stelios_2809 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα , πριν λίγες ημέρες κοντινός μου άνθρωπος αγόρασε παπούτσια μέσω ενός site στο internet. Παρέλαβε αντιπαραβολή , ανοίγοντας τα παπούτσια διαπίστωσε ότι μέσα όχι δεν ήταν τα παπούτσια που περίμενε , ούτε μια απομίμηση καν , υπήρχαν κάτι σαν demo fake παπουτσιών. Αντιλήφθηκε λοιπόν τη λαλακια του και θέλησε να τα γυρίσει πίσω , παρόλα αυτά ούτε τηλέφωνο βρήκε που να λειτουργεί ουτε τίποτα. Ο αποστολέας στο δέμα ήταν μια άλλη μεταφορική και τρέχα γύρευε. από την άλλη η εταιρία μεταφορών λαμβάνει και παραδίδει ένα δέμα χωρίς να φέρει καμία ευθύνη στο έργο της για την ποιότητα της συναλλαγής. κοιτωντας στο Ίντερνετ είδα άρθρα για παρόμοια απάτη το 2020 , το 2019 και ένα το 2017 που ανέφερε ότι το λεγόμενο κύκλωμα μέσα σε μια διετία είχε μαζέψει 2 εκατομμύρια ευρώ. αρχικα είπα του φίλου να κλάψει τα χρήματα του. είναι κρίμα εν έτη 2022 κάποιος να τσιμπάει από τέτοια πράγματα .. εντυπωσιακό είναι πως οι παραβάτες θησαυρίζουν πιθανώς κάποια στιγμή τους πιάνουν και πάλι από την αρχή. τα ποσά προφανώς είναι κατηγορίας μικροαπατης γι αυτό και η χαμηλη αυστηρότητα της αντιμετώπισης τους ; μου λείπουν 200κ , απλά να ξεκινήσω το σπιτι μου και μετά ξεχασμένα. Μάλλον είναι εφικτό 👎🏻 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε Καλησπέρα , πριν λίγες ημέρες κοντινός μου άνθρωπος αγόρασε παπούτσια μέσω ενός site στο internet. Παρέλαβε αντιπαραβολή , ανοίγοντας τα παπούτσια διαπίστωσε ότι μέσα όχι δεν ήταν τα παπούτσια που περίμενε , ούτε μια απομίμηση καν , υπήρχαν κάτι σαν demo fake παπουτσιών. Αντιλήφθηκε λοιπόν τη λαλακια του και θέλησε να τα γυρίσει πίσω , παρόλα αυτά ούτε τηλέφωνο βρήκε που να λειτουργεί ουτε τίποτα. Ο αποστολέας στο δέμα ήταν μια άλλη μεταφορική και τρέχα γύρευε. από την άλλη η εταιρία μεταφορών λαμβάνει και παραδίδει ένα δέμα χωρίς να φέρει καμία ευθύνη στο έργο της για την ποιότητα της συναλλαγής. κοιτωντας στο Ίντερνετ είδα άρθρα για παρόμοια απάτη το 2020 , το 2019 και ένα το 2017 που ανέφερε ότι το λεγόμενο κύκλωμα μέσα σε μια διετία είχε μαζέψει 2 εκατομμύρια ευρώ. αρχικα είπα του φίλου να κλάψει τα χρήματα του. είναι κρίμα εν έτη 2022 κάποιος να τσιμπάει από τέτοια πράγματα .. εντυπωσιακό είναι πως οι παραβάτες θησαυρίζουν πιθανώς κάποια στιγμή τους πιάνουν και πάλι από την αρχή. τα ποσά προφανώς είναι κατηγορίας μικροαπατης γι αυτό και η χαμηλη αυστηρότητα της αντιμετώπισης τους ; μου λείπουν 200κ , απλά να ξεκινήσω το σπιτι μου και μετά ξεχασμένα. Μάλλον είναι εφικτό 👎🏻 ας ακυρωσει την καρτα που πληρωσε και ας προσέχει στο μελλον απο που αγοράζει. Ποιο site ήταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zygorito Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) προφανώς και δεν είναι κανονικό μαγαζί με γεμη κτλ με καρτες/paypal κτλ θα είναι απο τα fake "μαγαζια" που σου βγάζει στο fb/instagram αν δεν έχεις adblock λογικα , που έχουν μόνο αντικαταβολή και ίσως κάποιο τηλέφωνο Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από zygorito 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Γιατι zygorito λιγες ειναι οι περιπτωσεις που αφου μαγαζια με γεμη φανε την καμπανα ανοιγουν παλι μετα απο καποιους μηνες με τον ιδιο γεμη κτλ κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land-decked Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Ήθελε να αγοράσει τα νέα Nike με 40 ευρώ ? Καλά να πάθει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 δώσε site να γελάσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μεγάλη η χάρη της.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neoxrated Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Νομίζω ότι σε αυτήν την περίπτωση απλά κλαίς τα λεφτά σου. Η ας τα πουλήσει με την σειρά του κάπου αλλού xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Τι να πεις; τελειωσαν πια και τα λογια. Καλη τυχη στους άτυχους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, stelios_2809 είπε Καλησπέρα , πριν λίγες ημέρες κοντινός μου άνθρωπος αγόρασε παπούτσια μέσω ενός site στο internet. Παρέλαβε αντιπαραβολή , ανοίγοντας τα παπούτσια διαπίστωσε ότι μέσα όχι δεν ήταν τα παπούτσια που περίμενε , ούτε μια απομίμηση καν , υπήρχαν κάτι σαν demo fake παπουτσιών. Αντιλήφθηκε λοιπόν τη λαλακια του και θέλησε να τα γυρίσει πίσω , παρόλα αυτά ούτε τηλέφωνο βρήκε που να λειτουργεί ουτε τίποτα. Ο αποστολέας στο δέμα ήταν μια άλλη μεταφορική και τρέχα γύρευε. από την άλλη η εταιρία μεταφορών λαμβάνει και παραδίδει ένα δέμα χωρίς να φέρει καμία ευθύνη στο έργο της για την ποιότητα της συναλλαγής. κοιτωντας στο Ίντερνετ είδα άρθρα για παρόμοια απάτη το 2020 , το 2019 και ένα το 2017 που ανέφερε ότι το λεγόμενο κύκλωμα μέσα σε μια διετία είχε μαζέψει 2 εκατομμύρια ευρώ. αρχικα είπα του φίλου να κλάψει τα χρήματα του. είναι κρίμα εν έτη 2022 κάποιος να τσιμπάει από τέτοια πράγματα .. εντυπωσιακό είναι πως οι παραβάτες θησαυρίζουν πιθανώς κάποια στιγμή τους πιάνουν και πάλι από την αρχή. τα ποσά προφανώς είναι κατηγορίας μικροαπατης γι αυτό και η χαμηλη αυστηρότητα της αντιμετώπισης τους ; μου λείπουν 200κ , απλά να ξεκινήσω το σπιτι μου και μετά ξεχασμένα. Μάλλον είναι εφικτό 👎🏻 Πες ποιο είναι το site μπας και προλάβουμε κανένα υποψήφιο θύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land-decked Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τι να πεις; τελειωσαν πια και τα λογια. Καλη τυχη στους άτυχους ο παππους ελεγε, τα κοροιδα ειναι σαν το σταρι, οσο το θεριζεις, τοσο φυτρωνουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_2809 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 sneakersgram myshopify com το πάθημα , μάθημα ! 10 ώρες πριν, neoxrated είπε Νομίζω ότι σε αυτήν την περίπτωση απλά κλαίς τα λεφτά σου. Η ας τα πουλήσει με την σειρά του κάπου αλλού xD αγγελία στο ινσομνια σε 3..2.1…. Όχι φυσικά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) "[email protected] Για προσεγγίσεις, οι εκπρόσωποι μας κάθε φορά στη διάθεση εφοδιασμένες ώρες. Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00" Εφοδιασμένες ώρες, οκ, και το ΤΚ είναι λάθος. https://www.scamadviser.com/check-website/sneakersgram.myshopify.com Επίσης το site είναι φτιαγμένο στο http://myshopify.com/ Ποιο scam δεν γίνεται. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από NewGascp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά, καταγγελία έχει γίνει για αυτό το πράγμα κάπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Orestis_G είπε Παιδιά, καταγγελία έχει γίνει για αυτό το πράγμα κάπου; στο ινσόμνια.Εχει πάρει και αριθμό πρωτοκόλλου . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα