lak10 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Παιδια θελω να αλλαξω τον εκτυπωτη μου HP Officejet Pro 8600 με νεο που να εχει tank στο site της hp δεν βγαζω ακρη. θελω να εχει σαρωση αντιγραφη fax κοινως οτι εχει και ο τωρινος. τυπωνω τιμολογια σε Α4 αν εχετε καποια προταση σε αλλ μαρκα δεν εχω θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 τι έπαθε ο 8600 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 50 λεπτά πριν, Kthulhou είπε τι έπαθε ο 8600 ??? θελω να παω σε κατι πιο οικονομικο απο αποψη μελανιων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Τα 950-951 παίρνει ο 8600? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Ναι και είναι και ιδιαίτερα ακριβά κάπου στα 100 ευρώ η τετραδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Εγω εχω τον 8610 και εχω την εντυπωση οτι θελει καθαρισμα κεφαλης πως μπορω να την καθαρισω ενοω αν την βγαλω τι να βαλω να καθαρισει;Μεσω του εκτυπωτη εχω δοκιμασει δεν καθαριζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 ξερουμε ποια η διαφορα του hp smart tank 750 με τον 790? στο site της hp δεν βγαζω ακρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, lak10 είπε ξερουμε ποια η διαφορα του hp smart tank 750 με τον 790? στο site της hp δεν βγαζω ακρη? Αν κατάλαβα καλά, η διαφορά είναι στη συνδεσιμότητα. Ο 750 έχει μόνο Bluetooth - Wi-Fi, ενώ ο 790 έχει Bluetooth - Ethernet - USB - Wi-Fi. Αλήθεια, στους ecotank που έχουν μεγαλύτερη τεχνογνωσία και εμπειρία έριξες καμιά ματιά μήπως σε ενδιαφέρει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Ethernet έχουν και τα δύο σύμφωνα με το site της hp. Με μια γρήγορη ματιά η διαφορά που βρίσκω είναι πως ο 790 έχει οθόνη αφής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, gianniz_k είπε Ethernet έχουν και τα δύο σύμφωνα με το site της hp. Με μια γρήγορη ματιά η διαφορά που βρίσκω είναι πως ο 790 έχει οθόνη αφής Όντως, το skroutz το είχε λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 είχα και εγώ τον 8600 pro σκυλί μαύρο, μέχρι που αποφάσισε μετα απο κοντά 10 χρόνια να τα παίξει η κεφαλή και πάντα τον τάιζα και γνησιά μελάνια εγώ κατέληξα (και λόγω τιμής- διαθεσιμότητας ) στον hp 720, δεν το έχω μετανιώσει στιγμη σε σχέση με τον 8600 δεν έχει αυτόματη τροφοδοσία σκάνερ, δεν έχει ethernet και κυρίως δεν είναι οσο smart ήταν ο 8600 μιας και τοπικά απο τον εκτυπωτή δεν μπορείς να κάνεις πολλά (πχ με είχε βολέψει η λειτουργία scan σε pdf κατευθείαν σε στικακι η φάκελο δικτύου) Ευτυχώς όλα γίνονται απο τον η/υ απο το πολύ καλό hp smart software που έχει. Έχει τεράστια διαφορά στην οικονομία μελανιών απο τους 2 που κοιτάς ο 790 έχει και usb και ethernet ανάλογα τις ανάγκες σου διαλέγεις εγώ επειδή είναι μικρή η διαφορά τους θα έπαιρνα τον 790 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, georgeole είπε Όντως, το skroutz το είχε λάθος. Ναι το είδα κι εγώ στο skroutz αλλά είπα δεν κοιτάω και στην hp... Δεν το εμπιστεύομαι και πολύ το skroutz στα χαρακτηριστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 τελικα σημερα τσιμπισα τον 790 αργησα γιατι υπηρξαν εκτακτα εξοδα. Τελος τα 100αρια σε μελανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 o 750 δεν εχει fax ενω ο 790 εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα