papercuts Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, dasimo είπε Μου αρέσει που όταν πήγατε στρατό και σας κάνανε Γκοτζίλα εμβόλια που ένας θεός ήξερε οτιδήποτε , εκεί η μαγκιά έλειπε…….. Χαρη στους εμβολιασμούς υπάρχουμε (ακόμη) . Χάρη στους μαζικούς εμβολισμούς και στην ανοσία της αγέλης κάποιοι λαθρεπιβάτες πουλάνε μούρη ότι τα παιδιά τους τα έχουν ανεμβολίαστα και δεν μιλάω για εμβόλιο Covid. Λέω σε κουμπαρο μου «να κάνει η βαφτιστηρα μου το εμβόλιο για τον HPV , τώρα που μπορεί « . Δεν μου ξαναμίλησε ποτέ (ευτυχώς και για εμένα ) εχω παιξει αρκετο plague inc για να ξερω πως αυτο ισχυει😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά επειδή η υγεία δεν είναι μια ανέξοδη άποψη σε ένα forum καλό είναι να αφήσουμε τους ειδικούς. Ειδικούς λέω αυτούς που έχουν και ειδικότητα πχ πανδημιολόγοι και όχι άσχετες ειδικότητες πουν ναι μεν καταλαβαίνουν πιο πολλά από εμένα αλλά όχι από έναν ειδικό. Το ότι οι κυβερνήσεις είπαν ψέματα γιατί υπολογίζουν και τον παράγοντα οικονομία δίνει πατήματα. Κακώς κατά την γνώμη μου. Εδώ επιστήμονες είχαν διαφορετικές απόψεις για το lockdown ή τον εμβολιασμό των κάτω από 18, εμείς που δεν ξέρουμε θα πούμε τι να γίνει; Προσωπικά σέβομαι τους επιστήμονες που λένε ότι ξέρουμε αυτά τα 5, για αυτά τα 5 έχουμε ενδείξεις και για αυτά τα 5 δεν γνωρίζουμε. Επίσης δεν πιστεύω ότι 1000άδες επιστήμονες θα μου έδιναν σκόπιμα κάτι κακό ή αν είχαν βρει κάτι δεν θα το έλεγαν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papercuts Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, dum83 είπε Αν πρόκειται για άτομο το οποίο δεν έχει εμβολιαστεί την αοριστία την αποφεύγουν, μιας και το τονίζουν και στον τίτλο και στο άρθρο μέσα αν το είχε κάνει ή όχι. Η αοριστία επιλέγεται ,προφανώς , σε εμβολιασμένους. Αλλιώς πως θα δείξουν ότι το πράγμα δουλεύει; αν νοιαζονταν για εμβολιασμενους ή οχι, δεν θα εγραφαν καν αυτο το αρθρο, λεγοντας πως καποιος πεθανε ξαφνικα αα ηταν και εμβολιασμενος. Επιλεγουν να γραψουν ενα ελλειπες αρθρο για να βγει ο αλλος και να κανει οποια θεωρια συνωμοσιας θελει αντι να μας πουν αν πεθανε απτο εμβολιο και απο τι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dum83 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, dasimo είπε Μου αρέσει που όταν πήγατε στρατό και σας κάνανε Γκοτζίλα εμβόλια που ένας θεός ήξερε οτιδήποτε , εκεί η μαγκιά έλειπε…….. Χαρη στους εμβολιασμούς υπάρχουμε (ακόμη) . Χάρη στους μαζικούς εμβολισμούς και στην ανοσία της αγέλης κάποιοι λαθρεπιβάτες πουλάνε μούρη ότι τα παιδιά τους τα έχουν ανεμβολίαστα και δεν μιλάω για εμβόλιο Covid. Λέω σε κουμπαρο μου «να κάνει η βαφτιστηρα μου το εμβόλιο για τον HPV , τώρα που μπορεί « . Δεν μου ξαναμίλησε ποτέ (ευτυχώς και για εμένα ) "Επιτυχημένη" η σύγκριση του εμβολίου ολίγων μηνών αγνώστων παρενεργειών , με αυτά που υπάρχουν δεκαετίες. Ήθελε πολύ σκέψη ή σου βγήκε αυθόρμητα; Για να μας πουν κι οι συγγενείς αυτών που φεύγουν μαζίκα αιφνιδίως, ποιο το όφελος ενός αγνώστου εμβολίου που απαιτεί και 4η δόση, ενώ τα άλλα που αναφέρεις τα κάναμε μία φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Aztec είπε μια χαρά το ίδιο λέμε. Βλέπεις φράσεις "didn't believe would cause any harm" " to best of our judgment" "scientific evidence is not there " και όχι συμφωνα με μελέτες ειναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Αυτο σημαίνει οτι δεν εχουν επαρκή στοιχεια οποτε σου λέει βαρα μια τέταρτη δόση και πιστευουμε οτι κατι θα βοηθήσει με την ομικρον. Αυτο τον δεκεμβρη τωρα ενα αρθρο απο το ισραηλ λέει οτι δεν βοηθαει Israel Trial Suggests 4th Dose Didn’t Block Omicron - Bloomberg Απομονώνοντας φράσεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dum83 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, papercuts είπε αν νοιαζονταν για εμβολιασμενους ή οχι, δεν θα εγραφαν καν αυτο το αρθρο, λεγοντας πως καποιος πεθανε ξαφνικα αα ηταν και εμβολιασμενος. Επιλεγουν να γραψουν ενα ελλειπες αρθρο για να βγει ο αλλος και να κανει οποια θεωρια συνωμοσιας θελει αντι να μας πουν αν πεθανε απτο εμβολιο και απο τι. Σωστά. Από τη μία η τακτική των Ρωμαίων , το "διαίρει και βασίλευε". Πετάνε το "τυράκι" κι από κάτω εμείς σκοτωνόμαστε στα social media, στις οικογένειες ,στις παρέες κλπ. Βέβαια αυτό είναι γνωστό "σπορ" για τους Έλληνες (βλέπε κόμματα, οπαδικά κλπ). Από την άλλη δεν θέλουν να βγάλουν το "σωτήριο" προιόν ως μη λειτουργικό κι επιβλαβές. Αν σκεφτείς πως το Ισραήλ ενέκρινε την 4η δόση, πρέπει να γίνουν κι οι επόμενες. Άρα πως θα πείσουν τον κόσμο να την κάνει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, dasimo είπε Μου αρέσει που όταν πήγατε στρατό και σας κάνανε Γκοτζίλα εμβόλια που ένας θεός ήξερε οτιδήποτε , εκεί η μαγκιά έλειπε…….. Χαρη στους εμβολιασμούς υπάρχουμε (ακόμη) . Χάρη στους μαζικούς εμβολισμούς και στην ανοσία της αγέλης κάποιοι λαθρεπιβάτες πουλάνε μούρη ότι τα παιδιά τους τα έχουν ανεμβολίαστα και δεν μιλάω για εμβόλιο Covid. Λέω σε κουμπαρο μου «να κάνει η βαφτιστηρα μου το εμβόλιο για τον HPV , τώρα που μπορεί « . Δεν μου ξαναμίλησε ποτέ (ευτυχώς και για εμένα ) Στον στρατό τα εμβόλια που γίνονται έχουν δοκιμαστεί και χορηγηθεί για πολλά έτη Επίσης αν έχεις αλλεργικό ιστορικό σε ορισμένες ουσίες σε εξαιρούν (τουλάχιστον όταν παρουσιάστηκα πριν από αρκετά χρόνια αυτό ίσχυε) Καμία σχέση με τα covid εμβόλια που είναι πρόσφατα και το να πάρεις εξαίρεση είναι απίστευτα δύσκολο ενώ αν δεν τα κάνεις σου επιβάλλονται ένα κάρο περιορισμοί και ακόμη και πρόστιμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, dum83 είπε "Επιτυχημένη" η σύγκριση του εμβολίου ολίγων μηνών αγνώστων παρενεργειών , με αυτά που υπάρχουν δεκαετίες. Ήθελε πολύ σκέψη ή σου βγήκε αυθόρμητα; Για να μας πουν κι οι συγγενείς αυτών που φεύγουν μαζίκα αιφνιδίως, ποιο το όφελος ενός αγνώστου εμβολίου που απαιτεί και 4η δόση, ενώ τα άλλα που αναφέρεις τα κάναμε μία φορά. Μετά από κάτι δισεκατομμύρια δόσεις το να αμφιβάλεις για την εγκυρότητα ή αποτελεσματικότητα του εμβολίου, θα έπρεπε να σε ανησυχεί περισσότερο για τον τρόπο σκέψεις σου πάρα για το εμβόλιο… 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Για τα παιδιά που λένε ότι τα εμβόλια δεν έχουν δοκιμαστεί αρκετά σε βάθος χρόνου κτλ! Τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε σαν κοινωνία για τα επόμενα 5-6 χρόνια που «χρειάζονται» για να δούμε τις μακροχρόνιες συνέπειες ; Αν αντέχετε 6 μηνό lockdown τύπου 20-21 για τα επόμενα χρόνια πάει να πει ότι έχετε αρκετό λίπος στην τράπεζα η έχετε βρει πλάγιο τρόπο και δεν σας νοιάζει και πολύ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, hln3 είπε Στον στρατό τα εμβόλια που γίνονται έχουν δοκιμαστεί και χορηγηθεί για πολλά έτη Επίσης αν έχεις αλλεργικό ιστορικό σε ορισμένες ουσίες σε εξαιρούν (τουλάχιστον όταν παρουσιάστηκα πριν από αρκετά χρόνια αυτό ίσχυε) Καμία σχέση με τα covid εμβόλια που είναι πρόσφατα και το να πάρεις εξαίρεση είναι απίστευτα δύσκολο ενώ αν δεν τα κάνεις σου επιβάλλονται ένα κάρο περιορισμοί και ακόμη και πρόστιμα. Μπορείς να μου βρεις τι θα μπορούσε μελόντικα να προκαλέσει ένα εμβόλιο γενικά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απομονώνοντας φράσεις ; οχι σε συνδυασμό με τον επικεφαλή του ΕΜΑ ένα μηνα μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Μπορείς να μου βρεις τι θα μπορούσε μελόντικα να προκαλέσει ένα εμβόλιο γενικά??? Περα από πλοκάμια... τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lofter Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Τι έγινε ρε παιδία;! στο facebook μπήκα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotzak2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 καλημερα καπου διαβασα μια μελετη για τους χιλαδες καρκινους οι οποιοι δεν ανακαλυφθηκαν εγκαιρα τα 2 προηγουμενα χρονια λογω της αποκλειστικης σχεδον απασχολησης των νοσοκομειων με ασθενεις covid. Προσωπικα πιστευω οτι εκει παιζεται το μεγαλο στοιχημα. Ανθρωποι με αλλες ασθενειες δεν ελαβαν την πρεπουσα ιατρικη φροντιδα την στιγμη που επρεπε και ισως για πολλους απο αυτους να ειναι τωρα αργα. Το αν θα κανει καποιος το εμβολιο σαφως και πιστευω οτι θα πρεπει να ειναι αποφαση του καθένα μας ,χωρις να επιβαλλονται κυρωσεις . Απο την αλλη ομως δεν μπορει καποιος να παρει μια αποφαση ελαφρα την καρδία. Πως θα αισθανθει καποιος καρκινοπαθης ο οποιος αργησε να νοσηλευτει επειδη άλλοι ειχαν γεμισει τα νοσοκομεια. Εχω γνωρισει πολλους αρνητες των εμβολιων οι οποιοι ομως συμπεριφερονται σαν να μην υπαρχει η πανδημια. Μαλιστα 1-2 απο τον ευρυτερο κυκλο μου παρα τις αρχικες ενστασεις τους κατεληξαν στο νοσοκομειο οταν ειδαν τα σκουρα. Ενας απο αυτους μπηκε εντατικη 10 μερες. Ειναι ωραιο να κάνεις τον ηρωα οταν βολευουν οι καταστασεις. Ας σκεφτουμε και τους συνανθρωπους μασ οι οποιοι δεν κολλησαν κατι , αλλά "κατι¨ τους κληρωσε..... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisk86 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε Τουλάχιστον είναι δωρεάν η υγεία εκεί; Άμα αρρωστήσω από covid και με πάρει ασθενοφόρο, θα πληρώσω; Άμα είναι δωρεάν η νοσηλεία, κυκλοφορώ χωρίς μάσκα, οπότε ο κυβερνήτης τρελάθηκε χαρίζει, δεν πουλάει! Θυμήθηκα μια ιστορία στο Reddit, όπου κάποιος έλεγε πως έφυγε μπουσουλώντας (τραυματισμένος από τροχαίο) για να προλάβει να γλιτώσει το ασθενοφόρο. Κι αυτό είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το σύστημα υγείας των ΗΠΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις