Sebu Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, matrixxx είπε Αυτα που ειναι πχ μιση τιμη στο web, με το app μενουν στην ιδια τιμη ή πεφτουν στο μισο του μισου; Πεφτουν ακομα 50% Matrix. Στο app θα δεις αυτα να εχουν την τελικη τιμη και διπλα την αρχικη τιμη με εκπτωση διεγραμμενη και παραδιπλα την αρχικη αρχικη τιμη επισης διεγραμμενη. Τουλαχιστον 2-3 ειδη που δοκιμασα ετσι μου τα εμφανιζε και μου εδωσε και εξτρα εκπτωση σε αυτα που εχουν ηδη εκπτωση. Πα μαλ. Παλι σε εξοδα θα μας βαλετε βρε μπαγασηδες 🥰 Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Sebu
ge-lyk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Λογικά ισχύει μόνο για μια παραγγελία. Γιατί έκανα μία και την ακύρωσα, γιατί ήθελα να δοκιμάσω ένα κουπόνι που έχω. Αλλά, πλέον, δε μου εμφανίζει την έκπτωση σε κανένα προϊόν.
Pansar24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Εκανα και εγω τα βραδινα ψωνια μου,πληρωμη εβαλα αντικαταβολη ,να δουμε και απο ποιοτητα τωρα
Sotosgl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Μιας και το ανακαλυψε η γυναικα προσφατα μια χαρα legit ειναι και φορτωσαμε δωρα για τις γιορτες. Παραδοση απο Γενικη Ταχυδρομικη μεσα σε μια εβδομαδα απο την παραγγελια Παω να τσιμπησω και για εμενα τιποτα 6
idefixius Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δε χρειάζονταν το insomnia, την έμαθαν την προσφορά οι κόρες μου και μου ξετίναξαν την πιστωτική εχθές @#^$##$...@#$%
Doubt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Πραγματικά από τις καλύτερες προσφορές ever, έπρεπε να είχα κάνει μεγαλύτερη παραγγελία. Ίσως με δεύτερο account..🤔
Sotosgl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, Doubt είπε Πραγματικά από τις καλύτερες προσφορές ever, έπρεπε να είχα κάνει μεγαλύτερη παραγγελία. Ίσως με δεύτερο account..🤔 Και με clear cache/δευτερο account/reinstall το App δεν εμφανιζε ξανα το 50% Μπηκα με αλλο wifi απο αλλο κινητο και εφτιαξα εναν δευτερο λογαριασμο και GG (λογικα και απλα restart το router να κανεις το ιδιο θα γινει) Απο οτι καταλαβες 2 φορες ηδη πιασαμε το οριο των 250 1
golden33 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Ψάχνω παπούτσια και αρκετά που μου αρέσουν είναι από την Bullboxer. Επειδή δεν τη γνωρίζω την εταιρεία έχει κάποιος εμπειρία με την ποιότητά της?
zero13cool Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, golden33 είπε Ψάχνω παπούτσια και αρκετά που μου αρέσουν είναι από την Bullboxer. Επειδή δεν τη γνωρίζω την εταιρεία έχει κάποιος εμπειρία με την ποιότητά της? Αξίζουν. Σε αυτή την τιμή με κλειστά μάτια. Έχω πάρει και σε μποτάκι και σε χαμηλό για κουστούμι. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από zero13cool 1
Tsino Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Εμένα αφού βάλω τα ίδια φίλτρα σε αθλητικό παπούτσι που με ενδιαφέρει, στο site εμφανίζει 68 προϊόντα ενώ στο App 7 Οπότε μάλλον δεν είναι -50% σε όλα. Άκυρο από εμένα 1
s2117 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Bullboxer έχω πάρει και εγώ από amazon μποτάκι ψηλό, πολύ ευχαριστημένος έμεινα. Σε ό,τι αφορά τα άλλα προϊόντα πάντως, πέρα από το ότι είναι ύποπτες οι τιμές σε αρκετά προϊόντα και ότι σε αρκετά αθλητικά δε γράφει καν το μοντέλο του παπουτσιού, αλλά λέει πχ adidas performance για τρέξιμο (το ίδιο σε 15 μοντέλα), με βάζει σε σκέψεις. Επίσης, αλλού γράφουν ότι πήραν πχ L και ήταν σαν XXL, το οποίο είναι κλασσικό γνώρισμα μαϊμού προϊόντων, αφού πχ Nike και north face (για αυτές έλεγαν) έχουν αρκετά στάνταρ γραμμές και φοράς πάντα το ίδιο. Οπότε αν και οι τιμές είναι ελκυστικές...Από μένα είναι όχι... 1
UncleKim Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Ψώνισα ένα φούτερ, στα 15 ευρώ με αντικαταβολή για να τους δοκιμάσω. Το φούτερ είναι GAP οπότε όταν έρθει, μιας και θα αργήσει πολύ (γύρω στις 27 με 29 Ιανουαρίου έλεγε), θα σας πω εντυπώσεις
nyne Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Πηρα και εγω με αντικαταβολη ευχαριστω ts.Ξερουμε σε περιπτωση επιστροφης τι γινεται με την αντικαταβολη?
taslikos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Έρχονται από Γερμανία. Σε περίπτωση επιστροφής σε παραγγελία με αντικαταβολή τους δίνεις μέσω μειλ ένα iban και στα επιστρέφουν εκεί μου είπαν. Επίσης η επιστροφή είναι δωρεάν. 1
golden33 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, s2117 είπε Bullboxer έχω πάρει και εγώ από amazon μποτάκι ψηλό, πολύ ευχαριστημένος έμεινα. Σε ό,τι αφορά τα άλλα προϊόντα πάντως, πέρα από το ότι είναι ύποπτες οι τιμές σε αρκετά προϊόντα και ότι σε αρκετά αθλητικά δε γράφει καν το μοντέλο του παπουτσιού, αλλά λέει πχ adidas performance για τρέξιμο (το ίδιο σε 15 μοντέλα), με βάζει σε σκέψεις. Επίσης, αλλού γράφουν ότι πήραν πχ L και ήταν σαν XXL, το οποίο είναι κλασσικό γνώρισμα μαϊμού προϊόντων, αφού πχ Nike και north face (για αυτές έλεγαν) έχουν αρκετά στάνταρ γραμμές και φοράς πάντα το ίδιο. Οπότε αν και οι τιμές είναι ελκυστικές...Από μένα είναι όχι... Πάντως από εδώ που βλέπω μοιάζει για μεγάλη και σοβαρή εταιρεία. Δεν συνηγορεί η εικόνα της εταιρείας μαϊμουδιές. Χωρίς βέβαια να είναι και θέσφατο αυτό που λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις