arkoudos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Hello all, με πήραν από Vodafone (μάλλον) και με ενημέρωσαν πως επειδή έχω 100αρα σπίτι, δικαιούμαι δωρεάν vodafone TV μέχρι να λήξει το συμβόλαιο (του ίντερνετ). Αυτό μου είπαν ισχύει επειδή πλέον δεν έχουν τα κανάλια NOVA, οπότε δεν χρειάζεται να χρεώσουν κάτι. Γνωρίζετε κάτι; Καλή φάση μου φαίνεται, θα μου στείλουν είπαν δωρεάν αποκωδικοποιητή κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Ο αποκωδικοποιητής πάντα έχει χρέωση 60 ευρώ (2,5 ευρώ Χ 24 δόσεις) Αυτό θα αναφέρεται στο συμβόλαιο σου σίγουρα, συνήθως στην τελευταία σελίδα. Κοιτάς το συμβόλαιο που θα σου στείλουν και βλέπεις την τιμή που σου στέλνουν, υπολογίζεις τυχόν έξτρα εκπτώσεις (ebill κτλ) και την χρέωση του εξοπλισμού και ελέγχεις αν η διαφορά είναι μηδενική ή πολύ μικρή καθώς και όσα θα αναφέρονται και κρίνεις ανάλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα