papcool Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς γνωρίζει τους root κωδικούς σύνδεσης στο Speedport Plus της cosmote. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από papcool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δεν υπάρχουν ή για την ακρίβεια δεν έχουν βρεθεί. Για ποιον λόγο τους χρειάζεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papcool Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Εχω static ip και θελω να βαλω vpn στο router μου για να μπορω να συνδεομαι απο οπουδηποτε σε αυτην. Προσπαθω χωρις να χρειαστει αλλγη εξοπλισμου απο Plus σε Smart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Και τι σχέση έχει ο χρήστης root και ο κωδικός του με το VPN; Από τα 3 Speedport που δίνει η Cosmote, μόνον το Smart υποστηρίζει VPN (IPsec) και κανένα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papcool Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Ενα απο τα ατομα που μιλησα στο τηλεφωνικο κεντρο μου ειπε οτι γινεται και απο το Plus για αυτο ηθελα τους root κωδικους, σε περιπτωση που απλα ηταν κρυφο σε εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Με βεβαιότητα σου λέω ότι εκτός του Smart κανένα άλλο Speedport δεν υποστηρίζει VPN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiriakos-GR Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Μαγικοί κωδικοί δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχει ένα Report, που δεν αναγράφετε στις οδηγίες. http://192.168.1.1/data/Status.json Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από Kiriakos-GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα