logo15 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Εδώ και κάποια ώρα 3 διαφορετικές 4g συσκευές δεν έχουν ίντερνετ. Παίζει πρόβλημα με κόσμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 14 minutes ago, logo15 said: Εδώ και κάποια ώρα 3 διαφορετικές 4g συσκευές δεν έχουν ίντερνετ. Παίζει πρόβλημα με κόσμο; Ναι και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Κι εγώ έχω θέμα μισή ώρα τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε άλλες σελίδες μπαίνει και σε άλλες τίποτα timed out. Κατά διαστήματα χάνω τελείως το δίκτυο τηλ. Πλάκα θα έχει να εχουμε παλι θέματα όπως το καλοκαίρι... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από logo15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 8 minutes ago, logo15 said: Σε άλλες σελίδες μπαίνει και σε άλλες τίποτα timed out. Κατά διαστήματα χάνω τελείως το δίκτυο τηλ. Πλάκα θα έχει να εχουμε παλι θέματα όπως το καλοκαίρι... Κάτι με το 5G παίχτηκε, γιατί όταν το γύρισα καθαρά σε LTE μόνο, έμπαινε ινσόμνια κανονικά, ενώ σε LTE/5G δεν έμπαινε πουθενά. Έβαλα unlimited συμβόλαιο τον Οκτώβρη, τι θέματα είχε το καλοκαίρι και για πόσο διάστημα? Μας γ@@@@σε σήμερα, πήγαινε το στριμ πολύ κομπλέ την ώρα που έπεσε 🤬 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, BaggsR είπε Κάτι με το 5G παίχτηκε, γιατί όταν το γύρισα καθαρά σε LTE μόνο, έμπαινε ινσόμνια κανονικά, ενώ σε LTE/5G δεν έμπαινε πουθενά. Έβαλα unlimited συμβόλαιο τον Οκτώβρη, τι θέματα είχε το καλοκαίρι και για πόσο διάστημα? Μας γ@@@@σε σήμερα, πήγαινε το στριμ πολύ κομπλέ την ώρα που έπεσε 🤬 τι παίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 43 minutes ago, logo15 said: Η γυναίκα μου κάνει κυρίως στιμ, είναι digital artist, φτιάχνει emotes, animations κτλπ 😁 (όπως η φωτό προφίλ μου) Πήγαινε πολύ καλά το στριμ χθες, ήταν μέσα κόσμος και έπεσε το ίντερνετ και ξενερώσαμε άσχημα. Δεν μου απάντησες όμως, τι παίχτηκε το καλοκαίρι με το 4G? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, BaggsR είπε Η γυναίκα μου κάνει κυρίως στιμ, είναι digital artist, φτιάχνει emotes, animations κτλπ 😁 (όπως η φωτό προφίλ μου) Πήγαινε πολύ καλά το στριμ χθες, ήταν μέσα κόσμος και έπεσε το ίντερνετ και ξενερώσαμε άσχημα. Δεν μου απάντησες όμως, τι παίχτηκε το καλοκαίρι με το 4G? Γενικό πατατρακ με κοσμοτε για 2-3 μέρες. Νομίζω υπάρχει αν ψάξεις και σχετικό νήμα εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 4 hours ago, logo15 said: Γενικό πατατρακ με κοσμοτε για 2-3 μέρες. Νομίζω υπάρχει αν ψάξεις και σχετικό νήμα εδω Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 59 λεπτά πριν, BaggsR είπε Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ! Για να σε βοηθήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 5 minutes ago, logo15 said: Για να σε βοηθήσω Είσαι άρχοντας, ευτυχώς χθες διορθώθηκε σχετικά γρήγορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, BaggsR είπε Είσαι άρχοντας, ευτυχώς χθες διορθώθηκε σχετικά γρήγορα! Εμένα με πήγε ψιλοφειλ μέχρι τις 3 όπου και με πήρε ο ύπνος 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 9 hours ago, logo15 said: Εμένα με πήγε ψιλοφειλ μέχρι τις 3 όπου και με πήρε ο ύπνος 😂 Ναι και εμείς - μόλις είδα ότι δεν είναι κάτι από την μεριά μας, πέσαμε να ξεκουραστούμε 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα