AtiX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, HarisRg είπε Τα φάρμακα δεν τα ανέφερα ποτέ, ποτέ όμως, μάλλον είναι προϊον της φαντασίας σου που πάει πακέτο με την έλλειψη αντίληψης, το προσπερνάω. 4 ώρες πριν, HarisRg είπε Δεν θα μπορούσες να έχεις περισσότερο άδικο σε αυτό που λες. Οι παρενέργειες των εμβολίων βγαίνουν σε βάθος χρόνων. Διάβασε αυτό το βιβλίο, μπορείς να ψάξεις στο ιντερνετ για την συγγραφέα καθώς και για όλα τα γεγονότα που αναφέρει και θα βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. το οποίο βιβλίο μιλάει για φάρμακα... που σου τονίζω δυο φορές ότι άλλο φάρμακα άλλο εμβόλια και συνεχίζεις να λες ότι είναι ίδια… οπότε για ξανασκέψου τι έχεις γράψει αυτές τις μέρες, θυμήσου τι κολοτούμπες έχεις κάνει όταν βρήκες τα δύσκολα και μετά έλα να μου πεις ότι εγώ έχω πρόβλημα αντίληψης… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corr8 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε Ποια τάπα λες αχαχαχ δείξε μου έστω μισή. Θες ολοκληρη? Ολη δικια σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε Δεν έχω γράψει ούτε μισό ψέμα σε κανένα ποστ μου, αντιθέτως περιμένω ακόματις έρευνες με την 90% λιγότερη μεταδοτικότητα των εμβολιασμένων 🤣 αλλιώς διασπείρεις fake news. Σοβαρολογείς? Να σου θυμίσω αυτά που έγραφες περί εμβολιασμού και μετάλλαξης του ιού? αυτά που υποστήριζες περί ψεμάτων για την κατάψυξη των εμβολίων? Πόσα θέλεις να θυμηθώ???? Ρε πραγματικά λίγη ντροπή!!!!!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση. Το είπα από την αρχή αλλά έπεσα κι εγώ στην παγίδα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε Δεν ασχολούμαι άλλο με την τοξικότητα σας. Εύχομαι καλά μυαλά και ελπίδα να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι. Εμεις που κανουμε το εμβολιο και μεταδιδουμε λιγοτερο + αποσυμφοριζουμε τα νοσοκομεια ειμαστε οι κακοι ανθρωποι και εσυ που φοβασαι ενα μικρο τσιμπιματακι γιατι…. το εχεις ψαξει οπως λες και σε 10 χρονια ισως σου κανει παρενεργειες εισαι ο καλος ανθρωπος; Ή θα κανουμε ολοι τα εμβολια για τις μεταδοτικες ασθενειες ή κανεις. Τα παρταλια να πανε σε αλλο πλανητη. εσυ εισαι καραπαρταλι και ανευθυνος( μια που κανεις χαρακτηρισμους και μας αποκαλεις τοξικους και κακους ανθρωπους) Αρκετοι σαν και σενα μας αφησαν χρονους που νομιζαν οτι ειναι δυνατοι και εχουν τον κορονοϊο σαν μια απλη γριπη. ο corr8 παλι σε ταπωσε θα εχεις παθει αμνησια παλι αυριο Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από Vault13 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, AtiX είπε το οποίο βιβλίο μιλάει για φάρμακα... που σου τονίζω δυο φορές ότι άλλο φάρμακα άλλο εμβόλια και συνεχίζεις να λες ότι είναι ίδια… οπότε για ξανασκέψου τι έχεις γράψει αυτές τις μέρες, θυμήσου τι κολοτούμπες έχεις κάνει όταν βρήκες τα δύσκολα και μετά έλα να μου πεις ότι εγώ έχω πρόβλημα αντίληψης… Στο οποίο βιβλίο μονο ο Πετράκος λείπει για να συμπληρωθεί το κάστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στο οποίο βιβλίο μονο ο Πετράκος λείπει για να συμπληρωθεί το κάστ. Και ο Κασιδιαρης με το Χίο και τον Κλεομενη. Αυτοί ξέρουν καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Στο οποίο βιβλίο μονο ο Πετράκος λείπει για να συμπληρωθεί το κάστ. Του έκαναν πρόταση αλλά επειδή περίμενε στο παγκάκι κάποιους συντρόφους για διαδήλωση κατα των εμβολίων, δεν προλάβαινε… μετά είχε να πάει σε κηδεία, μετά περίμενε (και περιμένει δηλαδή ακόμα) μήπως τον χρήσουν αρχηγό στο κόμμα, μετά περίμενε την διαθήκη μπας και του αφήσει κανένα ακίνητο ο σχωρεμενος, καταλαβαίνεις… που χρόνος για βιβλία… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clytoceyx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε Δεν ασχολούμαι άλλο με την τοξικότητα σας. Εσυ δεν ησουν κατα της κορεκτιλας; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε Εσυ δεν ησουν κατα της κορεκτιλας; Γιατί νομίζεις ότι ξέρει σε τι είναι πραγματικά κατά??? απο ότι έχω καταλάβει μόνο σε ότι δεν τον συμφέρει, αλήθεια, πραγματικότητα, υπεύθυνο λόγο… σίγουρα μου ξεφεύγουν και κάποια άλλα… Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από AtiX 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clytoceyx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, AtiX είπε Γιατί νομίζεις ότι ξέρει σε τι είναι πραγματικά κατά??? Ελα ντε. Πρωτα εθεσε θεμα ελευθεριας και προσωπικης επιλογης. Μετα αμφιβολιες περι του εμβολιου. Πιο μετα περασε στις συνωμοσιες (ψυγεια-gate κτλ). Και προς το τελος φορτσα αρνηση με γριπουλα και βιταμινουλες. Και θα ξεχναω και αλλα ενδιαμεσα. Ενα ποτ-πουρι αντιεμβολιαστικης ρητορικης. Οτι πιασει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Ε ρε τι γινεται εδω, παλι η Apple τον εκανε το σεισμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corr8 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Παντως εαν η κυβερνηση ξαφνικα αυριο πει οτι δινει μισο μυριο(λεμε τωρα) σε οσους κανουν και τις 3 δοσεις, ειμαι αισιοδοξη οτι θα τρεξουν να εμβολιασουν μεχρι και τα κατοικιδια τους 😁 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 44 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε Δεν έχω γράψει ούτε μισό ψέμα σε κανένα ποστ μου Βρες τη βοήθεια που χρειάζεσαι. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, corr8 είπε Παντως εαν η κυβερνηση ξαφνικα αυριο πει οτι δινει μισο μυριο(λεμε τωρα) σε οσους κανουν και τις 3 δοσεις, ειμαι αισιοδοξη οτι θα τρεξουν να εμβολιασουν μεχρι και τα κατοικιδια τους 😁 Και με πολύ λιγότερα. Εδώ 100 ευρώ έβαλαν πρόστιμο στους 60+ και έτρεξαν οι μισοί να εμβολιαστούν. Οσο θυμάμαι στις αρχές που έλεγαν να προστατέψουμε τα περήφανα γηρατειά ..... Αυτούς που μας έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις