Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, apostolispd είπε

Ακριβώς το ίδιο σκηνικό. 2 μήνες πριν τη λήξη 24μηνου συμβολαίου με €18 πάγιο ζητούσαν ~€200. Στη δική μου περίπτωση ήταν μετάθεση (αναγκαστική), ζήτησα να μεταφερθεί η γραμμή στη νέα κατοικία που νοίκιασα αλλά η περιοχή δεν καλυπτόταν από τη Nova. Οπότε επανήλθαν με πρόταση να αφήσω τη γραμμή σε ένα φίλο μου ή στον επόμενο ενοικιαστή στο σπίτι που άφηνα ώστε να γλυτώσω τη ρήτρα και κάτι άλλα τραγελαφικά...

Γράφτηκαν όλα στην καταγγελία και στο τέλος απάντησαν ότι το υπόλοιπο είναι μηδενικό και δεν ξανασχολήθηκε κανένας.

Σήμερα έγινε η αίτηση φορητότητας από τον OTE. Οπότε θεώρησε σωστό η Nova να μου κάνει αντιπροσφορά. Ξεπρνάμε ότι δεν είχαν FFTH ούτε 200ρα σύνδεση που θέλω. Τους είπα πως έφυγα εξ' αιτίας της πολιτικής του "ο,τι αρπάξουμε" και μου είπαν πως ο συνάδελφος μπορεί να ήυαν νέος, φταίει το σύστημα, φταίει ο Χατζηπετρής, "πω πω, πώς βγήκε τόσο μεγάλο ποσό, δεν είναι δυνατόν" και κλείσαμε με εμένα να φωνάζω στο πάρκινγκ "και 100 ευρώ να μου δίνετε τον μήνα, δεν μένω στην εταιρία σας".

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ είχα "τσακωθεί" με την ACS και τον Μουστάκα, Χριστούγεννα 2020, για την τρελή καθυστέρηση άφιξης δώρου (αλλά εντάξει πανδημία κτλ) αλλά το σημαντικότερο για την κατάσταση που παρέλαβα ένα δώρο. Μούσκεμα το κουτί, μισο σπασμένο κτλ.

Αφού έστειλα ένα e-mail παντού, o Μουστάκας μου έστειλε ένα ίδιο σε τέλεια κατάσταση (και κράτησα και τα παρελκόμενα από το προηγούμενο αφού το είχαμε ανοίξει-παίξει αρκετές ημέρες, και δεν μπορούσα να βρώ διάφορα κομμάτια του, και η ACS μου έκανε δώρο μια αποστολή εντός Ελλάδος μέχρι 6 ευρώ χαχαχαχαχ

Μέχρι να στείλω το email προς ΓΓΚ κ ΕΕΤΤ, δεν μου έδιναν καμία σημασία. Μετά ξαφνικά "είχα δίκιο"

• Like 2
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...