ekati_ellas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Επι μέρες επικοινωνούσαν απτήν Νοβα-Forthnet ώστε να γίνω Πελατης. Ήδη χρεισζομουν Ίντερνετ κ η τιμή συμφέρουσα από το να ξοδεύω σε κάρτες στην Vodafone.Aφου έστειλα όλα τα στοιχεία μέσω Viber, ιδίως αποδεικτικά διεύθυνσης κατοικίας για να ελέγξουν δήθεν αν έχουν πρόσβαση στην περιοχή, έστειλαν άμεσα το συμβόλαιο κ υπέγραψα κ για ΕΟΝ Τηλεόραση,.Μετά αφού πέρασαν σχεδόν 2 βδομάδες που δεν μπορούσα να τους βρω στα τηλέφωνα που με παίρνανε επί 20 μέρες (όσο να με ψήσουν) , επικοινώνησαν ενημερώνοντας με πως "δεν υπάρχει γραμμή, αυτή τη στιγμή κ πρέπει να περιμενετε έως 3 μήνες για να βρεθεί γραμμή,αν περάσει το 3μηνο τότε δεν δεσμευεστε"!!! Εν τέλει μετά 3 μήνες έστειλαν τεχνικό να κάνει τη σύνδεση, ο οποίος άνθρωπος βιαζόταν να πάει κ σε άλλους κ δεν μπορούσε να κάνει τη σύνδεση με την Εον οπότε ήρθε την επόμενη. Τον ρώτησα τι πρέπει να ξέρω, πως συνδέεται κλπ αλλά λόγω βιασύνης μου έδειξε το κουμπί Εον στο κοντρόλ κ έφυγε τρέχοντας. Από την επομένη άρχισαν τα προβληματα σύνδεσης. Μηδενική ταχύτητα στο ίντερνετ , κ έλλειψη σήματος στην τηλεόραση. Πήρα τηλέφωνο κ μου είπαν να καλέσω τεχνικό ώστε να κάνει μετρήσεις τον οποίο θα πληρώσω ΕΓΩ Κ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΤΟΥΣ! Επιπλέον τους ρώτησα πώς μπορώ να αφαιρέσω τον κωδικό ώστε να το έχω ανοιχτο (αφού είναι απεριόριστο} φυσικά κ δεν τους το είπα αυτό... Ρώτησα πώς αλλάζω κωδικό, πως συνδέονται κλπ. Δεν είχα απάντηση πάρα μόνο "να καλέσετε τεχνικό " Δεν το έχω κάνει γιατί το θεωρώ άδικο κ πως με ξεγέλασαν. ΕΠΙΠΛΈΟΝ 1 . Κάποιες ταινίες (κ όχι πορνό) αλλά για ενηλίκους υποτίθεται δεν μπορώ να τις δω γιατί έχουν ενεργοποιήσει Pin γονικής άδειας!!!! 2. Το σήμα ίντερνετ δεν υπάρχει με το που θα βγω από την πόρτα του σπιτιού μου (δεν ζω σε μέγαρο Μαξίμου , αλλά σε 46 τ.μ διαμέρισμα στην Γούβα Παγκρατίου (πίσω από το 1ο Νεκρ. Αθηνών. ) Πείτε μου παιδιά τι να κάνω!? Δεν έχω υπολογιστή. Ένα κινητό Xiaomi Miui 12,5 note 8 gringo έχω κ αυτό από τον αδελφό μου. Επίσης το συμβόλαιο λέει πως ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ 3 ΜΉΝΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (μέρος της προσφοράς)
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 13 minutes ago, ekati_ellas said: Επι μέρες επικοινωνούσαν απτήν Νοβα-Forthnet ώστε να γίνω Πελατης. Ήδη χρεισζομουν Ίντερνετ κ η τιμή συμφέρουσα από το να ξοδεύω σε κάρτες στην Vodafone.Aφου έστειλα όλα τα στοιχεία μέσω Viber, ιδίως αποδεικτικά διεύθυνσης κατοικίας για να ελέγξουν δήθεν αν έχουν πρόσβαση στην περιοχή, έστειλαν άμεσα το συμβόλαιο κ υπέγραψα κ για ΕΟΝ Τηλεόραση,.Μετά αφού πέρασαν σχεδόν 2 βδομάδες που δεν μπορούσα να τους βρω στα τηλέφωνα που με παίρνανε επί 20 μέρες (όσο να με ψήσουν) , επικοινώνησαν ενημερώνοντας με πως "δεν υπάρχει γραμμή, αυτή τη στιγμή κ πρέπει να περιμενετε έως 3 μήνες για να βρεθεί γραμμή,αν περάσει το 3μηνο τότε δεν δεσμευεστε"!!! Εν τέλει μετά 3 μήνες έστειλαν τεχνικό να κάνει τη σύνδεση, ο οποίος άνθρωπος βιαζόταν να πάει κ σε άλλους κ δεν μπορούσε να κάνει τη σύνδεση με την Εον οπότε ήρθε την επόμενη. Τον ρώτησα τι πρέπει να ξέρω, πως συνδέεται κλπ αλλά λόγω βιασύνης μου έδειξε το κουμπί Εον στο κοντρόλ κ έφυγε τρέχοντας. Από την επομένη άρχισαν τα προβληματα σύνδεσης. Μηδενική ταχύτητα στο ίντερνετ , κ έλλειψη σήματος στην τηλεόραση. Πήρα τηλέφωνο κ μου είπαν να καλέσω τεχνικό ώστε να κάνει μετρήσεις τον οποίο θα πληρώσω ΕΓΩ Κ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΤΟΥΣ! Επιπλέον τους ρώτησα πώς μπορώ να αφαιρέσω τον κωδικό ώστε να το έχω ανοιχτο (αφού είναι απεριόριστο} φυσικά κ δεν τους το είπα αυτό... Ρώτησα πώς αλλάζω κωδικό, πως συνδέονται κλπ. Δεν είχα απάντηση πάρα μόνο "να καλέσετε τεχνικό " Δεν το έχω κάνει γιατί το θεωρώ άδικο κ πως με ξεγέλασαν. ΕΠΙΠΛΈΟΝ 1 . Κάποιες ταινίες (κ όχι πορνό) αλλά για ενηλίκους υποτίθεται δεν μπορώ να τις δω γιατί έχουν ενεργοποιήσει Pin γονικής άδειας!!!! 2. Το σήμα ίντερνετ δεν υπάρχει με το που θα βγω από την πόρτα του σπιτιού μου (δεν ζω σε μέγαρο Μαξίμου , αλλά σε 46 τ.μ διαμέρισμα στην Γούβα Παγκρατίου (πίσω από το 1ο Νεκρ. Αθηνών. ) Πείτε μου παιδιά τι να κάνω!? Δεν έχω υπολογιστή. Ένα κινητό Xiaomi Miui 12,5 note 8 gringo έχω κ αυτό από τον αδελφό μου. Επίσης το συμβόλαιο λέει πως ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ 3 ΜΉΝΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (μέρος της προσφοράς) 1.μεταφερθηκε το θεμα στην σωστη ενοτητσ. β.το pin ειναι 1234 το default. γ. το wifi δεν περναει 100 τοιχους αλλο τοσο τα 5 ghz.καλο ειναι το ρουτερ να το βαλεις μακρυα απο εμποδια. δ.το eon δεν ειναι κατι δυσκολο.σαν μια smart tv ειναι.5 10 λεπτα να το χρησιμοποιησεις το μαθαινεις.δεν ειναι κομματι του τεχνικου να κανει επιδειξη λειτουργιας περα απο το οτι λειτουργει. ε.οτι δεν υπηρχε γραμμη δεν φταιει ο παροχος.και ο χαλκoς και τα kv στο γουδι ειναι οτε. ζ.τα καναλια στο eon ειναι μεσω streaming και οχι μεσω satellite. 14 minutes ago, ekati_ellas said: Επι μέρες επικοινωνούσαν απτήν Νοβα-Forthnet ώστε να γίνω Πελατης. Ήδη χρεισζομουν Ίντερνετ κ η τιμή συμφέρουσα από το να ξοδεύω σε κάρτες στην Vodafone.Aφου έστειλα όλα τα στοιχεία μέσω Viber, ιδίως αποδεικτικά διεύθυνσης κατοικίας για να ελέγξουν δήθεν αν έχουν πρόσβαση στην περιοχή, έστειλαν άμεσα το συμβόλαιο κ υπέγραψα κ για ΕΟΝ Τηλεόραση,.Μετά αφού πέρασαν σχεδόν 2 βδομάδες που δεν μπορούσα να τους βρω στα τηλέφωνα που με παίρνανε επί 20 μέρες (όσο να με ψήσουν) , επικοινώνησαν ενημερώνοντας με πως "δεν υπάρχει γραμμή, αυτή τη στιγμή κ πρέπει να περιμενετε έως 3 μήνες για να βρεθεί γραμμή,αν περάσει το 3μηνο τότε δεν δεσμευεστε"!!! Εν τέλει μετά 3 μήνες έστειλαν τεχνικό να κάνει τη σύνδεση, ο οποίος άνθρωπος βιαζόταν να πάει κ σε άλλους κ δεν μπορούσε να κάνει τη σύνδεση με την Εον οπότε ήρθε την επόμενη. Τον ρώτησα τι πρέπει να ξέρω, πως συνδέεται κλπ αλλά λόγω βιασύνης μου έδειξε το κουμπί Εον στο κοντρόλ κ έφυγε τρέχοντας. Από την επομένη άρχισαν τα προβληματα σύνδεσης. Μηδενική ταχύτητα στο ίντερνετ , κ έλλειψη σήματος στην τηλεόραση. Πήρα τηλέφωνο κ μου είπαν να καλέσω τεχνικό ώστε να κάνει μετρήσεις τον οποίο θα πληρώσω ΕΓΩ Κ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΤΟΥΣ! Επιπλέον τους ρώτησα πώς μπορώ να αφαιρέσω τον κωδικό ώστε να το έχω ανοιχτο (αφού είναι απεριόριστο} φυσικά κ δεν τους το είπα αυτό... Ρώτησα πώς αλλάζω κωδικό, πως συνδέονται κλπ. Δεν είχα απάντηση πάρα μόνο "να καλέσετε τεχνικό " Δεν το έχω κάνει γιατί το θεωρώ άδικο κ πως με ξεγέλασαν. ΕΠΙΠΛΈΟΝ 1 . Κάποιες ταινίες (κ όχι πορνό) αλλά για ενηλίκους υποτίθεται δεν μπορώ να τις δω γιατί έχουν ενεργοποιήσει Pin γονικής άδειας!!!! 2. Το σήμα ίντερνετ δεν υπάρχει με το που θα βγω από την πόρτα του σπιτιού μου (δεν ζω σε μέγαρο Μαξίμου , αλλά σε 46 τ.μ διαμέρισμα στην Γούβα Παγκρατίου (πίσω από το 1ο Νεκρ. Αθηνών. ) Πείτε μου παιδιά τι να κάνω!? Δεν έχω υπολογιστή. Ένα κινητό Xiaomi Miui 12,5 note 8 gringo έχω κ αυτό από τον αδελφό μου. Επίσης το συμβόλαιο λέει πως ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ 3 ΜΉΝΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (μέρος της προσφοράς) και μπες στο ρουτερ και δες τα στατιστικα της γραμμης να δουμε αν πιανεις τα 100.επισης αν το κινητο σου ειναι παλιο και δεν εχει 5ghz τοτε δεν θα πιασεις ποτε τα 100.θα εχεις απο 30 εως 70 σε speedtest
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα