Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, matrixxx είπε

Μετα απο πολλη σκεψη πηρα 3-4 πραγματακια. Τωρα που τελειωσε η ιστορια θα γραψω την γνωμη μου:

Δεν το κρινω ως κατι πολυ ιδιαιτερο οπως εμοιαζε με μια ματια (επιτυχημενο μαρκετιν αυτο). Το βασικο πλεονεκτημα του εναντι του ανταγωνισμου ηταν τα δωρεαν μεταφορικα (απο τα μηδεν ευρω σε σχεση με καποια αλλα και γενικα σε σχεση με αμαζον που στο θεμα μεταφορικα εχει γινει πολυ κακο για Ελλαδα και λιγες ακομα χωρες, σε σχεση με το τι ειναι για τις υπολοιπες). Σε καποια πραγματα ειχε ενα 10-20-30% με τον ανταγωνισμο, σε ελαχιστα ισως και 50%. ΔΕΝ ηταν ομως αυτο που εμοιαζε, πχ 50 και αλλο ενα 50%. Απο τις "τιμες λιανικης" (αλλες φουλ οβερπραισντ "μαρκες"-προιοντα, αλλες τα λιγα νορμαλ επωνυμα) ισως ναι, απο τον ανταγωνισμο οχι. Εγω εν γνωση μου λοιπον, αγορασα με εγκρατεια, για ενα 20-30% σε καποια και παραπανω, το οποιο φυσικα δεν ειναι κακο. Υπολογιζοντας και τα δωρεαν μεταφορικα, ηταν "σουπερ" για στοχευμενα προιοντα. Απλα δεν ειχε μεγαλη ποικιλια στην ουσια. Χωρις το 50% του app δεν νομιζω να τυχει ευκολα να αγορασω δευτερη φορα. Το γνωριζω το μαγαζι εδω και 3-4 μηνες τουλαχιστον χωρις να εχω αγορασει ποτε ομως.

Εξαρταται σε καποια πραγματα ειχε και 50%+ κατω απο την αγορα οπως σε μπουφαν Northface και Columbia, που δυστυχως ενα που ζαχαρωνω μηνες τωρα στο Skroutz και δεν εχει παει κατω απο 100 (παιζει περιξ των 120) το ειχε 60 και δεν προλαβα δυστυχως.

Επισης ειχε καλα φλις Columbia/Northface στα 12-15 ευρω τιμη χωμα και ξεφτιλα.

Φορμιτσες παντελονι και hoodie Adidas λχ με 40 ευρω οταν παιζουν με 55+ και σε στοκ (λχ Factory) παιρνεις το παντελονι μονο με 30+ (ομοιως στο app Adidas εδω και μηνες οι τιμες ειναι φευγα ακομα και με τυχον κουπονια 20% ή δηθεν εκπτωσεις).

Γενικα εχεις δικιο παντως ηταν για στοχευμενες εξυπνες αγορες που ηξερες εκ των προτερων τι θες και σε τι τιμη παιζει στην αγορα, λαμβανοντας υποψη τα δωρεαν μεταφορικα. Και εγω δεν θα το ξανατιμησω αν δεν δωσει παλι 50% τουλαχιστον στα ηδη εκπτωτικα και δωρεαν μεταφορικα.

• Like 1
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλαίω με το φίλο wolfskinn να απαντά για τα wolfskin 😅.

Πολλά πράγματα τα είχε πραγματικά 50% off. Να αυτό το ρολογακι δε το έχω βρει πουθενά κάτω από 120. Το μετανιώσα που δε το πήρα στα 65€.

https://m.aboutyou.gr/p/fossil/analogiko-roloi-4536962

Επεξ/σία από matrixxx
καθαρισμος συνδεσμου
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, wolfskinn είπε

Το έχει μόνο ένα μαγαζί... Στο επίσημο site έχει 140

55 ευρώ έκπτωση. Δεν το λες και άσχημα.

Τα μεταφορικά σου ξέφυγαν.

Επεξ/σία από CaMp3on
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, CaMp3on είπε

55 ευρώ έκπτωση. Δεν το λες και άσχημα.

Τα μεταφορικά σου ξέφυγαν.

Ναι βρε δεν είπα ότι δεν άξιζε... Απλά άλλο 100€ έκπτωση και άλλο 50€

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ipal είπε

Πολλά πράγματα τα είχε πραγματικά 50% off. Να αυτό το ρολογακι δε το έχω βρει πουθενά κάτω από 120. Το μετανιώσα που δε το πήρα στα 65€.

To ζαχαρωνα στα 38 τελικη (αλλού) αλλα το ειχα αφησει, δεν ξαναρθε η τιμη φυσικα... Με pm οποια λεπτομερεια και απορια επι αυτου μιας και ειναι ασχετο με το τοπικ, απλα επεσες πανω σε προιον που κοιτουσα πριν 2-3 μηνες. ;) 

image.png.bab4c892ce57aa28d83b062f1c4c6054.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω με την σειρα μου πηρα καποια παπουτσια

αυτα για παραδειγμα https://www.aboutyou.gr/p/karl-lagerfeld/sniker-chamilo-kapri-7460566 μου βγηκαν 99ευρο!

κατω  απο 180ευρο δεν νομιζω οτι μπορει να τα βρει καποιος... γενικα οι ''Premium'' μαρκες οπως τις αναφερει και το site ειχαν πολυ καλες περιπτωσεις με εκπτωσεις που εφταναν 40%

Επεξ/σία από BraziL
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, matrixxx είπε

E, ok, οχι 50% για την ακριβεια πολυ ακριβοτερα απο οσο τις πηραν προσφατα πολλοι (εξαντλημενη πλεον βεβαια) :

https://www.wardow.com/en/herschel-select-little-america-backpack-10896-04487-en-0.html

Αυτες δεν ειναι;

35,5 ειχε, με τα μεταφορικα εβγαινε καπου 42? Καπου εκει.

Ακομα και απο Ελλαδα, σκρουτζ βλεπω παρα πολλες, τελικη με μηδενικα μεταφορικα το "1" παραδειγμα κατω 75€, εχει και φτηνοτερες. Αρα εχουμε και σε αυτη την περιπτωση, απο τα 75 στα 60 αυτο το 20% που λεγαμε... ;) Δεν ειμαι ειδικος στις Herschel, αλλα νομιζω οτι αυτες ειναι. Ριξε μια ματια σκρουτζ. 1 εδω ολες

Αυτή που έστειλες είναι αλλό σχέδιο... https://www.wardow.com/en/herschel-eco-little-america-backpack-10972-04787-en-0.html εγώ αυτή πήρα που την βγαίνει με μεταφορικά στα 80 ευρώ...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, BraziL είπε

εγω με την σειρα μου πηρα καποια παπουτσια

αυτα για παραδειγμα https://www.aboutyou.gr/p/karl-lagerfeld/sniker-chamilo-kapri-7460566 μου βγηκαν 99ευρο!

κατω  απο 180ευρο δεν νομιζω οτι μπορει να τα βρει καποιος... γενικα οι ''Premium'' μαρκες οπως τις αναφερει και το site ειχαν πολυ καλες περιπτωσεις με εκπτωσεις που εφταναν 40%

Γυναικεία είναι αυτά;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω, οταν το ποσταρε ο Brasil, τα εψαξα Ελλαδα και η χαμηλοτερη τιμη που βρηκα σκρουτζ ηταν 125€, αλλα μονο για νουμερο 36. Εμενα ετσι μου φανηκε απο τα νουμερα γυναικειο το παπουτσι.

Δημοσ.
Στις 20/1/2022 στις 2:02 ΜΜ, matrixxx είπε

Μετα απο πολλη σκεψη πηρα 3-4 πραγματακια. Τωρα που τελειωσε η ιστορια θα γραψω την γνωμη μου:

Δεν το κρινω ως κατι πολυ ιδιαιτερο οπως εμοιαζε με μια ματια (επιτυχημενο μαρκετιν αυτο). Το βασικο πλεονεκτημα του εναντι του ανταγωνισμου ηταν τα δωρεαν μεταφορικα (απο τα μηδεν ευρω σε σχεση με καποια αλλα και γενικα σε σχεση με αμαζον που στο θεμα μεταφορικα εχει γινει πολυ κακο για Ελλαδα και λιγες ακομα χωρες, σε σχεση με το τι ειναι για τις υπολοιπες). Σε καποια πραγματα ειχε ενα 10-20-30% με τον ανταγωνισμο, σε ελαχιστα ισως και 50%. ΔΕΝ ηταν ομως αυτο που εμοιαζε, πχ 50 και αλλο ενα 50%. Απο τις "τιμες λιανικης" (αλλες φουλ οβερπραισντ "μαρκες"-προιοντα, αλλες τα λιγα νορμαλ επωνυμα) ισως ναι, απο τον ανταγωνισμο οχι. Εγω εν γνωση μου λοιπον, αγορασα με εγκρατεια, για ενα 20-30% σε καποια και παραπανω, το οποιο φυσικα δεν ειναι κακο. Υπολογιζοντας και τα δωρεαν μεταφορικα, ηταν "σουπερ" για στοχευμενα προιοντα. Απλα δεν ειχε μεγαλη ποικιλια στην ουσια. Χωρις το 50% του app δεν νομιζω να τυχει ευκολα να αγορασω δευτερη φορα. Το γνωριζω το μαγαζι εδω και 3-4 μηνες τουλαχιστον χωρις να εχω αγορασει ποτε ομως.

Εγώ πήρα δυο μπουφάν adidas (τα οποία τα είχα δει και στο επίσημο site της adidas) και το ένα το πήρα 100€ (στο adidas το έχουν 300€) και το άλλο 39€ (στο adidas αντίστοιχα 100€). Στις προσφορές που κάνει η adidas κατά καιρούς κανένα δεν είχε έκπτωση πάνω από 20%

Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Δεν ξερω, οταν το ποσταρε ο Brasil, τα εψαξα Ελλαδα και η χαμηλοτερη τιμη που βρηκα σκρουτζ ηταν 125€, αλλα μονο για νουμερο 36. Εμενα ετσι μου φανηκε απο τα νουμερα γυναικειο το παπουτσι.

αυτα τα παπουτσια βγαινουν και σε γυναικια και σε αντρικα! εγω πηρα 2 αντρικα 43 νουμερο 99ευρο το καθε ενα! επειδη γενικα το ψανχω πολυ με αυτου του ειδους τα παπουτσια τετοια τιμη δεν παιζει πουθενα! γιαυτο πιστευω και το σιτε εβγαλε ελαχιστα ζεγευρια στην πρσφορα 

Δημοσ.

Εγώ πρόλαβα και τσίμπησα το columbia. Το θέμα είναι ότι δεν γράφει κωδικό μοντέλου και βρίσκω ένα παρόμοιο στο Amazon από το 2016. Τι φάση ρε παιδιά; Δεν υπάρχει πουθενά αλλού το μπουφάν; 

Screenshot_2022-01-22-13-45-09-92_b41aca0d17bf98d1393bbdec765fc347.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...