Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Glikos είπε

Παίδες τι είναι καλύτερα, αντικαταβολή ή PayPal?

Σε περίπτωση που χρειαστώ επιστροφή χρημάτων/αλλαγή.

Αλλαγές δε παίζουν. Μόνο επιστροφές!

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, anergos13 είπε

Δεν βλεπω καποια εκπτωση σε σχεση με το web στην εφαρμογη ισχύει ακομα?

οχι τελος η προσφορα 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dow Jones είπε

παιδια οποιος παραλαβει να μας πει για ποιοτητα κτλ.

Έχω ξαναπάρει εγώ. Γνήσια είναι, προφανώς.

• Moderators
Δημοσ.

Μετα απο πολλη σκεψη πηρα 3-4 πραγματακια. Τωρα που τελειωσε η ιστορια θα γραψω την γνωμη μου:

Δεν το κρινω ως κατι πολυ ιδιαιτερο οπως εμοιαζε με μια ματια (επιτυχημενο μαρκετιν αυτο). Το βασικο πλεονεκτημα του εναντι του ανταγωνισμου ηταν τα δωρεαν μεταφορικα (απο τα μηδεν ευρω σε σχεση με καποια αλλα και γενικα σε σχεση με αμαζον που στο θεμα μεταφορικα εχει γινει πολυ κακο για Ελλαδα και λιγες ακομα χωρες, σε σχεση με το τι ειναι για τις υπολοιπες). Σε καποια πραγματα ειχε ενα 10-20-30% με τον ανταγωνισμο, σε ελαχιστα ισως και 50%. ΔΕΝ ηταν ομως αυτο που εμοιαζε, πχ 50 και αλλο ενα 50%. Απο τις "τιμες λιανικης" (αλλες φουλ οβερπραισντ "μαρκες"-προιοντα, αλλες τα λιγα νορμαλ επωνυμα) ισως ναι, απο τον ανταγωνισμο οχι. Εγω εν γνωση μου λοιπον, αγορασα με εγκρατεια, για ενα 20-30% σε καποια και παραπανω, το οποιο φυσικα δεν ειναι κακο. Υπολογιζοντας και τα δωρεαν μεταφορικα, ηταν "σουπερ" για στοχευμενα προιοντα. Απλα δεν ειχε μεγαλη ποικιλια στην ουσια. Χωρις το 50% του app δεν νομιζω να τυχει ευκολα να αγορασω δευτερη φορα. Το γνωριζω το μαγαζι εδω και 3-4 μηνες τουλαχιστον χωρις να εχω αγορασει ποτε ομως.

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ πάλι πέτυχα τιμές που ήταν όντως -50% (και λίγο παραπάνω). Πήρα Herschel σακίδιο στη μισή τιμή και παπούτσια Tamaris που τα είχα σταμπάρει από πριν σε κατάστημα. Το site υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στη Γερμανία (γερμανικό είναι) και είναι αξιόπιστο όσον αφορά την γνησιότητα των προϊόντων. Κατά την γνώμη μου είχε, με λίγο ψάξιμο, πολύ καλές ευκαιρίες.

• Moderators
Δημοσ.
Στις 19/1/2022 στις 7:32 ΠΜ, ctasis είπε

Απ όλα έχει ή μάλλον είχε γιατί πολλά εξαντλήθηκαν

Δεν ισχυει αυτο απολυτα, εγω μαλιστα το ειδα σε μολις ελαχιστο βαθμο. Σχεδον ολα οσα εβαλα στο καλαθι απο την πρωτη μερα της προσφορας, εμειναν μεχρι το τελος. Μαλιστα μου εκανε εντυπωση που σε περιπτωσεις που ειχε μονο ενα κομματι, το ειχε μεχρι τελους. Άλλα ειχαν 5 κομματια και εμειναν 4 μεχρι τελους. Και μιλω για τις καλες περιπτωσεις που ειχα βαλει στο καλαθι μου! Καποια (2 νομιζω απο τα 10 "καλα" που ειχα βαλει αρχικα) που ηταν σε μικρο στοκ, πχ 2 κομματια ή 3, εφυγαν  προς το τελος. 

19 λεπτά πριν, 99Chris είπε

Εγώ πάλι πέτυχα τιμές που ήταν όντως -50% (και λίγο παραπάνω). Πήρα Herschel σακίδιο στη μισή τιμή 

ποιο και ποσο; Δωσε αν θες ινφο

Δημοσ.

Ηταν οντως καλη προσφορα τουλαχιστον σε μαρκες τις οποιες αγοραζω εγω συχνα και εχω σταμπαρει. Σε καποια ηταν οντως η εκπτωση 50% εναντι του ανταγωνισμου σε αλλα 20-30%, το οποιο ειναι και παλι καλο και σε λιγα μπορουσες να τα βρεις το ιδιο ή και πιο φτηνα και στο σκρουτζ. Οποτε με μπουσουλα αυτο κοιταζα και αγορασα αναλογα. Γενικα θεωρω αξιζε αρκετα η προσφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Με λίγο ψάξιμο έβρισκες καλές προσφορές. Στα προϊόντα που πήρα γενικά ήξερα περίπου πόσο είναι οι τιμες, οπότε με αυτό το σκεπτικό ναι βρήκα κάποια πράγματα σε αρκετά καλές τιμές....δεν είχε σε όλα "τρομερές" εκπτώσεις....σε κάποια όμως γενικά έβρισκες .....απλά ήθελε πολύ ψάξιμο και γενικά να είσαι ενήμερος για τις τιμές τους απο πρίν...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, matrixxx είπε

Δεν ισχυει αυτο απολυτα, εγω μαλιστα το ειδα σε μολις ελαχιστο βαθμο. Σχεδον ολα οσα εβαλα στο καλαθι απο την πρωτη μερα της προσφορας, εμειναν μεχρι το τελος. Μαλιστα μου εκανε εντυπωση που σε περιπτωσεις που ειχε μονο ενα κομματι, το ειχε μεχρι τελους. Άλλα ειχαν 5 κομματια και εμειναν 4 μεχρι τελους. Και μιλω για τις καλες περιπτωσεις που ειχα βαλει στο καλαθι μου! Καποια (2 νομιζω απο τα 10 "καλα" που ειχα βαλει αρχικα) που ηταν σε μικρο στοκ, πχ 2 κομματια ή 3, εφυγαν  προς το τελος. 

ποιο και ποσο; Δωσε αν θες ινφο

https://www.aboutyou.gr/p/herschel/sakidio-platis-little-america-6552038 απο 119 βγήκε 59,5

• Moderators
Δημοσ.

E, ok, οχι 50% για την ακριβεια πολυ ακριβοτερα απο οσο τις πηραν προσφατα πολλοι (εξαντλημενη πλεον βεβαια) :

https://www.wardow.com/en/herschel-select-little-america-backpack-10896-04487-en-0.html

Αυτες δεν ειναι;

35,5 ειχε, με τα μεταφορικα εβγαινε καπου 42? Καπου εκει.

Ακομα και απο Ελλαδα, σκρουτζ βλεπω παρα πολλες, τελικη με μηδενικα μεταφορικα το "1" παραδειγμα κατω 75€, εχει και φτηνοτερες. Αρα εχουμε και σε αυτη την περιπτωση, απο τα 75 στα 60 αυτο το 20% που λεγαμε... ;) Δεν ειμαι ειδικος στις Herschel, αλλα νομιζω οτι αυτες ειναι. Ριξε μια ματια σκρουτζ. 1 εδω ολες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...