adi32 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, DmC10 είπε Μία λύση είναι να το αντιμετωπίσουμε σαν εναν κοινό ιό. Να παίρνουμε τις βιταμινούλες μας οταν νιώσουμε δυσφορία κ θα περάσει...(μιλάω ως ανεμβολίαστος που το πέρασα στο πόδι τον ιό). Όσοι εχουν πιο αδύναμους οργανισμούς ας κάνουν το εμβόλιο. Είχα τόσο χαμηλό ιικό φορτίο που μόνο στο 2ο PCR φάνηκα θετικός. Το ότι το πέρασες εσύ στο πόδι δε λέει κάτι. Τα παιδάκια που έμειναν ορφανά επειδή οι γονείς νόμιζαν ότι θα το περάσουν κι αυτοί έτσι τι θα γίνουν? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, DmC10 είπε Μία λύση είναι να το αντιμετωπίσουμε σαν εναν κοινό ιό. Να παίρνουμε τις βιταμινούλες μας οταν νιώσουμε δυσφορία κ θα περάσει...(μιλάω ως ανεμβολίαστος που το πέρασα στο πόδι τον ιό). Όσοι εχουν πιο αδύναμους οργανισμούς ας κάνουν το εμβόλιο. Είχα τόσο χαμηλό ιικό φορτίο που μόνο στο 2ο PCR φάνηκα θετικός. Αλήθεια ξέρεις πόσους κόλλησες? Το πέρασαν ελαφριά όπως εσυ όλοι? Αν, λέω αν, ένας έμπαινε ΜΕΘ και πέθαινε τι θα έκανες? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CondorOne Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, DmC10 είπε Μία λύση είναι να το αντιμετωπίσουμε σαν εναν κοινό ιό. Να παίρνουμε τις βιταμινούλες μας οταν νιώσουμε δυσφορία κ θα περάσει...(μιλάω ως ανεμβολίαστος που το πέρασα στο πόδι τον ιό). Όσοι εχουν πιο αδύναμους οργανισμούς ας κάνουν το εμβόλιο. Είχα τόσο χαμηλό ιικό φορτίο που μόνο στο 2ο PCR φάνηκα θετικός. ακριβώς έτσι. Και να πάμε παρακάτω τις ζωές μας, επιτέλους δηλαδή. 22 λεπτά πριν, adi32 είπε Το ότι το πέρασες εσύ στο πόδι δε λέει κάτι. Τα παιδάκια που έμειναν ορφανά επειδή οι γονείς νόμιζαν ότι θα το περάσουν κι αυτοί έτσι τι θα γίνουν? 22 λεπτά πριν, AtiX είπε Αλήθεια ξέρεις πόσους κόλλησες? Το πέρασαν ελαφριά όπως εσυ όλοι? Αν, λέω αν, ένας έμπαινε ΜΕΘ και πέθαινε τι θα έκανες? ρε σεις ήμαρτον τι είναι αυτά που διαβάζω; αλήθεια τώρα τα εννοείτε; Έχει γίνει τόσο πολύ το μυαλό σας πλυντήριο από αυτή την ιστορία; Δηλαδή οι εμβολιασμένοι έξω που κυκλοφορούν και κολλάνε κόσμο νόμιμα (με πιστοποιητικό) τι πρέπει να κάνουν; Αν εσείς μέχρι πριν το 2020 κολλούσατε κάποιον άλλο γρίπη και πήγαινε νοσοκομείο τι θα κάνατε; Αν είναι δυνατόν κάπου στοπ πια με την fake υπερευαισθησία σας και τα λοιπά όλα της κορρεκτίλας των ημερών μας. Πρέπει να κάνετε τον άνθρωπο να νιώσει άσχημα που νόσησε και το πέρασε ελαφριά; Σε άλλα νέα, πολλές χώρες (Σουηδία, Βρετανία, Φιλανδία, Τσεχία) αρχίζουν και άρουν τα μέτρα τυραννίας (μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν, ουδεμία σχέση είχαν με επιχείρηση Ελευθερία και άλλα τέτοια όνειρα) και σιγά σιγά θα επανέλθουμε στη πραγματικότητα για να δούμε πόσο περισσότερο μαυρόψυχοι γίνατε ορισμένοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε ακριβώς έτσι. Και να πάμε παρακάτω τις ζωές μας, επιτέλους δηλαδή. ρε σεις ήμαρτον τι είναι αυτά που διαβάζω; αλήθεια τώρα τα εννοείτε; Έχει γίνει τόσο πολύ το μυαλό σας πλυντήριο από αυτή την ιστορία; Δηλαδή οι εμβολιασμένοι έξω που κυκλοφορούν και κολλάνε κόσμο νόμιμα (με πιστοποιητικό) τι πρέπει να κάνουν; Αν εσείς μέχρι πριν το 2020 κολλούσατε κάποιον άλλο γρίπη και πήγαινε νοσοκομείο τι θα κάνατε; Αν είναι δυνατόν κάπου στοπ πια με την fake υπερευαισθησία σας και τα λοιπά όλα της κορρεκτίλας των ημερών μας. Πρέπει να κάνετε τον άνθρωπο να νιώσει άσχημα που νόσησε και το πέρασε ελαφριά; Σε άλλα νέα, πολλές χώρες (Σουηδία, Βρετανία, Φιλανδία, Τσεχία) αρχίζουν και άρουν τα μέτρα τυραννίας (μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν, ουδεμία σχέση είχαν με επιχείρηση Ελευθερία και άλλα τέτοια όνειρα) και σιγά σιγά θα επανέλθουμε στη πραγματικότητα για να δούμε πόσο περισσότερο μαυρόψυχοι γίνατε ορισμένοι. Δεν κατάλαβες κάτι, και για τους εμβολιασμένους που θεωρούν ότι είναι ή λόγο εμβολίου έγινε, ένας απλός ιός και θα περάσουν σαν μια απλή γριπούλα στο πόδι, και δεν προσέχουν τους οικείους τους και για αυτούς τα ίδια λέμε… ελπιζω κάποια στιγμή να καταλάβεις ότι το πρόβλημα μας δεν είναι αν έκανε ή όχι το εμβόλιο, αλλά το πως αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση… Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από AtiX 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clytoceyx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, DmC10 είπε Μία λύση είναι να το αντιμετωπίσουμε σαν εναν κοινό ιό. Να παίρνουμε τις βιταμινούλες μας οταν νιώσουμε δυσφορία κ θα περάσει...(μιλάω ως ανεμβολίαστος που το πέρασα στο πόδι τον ιό). Όσοι εχουν πιο αδύναμους οργανισμούς ας κάνουν το εμβόλιο. Παιδια, οχι αλλο καρβουνο. Κυριολεκτικα. Δεν ξερετε για τι μιλατε και πετατε οτι σας κατεβαινει στο κεφαλι. 3 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε Αν είναι δυνατόν κάπου στοπ πια με την fake υπερευαισθησία σας και τα λοιπά όλα της κορρεκτίλας των ημερών μας. Και εγω δεν ειμαι της "κορρεκτιλας", οποτε δεν ντρεπομαι να πω οτι ευτυχως που ο καθε αμορφωτος, αγραμματος (α/α) δεν ειναι υπευθυνος για την δημοσια υγεια. Οχι οτι εχω κατι με τους α/α, εχω και φιλους που ειναι α/α, αλλα δεν ανακατευονται με πραγματα που δεν ξερουν και υστερα να νομιζουν οτι ελυσαν τα μυστηρια της ζωης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε ακριβώς έτσι. Και να πάμε παρακάτω τις ζωές μας, επιτέλους δηλαδή. ρε σεις ήμαρτον τι είναι αυτά που διαβάζω; αλήθεια τώρα τα εννοείτε; Έχει γίνει τόσο πολύ το μυαλό σας πλυντήριο από αυτή την ιστορία; Δηλαδή οι εμβολιασμένοι έξω που κυκλοφορούν και κολλάνε κόσμο νόμιμα (με πιστοποιητικό) τι πρέπει να κάνουν; Αν εσείς μέχρι πριν το 2020 κολλούσατε κάποιον άλλο γρίπη και πήγαινε νοσοκομείο τι θα κάνατε; Αν είναι δυνατόν κάπου στοπ πια με την fake υπερευαισθησία σας και τα λοιπά όλα της κορρεκτίλας των ημερών μας. Πρέπει να κάνετε τον άνθρωπο να νιώσει άσχημα που νόσησε και το πέρασε ελαφριά; Σε άλλα νέα, πολλές χώρες (Σουηδία, Βρετανία, Φιλανδία, Τσεχία) αρχίζουν και άρουν τα μέτρα τυραννίας (μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν, ουδεμία σχέση είχαν με επιχείρηση Ελευθερία και άλλα τέτοια όνειρα) και σιγά σιγά θα επανέλθουμε στη πραγματικότητα για να δούμε πόσο περισσότερο μαυρόψυχοι γίνατε ορισμένοι. Ναι μία απλή γρίπη είναι όπως όλες οι άλλες που τον Αύγουστο έχει εκατοντάδες νεκρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CondorOne Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φιλικά. Βρείτε με κάτι άλλο να ασχοληθείτε στη ζωή σας. Τελειώνει αυτή η ιστορία του κοβιντ σύντομα. Ασχοληθείτε με το ποιος ευθύνεται για την αρχική διασπορά και απαιτήστε διαφάνεια και οικονομικές αποζημιώσεις. Αφήστε τους συνανθρώπους σας ήσυχους. Όποιος νιώθει ευάλωτος και χρειάζεται προστασία, κάνει όσα πρέπει για να προστατευτεί (εμβόλια, αποστασιοποίηση κτλ - ό,τι αυτός χρειάζεται) Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται. Δεν θα επιβάλετε τον φόβο σας και στους υπόλοιπους. Όποιος νοσεί από κοβιντ ή γρίπη ή γενικά, κάθεται σπίτι του όσες μέρες χρειαστεί μέχρι να γίνει καλά. Όπως κάναμε και όταν ήμασταν παιδιά. Φτάνει πια, παρατράβηξε αυτό το θέμα 2 χρόνια τώρα. Τέλος. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από KostasPapaJohn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε Φιλικά. Βρείτε με κάτι άλλο να ασχοληθείτε στη ζωή σας. Τελειώνει αυτή η ιστορία του κοβιντ σύντομα. Ασχοληθείτε με το ποιος ευθύνεται για την αρχική διασπορά και απαιτήστε διαφάνεια και οικονομικές αποζημιώσεις. Αφήστε τους συνανθρώπους σας ήσυχους. Όποιος νιώθει ευάλωτος και χρειάζεται προστασία, κάνει όσα πρέπει για να προστατευτεί (εμβόλια, αποστασιοποίηση κτλ - ό,τι αυτός χρειάζεται) Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται. Δεν θα επιβάλετε τον φόβο σας και στους υπόλοιπους. Όποιος νοσεί από κοβιντ ή γρίπη ή γενικά, κάθεται σπίτι του όσες μέρες χρειαστεί μέχρι να γίνει καλά. Όπως κάναμε και όταν ήμασταν παιδιά. Φτάνει πια, παρατράβηξε αυτό το θέμα 2 χρόνια τώρα. Τέλος. Γιατι δεν το έλεγες τόση ώρα και παιδεύεται όλη η υφήλιος τζάμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, billdanos είπε Εγώ όμως δεν μπορώ να βγάλω τέτοια συμπεράσματα μιας και δεν είμαι ούτε γιατρός, ούτε επιδημιολόγος, ούτε και πολιτικός! Και επειδή μιλάμε για ιατρικά θέματα, αυτό που κάνω πάντα προσωπικά είναι να μιλάω με τον γιατρό μου που με παρακολουθεί και γνωρίζει το ιστορικό μου και τον εμπιστεύομαι. Τον ρώτησα λοιπόν αρχικά αν θα πρέπει να κάνω το εμβόλιο και η απάντηση ήταν: φυσικά και να το κάνεις το συντομότερο! Αντίστοιχα μετά τη δεύτερη δόση τον συμβουλεύτηκα ξανά για την τρίτη δόση και πάλι με προέτρεψε να το κάνω. Πριν μερικές ημέρες πέρασα για να ένα απλό τσεκ απ που χρειαζόμουν για την εργασία μου και τον ρώτησα για το εμβόλιο της γρίπης το οποίο φέτος δεν το έκανα τον Οκτώβρη όπως τα τελευταία 2 χρόνια (δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας). Μου εξήγησε λοιπόν πως καλό θα ήταν να το κάνω ακόμη και τώρα μιας και φέτος η εποχική γρίπη άργησε να μας επισκεφτεί και ήδη καταγράφονται πλέον στελέχη της Η1Ν1 σε αυξημένο βαθμό και είναι θέμα χρόνου να φτάσει και σε εμάς. Οπότε την επόμενη μέρα πέρασα απο ένα φαρμακείο και το έκανα και αυτό. Πιστεύεις πως όλες αυτές τις ερωτήσεις θα ήταν καλύτερο να τις απαντήσω μόνος μου ενώ δεν είμαι γιατρός, διαβάζοντας απλά το μακρύ και το κοντό αγνώστων (και μη) στα social media? Η υγεία μου δεν είναι πολιτικό θέμα αλλά ιατρικό! Πολύ καλά έκανες και εγώ δε θα πω σε κανέναν τι να κάνει και τι να μη κάνει γιατί δεν είμαι γιατρός. Αν έχεις τέτοια σχέση με το γιατρό σου (δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε προσωπικό γιατρό όλοι) πολύ καλά έκανες. Αν όμως σου έλεγε να μη το κάνεις ενώ το κράτος ή η εταιρεία που δουλεύεις σε υποχρέωνε να το κάνεις, ποια θέση θα έπαιρνες; Δεν ήθελα να γράψω προσωπικές εμπειρίες αλλά αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων λόγω αυτού που έγραψες. Ο ιατρός της μητέρας μου της είχε πει να μη το κάνει. Είναι 73 ετών με σοβαρή αντίδραση σε σκευάσματα άλλης ασθένειας που έχουν (όπως της είπε ο γιατρός όχι εγώ) παρόμοια χαρακτηριστικά με τα εμβόλια mRNA. Τώρα υποχρεώνεται να το κάνει, ή θα πρέπει να πληρώνει τα 100 ευρώ το μήνα ή να προσφύγει σε τριμελές συμβούλιο όπου θα ζητήσει εξαίρεση. Ο ιατρός της όμως δε δέχεται να υπογράψει την αίτηση για μη εμβολιασμό, γιατί όπως είπε ο ίδιος "δε θέλει να μπλέξει" (ότι κατάλαβες κατάλαβα). Και σε ερωτώ, γιατί να πρέπει να περάσει από τριμελή επιτροπή 73 χρονών γυναίκα και γιατί ο ιατρός να λέει "δε θέλει να μπλέξει"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε Φιλικά. Βρείτε με κάτι άλλο να ασχοληθείτε στη ζωή σας. Τελειώνει αυτή η ιστορία του κοβιντ σύντομα. Εσυ χτυπιεσαι 24 ωρες/ωρο 364 μερες το χρονο για ενα μικρο τσιμπιματακι, ισοπεδωνοντας την αξια του εμβολιου και των ςμβολιων γενικοτερα, βγαζοντας τα αχρηστα. πως τα λετε: «ολοι νοσουν ολοι νοσηλευονται» αυτα τα ψεκασμενα που λετε. (Τους αριθμους ξεχνατε βεβαια, ποσοι % απο εδω ποσοι %απο εκει ) 43 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται. Δεν θα επιβάλετε τον φόβο σας και στους υπόλοιπους. Όποιος νοσεί από κοβιντ ή γρίπη ή γενικά, κάθεται σπίτι του όσες μέρες χρειαστεί μέχρι να γίνει καλά. Όπως κάναμε και όταν ήμασταν παιδιά. Μακαρι να κανατε οτι κανατε οταν ησασταν παιδια. Τοτε κανατε τα υποχρεωτικα εμβολια 3-3… και δεν λεγατε κουβεντα. φιλικα. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από Vault13 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golden33 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, AtiX είπε Φίλε μου* το όλο το λάθος ξεκινάει από την αντίληψη ότι το φάρμακο μπορεί λύσει το πρόβλημα που λέγεται ιός Covid. Τα γεμάτα νοσοκομεία είναι αποτέλεσμα αυτού του ιου. Το να ψάχνεις να βρίσκεις λύσεις για το αποτέλεσμα ενώ η αιτία συνεχίζει να υφίσταται, ναι, είναι μια λύση, ειδικά στην έναρξη της πανδημίας, αλλά ταυτόχρονα και πρόσκαιρη μιας και οι ιοί εκτός του ότι μεταλλάσσονται, κτυπούν και κατά κύματα ανάλογα την εποχή του χρόνου. Μέσω της εμπειρίας μας πάνω στην ιατρική του περασμένου αιώνα ανακαλύψαμε ότι τους ιούς είναι προτιμότερο να τους καταπολεμάς με εμβόλια. Μέσω αυτής την μεθόδου έχουμε εξαφανίσει ή περιορίσει στο ελάχιστο, ιούς που σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους… ναι και τα φάρμακα είναι ένα όπλο εναντίον τους, είναι όμως συμπληρωματικά και μέχρι στιγμής κανένα δεν έλυσε πραγματικά το πρόβλημα που ονομάζουνε ιοι… * προφανώς και συμφωνώ σε αρκετά από αυτά που γράφεις… Δεν διαφωνώ σε τίποτα. Εγώ με την υποχρεωτικότητα διαφώνησα. Επίσης βγαίνουν σιγά σιγά και καινούρια εμβόλια που δεν είναι mRNA. Προσωπικά βλέπω το novavax με καλό μάτι, μακάρι να το φέρουν. Απλά πάντα γενικά θεωρώ ότι η απάντηση στην ημιμάθεια ή το φόβο πρέπει να είναι η ενημέρωση και όχι η επιβολή. Και κάτι τελευταίο που δεν πάει σε σένα. Δυστυχώς αυτή η υγειονομική κρίση ανέδειξε ένα πρόβλημα που είχε ανέκαθεν η Ελλάδα, το διχασμό. Βλέπεις τους ανθρώπους είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά να είναι στα χαρακώματα και να καιροφυλακτούν να την πουν και να προσβάλλουν κάποιον άλλον που έχει αντίθετη άποψη. Και φυσικά η πολιτική ηγεσία του τόπου το εκμεταλλεύτηκε αυτό στο έπακρο. Πραγματικά είναι θλιβερό. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, malakudi είπε Πολύ καλά έκανες και εγώ δε θα πω σε κανέναν τι να κάνει και τι να μη κάνει γιατί δεν είμαι γιατρός. Αν έχεις τέτοια σχέση με το γιατρό σου (δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε προσωπικό γιατρό όλοι) πολύ καλά έκανες. Αν όμως σου έλεγε να μη το κάνεις ενώ το κράτος ή η εταιρεία που δουλεύεις σε υποχρέωνε να το κάνεις, ποια θέση θα έπαιρνες; Δεν ήθελα να γράψω προσωπικές εμπειρίες αλλά αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων λόγω αυτού που έγραψες. Ο ιατρός της μητέρας μου της είχε πει να μη το κάνει. Είναι 73 ετών με σοβαρή αντίδραση σε σκευάσματα άλλης ασθένειας που έχουν (όπως της είπε ο γιατρός όχι εγώ) παρόμοια χαρακτηριστικά με τα εμβόλια mRNA. Τώρα υποχρεώνεται να το κάνει, ή θα πρέπει να πληρώνει τα 100 ευρώ το μήνα ή να προσφύγει σε τριμελές συμβούλιο όπου θα ζητήσει εξαίρεση. Ο ιατρός της όμως δε δέχεται να υπογράψει την αίτηση για μη εμβολιασμό, γιατί όπως είπε ο ίδιος "δε θέλει να μπλέξει" (ότι κατάλαβες κατάλαβα). Και σε ερωτώ, γιατί να πρέπει να περάσει από τριμελή επιτροπή 73 χρονών γυναίκα και γιατί ο ιατρός να λέει "δε θέλει να μπλέξει"; Πάει σε αλλεργιολόγο, κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστώσει αν έχει πράγματι αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά του εμβολίου (συνήθως στο PEG). Αν πράγματι έχει θα λάβει σχετική ιατρική βεβαίωση από τον γιατρό της ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες (EDIT: Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και επειδή ίσως και κάποιος άλλος χρειαστεί την πληροφορία αυτή, διευκρινίζω ότι τις ενέργειες τις κάνει ο ιατρός και όχι ο ασθενής). Τόσο απλό είναι. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από djuan1988 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KostasPapaJohn είπε Φιλικά. Βρείτε με κάτι άλλο να ασχοληθείτε στη ζωή σας. Τελειώνει αυτή η ιστορία του κοβιντ σύντομα. Ασχοληθείτε με το ποιος ευθύνεται για την αρχική διασπορά και απαιτήστε διαφάνεια και οικονομικές αποζημιώσεις. Αφήστε τους συνανθρώπους σας ήσυχους. Όποιος νιώθει ευάλωτος και χρειάζεται προστασία, κάνει όσα πρέπει για να προστατευτεί (εμβόλια, αποστασιοποίηση κτλ - ό,τι αυτός χρειάζεται) Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται. Δεν θα επιβάλετε τον φόβο σας και στους υπόλοιπους. Όποιος νοσεί από κοβιντ ή γρίπη ή γενικά, κάθεται σπίτι του όσες μέρες χρειαστεί μέχρι να γίνει καλά. Όπως κάναμε και όταν ήμασταν παιδιά. Φτάνει πια, παρατράβηξε αυτό το θέμα 2 χρόνια τώρα. Τέλος. δεν θα τελειωσει φιλε αν δεν εμβολιαστουμε πανω απο το 80% του κοσμου κ οσο δεν πιανουμε τετοιο ποσοστο θα συνεχιζεται η αναγκη αλεπαλληλων εμβολιασμων κ ακομα κ οταν "τελειωσει" κ γινει ενδημικος παλι αν σκαει κρουσμα στην περιοχη μας θα πρεπει να εμβολιαζομαστε η να παιρνουμε χαπι κλπ ,δεν θα εξαφανιστει ΠΟΤΕ κ συνεχως θα μεταλλασσεται κ πιστεψε με οι μεταλλαξεις θα ειναι νομοτελειακα ολο κ χειροτερες απλα μας θεωρουνε (κ ειμαστε σε καποιο βαθμο) ηλιθιοι κ μας χειραγωγουν με ψεματα του στυλ ,υπομονη τελειωνουμε κλπ για να μην γινει εκρηξη κ διαλυθουν τα παντα βασικα πληρωνουμε ολοι (ακομα κ αυτοι που δεν φταιμε) το παπατζιλικι κ την ανικανοτητα ολων οσων εχουν κυβερνησει Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από Neural_handshake 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε κ ακομα κ οταν "τελειωσει" κ γινει ενδημικος παλι αν σκαει κρουσμα στην περιοχη μας θα πρεπει να εμβολιαζομαστε η να παιρνουμε χαπι κλπ ,δεν θα εξαφανιστει ΠΟΤΕ κ συνεχως θα μεταλλασσεται κ πιστεψε με οι μεταλλαξεις θα ειναι νομοτελειακα ολο κ χειροτερες Γιατι να μην εξαφανιστει; Αν οχι συντομα, σε καποια χρονια ισως. μεταλλαξεις χειροτερες μαλλον οχι.η θεωρια των ιων αλλα λεει. https://www.news247.gr/kosmos/kampanaki-poy-covid-19-tha-einai-epikindyni-akomi-kai-otan-ginei-endimiki.9498884.html Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Vault13 είπε Γιατι να μην εξαφανιστει; Αν οχι συντομα, σε καποια χρονια ισως. μεταλλαξεις χειροτερες μαλλον οχι.η θεωρια των ιων αλλα λεει. https://www.news247.gr/kosmos/kampanaki-poy-covid-19-tha-einai-epikindyni-akomi-kai-otan-ginei-endimiki.9498884.html οι μεταλλαξεις που επιβιωνουν κ εξαπλωνονται ειναι οι πιο αποτελεσματικες στο να μολυνουν κ να αναπαραχθουν ,ο δαρβινος τα λεει οχι εγω https://www.acsh.org/news/2020/11/05/covid-why-we-will-never-eradicate-coronavirus-15132 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις