ALXIOA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Πριν από λίγες ημερες μου χρέωσαν την κάρτα μου πειραιως που είχα συνδεμένη στο παυπαλ μου 329 ευρω στο playasia ..ειναι σελιδα με τυχερα παιχνιδια -φρουτα καζινο... μου ήρθε ένα Μάιλ..κ μέσα σε ένα λεπτό η κίνηση του PayPal ..χωρίς να βάλω κωδικό χωρίς να βάλω δαχτυλίκο αποτύπωμα.. στο κινητο... Πώς στο διάολο τα τράβηξαν?? Μπήκα μέσα κ έκανα κατάργηση κάρτας και αλλαγη κωδικου από το παυπαλ ..αμεσως μετα εκανα αμφισβητηση συναλλαγης και μεσα σε 2 μερες τα χρηματα επεστρεψαν.... οταν εκανα αλλαγη κωδικων μου ηρθε μηνυμα στο κινητο μου απο τον αριθμο 6946226727 οπου ελεγε.. Μηνυμα απο παυπαλ.. για την επαναφορα συνδεθειτε για να επαληθευσετε την προσβαση σας.. πηρα τηλεφωνο με την μια βγαινει τηλεφωνητης.. εστειλα κατι γαμσταυριδια σε μηνυματα την επομενη μερα πως μπαινω στο web τις πειραιως βλεπω μου λειπουν αλλα 19 ευρω τραβηγμενα απο αμαζον.. χωρις εγω να εχω κανει παραγγελια... μπαινω αμαζον στον λογαριασμο μου βλεπω παραγγελια ενα βιβλιο 19 ευρω ...αμεσως κανω ακυρωση παραγγελιας.. αλλαζω κωδικους στον λογαριασμο μου και καταργηση καρτας.... καταργηση καρτας για κλοπη δηλωσα και στο web τις πειραιως αμεσα.... χτες... μπαινω στο gmail μου που εχω συνδεδεμενο λογαριασμο στην αμαζον και βλεπω το μαιλ μηνυμα τις παραγγελιας του βιβλιου μεσα στον καδο ανακυκλωσης.. χωρις δηλαδη να μου χτυπησει ειδοποιηση στα εισερχομενα οπως τις προηγουμενες φορες... σημερα το πρωι ξαναμπαινω στον καδο και ενω τα ειχα σβησει ολα τα μηνυματα εχω παλι νεο μηνυμα απο αμαζον για νεα παραγγελια 150 ευρω ενα κινητο και παραδοση γραφει κατω ενα μαιλ.. [email protected] κατευθειαν κανω ακυρωση παλι ευτυχως ειχα βγαλει την καρτα μου γιατι ειχα δηλωση κλοπη και δεν ειχαν τραβηχτει λεφτα..αλλαξα ξανα τους κωδικους μου και αφαιρεσα την καρτα οπως ειπα.. μου κανει ομως φοβερη εντυπωση που τα μηνυμα απο την αμαζον πηγαινουν με την μια στον καδο χωρις να χτυπα ειδοποιηση.... πως γινετε αυτο...??
shodan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα, Αν δεν έχεις ενεργοποιημένη την επαλήθευση σε 2 βήματα στο gmail προφανώς έχουν πρόσβαση και εκεί. Αλλάζεις άμεσα κωδικό και στο email, τσεκάρεις αν έχεις email ανάκτησης κάποιο αρχαίο που δεν το χρησιμοποιείς πλέον (και άρα έχει παραβιαστεί και αυτό) και ενεργοποιείς άμεσα την επαλήθευση σε 2 βήματα.
ALXIOA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, shodan είπε Καλημέρα, Αν δεν έχεις ενεργοποιημένη την επαλήθευση σε 2 βήματα στο gmail προφανώς έχουν πρόσβαση και εκεί. Αλλάζεις άμεσα κωδικό και στο email, τσεκάρεις αν έχεις email ανάκτησης κάποιο αρχαίο που δεν το χρησιμοποιείς πλέον (και άρα έχει παραβιαστεί και αυτό) και ενεργοποιείς άμεσα την επαλήθευση σε 2 βήματα. τα εχω κανει αυτα... γιατι δεν χτυπαει ειδοποιηση ομως και τα μηνυματα απο αμαζον πηγαινουν απευθειας στον καδο.....
shodan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δεν υπάρχει νορμάλ περίπτωση που κάποιο μήνυμα να πηγαίνει απευθείας στον κάδο εκτός και αν σου έφτιαξε κάποιο κανόνα/φίλτρο και οτιδήποτε έρχεται από amazon στο πετάει στον κάδο. Τσέκαρε τι ρυθμίσεις. 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Ούτε ειναι νορμάλ να σου χαλάσουν κάρτες, παυπαλ, αμαζον .κλπ Κάτι κανεις λάθος Αφαίρεσε ολες τις καρτες που εχεις για αγορες απο ολα τα σιτε και βαλε μια προπληρωμήνη για να σώσεις οτι σωνετε
ALXIOA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ούτε ειναι νορμάλ να σου χαλάσουν κάρτες, παυπαλ, αμαζον .κλπ Κάτι κανεις λάθος Αφαίρεσε ολες τις καρτες που εχεις για αγορες απο ολα τα σιτε και βαλε μια προπληρωμήνη για να σώσεις οτι σωνετε Χαχαααα .. τα έδωσα αδερφέ μου . Διέγραψα κ το σκριπτακι που είχε βάλει τι λαμόγιο στο Μάιλ μου..για να μην έρχονται στα εισερχόμενα τα μηνύματα μου από παυπαλ κ αμαζον.... Ευχαριστώ πολύ. Θέλει Μεγάλη προσοχή παιδιά.. .. καραδοκούν λαμόγια .
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Eiχες σε ολα τους ίδιους κωδικούς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα