσεις θέλει. Αλλά η υποχρεωτικότητα είναι κόκκινη γραμμή. Δικαίωμα στη νοσηλεία εφόσον πληρώνω ασφαλιστικές εισφορές τόσα χρόνια έχω εξίσου όσο και οι εμβολιασμένοι. Εάν δεν ισχύει αυτό, να σταματήσουν οι ανεμβολίαστοι να τις καταβάλλουν. Να δούμε μετά πως θα πληρωθούν συντάξεις. Το πρόβλημα είναι να γίνουμε ένα να δούμε το πρόβλημα κατάματα. Δεν είναι ο ιός το πρόβλημα. Είναι τα μέτρα που περνάνε στον κόσμο. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από KostasPapaJohn 17 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uploading Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Αν δεν υπήρχε όλος αυτός ο "πόλεμος" εναντίον των μη εμβολιασμένων και εβγαιναν και έλεγαν οποιος θέλει το κάνει και οποιος θέλει οχι... πιστεύω θα είχαμε πολύ περισσότερους εμβολιασμένους. Αυτό που συμβαίνει είναι αντίδραση. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, KostasPapaJohn είπε η υποχρεωτικότητα με πειράζει. Είναι φασισμός. Ας κάνει ο καθένας όσες δόσεις θέλει. Αλλά η υποχρεωτικότητα είναι κόκκινη γραμμή. Δικαίωμα στη νοσηλεία εφόσον πληρώνω ασφαλιστικές εισφορές τόσα χρόνια έχω εξίσου όσες και οι εμβολιασμένοι. Εάν δεν ισχύει αυτό, να σταματήσουν οι ανεμβολίαστοι να τις καταβάλλουν. Να δούμε μετά πως θα πληρωθούν συντάξεις. Το πρόβλημα είναι να γίνουμε ένα να δούμε το πρόβλημα κατάματα. Δεν είναι ο ιός το πρόβλημα. Είναι τα μέτρα που περνάνε στον κόσμο. Άρα καλά τα λέω, έπρεπε να το πλασάρουν για λίγους και τότε όλοι θα τρέχανε. Φυσικά και πληρώνεις αλλά αφού δεν σε φοβίζει ο Covid και δεν ακολουθείς τον τρόπο που θα σε βοηθήσει να μη νοσηλευτείς. 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Vault13 είπε Μαλλον δεν καταλαβες καν το ανεκδοτο (παιζει σε 2 level)αλλα οκ λογικο μεχρι εκει που φτανει ο καθενας. Τι ακριβως δεν καταλαβα; Καταρχην ειναι τοσο αθλια γραμμενο (απο συντακτικης αποψεως) που πρεπει να μεταφρασω τα "αστυφύλαξ" και "δικαστά" στο μυαλό μου, για το αν μιλάνε αυτοί ή μιλάει κάποιος σε αυτούς. Επισης νομιζω πως ειναι οφθαλμοφανές πως κοροϊδευει τους αντιεμβολιαστες απλα και μονο από το πως ξεκιναει "λογικη των αντιεμβολιαστων". 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, KostasPapaJohn είπε όταν ξεκίνησε η τρίτη δόση, τον Σεπτέμβρη, θύμισε μου σε ποιους είπαν ΜΟΝΟ ότι θα γίνει...; Μίλησε μου για τις μεταλλάξεις σύμφωνα με τον σύνδεσμο που σου επισύναψα. Γιατί εξάπτεσαι και ξεκινάς τους χαρακτηρισμούς και τα καπς λοκ; Είσαι εντάξει; χρειάζεσαι κάτι; Ξέρω ότι μερικές φορές ο εγωισμός και η παραδοχή του λάθους, κάθεται δύσκολα σε πολύ κόσμο. Είσαι φίλος μου και πάλι. Δεν σου κρατάω κακία. Καλό βράδυ. Εγώ να εξαπτομαι; Να σου μιλήσω για τις μεταλλάξεις των ιών σύμφωνα με την δηλωση σοκ; Σου είπα και στην αρχη ότι η μόνη βοηθεια που μπορω να σου προσφέρω είναι δύο απλες προτάσεις. Με τη μια βρήκες την πικρή αλήθεια ότι υπάρχουν ακόμα ΑΡΚΕΤΆ εμβόλια που έχεις κάνει τρεις φορές. Ε; Δεν ήταν ωραία ανακάλυψη; Θα σε αφήσω με το δεύτερο λινκ να μάθεις πως δημιουργούνται οι μεταλλάξεις στους Ιούς και γιατί η μικρότερη προσβολή και μεταδόση λόγο των εμβολιασμών δρουν ως ΦΡΕΝΟ στις μεταλλάξεις και δεν τις "προκαλούν" Κάποιος πράγματι δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι λέει ψέματα, αλλά όλως περιέργως δεν είμαι εγώ αυτός. Θες ένα λινκ για το πώς θα διαχειριστείς την αποδοχή της πραγματικότητας; Η μήπως να βρούμε ακόμα ένα σχόλιο κάποιου που βλέπει 9τη δόση μέχρι τον Μάρτη; Ότι σε βόλευει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Τι ακριβως δεν καταλαβα; Καταρχην ειναι τοσο αθλια γραμμενο (απο συντακτικης αποψεως) που πρεπει να μεταφρασω τα "αστυφύλαξ" και "δικαστά" στο μυαλό μου, για το αν μιλάνε αυτοί ή μιλάει κάποιος σε αυτούς. Επισης νομιζω πως ειναι οφθαλμοφανές πως κοροϊδευει τους αντιεμβολιαστες απλα και μονο από το πως ξεκιναει "λογικη των αντιεμβολιαστων". Ναι κοροϊδευει τους αντεμβολιαστες αλλα δεν καταλαβαινεις το γιατι. και φαινεται η δυσκολια που εχεις και στην αναγνωση του κειμενου. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από Vault13 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις