vaas93 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, KaBaK είπε Είμαι κι εγώ αρχάριος και κοιτάω το vision αυτή τη στιγμή; Τι εννοείς με το "φτερό στον άνεμο" ; Θα σε σπρώχνει πολύ ο αέρας; Δεν κάνει για να διανύσεις 5-10χλμ στον Κηφισό με 70-80 ; (Είμαι λίγο πάνω από 60 κιλά) Μία χαρά κάνει, εμένα όμως μου δημιουργούσε ανασφάλεια. Αν υπάρχει έστω και υποψία πλευρικών ανέμων, δίνεις μια μάχη με τα κύματα. Αναφέρομαι στο μοντέλο 2014. Γενικά εξαρτάται από τον αναβάτη. Προσωπικά ένιωθα πάντα εκτεθειμένος όταν έβγαινα σε ανοιχτό δρόμο και από τους άλλους οδηγούς (μετά τα 80 χλμ κοντέρ δεν είχε πολλά να δώσει ενώ οι γύρω σου τρέχουν κομμάτια) και λόγω στησίματος/βάρος. Ένα test ride θα σε διαφωτίσει καλύτερα.
KaBaK Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 17 λεπτά πριν, vaas93 είπε Μία χαρά κάνει, εμένα όμως μου δημιουργούσε ανασφάλεια. Αν υπάρχει έστω και υποψία πλευρικών ανέμων, δίνεις μια μάχη με τα κύματα. Αναφέρομαι στο μοντέλο 2014. Γενικά εξαρτάται από τον αναβάτη. Προσωπικά ένιωθα πάντα εκτεθειμένος όταν έβγαινα σε ανοιχτό δρόμο και από τους άλλους οδηγούς (μετά τα 80 χλμ κοντέρ δεν είχε πολλά να δώσει ενώ οι γύρω σου τρέχουν κομμάτια) και λόγω στησίματος/βάρος. Ένα test ride θα σε διαφωτίσει καλύτερα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το σχόλιο. Μέχρι 80 με ενδιαφέρει να μπορώ να πάω , δεξιά λωρίδα χαλαρά εννοείται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα