monoxromos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Παιδια αρκετά με την επικυριαρχία του FB καιρός είναι να υπάρξουν οργανωμένες νομικές και δικαστικές προσφυγές και να καλούνται οι εκπρόσωποι του να δικάζονται στην κάθε χώρα των εγκαλούντων. Προσωπικά είχα μια διαφωνία με εταιρία φιλοξενίας των μήνυσα και πήραν κλήση να δικαστούν στην Ελλάδα. Μου έστειλαν αμέσως δήλωση που παραδέχτηκαν την ευθύνη τους,αποκατάστησαν την σύνδεσή μας και ετσι ανακάλεσα την μήνυση. Βέβαια να πω ότι μου κόστισε πριν 10 χρόνια αυτό, περίπου 2000 ευρώ.Αλλά τους έδωσα ένα μαθημα νομίζω. Μονον έτσι σπάνε οι καθεστωτικές τους πρακτικές.
Tetrabitos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Να βγεί υπεύθυνα το fb να πει. Δεν γουστάρουμε γυναικεία επιχειρηματικότητα, καθίστε στις κουζίνες σας και φέρτε παντόφλες για τους σκληρά εργαζόμενους άντρες όταν γυρνάνε στο σπίτι. 😄 1
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Έτσι είναι αυτά όταν περνάει ο έλεγχος σε μη εκλεγμένους ιδιώτες, κάνουν ό,τι γουστάρουν. Καλοχώνευτα. Χίλιες φορές αυτό και να μπορείς να διαλέξεις το επόμενο μαγαζί. Αν δηλαδή ήταν κρατική τι θα μπορούσες να κάνεις; 1
@11h Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 4 hours ago, apostolisk86 said: Αμερικανοι φίλε. Δεν φοβούνται τίποτα. Εκτός από τη δημόσια δωρεάν υγεία και το γυναικείο στήθος Μετά από δέκα χρόνια στην Αμερική, σου έχω νέα. Δεν τους νοιάζει η άποψη σου γι' αυτούς, είναι παγκόσμια υπερδύναμη και εσύ πολίτης μιας χρεοκοπημένης χώρας. Δεν υπάρχει επίσης δημόσια δωρεάν υγεία, θα το ανακαλύψεις όταν μεγαλώσεις (μάλλον μαζί με το τελευταίο που ανέφερες). 1
dieksodo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 5 hours ago, ekkli said: Μιλάμε για την ίδια εταιρία που απαγορεύει διάσημα έργα ζωγραφικής αν δείχνουν λίγο στήθος και οι εταιρίες περιμένουν να μπορούν να διαφημίσουν προϊόντα για την υγεία του κόλπου; Αφελείς το λιγότερο... Μην θυμηθώ τον πανικό που έγινε όταν μουσείο πήγε να ποστάρει Την Προέλευση Του Κόσμου -έτσι λέγεται το έργο του Κουρμπέ- και φάγανε μόνιμο μπαν και εξορία στον Άρη. Καθε χωρα εχει τις αρχες της. πχ ισλαμοφασιστες πιξελιαζουν τσιγαρα σε ταινιες. οι κινεζοι λογοκρινουν λημματα γοογλ και κριτικες προιοντων στο αμαζον απο κει και περα το μπουρδελο που λεγεται ελλας να κρινει ενα σοβαρο κρατος οπως οι ηπα ειναι καπως 5 hours ago, apostolisk86 said: Αμερικανοι φίλε. Δεν φοβούνται τίποτα. Εκτός από τη δημόσια δωρεάν υγεία και το γυναικείο στήθος. Δωρεαν ειναι μονο το τυρι στη φακα συντροφε 5 hours ago, Retromaniac said: Βέβαια αφήνει το κάθε τυχαίο μαγαζί που υπάρχει εδώ και 2 ημέρες να πουλάει "λάπτοπ" με 90 ευρώ και άλλα τραγελαφικά.... Ασε φιλε μεγαλη μλκια αυτη προσπαθουσα περσι να παρω λαπτοπ απο αμαζον και δεν μπορουσα γιατι ολα ηταν φεικ. δυστηχως δεν γινεται τιποτα σε αυτο ειδικα οταν εχεις δισσεκατομυρια χρηστες να ποσταρουν δεν ελεγχεται. Τελικα κατεληξα εβαυ που εγινε δουλεια βλεπεις εκει εχει βαθμολογιες 4 hours ago, ChrisN.S. said: Έτσι είναι αυτά όταν περνάει ο έλεγχος σε μη εκλεγμένους ιδιώτες, κάνουν ό,τι γουστάρουν. Καλοχώνευτα. Ε βεβαια γιατι αν εχουμε μητσοτακη τσιπρα να κανουν οτι γουσταρουν καλυτερα ετσι; Τουλαχιστον τωρα εχεις επιλογη 2 hours ago, monoxromos said: Παιδια αρκετά με την επικυριαρχία του FB καιρός είναι να υπάρξουν οργανωμένες νομικές και δικαστικές προσφυγές και να καλούνται οι εκπρόσωποι του να δικάζονται στην κάθε χώρα των εγκαλούντων. Προσωπικά είχα μια διαφωνία με εταιρία φιλοξενίας των μήνυσα και πήραν κλήση να δικαστούν στην Ελλάδα. Μου έστειλαν αμέσως δήλωση που παραδέχτηκαν την ευθύνη τους,αποκατάστησαν την σύνδεσή μας και ετσι ανακάλεσα την μήνυση. Βέβαια να πω ότι μου κόστισε πριν 10 χρόνια αυτό, περίπου 2000 ευρώ.Αλλά τους έδωσα ένα μαθημα νομίζω. Μονον έτσι σπάνε οι καθεστωτικές τους πρακτικές. Κατι δημοσιογραφοι το προσπαθησαν περσι αλλα πηγε απατο. Απο την στιγμη που πατας iagree τελειωσε 2
jimse Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Αναφορά σε κείμενο το Facebook συχνά απορρίπτει τις διαφημίσεις τους λόγω του ότι περιλαμβάνουν υποτιθέμενο «περιεχόμενο για ενηλίκους» Δεν νομίζω να υπάρχει άτομο κάτω από 30 χρονών στο φβ
StamTheMan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Και τι έγινε;πηγαινετε αλλου. Καλο ειναι να μη χρησιμοποιούμε το σεξισμο σε οτιδηποτε δε μας αρέσει,απλα για να διαφημιστούμε και απο εκει.Εκθεσεις και @@..
randomcat Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Εγώ έχω ποστάρει στον τοίχο μου ένα μήνυμα με το οποίο απαγορεύω στο Facebook να μου διαγράφει τις διαφημίσεις μου χωρίς να με ρωτάει πρώτα, επειδή είναι δικαίωμά μου βάσει του Ελληνικού Συντάγματος και μερικών νόμων που βρήκα σε κάποια blogs. Αν το κάνουν θα πρέπει να με αποζημιώσουν με 1εκ. ευρώ που έβαλα από μόνος μου ως ρήτρα στην κάθε διαφήμιση. Έκτοτε όλα καλά και ανεβάζω χωρίς προβλήματα
tasos_orf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 καλα γενικά η πολιτική του fb είναι για...
dpolal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, randomcat είπε Εγώ έχω ποστάρει στον τοίχο μου ένα μήνυμα με το οποίο απαγορεύω στο Facebook να μου διαγράφει τις διαφημίσεις μου χωρίς να με ρωτάει πρώτα, επειδή είναι δικαίωμά μου βάσει του Ελληνικού Συντάγματος και μερικών νόμων που βρήκα σε κάποια blogs. Αν το κάνουν θα πρέπει να με αποζημιώσουν με 1εκ. ευρώ που έβαλα από μόνος μου ως ρήτρα στην κάθε διαφήμιση. Έκτοτε όλα καλά και ανεβάζω χωρίς προβλήματα Το γνωστό θέμα.
PadPoet Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 18 ώρες πριν, AtiX είπε @PadPoet βρε φίλε μου αν μπορείς εξήγησε μου εσύ τι θέλει να πει η φίλος μας… μην του “πέσει το παιδί” κιόλας… Aυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι όταν έχεις ιδιωτικές εταιρείες να είναι μονοπώλιο - χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισμό δηλαδή - κάνουν ότι θέλουν λίγο πολύ. Και αν είναι του μεγέθους του Facebook εκεί έχεις ακόμα περισσότερη επιρροή και "δύναμη" για να παίζεις μπαλίτσα μόνος σου στην αγορά όπως νομίζεις. 1
AtiX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, PadPoet είπε Aυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι όταν έχεις ιδιωτικές εταιρείες να είναι μονοπώλιο - χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισμό δηλαδή - κάνουν ότι θέλουν λίγο πολύ. Και αν είναι του μεγέθους του Facebook εκεί έχεις ακόμα περισσότερη επιρροή και "δύναμη" για να παίζεις μπαλίτσα μόνος σου στην αγορά όπως νομίζεις. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, έτσι βγαίνει νόημα… ΥΓ: σου χρωστάω reaction, όταν με το καλό “ξαναγεμίσω” θα επανέλθω… 😁 1
StamTheMan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, AtiX είπε ΥΓ: σου χρωστάω reaction, όταν με το καλό “ξαναγεμίσω” θα επανέλθω… 😁 Γιατι,τελειωνουν;
Kosianos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Γενικότερα δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ πως μια τόσο μεγάλη εταιρία , κολοσσός για την ακρίβεια δίνει ποινές και αποκλεισμούς χωρίς καν κάποιες φορές να ελεγχθεί κάτι από κάποιον αρμόδιο και γίνονται όλα αυτόματα μέσο αλγορίθμου . Πχ σε έναν ορισμένο αριθμό για κάποιο σχόλιο σου το αφαιρούν και αν είναι 2 η 3η φορά τρως ποινή χωρίς καν να το κοιτάξει κάποιος άνθρωπος αν όντως ισχύει ότι έχεις παραβίαση κάποιον κανόνα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα