comeonnow Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Έχω μαγαζί στη Θεσσαλονική με refurbished κινητά αλλά δουλεύω πολύ FB marketplace κτλ. Σκέφτομαι να ανεβάσω αγγελία στο πουλάω.γρ αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Θα μου έρθει καμία χρέωση από το SMS επιβεβαίωσης; Είναι όντως free οι αγγελίες;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, comeonnow είπε Έχω μαγαζί στη Θεσσαλονική με refurbished κινητά αλλά δουλεύω πολύ FB marketplace κτλ. Σκέφτομαι να ανεβάσω αγγελία στο πουλάω.γρ αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Θα μου έρθει καμία χρέωση από το SMS επιβεβαίωσης; Είναι όντως free οι αγγελίες; Οι αγγελίες προορίζονται για ιδιώτες, και όχι επιχειρηματίες
comeonnow Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Ξέρεις όμως ρε φίλε αν θα με χρεώσουν κάπως; Στη βοήθεια λέει είναι τζάμπα αλλά αυτοί πώς βγάζουν λεφτά;
filip123go Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, comeonnow είπε Ξέρεις όμως ρε φίλε αν θα με χρεώσουν κάπως; Στη βοήθεια λέει είναι τζάμπα αλλά αυτοί πώς βγάζουν λεφτά; Γιατί δεν τους στέλνεις ένα μέιλ να τους ρωτήσεις;
comeonnow Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Έλα τους έστειλα στο ΦΒ, είναι όντως τζάμπα μέχρι 10 αγγελίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα