Προς το περιεχόμενο

αγορά windows 10 pro 64-bit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Για επαγγελματικό χώρο θα χρειαστούν windows 10 pro 64-bit με τιμολόγιο. Στο scroutz βλέπω:

Microsoft Windows 10 Pro 64-bit ESD από 9,60 €
Microsoft Windows 10 Pro x64 Gr DSP από 79,90 €

Τα πρώτα είναι αγορά κλειδιού? Φαντάζομαι σε κλειδί δεν μπορούν να έχουν τιμολόγιο και να είναι οκ σε πιθανό έλεγχο σωστά? DSP πρέπει να αγοραστούν? Αυτά είναι οκ https://www.e-shop.gr/microsoft-windows-10-home-64-bit-greek-dsp-p-PCF.01668 ?

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Καλημέρα. Για επαγγελματικό χώρο θα χρειαστούν windows 10 pro 64-bit με τιμολόγιο. Στο scroutz βλέπω:

Microsoft Windows 10 Pro 64-bit ESD από 9,60 €
Microsoft Windows 10 Pro x64 Gr DSP από 79,90 €

Τα πρώτα είναι αγορά κλειδιού? Φαντάζομαι σε κλειδί δεν μπορούν να έχουν τιμολόγιο και να είναι οκ σε πιθανό έλεγχο σωστά? DSP πρέπει να αγοραστούν? Αυτά είναι οκ https://www.e-shop.gr/microsoft-windows-10-home-64-bit-greek-dsp-p-PCF.01668 ?

Ευχαριστώ!

Και 1 ευρω να κοστιζει ειναι υποχρεωμενος καποιος να σε κοψει αν του ζητηθει τιμολογιο

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Σε περίπτωση ελέγχου είσαι καλυμμένος αν έχεις απλά κλειδί των windows με 10€ ακόμα και με τιμολόγιο για αυτό το κλειδί? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έτσι μου είπαν (τους ρώτησα και με π.μ.). Για περισσότερη σιγουριά αν θέλετε ρωτήστε κάποιο δικηγόρο ή εφοριακό.

Δημοσ.

ούτε εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. από τη στιγμή που έχεις τιμολόγιο θα πρέπει να είσαι καλυμμένος και δεν έχει σημασία αν το αγόρασες 1€ ή 1000€.

Δημοσ.

Δεν αγοράζεις όμως και το προϊόν (το cd ή dvd με τα windows) αλλά μόνο το κλειδί. Το προϊόν θα πρέπει να το κατεβάσεις σε iso απο την σελίδα της MS. Για αυτό κολλάω αν είναι 100% καλυμμένος κάποιος σε έλεγχο που θα δείξει τιμολόγιο μόνο για ένα key των windows και όχι τιμολόγιο που να αναφέρει πακέτο λογισμικού windows 10. ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Όταν αγοράζουμε ένα σύστημα (από Windows 8.1 και πάνω), μας δίνουν μαζί και το DVD;

Μπρο το σύστημα έχει τώρα windows 7. Είναι και παλιό νομίζω φοράει i5 4ης γενιάς  δεν υπάρχει 📀

Επεξ/σία από tzitzikas2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Δεν αγοράζεις όμως και το προϊόν (το cd ή dvd με τα windows) αλλά μόνο το κλειδί. Το προϊόν θα πρέπει να το κατεβάσεις σε iso απο την σελίδα της MS. Για αυτό κολλάω αν είναι 100% καλυμμένος κάποιος σε έλεγχο που θα δείξει τιμολόγιο μόνο για ένα key των windows και όχι τιμολόγιο που να αναφέρει πακέτο λογισμικού windows 10. ευχαριστώ

πιστεύω ότι το τιμολόγιο θα πρέπει να αναφέρεται κι το key. κι το dvd δεν είναι αποδεικτικό, αποδεκτό είναι το αυτοκόλλητο

pl20576269-genuine_windows_10_pro_key_sticker_win10_pro_product_key_fqc_08929.webp

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπική εμπειρία σε Ατομική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών. Ελεγκτές κλασικά τρεις, ο καλός (μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά) , ο κακός (είστε παράνομος, θα σας κόψω πρόστιμο) και η άσχετη (δεν ξέρω, ότι πουν οι συνάδελφοι).

Αριθμός Υπολογιστών 2:

Υπολογιστής Νο 1: Dell refubrished με αυτοκόλλητο coa για win 7 pro (το οποίο αναφερόταν ξεκάθαρα στο τιμολόγιο αγοράς), αναβαθμισμένος σε win 10. Πέρασε κανονικά αν και με πρήξανε ότι είμαι παράνομος και θα πρέπει να πάρω πρόστιμο γιατί είναι διαφορετικό λογισμικό. Ευτυχώς κάποιος από τους τρεις είχε ακούσει  για την δωρεάν αναβάθμιση των win7 σε win10 και όλα Ο.Κ.

Υπολογιστής Νο 2: Στήσιμο από εμένα με λογισμικό win 10 pro με τιμολόγιο για ηλεκτρονική άδεια από κατάστημα που αναφέρθηκε πιο πάνω. Πέρασε πιο εύκολα παρόλο που και εδώ είχα πρόβλημα λόγω του ποσού (9,90 ευρώ).  Έλεγαν συνέχεια ότι είναι φθηνή η άδεια οπότε ήταν παράνομη. Τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρει. Εγώ αγόρασα από επίσημο κατάστημα με τιμολόγιο (όπως είχα υποχρέωση) μία ηλεκτρονική άδεια windows. Αν η άδεια ήταν παράνομη δεν φταίω εγώ αλλά το κατάστημα που την πουλάει και θα πρέπει να απευθυνθείτε σε αυτούς.

Όπως καταλαβαίνεις "θεωρητικά" είσαι νόμιμος αλλά πιστεύω ότι είναι και θέμα τύχης ποιοι θα σου τύχουν. Εδώ οι άλλοι δεν γνώριζαν (ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονταν) για την δωρεάν αναβάθμιση των win7 σε win10.

Ίσως να έπαιξε ρόλο ότι για τα πάντα (υπολογιστές. hardware, software κλπ) υπήρχε τιμολόγιο και οι υπολογιστές ήταν πεντακάθαροι από παράνομα προγράμματα και υλικό.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Με αφορμη αυτο το θεμα, να ρωτησω κατι, ειναι καποιος καλυμμενος σε επαγγελματικο χωρο αν χρησιμοποιει open source και freeware εφαρμογες; Πχ. openoffice. Ή αν πεσει σε τεχνολογικα αναλφαβητους θα πρεπει να ...προσκομισει τιμολογιο για δωρεαν software;

Δημοσ.

καλημέρα. Μια ερώτηση στον afm, είσαι σε ισόγειο κατάστημα ή σε όροφο ή έδρα το σπίτι? Σε ισόγειο κατάστημα έχω ακούσει για σχετικά ντου για λογισμικά αλλά για τα άλλα 2 ειδικά για το 3 δεν έχω ακούσει. Τυχαία σου ήρθαν? 

Δημοσ.

@tzitzikas2Ισόγειο κατάστημα. Δεν είχα ποτέ στα τόσα χρόνια (πάνω από 30) έλεγχο μόνο για λογισμικό. Συνήθως έχω έλεγχο από Α.Α.Δ.Ε. (πρώην Σ.Δ.Ο.Ε.) και από την τοπική Εφορία οι οποίοι μου κάνουν έλεγχο και για τα λογισμικά. 

Λογικά αν είσαι σε όροφο ή σπίτι δύσκολα θα σου έρθουν γιατί πρώτα πρέπει να μπουν στην πολυκατοικία και δεύτερο να τους ανοίξεις την πόρτα.

Δυστυχώς έχω έναν κακό γείτονα για τον οποίο υπάρχουν πολλές καταγγελίες οπότε όταν έρθουν για αυτόν πιάνουν και όλους εμάς τους υπόλοιπους.

@lector για το openoffice σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα αφού έχει περάσει τον έλεγχο σε εμένα πάνω από 10 φορές. Λογικά με τα open source λογισμικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Διάβασε όμως αναλυτικά την άδεια χρήσης για κάθε λογισμικό που θέλεις αν επιτρέπεται η επαγγελματική χρήση καθώς πολλά δωρεάν προγράμματα έχουν και ειδική έκδοση για επαγγελματική χρήση.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...