pavloa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Επανέρχομαι στο θέμα.. Τελικά πήρα το Dell optiplex 3040 στα 300 ευρώ με φπα. Του είπα για καινούριο + windows 10 και μου έβγαζε τιμή γύρο στα 550 ευρώ (θα τα έδινα αλλά μου βγήκαν και άλλα έξοδα οπότε δεν έπαιρνε τώρα). Του είπα για την σύνθεση που μου κάνατε με τα 300 και κάτι ευρώ και να αγοράσουμε τα windows 10 με 30-40 ευρώ αλλά μου είπε δεν παίρνει την ευθύνη για αγορά απο αυτά τα καταστήματα. Εννοείται ξέρω να κάνω εγκατάσταση τα windows κτλ όπως και να στήσω ένα pc κομμάτι κομμάτι αλλά δεν ήθελα να πάρω την ευθύνη για κάτι που είναι για την δουλειά μου. Εννοείται ρώτησα και αλλού για αγορά των windows αλλά κανένας δεν έχει αγοράσει, όλοι μου έλεγαν οτι τα περνάνε σπασμένα για οικιακή χρήση και για καταστήματα αγοράζουν ματαχειρισμένα pc που έχουν αυθεντικά windows ή αγοράζουν κανονικές άδειες απο την microsoft. Το pc το έστησα περάσαμε και το πρόγραμμα τιμολόγησης και προς το παρόν δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Το θέμα μπορεί να κλείσει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα