dpolal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/1/2022 στις 3:54 ΜΜ, pavloa είπε Σαν pc αξίζει ή θα σέρνεται ? όπως είπα η χρήση του θα είναι τιμολόγηση, ιντερνετ (παραγγελίες κτλ.) και λίγο office. Περιμένω να μου πει και τιμή για εκτυπωτή ή πολυμηχάνημα και να δω τι θα συμφωνήσω μαζί του. Στις 24/1/2022 στις 10:05 ΠΜ, pavloa είπε Λοιπόν μου έβγαλε προσφορά με το συγκεκριμένο pc , οθόνη , ups , εκτυπωτή και πρόγραμμα Το θέμα ειναι όπως είπα και πιο πάνω το Pc αξίζει ή αν ανοίξω πολλά μαζί θα σέρνεται? Μια χαρά είναι το πισί για το μαγαζί σου αλλά κυρίως για τα χρήματα που θες να δώσεις. Όπως σου έγραψαν ήδη ένα καινούργιο μηχάνημα θα είναι καλύτερο αλλά φυσικά κοστίζει περισσότερα.
pavloa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Για πείτε μου για αυτό το pc σήμερα μου το έστειλε. Dell Optiplex 3040
leros2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, pavloa είπε Για πείτε μου για αυτό το pc σήμερα μου το έστειλε. Dell Optiplex 3040 Εμείς πρέπει να σου πούμε, εσύ δεν μπορείς να κρίνεις αν αξίζει ένα σύστημα με 4 core cpu του 2015 ? Σου έγραψα παραπάνω τι αγοράζεις με τα λεφτά που σου ζητάνε με τα 4core σαπάκια. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από leros2004
turbat0s Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, pavloa είπε πείτε μου για αυτό το pc σήμερα μου το έστειλε. €€? Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από turbat0s
triplex1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, pavloa είπε Για πείτε μου για αυτό το pc σήμερα μου το έστειλε. Dell Optiplex 3040 Το θεμα δεν ειναι τι σε προτεινει αλλα τι σε ζηταει γι αυτα που προτεινει. Σε ειπε πιο πανω και ο leros2004 τι φτιαχνεις μ'αυτα τα χρηματα , προτιμησε κατι καινουριο εναντι της 6ης γενιας cpu που σε βαζει , θα πρεπει να ειναι πολυ χωμα η τιμη για να πας στο συκγεκριμενο
JDROGAS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Επειδη διαβασα μολις το νημα το κυριοτερο ερωτημα που δεν εχεις απαντησει ακομα ειναι εαν μπορεις απο θεμα software (windows & applications) να το στησεις εσυ. Ο ανθρωπος που σου δινει τις προσφορες δεν φαινεται κλεφτης και προφανως πρεπει και αυτος να βγαλει κατι ειτε απο κοστος εργασιας ειτε απο τα ιδια τα parts. Eαν λοιπον κανεις το στησιμο εσυ προφανως και μπορεις στα ιδια χρηματα να παρεις κατι καλυτερο. Απο e-shop μια προχειρη συνθεση με ολα ετοιμοπαραδοτα και στημενα με πληρωμενα μεταφορικα (εκτος βεβαια software) 1
triplex1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, JDROGAS είπε Επειδη διαβασα μολις το νημα το κυριοτερο ερωτημα που δεν εχεις απαντησει ακομα ειναι εαν μπορεις απο θεμα software (windows & applications) να το στησεις εσυ. Ο ανθρωπος που σου δινει τις προσφορες δεν φαινεται κλεφτης και προφανως πρεπει και αυτος να βγαλει κατι ειτε απο κοστος εργασιας ειτε απο τα ιδια τα parts. Eαν λοιπον κανεις το στησιμο εσυ προφανως και μπορεις στα ιδια χρηματα να παρεις κατι καλυτερο. Απο e-shop μια προχειρη συνθεση με ολα ετοιμοπαραδοτα και στημενα με πληρωμενα μεταφορικα (εκτος βεβαια software) Και γιατι να μη μπορει και κατα κυριο λογο εχει ετοιμη ψηφιακη αδεια εφ'οσον υπαρχει υπολογιστης παλιος Οτι δεν ξερει η δεν μπορει ρωταει και τον καθοδηγουν απο δω μεσα καποια ατομα και το βαζει το λειτουργικο , το στησιμο μπορει να γινει απο ενα μαγαζι απ'οπου παρει και τα πραγματα 1
RTW4ever Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε Και γιατι να μη μπορει και κατα κυριο λογο εχει ετοιμη ψηφιακη αδεια εφ'οσον υπαρχει υπολογιστης παλιος Οτι δεν ξερει η δεν μπορει ρωταει και τον καθοδηγουν απο δω μεσα καποια ατομα και το βαζει το λειτουργικο , το στησιμο μπορει να γινει απο ενα μαγαζι απ'οπου παρει και τα πραγματα Φιλικά μιλάω, χωρίς παρεξήγηση, καταλαβαίνεις ότι έτσι στερείς τελείως τη δουλειά από έναν επαγγελματία; Χωρίς την εγγύηση υποστήριξης αν κάτι πάει στραβά; Ωραία τα λέμε εδώ μέσα για χομπίστες / σπίτι, αλλά για δουλειά είναι διαφορετικό πράγμα. Και οι επαγγελματίες έχουν τόσα έξοδα, ενοίκια, ρεύματα, ΦΠΑ, φόρους, ΕΦΚΑ, κέρδος για να ζήσουν, που αναγκαστικά προστίθενται στην τελική τιμή. Δεν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε κάθε φορά τιμές από το Internet για DIY με τιμές ολοκληρωμένου πακέτου από επαγγελματία. Υπάρχει χαοτική διαφορά μεταξύ των δύο. 1 1
triplex1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βαζω ενα ετοιμο σαν παραδειγμα με 10ης γενιας 290+φπα , βαζει τα win ,τα office ουτως η αλλως μεσα ειναι ενεργοποιηση με κλειδι μαζι με τα win θα παρει και τελος , βαζει και το προγραμμα που θα δουλεψει μεσα https://www.skroutz.gr/s/27179294/WorkSpace-Business-Desktop-Intel-i3-10100-8GB-120GB-SSD-500GB-HDD.html 6 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Φιλικά μιλάω, χωρίς παρεξήγηση, καταλαβαίνεις ότι έτσι στερείς τελείως τη δουλειά από έναν επαγγελματία; Χωρίς την εγγύηση υποστήριξης αν κάτι πάει στραβά; Ωραία τα λέμε εδώ μέσα για χομπίστες / σπίτι, αλλά για δουλειά είναι διαφορετικό πράγμα. Και οι επαγγελματίες έχουν τόσα έξοδα, ενοίκια, ρεύματα, ΦΠΑ, φόρους, ΕΦΚΑ, κέρδος για να ζήσουν, που αναγκαστικά προστίθενται στην τελική τιμή. Δεν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε κάθε φορά τιμές από το Internet για DIY με τιμές ολοκληρωμένου πακέτου από επαγγελματία. Υπάρχει χαοτική διαφορά μεταξύ των δύο. Ο επαγγελματιας οφειλει να ειναι επαγγελματιας για να μη πω τι αλλο ειναι , δεν μπορει καποιος σ'αυτα τα χρηματα να πουλαει 6ης γενιας cpu μη τρελαθουμε τωρα ρε φιλε και ολα τ'αλλα μαγαζια διπλα λεφτα σε καρτες γραφικων κτλ ......ας τα κλεισουν αν δε μπορουν να δωσουν στη σωστη τιμη.....και γω χωρις παρεξηγηση στα λεω Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από triplex1 1
dpolal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, triplex1 είπε Βαζω ενα ετοιμο σαν παραδειγμα με 10ης γενιας 290+φπα , βαζει τα win ,τα office ουτως η αλλως μεσα ειναι ενεργοποιηση με κλειδι μαζι με τα win θα παρει και τελος , βαζει και το προγραμμα που θα δουλεψει μεσα https://www.skroutz.gr/s/27179294/WorkSpace-Business-Desktop-Intel-i3-10100-8GB-120GB-SSD-500GB-HDD.html Ο επαγγελματιας οφειλει να ειναι επαγγελματιας για να μη πω τι αλλο ειναι , δεν μπορει καποιος σ'αυτα τα χρηματα να πουλαει 6ης γενιας cpu μη τρελαθουμε τωρα ρε φιλε και ολα τ'αλλα μαγαζια διπλα λεφτα σε καρτες γραφικων κτλ ......ας τα κλεισουν αν δε μπορουν να δωσουν στη σωστη τιμη.....και γω χωρις παρεξηγηση στα λεω Σοβαρά ;;; Θα στήσει και θα σετάρει ο πελάτης μόνος του την ταμειακή εφαρμογή ;;; Και ο επαγγελματίας μια χαρά κάνει την δουλειά του και δεν είμαστε σε καμμία θέση να τον κρίνουμε ούτε εσύ ούτε κανένας. Γιατί όταν ο πελάτης λέει ότι θέλει να ξοδέψει ΜΟΝΟ xxx ποσό και με αυτό θέλει να έχει και τα πάντα όλα τότε αναγκαστικά αυτό το σύστημα θα του προτείνει. Έχεις την εντύπωση ότι η αγορά των refurbish ανθεί λόγο των «κακών» επαγγελματιών που τα προτείνουν ή της οικονομικής ανέχειας/τσιγγουνιάς των πελάτων ;; Και εγώ πρόσφατα αντικατέστησα 2 Η/Υ σε λογιστικό γραφείο που είχε αρχαία C2D συστήματα και με τα 500 ευρώ που διέθεσε ο λογιστής μόνο 2 i5-4xxx μπόρεσα να του αγοράσω, ούτε κουβέντα δεν ήθελε να ακούσει για καινούργια πισί. 2
rhtoras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 ΑΝ και θεωρώ τσιμπημένο το pc για αυτά που προσφέρει μπορείς να βάλεις 32 gb ram και θα εισαι οκ. Γνώμη μου ειναι οτι αν έπαιρνες ένα άλλο pc θα ήταν σημαντικό να μην πιανει χώρο το κουτί ή αν πιάνει να ειναι ένα κουτι σύγχρονο για να μπορεί να αερίζεται σωστά. Να μπορεί να καθαριστεί σωστά και γρήγορα με σίτες να μην τρέχεις για service καθε 3 και λίγο. Οτιδήποτε σε i5+ και με 16 gb + ειναι ικανοποιητικό. Αλλά θεωρώ μπορείς να τους πας εσύ το pc ειδικά αν θες καινούριο να έχεις και εγγύηση καλύτερη.
triplex1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, dpolal είπε Σοβαρά ;;; Θα στήσει και θα σετάρει ο πελάτης μόνος του την ταμειακή εφαρμογή ;;; Και ο επαγγελματίας μια χαρά κάνει την δουλειά του και δεν είμαστε σε καμμία θέση να τον κρίνουμε ούτε εσύ ούτε κανένας. Γιατί όταν ο πελάτης λέει ότι θέλει να ξοδέψει ΜΟΝΟ xxx ποσό και με αυτό θέλει να έχει και τα πάντα όλα τότε αναγκαστικά αυτό το σύστημα θα του προτείνει. Έχεις την εντύπωση ότι η αγορά των refurbish ανθεί λόγο των «κακών» επαγγελματιών που τα προτείνουν ή της οικονομικής ανέχειας/τσιγγουνιάς των πελάτων ;; Και εγώ πρόσφατα αντικατέστησα 2 Η/Υ σε λογιστικό γραφείο που είχε αρχαία C2D συστήματα και με τα 500 ευρώ που διέθεσε ο λογιστής μόνο 2 i5-4xxx μπόρεσα να του αγοράσω, ούτε κουβέντα δεν ήθελε να ακούσει για καινούργια πισί. Θα σε πω κατι και σενα , το θεμα τραβαει εδω και 9 ημερες απο τοτε που ανοιξε και συνεχιζει χωρις αποτελεσμα και κουρασε , φτανει πια , πηγε ο φιλος σε ενα μαγαζι και τον δινει προσφορες σκουπιδια , καλα τον κανει γιατι δεν πηγαινει και αλλου αλλα δεν ειναι και σε θεση να πληρωσει κατι καλο , το θελει φθηνο το θελει και καινουριο μοντελο ειπε απο την αρχη , ενα μαγαζι στην γειτονια του δεν υπαρχει μονο , υπαρχουν και αλλα , οσες ωρες εχει φαει εδω μεσα γραφοντας θα ειχε βρει υπολογιστη αν εβγαινε καμια βολτα και εκανε μια γυρα
leros2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Φιλικά μιλάω, χωρίς παρεξήγηση, καταλαβαίνεις ότι έτσι στερείς τελείως τη δουλειά από έναν επαγγελματία; Χωρίς την εγγύηση υποστήριξης αν κάτι πάει στραβά; Ωραία τα λέμε εδώ μέσα για χομπίστες / σπίτι, αλλά για δουλειά είναι διαφορετικό πράγμα. Και οι επαγγελματίες έχουν τόσα έξοδα, ενοίκια, ρεύματα, ΦΠΑ, φόρους, ΕΦΚΑ, κέρδος για να ζήσουν, που αναγκαστικά προστίθενται στην τελική τιμή. Δεν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε κάθε φορά τιμές από το Internet για DIY με τιμές ολοκληρωμένου πακέτου από επαγγελματία. Υπάρχει χαοτική διαφορά μεταξύ των δύο. Μα δεν είναι DIY οι τιμές. Του παρέθεσα κατάστημα που κάνει συναρμολόγηση (επι πληρωμή) και αυτοί επαγγελματίες είναι. Το μόνο DIY είναι να περάσει τα windows μόνος του, δεν απάντησε αν είναι ικανός να το κάνει, απλά ποστάρει συνθέσεις. Όσο για το πρόγραμμα, φυσικά και θα το κάνει ο τεχνικός. Πρόσφατα περάσαμε και εμείς παρόμοιο πρόγραμμα για τιμολόγια, σχεδόν σε όλα η εγκατάσταση τους ήταν δωρεάν (προφανώς υπήρχε ενσωμάτωση στη τελική τιμή του προιόντος). Οπότε μια χαρά θα πληρωθεί και ο επαγγελματίας.
dpolal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, triplex1 είπε Θα σε πω κατι και σενα , το θεμα τραβαει εδω και 9 ημερες απο τοτε που ανοιξε και συνεχιζει χωρις αποτελεσμα και κουρασε , φτανει πια , πηγε ο φιλος σε ενα μαγαζι και τον δινει προσφορες σκουπιδια , καλα τον κανει γιατι δεν πηγαινει και αλλου αλλα δεν ειναι και σε θεση να πληρωσει κατι καλο , το θελει φθηνο το θελει και καινουριο μοντελο ειπε απο την αρχη , ενα μαγαζι στην γειτονια του δεν υπαρχει μονο , υπαρχουν και αλλα , οσες ωρες εχει φαει εδω μεσα γραφοντας θα ειχε βρει υπολογιστη αν εβγαινε καμια βολτα και εκανε μια γυρα Να σου πώ και εγώ κάτι φίλε. Εγώ, εσύ και καμμιά 10ριά άλλοι νοματαίοι που ξημεροβραδιαζόμαστε εδώ στο φόρουμ να προτείνουμε συνθέσεις το κατέχουμε το άθλημα και ξέρουμε 5 πράματα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι το κάθε μέλος μπορεί να βγεί έτσι απλά στη γύρα και να στήσει μηχάνημα. Αν ο ts δεν μπορεί ή δεν θέλει να διαθέσει παραπάνω λεφτά, γούστο του, αλλά πρέπει να κατανοήσει ότι δεν γίνεται με αυτό το ποσό να έχει και μηχάνημα και εφαρμογές και εργατικά, ούτε φταίει ο κάθε πεαγγελματίας που αναγκάζεται να δουλέψει με τέτοιο περιορισμό. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από dpolal 2
triplex1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, dpolal είπε Να σου πώ και εγώ κάτι φίλε. Εγώ, εσύ και καμμιά 10ριά άλλοι νοματαίοι που ξημεροβραδιαζόμαστε εδώ στο φόρουμ να προτείνουμε συνθέσεις το κατέχουμε το άθλημα και ξέρουμε 5 πράματα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι το κάθε μέλος μπορεί να βγεί έτσι απλά στη γύρα και να στήσει μηχάνημα. Αν ο ts δεν μπορεί ή δεν θέλει να διαθέσει παραπάνω λεφτά, γούστο του, αλλά πρέπει να κατανοήσει ότι δεν γίνεται με αυτό το ποσό να έχει και μηχάνημα και εφαρμογές και εργατικά, ούτε φταίει ο κάθε πεαγγελματίας που αναγκάζεται να δουλέψει με τέτοιο περιορισμό. Αν κοιταξεις πιο πισω μιλουσε για ετοιμο στημενο στα 350 το οποιο η τιμη του ηταν αρκετα καλη με βαση τις τιμες που υπαρχουν για το συγκεκριμενο σε αλλα καταστηματα , το παρατησε και συνεχιζει με αλλο , αμφιβαλλω αν θα παρει κατι οπως ειπα πριν μετα απο 9ημερες , κοροιδευομαστε εδω μεσα και τζαμπα χαλιομαστε , προσωπικα για μενα το θεμα παει ακυρο οσο συνεχιζεται , καλο απογευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα