stelios_2809 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 με έστειλαν στον τρίτο .. όροφο για το χαρτόσημο κάτι έχει δρομολογηθεί , θα σας ενημερώσω για τα πεπραγμενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_2809 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 for the record τελικά βάζοντας τον κατάλληλλο να .. μιλήσει .. πήραμε τα χρήματά μας πίσω. ήρθε ένα ''κουριερ'' πίσω και σχεδόν μας πέταξε τα χρήματα και έγινε καπνός. παραλίγο να αφήσει πίσω και τα παπουτσια. φαντάζομαι είμαστε τυχεροί επειδή ακόμα δεν θα έχει γίνει καλό στούκι από εισπράξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Oταν λες κατάλληλο...?😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_2809 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) όχι κάτι ιδιαίτερο .. έναν δικηγόρο φίλο για να βρει στοιχεία επικοινωνίας έσκαψε λίγο στο ΓΕΜΗ , όχι ότι μίλησε με το κατάστημα αλλά με τον αποστολέα που εμφανιζόταν στο έγγραφο της courier (γενική). δεν ξέρω τι ακριβώς είπε (και τι να πεις για μια απάτη 70 ευρώ) αλλά η δουλεία έγινε τόσο τσακ μπαμ λες και βγήκε από σκετσάκι των αμάν. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από stelios_2809 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fordka1301 Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Γεια σας! Μετά από αγορές και πωλήσεις εδώ και 15+ χρόνια, ήρθε δυστυχώς ο καιρός να την πατήσω και εγώ. Έψαχνα συγκεκριμένο μοντέλο παπουτσιών το οποίο μαζί με μεταφορικά κόστιζε 65, 5 ευρώ, σε σαϊτ το οποίο φέρει την επωνυμια skechershoesgreece. com/ και πραγματοποιώντας την αγορά την στιγμή της πληρωμής, το πόσο άλλαξε προς τα πάνω κατά 9, 5 ευρώ και σε ισοτιμία δολαρίου. Πριν λοιπόν πληρώσω, με υποψιασε το πόσο και έκανα αναζήτηση στις ισοτιμίες, αφήνοντας ανοιχτή την εφαρμογή πληρωμής, και χωρίς να περάσω καν τον κωδικό αναφοράς της τράπεζας μου (!?), μέχρι να επιστρέψω από την αναζήτηση ισοτιμίας, η πληρωμή είχε ολοκληρωθεί. Στέλνω το πρώτο email στο απρόσωπο αυτό κατάστημα, για να δω αν είναι υπαρκτοί από την άλλη πλευρά, και μου απαντούν "Όλα καλά" και θα σας στείλουμε την παραγγελία σε 5 μέρες. Ρωτώ που είναι το κατάστημα, και μου απαντούν στη Κίνα...! Πάνε τα λεφτά λέω, και μετά από αρκετή αλληλογραφία μαζί τους, και χωρίς να γίνει αποστολή μετά από τις 5 ήμερες ζήτησα τα χρήματα πίσω. Πράγμα που έγινε δεκτό, και θα τα επέστρεφαν σε 7με 15 μέρες!! Μεγάλη μπαρούφα. Για να μη κουράζω περισσότερο, πάνω στο μηνά, έλαβα ένα δέμα μεσώ Ουγγαρίας το οποίο περιείχε κάτι μαϊμού γυαλιά ηλίου. Ξέρω ότι έχει συμβεί και σε αλο κόσμο, αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να καταγγειλω και να ενημερώσω κόσμο γι αυτό το άπατη ηλ. κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Τα έκανες όλα λάθος. Πάθημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 1 ώρα πριν, fordka1301 είπε Γεια σας! Μετά από αγορές και πωλήσεις εδώ και 15+ χρόνια, ήρθε δυστυχώς ο καιρός να την πατήσω και εγώ. Έψαχνα συγκεκριμένο μοντέλο παπουτσιών το οποίο μαζί με μεταφορικά κόστιζε 65, 5 ευρώ, σε σαϊτ το οποίο φέρει την επωνυμια skechershoesgreece. com/ και πραγματοποιώντας την αγορά την στιγμή της πληρωμής, το πόσο άλλαξε προς τα πάνω κατά 9, 5 ευρώ και σε ισοτιμία δολαρίου. Πριν λοιπόν πληρώσω, με υποψιασε το πόσο και έκανα αναζήτηση στις ισοτιμίες, αφήνοντας ανοιχτή την εφαρμογή πληρωμής, και χωρίς να περάσω καν τον κωδικό αναφοράς της τράπεζας μου (!?), μέχρι να επιστρέψω από την αναζήτηση ισοτιμίας, η πληρωμή είχε ολοκληρωθεί. Στέλνω το πρώτο email στο απρόσωπο αυτό κατάστημα, για να δω αν είναι υπαρκτοί από την άλλη πλευρά, και μου απαντούν "Όλα καλά" και θα σας στείλουμε την παραγγελία σε 5 μέρες. Ρωτώ που είναι το κατάστημα, και μου απαντούν στη Κίνα...! Πάνε τα λεφτά λέω, και μετά από αρκετή αλληλογραφία μαζί τους, και χωρίς να γίνει αποστολή μετά από τις 5 ήμερες ζήτησα τα χρήματα πίσω. Πράγμα που έγινε δεκτό, και θα τα επέστρεφαν σε 7με 15 μέρες!! Μεγάλη μπαρούφα. Για να μη κουράζω περισσότερο, πάνω στο μηνά, έλαβα ένα δέμα μεσώ Ουγγαρίας το οποίο περιείχε κάτι μαϊμού γυαλιά ηλίου. Ξέρω ότι έχει συμβεί και σε αλο κόσμο, αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να καταγγειλω και να ενημερώσω κόσμο γι αυτό το άπατη ηλ. κατάστημα. όταν περιέχει το greece είναι απάτη.Το κανονικό θα ήταν με κατάληξη .gr Το έχουν σύστημα για όλες τις μάρκες.Μάρκαgreece.com Επρεπε να κάνεις αμφισβήτηση στην τράπεζα σου και να έχεις ήδη ακυρώσει την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fordka1301 Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε όταν περιέχει το greece είναι απάτη.Το κανονικό θα ήταν με κατάληξη .gr Το έχουν σύστημα για όλες τις μάρκες.Μάρκαgreece.com Επρεπε να κάνεις αμφισβήτηση στην τράπεζα σου και να έχεις ήδη ακυρώσει την κάρτα. Λαθος μου που δεν εκανα αμφισβητηση, νομιζα πως θα εκαναν φτερα τα χρηματα, αφου εγινε ετσι, χωρις να παραθεσω καν τον κωδικο αναφορας που εστειλε η τραπεζα στο viber. Οσο αφορα την ακυρωση της καρτας (prepaid για το ΚΕΑ), περα που δεν εχει πολλα χρηματα μεσα, δεν εχει υπαρξει και απωλεια μεχρι τωρα που γραφω. Η αγορα εγινε 18/7. Ενημερωτικα. Εκανα καταγγελια ηδη στο https://econsumer.gov/en/FileAComplaint#crnt και θ ακολουθησουν κι αλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έκατσα και έψαξα ένα-ένα να δω τι υπάρχει. Το μοναδικό ελληνικό επίσημο είναι το skechers.gr Βρήκα όλα τα παρακάτω για αγορά παπουτσιών skechers, τα οποία στα μάτια τα δικά μου για διάφορους λόγους, φαίνονται ως απάτη. Δεν ξέρω πόσα ακόμη μπορεί να υπάρχουν, ή πόσα θα υπάρξουν μελλοντικά. skechers outlet gr skechers outlet com skecherr outlet gr skecherr outlet com skechers greece sale gr skechers greece sale com skechers greece shop com skechers outlet greece gr skecher shoes greece com Επεξ/σία 19 Αυγούστου από sakis.kom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Εγώ δεν καταλαβαίνω πως πήρε έγκριση η πληρωμή χωρίς τον κωδικό όπως λες........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα