Προς το περιεχόμενο

Η Apple θα απαιτεί από τους υπαλλήλους της να έχουν κάνει την 3η δόση του εμβολίου ενάντια στην ασθένεια COVID-19

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Απο όσα εγραψα μονο αυτό κατάλαβες και μετά λες ότι δεν εχει νόημα.Εσυ θες να αναλύσεις εγω εχω την νοοτροπία.

πόσα έγραψες σε σχέση με το πόσα σου παρέθεσα; Φυσικά θέλω το blueprint για ένα ολοκαίνουργιο σκεύασμα που φτιάχτηκε σε 9 μήνες. Αν δεις σε ορισμένα ποστ παραπίσω τα μπερδέματα τριών από τις εταιρείες + η μοντέρνα του Γκέιτς, που επί της ουσίας είναι το πρώτο εμβόλιο που κατασκεύασε!

Και για να το διαβάσω εγώ, κυρίως όμως για να το διαβάσουν και να το αναλύσουν επιστήμονες που με το ζόρι τους φιμώνουν ότι και αν λένε. Και μετά να ακούσω και τη δική τους άποψη. Έτσι γίνεται στην επιστήμη συνήθως. Όχι μόνο ότι πει ο Εξαδάκτυλος ο πλαστικός χειρούργος. Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει, δικό σου θέμα. Κάποιους τους νοιάζει.

Τα υπόλοιπα εμβόλια / φάρμακα που πέρασαν όλες τις κλινικές δοκιμές και δεν είναι σε πειραματικό στάδιο, όχι δεν τα έχω μελετήσει. Έχω κάνει τόσα ποστ σε αυτό το thread και δεν έχω πει λέξη για παρενέργειες ή ξαφνικούς θανάτους.

Ελεύθερη επιλογή.

16 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αν θέλεις καταρρίπτω ένα ένα ότι έγραψες…

Εσύ δεν είσαι που έγραψες παραπίσω ότι ο εμβολιασμένος μεταδίδει 90% λιγότερο;

Άστο.

17 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ρε φίλε μου είσαι ο ορισμός της σοφιστείας

επιτέλους σταμάτα να χαρακτηρίζεις κόσμο. Δεν είναι σωστό. Μη κρίνεις για να μη κριθείς.

5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Οι φόροι είναι κλοπή.

+++

2 λεπτά πριν, Bullrich είπε

Για ολα μπορω να γραψω, αλλα θα πω μονο για αυτο.

ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση ιδιωτικη εταιρια να δωσει το οτιδηποτε για καποιο απο τα προιοντα της απο το οποιο βγαζει λεφτα.

Δεν ειναι <<δημοσιο αγαθο>> το εμβολιο , μην βιαστεις, με την εννοια οτι καποιος το πληρωνει για να το εχεις.

Ειτε εσυ ειτε καποιος αλλος το πληρωνει. Αρα, περα απο νομους και ολα τα συναφη η εταιρια πρωτα θα δεχτει να την θαψουνε στο χωμα, παρα να δωσει τα σχεδια για το προιον της.

Εδω ειμαστε για περαιτερω κουβεντα.

καταλαβαίνω τι λες, στα πλαίσια όμως της πανδημίας και της έκτακτης ανάγκης και εφόσον όλος ο λαός το πλήρωσε, σκέψου την αμεσότητα στη κατασκευή εμβολίων ακόμα και στις χώρες που δεν έχει καλύψει, αν ξαφνικά τα εργαστήρια μπορούσαν να το παράξουν.

Είναι λοιπόν πρόβλημα του καπιταλισμού, που είναι άνω της ηθικής; Δεν έχει βγάλει ήδη αρκετά η πφάιζερ κτλ;

5 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε

O αλλος ζητα τα blueprints του εμβολιου (κατοψη, προσοψη και δεν συμμαζευεται)! Καπου ελεος.

Κακο πραγμα η αμορφωσια

συνεχίστε να κάνετε επιθέσεις παιδιά, δεν τρέχει κάτι. Δεν κατανοώ τη μανία που βγάζετε, ούτε ξέρεις προσωπικά πόσο μορφωμένος ή όχι είμαι. Απλά δείχνετε ότι μερίδα από εσάς είστε τόσο πρόβλημα όσο οι κυβερνώντες, απέναντι σε έναν άνθρωπο που ούτε χαρακτήρισε ούτε τίποτα. Απλά, ζήτησα ελευθερία και διαφάνεια. Τίποτα περισσότερο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 625
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε

καταλαβαίνω τι λες, στα πλαίσια όμως της πανδημίας και της έκτακτης ανάγκης και εφόσον όλος ο λαός το πλήρωσε, σκέψου την αμεσότητα στη κατασκευή εμβολίων ακόμα και στις χώρες που δεν έχει καλύψει, αν ξαφνικά τα εργαστήρια μπορούσαν να το παράξουν.

Είναι λοιπόν πρόβλημα του καπιταλισμού, που είναι άνω της ηθικής; Δεν έχει βγάλει ήδη αρκετά η πφάιζερ κτλ;

Καταλαβαινω τι λες και ειμαι μαζι σου σε αυτο. Να δωθει το <<σχεδιο>> για να παραχθει ελευθερα παντου και γρηγορα για ολους. Σαν αποψη ειναι σωστη και συμφνωνω.

Απλα σου λεω οτι π.χ ο μετοχος της Pfizer ή της BioNtech δεν θα το δεχτει.

Θα σου πει ολα καλα, θα κανουμε εμεις 5-10-15 εργοστασια στις χωρες αυτες και θα το παραξουμε.

Ε, και αν αργησουμε λιγο ετσι ειναι η ζωη.

Κατα τα αλλα ειναι σωστη η αποψη γρηγορα το εμβολιο σε οσους το εχουνε αναγκη.

Εσύ δεν είσαι που έγραψες παραπίσω ότι ο εμβολιασμένος μεταδίδει 90% λιγότερο;

Το οποίο δεν μπορείς να καταρρίψεις…

επιτέλους σταμάτα να χαρακτηρίζεις κόσμο. Δεν είναι σωστό. Μη κρίνεις για να μη κριθείς.

Και επειδή δεν μπορείς να καταρρίψεις, το γυρνάμε στο ότι ο άλλος χαρακτηρίζει???

Για πες μου πως σε χαρακτηρίζω όταν γράφω και αποδεικνύω ότι χρησιμοποιείς σοφιστείες????

ΥΓ: τσιμουδιά για την κατάψυξη, όπως και σε ότι άλλο αναφέρουμε…

12 ώρες πριν, billdanos είπε

Τελικά μετά από τόσες σελίδες, να ξαναρωτήσω αν όλοι σας έχετε μιλήσει με τους γιατρούς σας για αυτό το θέμα; Και εννοώ τους γιατρούς που σας παρακολουθούν και γνωρίζουν το ιατρικό ιστορικό σας και όχι τηλεπερσόνες ή σταρς των social media!  :) 

Οχι, ο Πετρακος ξερει καλυτερα.

12 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε

Και για να το διαβάσω εγώ, κυρίως όμως για να το διαβάσουν και να το αναλύσουν επιστήμονες που με το ζόρι τους φιμώνουν ότι και αν λένε.

Μα οι επιστήμονες έχουν πρόσβαση, το έχουν μελετήσει και έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους… 

βρε παιδιά, αποφασίστε ποτέ ακούτε και ποτέ όχι τους επιστήμονες!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το οποίο δεν μπορείς να καταρρίψεις

πλάκα κάνεις ρε συ; Απλά κοίτα τι έγινε τον περασμένο μήνα σε όλη την Ευρώπη + Αμερική. Τι να αποδείξω, ορισμένα πράγματα απλά θέλουν κοινή λογική που μάλλον εσύ δεν διαθέτεις. Τα παρέθεσα και παραπίσω, μη λέμε τα ίδια κουράζει. Δανία 89% από τα cases θετικοί ήταν εμβολιασμένοι.

Για τα ψυγεία, είπα και στον άλλο παραπάνω. Εφόσον είναι οκ να ζούνε στα βανάκια με τους +40 το κατακαλόκαιρο και εσένα σε πείθει, εμένα μου περισσεύει.

Καμία σοφιστεία δεν χρησιμοποιώ. Απλά δεν σου αρέσει να ακούς την άλλη γνώμη. Πρόβλημα σου.

Δεν αποδεικνύεις τίποτα. Αν έτσι λες στον εαυτό σου για να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, μαζί σου. Όχι όμως οτι ισχύει.

Καλή συνέχεια.

3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μα οι επιστήμονες έχουν πρόσβαση, το έχουν μελετήσει και έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους

fake news, δεν έχει κανένας πρόσβαση στα συστατικά του εμβολίου παρά μόνο οι εταιρείες που τα έχουν παράξει.

Είδες που σου λέω; Και θες και να καταρρίψεις ένα - ένα όσα λέω.

Χαιρετώ. Αν βλέπει κάνας διαχειριστής το thread ας το κλείσει, προς Θεού δηλαδή

Επεξ/σία από KostasPapaJohn

3 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε

πλάκα κάνεις ρε συ; Απλά κοίτα τι έγινε τον περασμένο μήνα σε όλη την Ευρώπη + Αμερική. Τι να αποδείξω, ορισμένα πράγματα απλά θέλουν κοινή λογική που μάλλον εσύ δεν διαθέτεις. Τα παρέθεσα και παραπίσω, μη λέμε τα ίδια κουράζει. Δανία 89% από τα cases θετικοί ήταν εμβολιασμένοι.

Για τα ψυγεία, είπα και στον άλλο παραπάνω. Εφόσον είναι οκ να ζούνε στα βανάκια με τους +40 το κατακαλόκαιρο και εσένα σε πείθει, εμένα μου περισσεύει.

Καμία σοφιστεία δεν χρησιμοποιώ. Απλά δεν σου αρέσει να ακούς την άλλη γνώμη. Πρόβλημα σου.

Δεν αποδεικνύεις τίποτα. Αν έτσι λες στον εαυτό σου για να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, μαζί σου. Όχι όμως οτι ισχύει.

Καλή συνέχεια.

Βρε μάτια μου αν θέλεις να υπολογίσεις σωστά τα ποσοστά βάλε σε ένα χαρτί τον γενικό πληθυσμό μιας χώρας, μετά χώρισε αυτόν τον πληθυσμό σε εμβολιασμένους και μη, μετά δες πόσοι έχουν νοσήσει από Covid σε κάθε πληθυσμιακή ομάδα και μετά βγάλε το ποσοστό νόσησής της…

το να πετάς ένα 89% και να αναφέρεται σε πχ 500 υπόθεσης όταν ο πληθυσμός της είναι 30.000.000 είναι σοφιστεία, ψέμα και εκ του πονηρού παραπληροφόρηση…

τώρα για την κατάψυξη θα με κάνεις να πιστέψω ότι δεν έχεις ψυγείο… πόσο χαμηλά θα πέσεις για να μην παραδεχθείς την βλακεία που εγραψες?

15 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε

fake news, δεν έχει κανένας πρόσβαση στα συστατικά του εμβολίου.

Όλη η επιστημονική κοινότητα έχει πρόσβαση στα συστατικά ενός φαρμάκου/εμβολίου/ιατρικού σκευάσματος…

ακόμα και εσύ αν ανοίξεις τις οδηγίες, που υπάρχουν στο κουτί, θα τις βρεις…

μαλλον μπερδεύεις την πατέντα και το ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσει ο κάθε ένας για να το κατασκευάσει…

ελπίζω αυτό το λάθος να μην το έκανες επίτηδες…

• Like 1
  • Thanks 1

32 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε

Απλά, ζήτησα ελευθερία και διαφάνεια. Τίποτα περισσότερο.

Αν ηταν μονο αυτο, θα ελειπαν τα τοσα σεντονια με επιστημονικες "ανακριβειες" (για να το πω κομψα) και θα επικεντρωνοταν η συζητηση στο νομικο κομματι. Βεβαια και παλι, τοσο καιρο βλεπουμε νομικους να υπερασπιζονται πολλους μαχητες της ελευθεριας και τελικα και αυτοι, στις "ανακριβειες" καταληγουν αργα η γρηγορα.

11 λεπτά πριν, AtiX είπε

το να πετάς ένα 89% και να αναφέρεται σε πχ 500 υπόθεσης όταν ο πληθυσμός της είναι 30.000.000 είναι σοφιστεία, ψέμα και εκ του πονηρού παραπληροφόρηση…

https://files.ssi.dk/covid19/omikron/statusrapport/rapport-omikronvarianten-31122021-ct18

σελίδα 7.

Statens Serum Institut (SSI) is a governmental public health and research institution under the Danish Ministry of Health, situated in central Copenhagen. Statens Serum Institut prevents and controls infectious diseases, biological threats and congenital disorders

είτε σου αρέσει, είτε όχι. Ο μόνος που κάνει παραπληροφόρηση εκ του πονηρού, είσαι εσύ. Ειδικά με το όμικρον (και με το Δ, απλά δεν το λέγανε και δεν φάνηκε τόσο), είχες πανδημία των εμβολιασμένων.

Μήπως έχεις τίποτα μετοχές στις φαρμακευτικές και κάνεις έτσι;

Υπήρχαν επίσης και για Γαλλία και για Γερμανία αντίστοιχα ποσοστά, τα οποία μια που ανέβηκαν, μια που εξαφανίστηκαν. Σύνηθες στις μέρες μας.

14 λεπτά πριν, AtiX είπε

ακόμα και εσύ αν ανοίξεις τις οδηγίες, που υπάρχουν στο κουτί, θα τις βρεις

Λες τα λευκά χαρτιά που έγιναν καταγγελίες το καλοκαίρι και έτρεχαν να το μαζέψουν;

15 λεπτά πριν, AtiX είπε

πόσο χαμηλά θα πέσεις για να μην παραδεχθείς την βλακεία που εγραψες?

-80 σε +40 για τόσες ώρες. Πέφτω χαμηλά και λέω βλακείες.

Δεν ασχολούμαι άλλο με τη περίπτωση σου, έχεις ξεκάθαρο πρόβλημα.

6 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε

Βεβαια και παλι, τοσο καιρο βλεπουμε νομικους να υπερασπιζονται πολλους μαχητες της ελευθεριας και τελικα και αυτοι, στις "ανακριβειες" καταληγουν αργα η γρηγορα.

Καλά εδώ που τα λέμε, αν μπορούσαν να το κάνουν υποχρεωτικό για όλο τον πληθυσμό με ένα νόμο θα το έκαναν. Προφανώς υπάρχουν νομικά κολλήματα και για αυτό προσπαθούν με έμμεσους τρόπους να υποχρεώσουν τον κόσμο να το κάνει (π.χ. πρόστιμο). Δεν μπαίνω στη συζήτηση για το αν το εμβόλιο είναι καλό ή όχι, ο καθένας έχει την άποψή του και δεν την αλλάζει.

Εγώ προσωπικά δεν το έχω κάνει γιατί φοβάμαι και δεν με έχουν πείσει. Στηρίζω την απόφασή μου προς ώρας αλλά αναλαμβάνω και τις ευθύνες μου. Ούτε πλαστά πιστοποιητικά προσπαθώ να βγάλω ούτε καραγκιοζιλίκια χωρίς μάσκες κάνω γιατί επίσης φοβάμαι και τον ιό.

Το κουραστικό είναι ότι κάτι τύποι (προφανώς δεν αναφέρομαι σε εσένα) που έχουν κάνει το εμβόλιο και κυκλοφορούν χωρίς μάσκες και παρτάρουν αριστερά και δεξιά, λένε εμένα ψεκασμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Bullrich είπε

Απλα σου λεω οτι π.χ ο μετοχος της Pfizer ή της BioNtech δεν θα το δεχτει.

Θα σου πει ολα καλα, θα κανουμε εμεις 5-10-15 εργοστασια στις χωρες αυτες και θα το παραξουμε.

Ε, και αν αργησουμε λιγο ετσι ειναι η ζωη.

αυτό ακριβώς είναι τρομακτικό, ότι όλες οι κυβερνήσεις παγκοσμίως έχουν γίνει σκυλάκια των πολυεθνικών, και στην ουσία περιμένουν να τις ξελασπώσουν. Δεν θα μπορούσαν τα κράτη να ξεκινήσουν δημόσιες έρευνες και να παραχθούν αποτελεσματικά εμβόλια και με διαφάνεια; Είχαμε ανάγκη τη κάθε πολυεθνική;

Τελικά τρέχουν τις χώρες οι κυβερνήσεις ή οι ιδιώτες / φιλάνθρωποι; Αν σε αυτή τη κρίση συνέβη αυτό, σε άλλες κρίσεις παρακάτω τι θα γίνει; Το κράτος που εξυπηρετεί σε όλο αυτό; Αστυνομικό έλεγχο για να γίνεται καλύτερα η δουλειά των φίλων τους με τις μετοχές;

https://nypost.com/2022/01/15/dr-faucis-financial-disclosure-shows-10-4m-in-investments/

Επεξ/σία από KostasPapaJohn

Μόλις τώρα, KostasPapaJohn είπε

https://files.ssi.dk/covid19/omikron/statusrapport/rapport-omikronvarianten-31122021-ct18

σελίδα 7.

Statens Serum Institut (SSI) is a governmental public health and research institution under the Danish Ministry of Health, situated in central Copenhagen. Statens Serum Institut prevents and controls infectious diseases, biological threats and congenital disorders

είτε σου αρέσει, είτε όχι. Ο μόνος που κάνει παραπληροφόρηση εκ του πονηρού, είσαι εσύ. Ειδικά με το όμικρον (και με το Δ, απλά δεν το λέγανε και δεν φάνηκε τόσο), είχες πανδημία των εμβολιασμένων.

Υπήρχαν επίσης και για Γαλλία και για Γερμανία αντίστοιχα ποσοστά, τα οποία μια που ανέβηκαν, μια που εξαφανίστηκαν. Σύνηθες στις μέρες μας.

Λες τα λευκά χαρτιά που έγιναν καταγγελίες το καλοκαίρι και έτρεχαν να το μαζέψουν;

Λες για την Δανία που παρόλο που έχουν εμβολιαστεί τόσοι πάλι έχει μολυσμένους 

Κοιτα τα στοιχεία 

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/denmark/

Ποσοι μολυσμένοι,ποσοι σοβαρά και πόσοι πέθαναν.

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Λες για την Δανία που παρόλο που έχουν εμβολιαστεί τόσοι πάλι έχει μολυσμένους 

Κοιτα τα στοιχεία 

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/denmark/

Ποσοι μολυσμένοι,ποσοι σοβαρά και πόσοι πέθαναν.

Το πόσταρα και χτες

Screenshot_1.png.b731dcdb08a5bbbbbf83aff9b75ffad9.png

αυτό είναι το παγκόσμιο τσάρτ. Δεν έχεις υψηλά ποσοστά. Το γιατί εδώ στη χώρα μας γίνεται αυτό το τραγικό σκηνικό με 100 daily θανάτους, θα έπρεπε να μας τρομάζει όλους.

Υπήρξε μια καταγγελία που δεν ξέρω πόσο ευσταθεί, ότι όσο χορηγούσαν τα μονοκλωνικά είχαμε μείωση στους θανάτους και τώρα που τους τελείωσαν, ξανά αυξήθηκαν.

Εγώ επιμένω όμως ότι έχει γίνει κάκιστη διαχείριση από τη κυβέρνηση της χώρας μας. Τόσο κακή που παραπέμπει σε έγκλημα. Και ΔΕΝ φταίνε οι ανεμβολίαστοι. Και δεν πρέπει να υπάρξει υποχρεωτικότητα για να καλύψουν τα δικά τους λάθη.

Αυτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε

σελίδα 7.

Αποφεύγεις να απάντησης σε τι πληθυσμό αντιστοιχούν τα ποσοστά, λογικό αν απαντήσεις θα ξεβρακωθεί όλο σου το αφήγημα και ταυτόχρονα θα βγω αληθινός (που είμαι)

ακριβώς το ίδιο κανείς μη απατώντας και για την ψύξη των εμβολίων…

ή για τα συστατικά των φαρμάκων…

ή…

ή…

ή…

Ρε φίλε μου όσο “έξυπνο” και να σου φαίνεται αυτό που κανείς, να σε πληροφορήσω, ότι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος με αυτή την νοοτροπία, κοίτα που “χάθηκαν” οι άλλοι και σκέψου μόνο το γιατί…

ΥΓ: Άντε γιατί έχω κέφια, στην καλύτερη περίπτωση μαζί με τους άλλους να σας φωνάζουνε “Πετράκους”…

Επεξ/σία από AtiX

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...