Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω ένα smartwatch/activity tracker για τον πατέρα μου που να έχει την δυνατότητα μέτρησης καρδιακού ρυθμού. Προσοχή όμως! Δεν θέλω να βρίσκει απλά τους παλμούς. Όπως μου εξήγησε ο πατέρας μου, θέλουμε να μετράει τον καρδιακό ρυθμό δηλαδή το χρονικό διάστημα ανάμεσα σε 2 χτύπους της καρδιάς. Έχει κάποιες αρρυθμίες για αυτό μας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη μέτρηση. 

Ο λόγος που το τονίζω είναι γιατί πολλά προϊόντα μιλάνε για καρδιακό ρυθμό αλλά στην ουσία έχουν ένα διάγραμμα μετρήσεων του παλμού ανά κάποια τακτά διαστήματα. Για παράδειγμα αγοράσαμε το MI Band 6 και οι μετρήσεις που κάνει είναι τέτοιου τύπου, που αν και χρήσιμες δεν είναι αυτό που ψάχνουμε. Βλέπω πως τα πιο ακριβά smartwatch (galaxy watch/ apple watch) έχουν αισθητήρες για καρδιογράφημα που λογικά θα κάνουν και σωστή μέτρηση του ρυθμού αλλά είναι πολύ ακριβά.

Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή για μέτρηση καρδιακού ρυθμού? Σας ευχαριστώ!

Επεξ/σία από plotolp
Δημοσ.

φίλε επειδή μίλησες για ιατρικό θέμα, μη βασίζεσαι σε ρολόγια για τέτοιες μετρήσεις.

Πάνε σε ένα φαρμακείο να ρωτήσεις να πάρεις μια ιατρική συσκευή μέτρησης.

Τα ρολόγια κι αυτά μετρούν με τέτοια ακρίβεια όπως μετρούν και τα βήματα... άλλες φορές πετυχαίνουν, άλλες όχι.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, plotolp είπε

Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω ένα smartwatch/activity tracker για τον πατέρα μου που να έχει την δυνατότητα μέτρησης καρδιακού ρυθμού. Προσοχή όμως! Δεν θέλω να βρίσκει απλά τους παλμούς. Όπως μου εξήγησε ο πατέρας μου, θέλουμε να μετράει τον καρδιακό ρυθμό δηλαδή το χρονικό διάστημα ανάμεσα σε 2 χτύπους της καρδιάς. Έχει κάποιες αρρυθμίες για αυτό μας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη μέτρηση. 

Ο λόγος που το τονίζω είναι γιατί πολλά προϊόντα μιλάνε για καρδιακό ρυθμό αλλά στην ουσία έχουν ένα διάγραμμα μετρήσεων του παλμού ανά κάποια τακτά διαστήματα. Για παράδειγμα αγοράσαμε το MI Band 6 και οι μετρήσεις που κάνει είναι τέτοιου τύπου, που αν και χρήσιμες δεν είναι αυτό που ψάχνουμε. Βλέπω πως τα πιο ακριβά smartwatch (galaxy watch/ apple watch) έχουν αισθητήρες για καρδιογράφημα που λογικά θα κάνουν και σωστή μέτρηση του ρυθμού αλλά είναι πολύ ακριβά.

Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή για μέτρηση καρδιακού ρυθμού? Σας ευχαριστώ!

Όπως σου είπαν για αυτή την δουλειά πας σε εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμού ο οποίος φυσικά και δεν θα ειναι και φθηνός εάν είναι αξιόπιστος.

Ξεχνα τα ρολόγια εντελώς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...