Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, redmedusa είπε

Αν μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία και να αλλάξεις τελείως τα κομμάτια θα έπαιρνες κάτι καλύτερο αλλά αυτό που έχεις παραγγείλει τώρα δεν είναι κακό. Θα σχολιάσω με τη σειρά των κομματιών στο PDF:

1. Η μητρική έχει τον αρχαίο Realtek® ALC892/ALC897 Codec με μέτριο ήχο. Πάρε αυτή εδώ.

2. Αγόρασε όσο πιο υψηλές RAM μπορείς να βρείς που να μην είναι εξωφρενικά ακριβές, συγκεκριμένα αυτές εδώ 4400Mhz είναι αρκετά φθηνές.

3. Το τροφοδοτικό έχει 3 χρόνια εγγύηση. Πάρε με 5 χρόνια εγγύηση, αυτό εδώ ίσως.

4. Πάντα να επιλέγεις 1 αντί 2 κομμάτια επειδή διπλασιάζεις τα points of failure ενώ χάνεις capacity στο μοίρασμα. Αυτός εδώ.

Τα παρηγειλε ειπε πριν απο μολις 4 ημερες , μπορει να παιζει και παιχνιδι τωρα που μιλαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι εχω κανει ηδη την παραγγελεια φιλαρακι .. Ελπιζω να μην κανουν καμια τρομερη διφορα(προς το καλυτερο) οι επιλογες που μου εγραψες :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, WhoseTheBoss είπε

Η αληθεια ειναι οτι εχω κανει ηδη την παραγγελεια φιλαρακι .. Ελπιζω να μην κανουν καμια τρομερη διφορα(προς το καλυτερο) οι επιλογες που μου εγραψες :P

Οι Καβάτζα μπορεί να σου πούνε ότι χωρίς κάρτα γραφικών κανονική όχι integrated δεν μπορουν να στο χτισουν. Υπαρχει μια τετοια περιπτωση οποτε καλυτερα παρε τους τηλεφωνο να το ξεκαθαρισεις. 

Επίσης μην περιμένεις τίποτα wow με τον Ryzen5600G. Σε οτιδήποτε σχετικά βαρύ θα παίζεις στο low. Σε ολα τα υπολοιπα ομως (Stardew, Factorio, Graveyard Keeper, Morrowind - oxi Oblivion), Fear 1, Crysis 1 (medium), Witcher 2, κλπ θα τρεχει απο μαξιμουμ εως ικανοποιητικα. 

Αν και το παραγειλες, θα σου πρότεινα να πάρεις 2 κανονικές 16 μνήμες (δηλαδή 32) και όχι 1 16 που είναι 2 οκταρες. 

Επεξ/σία από insomniac01
Δημοσ.
3 ώρες πριν, insomniac01 είπε

Οι Καβάτζα μπορεί να σου πούνε ότι χωρίς κάρτα γραφικών κανονική όχι integrated δεν μπορουν να στο χτισουν. Υπαρχει μια τετοια περιπτωση οποτε καλυτερα παρε τους τηλεφωνο να το ξεκαθαρισεις. 

Επίσης μην περιμένεις τίποτα wow με τον Ryzen5600G. Σε οτιδήποτε σχετικά βαρύ θα παίζεις στο low. Σε ολα τα υπολοιπα ομως (Stardew, Factorio, Graveyard Keeper, Morrowind - oxi Oblivion), Fear 1, Crysis 1 (medium), Witcher 2, κλπ θα τρεχει απο μαξιμουμ εως ικανοποιητικα. 

Αν και το παραγειλες, θα σου πρότεινα να πάρεις 2 κανονικές 16 μνήμες (δηλαδή 32) και όχι 1 16 που είναι 2 οκταρες. 

Δεν ειχα θεμα στο building απο τα παιδια .. Απο μερα σε μερα το περιμενω

Κοιτα το pc προοριζεται για εναν φιλο μου ο οποιος κανεις πολυ basic χρηση κ απο games μονο LoL παιζει κ αυτο σπανια ..

Τωρα για τις μνημες που λες δεν μπορω να κανω τροποποιηση αυτη τι στιγμη καθως εχει γινει ηδη η παραγγελια !!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, WhoseTheBoss είπε

Κοιτα το pc προοριζεται για εναν φιλο μου ο οποιος κανεις πολυ basic χρηση κ απο games μονο LoL παιζει κ αυτο σπανια ..

Τωρα για τις μνημες που λες δεν μπορω να κανω τροποποιηση

Μια χαρά επιλογές έκανες , σιγά μην βάλεις 32GB 

Δημοσ.
Στις 26/1/2022 στις 3:01 ΜΜ, jgeorgiou είπε

Μια χαρά επιλογές έκανες , σιγά μην βάλεις 32GB 

Λολ γιατί όχι; Θα του κάτσει ακριβά μια παραπάνω 16αρα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...