AtiX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, HarisRg είπε Είπα πιθανότατα, δεν είπα ποτέ πως αυτοί οι θάνατοι οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στο εμβόλιο. Όπως και οι θάνατοι που καταγράφονται από κόβιντ δεν οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στον κόβιντ. Θα πρέπει και στις δυο περιπτώσεις να αποδειχθεί η εμπλοκή του παράγοντα που ερευνάμε… πχ και στο εύκολο ξέρουνε ότι αν δεν είχαν κολλήσει covid σίγουρα θα ζούσαν, στο δύσκολο δεν ξέρουμε αν δεν έκαναν το εμβόλιο αν θα ζούσαν… 7 λεπτά πριν, HarisRg είπε Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε σε 10-20 χρόνια τα ποσοστά των ανθρώπων που πεθαίνουν από εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακά, θρομβώσεις κλπ και να τα συγκρίνουμε με τα προ-εμβολιασμού δεδομένα. Μια σύνηθες παρερμηνεία πάνω σε αυτό το θέμα είναι ότι μπερδεύουμε τα φάρμακα και τις πιθανές επιπτώσεις που θα έχουν μετά από την πολύμηνη χρήση τους, με τα εμβόλια που δεν ιφίσταται κάτι τέτοιο… Το εμβόλιο ότι είναι να παρουσιάσει θα το παρουσιάσει μέσα στις επόμενες λίγες μέρες! Ούτε μετά από έναν μήνα, ούτε μετά από δυο χρόνια, ούτε μετά από 10 χρόνια… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarisRg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Το εμβόλιο ότι είναι να παρουσιάσει θα το παρουσιάσει μέσα στις επόμενες λίγες μέρες! Ούτε μετά από έναν μήνα, ούτε μετά από δυο χρόνια, ούτε μετά από 10 χρόνια… Δεν θα μπορούσες να έχεις περισσότερο άδικο σε αυτό που λες. Οι παρενέργειες των εμβολίων βγαίνουν σε βάθος χρόνων. Διάβασε αυτό το βιβλίο, μπορείς να ψάξεις στο ιντερνετ για την συγγραφέα καθώς και για όλα τα γεγονότα που αναφέρει και θα βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, HarisRg είπε Δεν θα μπορούσες να έχεις περισσότερο άδικο σε αυτό που λες. Οι παρενέργειες των εμβολίων βγαίνουν σε βάθος χρόνων. Διάβασε αυτό το βιβλίο, μπορείς να ψάξεις στο ιντερνετ για την συγγραφέα καθώς και για όλα τα γεγονότα που αναφέρει και θα βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Φίλε μου να πω ότι δεν το έγραψα και πρώτο - πρώτο… άλλο τα φάρμακα, άλλο τα εμβόλια… αν θέλεις να μάθεις, διάβασε πρώτα από όλα τι είναι τα εμβόλια… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, HarisRg είπε Δεν θα μπορούσες να έχεις περισσότερο άδικο σε αυτό που λες. Οι παρενέργειες των εμβολίων βγαίνουν σε βάθος χρόνων. Διάβασε αυτό το βιβλίο, μπορείς να ψάξεις στο ιντερνετ για την συγγραφέα καθώς και για όλα τα γεγονότα που αναφέρει και θα βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. είδα ποιος κάνει τον πρόλογο https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_F._Kennedy_Jr. Και η πρωτη απο τους συγγραφείς https://www.science.org/content/article/fact-checking-judy-mikovits-controversial-virologist-attacking-anthony-fauci-viral Και ο δευτερος https://www.bbc.com/news/world-australia-41104629 Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από Ukforthemoment 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corr8 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, HarisRg είπε Οι παρενέργειες των εμβολίων βγαίνουν σε βάθος χρόνων. αχ... 🙄 Τα ιδια τα εμβολια, αυτο το φαρμακευτικο παρασκευασμα οταν μπαινει στο σωμα, οτι ειναι να προκαλεσει (σε αλλεργικη αντιδραση) θα το προκαλεσει στην ΑΡΧΗ. Ο οργανισμος αν δεν δεχεται τα συστατικα του εμβολιου για τον α-β-γ λογο, θα αντιδρασει. Στην ΑΡΧΗ. Δεν θα περιμενει 10-15-20-30 χρονια να ξυπνησει ενα ομορφο πρωινο με λιακαδα και θα πει "αμαν! εκανα αυτο το εμβολιο πριν 30 χρονια και το μετανιωνω τωρα. παμε οργανισμε μ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ! Τρεξτε κυτταρα μ βγαλτε πλοκαμιααααα" 😁 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DmC10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Clytoceyx είπε Για τα πανηγυρια. Μετραει το self/rapid-test ιικο φορτιο; Μηπως εχει βγει οδηγια οτι απο ενα σημειο και κατω αν ειναι το ιικο φορτιο δεν μεταδιδεις; Και τι σημασια εχουν οι "τοσες" μασκες αφου ουτε καν φορατε τις καταλληλες και ουτε σωστα τις φορατε; Αλλα νταξει υπολογισες την πιθανοτητα και ειναι απειροελαχιστη. Τουλαχιστον, στις τελευταιες σελιδες εχει φανει το πραγματικο προσωπο των μαχητικων ανεμβολιαστων. 1-2 ατομα που πραγματικα φοβουνται και ενα τσουρμο τυπικων αστοιχειωτων και εγωπαθων ελληναραδων. Ειπε ο ανθρωπος που λογω της δικης του εγκληματικης απερισκεψιας μπορει να κινδυνεψε η να πεθανε καποιος διαβητικος η ανοσοκατεσταλμενος που ετυχε να βρεθει στον ιδιο χωρο με τον ελληναρα. κοινη λογική είναι βασικά, αν 8 rapid και 1 PCR ηταν αρνητικα, κ χρειαστηκε 2ο PCR για να φανει. Ρεαλιστά κ μάσκα που φοράω πολυ είναι, βάζω τον εαυτό μου σε μία άβολη θέση για να επιβιώσουν οι "αδύναμοι" της κοινωνίας, πληρώνω ραπιντ κ PCR για να προστατευω εσενα κ τους λοιπούς (γιατί εγω όπως προείπα το πέρασα σαν κρυωματάκι). Και μετα βγαίνεις εσυ κ με αποκαλείς εγκληματία 😅😆. Θα ελεγα να κατεβείς απτον θρόνο σου κ να αντιληφθείς λιγο την θέση σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clytoceyx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 "Εχεις αδικο. Παρε ενα τυχαιο βιβλιο και τα λεμε." Η ιατρικη, η βιολογια, η χημεια κτλ δεν ειναι overclocking, στησιμο gaming pc η δεν ξερω τι αλλο, να κατσεις να δεις 2 tutorials, να τα κανεις 4-5 φορες και μετα να ξεκινησεις να το κανεις επαγγελματικα να βγαζεις χαρτζιλικι. Η γνωση παραγεται και μεταβιβαζεται με συγκεκριμενο τροπο. Οι οποιες επιστημονικες αντιπαραθεσεις επισης γινονται με συγκεκριμενο τροπο. Δεκαετιες τωρα. Δεν φταιει η πραγματικοτητα στο οτι καποιοι δεν εχετε επαφη με το αντικειμενο, επιμενετε σε πραγματα που δεν γνωριζετε με μονο γνωστικο αντικειμενο κακομεταφρασμενες μπουρδολογιες, clickbait τιτλους κακογραμμενων αρθρων, "ανεξαρτητες" τηλεοπτικες εκπομπες κτλ απο τον καθε τυχαιο, επισης, αστοιχειωτο (που την εχει ψιλιαστει την δουλεια) μεχρι καποιους σοβαρους, μεχρι προτινος, επιστημονες, τους οποιους ακαδημαικα τωρα τελευταια τους εχει ριξει στ' αυτια ολη επιστημονικη κοινοτητα και βρηκαν πεδιο εκτος συναγωνισμου. 1 λεπτό πριν, DmC10 είπε κοινη λογική είναι βασικά, αν 8 rapid και 1 PCR ηταν αρνητικα, κ χρειαστηκε 2ο PCR για να φανει. Ρεαλιστά κ μάσκα που φοράω πολυ είναι, βάζω τον εαυτό μου σε μία άβολη θέση για να επιβιώσουν οι "αδύναμοι" της κοινωνίας, πληρώνω ραπιντ κ PCR για να προστατευω εσενα κ τους λοιπούς (γιατί εγω όπως προείπα το πέρασα σαν κρυωματάκι). Και μετα βγαίνεις εσυ κ με αποκαλείς εγκληματία 😅😆. Θα ελεγα να κατεβείς απτον θρόνο σου κ να αντιληφθείς λιγο την θέση σου. Ποινικοποιηση της αμορφωσιας και γιναμε. Αληθεια εσυ πιο πριν δεν μαρτυρησεις (χωρις ξυλο μαλιστα) οτι αν και θετικος κυκλοφοραγες ελευθερα; Ενδιαφερον... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DmC10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, AtiX είπε Φίλε μου, μακάρι όλος ο κόσμος να πέρναγε την covid 19 όπως εσύ και η μητέρα σου, καταλαβαίνω ότι επειδή την πέρασες εσύ, η μάνα σου και πιθανών και αρκετοί γνωστοί σου, έτσι νομίζεις ότι την περνάνε όλοι… δυστυχώς όμως, με δείκτη θετικότητας πάνω από το 2, με χιλιάδες κρούσματα και εκατοντάδες νεκρούς κάθε μέρα ενώ υπάρχουν αυστηρά μέτρα περιορισμού, μου κάνει εντύπωση που δεν βλέπετε την πραγματικότητα… Δεν είναι μια απλή γρίπη! Δηλαδή στους πόσους νεκρούς θα πρέπει να το παραδεχθείτε? οταν ξεπεράσει το influenza pandemic 1919 και ρεαλιστικά όταν αρχίσει να κινδυνεύει το ανθρώπινο είδος για εξαφάνιση. BTW το ξέρεις οτι σε θανάτους συγγενών τους έχουν ρωτήσει να σημειωθεί θάνατος απο κορώνα..κιας φύγανε απο μεγάλη ηλικία...just food for thought. 5 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε Ποινικοποιηση της αμορφωσιας και γιναμε. Αληθεια εσυ πιο πριν δεν μαρτυρησεις (χωρις ξυλο μαλιστα) οτι αν και θετικος κυκλοφοραγες ελευθερα; Ενδιαφερον... Οταν τα τεστ με δείχνουν αρνητικό να μήν κυκλοφορώ?😅 ή να κάθομαι σπίτι για να κυκλοφορούν αυτοι π φοβούνται τον κοβιντ?🤔 Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από DmC10 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clytoceyx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, DmC10 είπε Οταν τα τεστ με δείχνουν αρνητικό να μήν κυκλοφορώ? Εσυ δεν εγραψες οτι ειχες θετικο pcr; Δεν πα να χες 200 αρνητικα τεστς πιο πριν, το θετικο μετραει. Ψευδως θετικα δεν γινεται. Μην κωλωνεις, απλα εγραψες δημοσια οτι με θετικο pcr κυκλοφοραγες ελευθερα. No biggie bro. Εμεις κι εμεις ειμαστε δω. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από Clytoceyx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, DmC10 είπε οταν ξεπεράσει το influenζa pandemic 1919 και ρεαλιστικά όταν αρχίσει να κινδυνεύει το ανθρώπινο είδος για εξαφάνιση. BTW το ξέρεις οτι σε θανάτους συγγενών τους έχουν ρωτήσει να σημειωθεί θάνατος απο κορώνα..κιας φύγανε απο μεγάλη ηλικία...just food for thought. Εγώ έχω ακούσει και το άλλο. Τους λένε λέει θα σας πληρώσουμε τα έξοδα της κηδείας αρκεί να υπογράψετε ότι πέθαναν οι συγγενείς σας από κορωνοϊο. Απίστευτο!! Να δεις που και τα εμβόλια που θα μας πλασάρουν σε κανά τρίμηνο τα έχουν έτοιμα από πριν. Καλώς ήρθες στον Απρίλη του 2020. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, DmC10 είπε οταν ξεπεράσει το influenza pandemic 1919 και ρεαλιστικά όταν αρχίσει να κινδυνεύει το ανθρώπινο είδος για εξαφάνιση. BTW το ξέρεις οτι σε θανάτους συγγενών τους έχουν ρωτήσει να σημειωθεί θάνατος απο κορώνα..κιας φύγανε απο μεγάλη ηλικία...just food for thought. Σοβαρά? Τι μα λες? Για να βάλεις να δουλέψει το μυαλό σου θα πρέπει να πεθάνουν 50.000.000 άνθρωποι και να κινδυνέψει το ανθρώπινο είδος? Έχει και άλλους έξυπνους η μάνα σου ή έσπασε το καλούπι μετά την γέννηση σου? Ρε κοιτά κάτι άτομα που θέλουν να λέγονται ενήλικες…. Κριμα γιατί νόμιζα ότι διαφέρεις από τους άλλους και θα μπορούσαμε να ανταλλάξουμε δυο σοβαρές κουβέντες… ΥΓ: και θεωρίες συνομωσίας βλέπω, αχαρακτήριστο… Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από AtiX 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, DmC10 είπε κοινη λογική είναι βασικά, αν 8 rapid και 1 PCR ηταν αρνητικα, κ χρειαστηκε 2ο PCR για να φανει. Ρεαλιστά κ μάσκα που φοράω πολυ είναι, βάζω τον εαυτό μου σε μία άβολη θέση για να επιβιώσουν οι "αδύναμοι" της κοινωνίας, πληρώνω ραπιντ κ PCR για να προστατευω εσενα κ τους λοιπούς (γιατί εγω όπως προείπα το πέρασα σαν κρυωματάκι). Και μετα βγαίνεις εσυ κ με αποκαλείς εγκληματία 😅😆. Θα ελεγα να κατεβείς απτον θρόνο σου κ να αντιληφθείς λιγο την θέση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, HarisRg είπε Δεν θα μπορούσες να έχεις περισσότερο άδικο σε αυτό που λες. Οι παρενέργειες των εμβολίων βγαίνουν σε βάθος χρόνων. Διάβασε αυτό το βιβλίο, μπορείς να ψάξεις στο ιντερνετ για την συγγραφέα καθώς και για όλα τα γεγονότα που αναφέρει και θα βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Ποια ειναι η λυση για σενα; Να καταργησουμε τα εμβολια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δεν απαιτεί μόνο η Apple. Εδώ σε πλοίο για να μπεις να πας στην Κρήτη θελει να έχεις έγκυρο πιστοποιητικό. Όπου να ναι οι 2 δόσεις λήγουν, χρειάζεται ανανέωση 3 δόση. Μην μου πείτε για rapid/PCR... Είναι ημίμετρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarisRg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Vault13 είπε Ποια ειναι η λυση για σενα; Να καταργησουμε τα εμβολια; Δεν είμαι κατά των εμβολίων, είμαι κατά της υποχρεωτικότητας αυτών. Επίσης είμαι καχύποπτος με το όλο σύστημα και πως θέλουν το καλό μου. Εξακολουθώ να πιστεύω πως υπάρχουν οι πόροι, σε παγκόσμια κλίμακα, να αντιμετωπιστεί ή έστω να περιοριστεί ο ιός και οι επιπτώσεις τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις