Mech2958 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ψάχνω εδώ και καιρό για την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου (πετρέλαιο αν γίνεται) για πόλη κυρίως. Θέλω όσο γίνεται πιο αξιόπιστο καθώς δεν μπορώ να τρέχω συνέχεια σε συνεργείο και αν καταφέρω να το συνδυάσω και με μια καλή εμφάνιση ακόμα καλύτερα. Είμαι ανάμεσα σε μοντέλα όπως το polo, το ibiza, το corsa και το mito. Κοιτάω αμάξια έως 6.000 max και 150.000 χιλιόμετρα. Έχει να προτείνει κάνεις τίποτα ή έστω να με βοηθήσει στη σύγκριση των παραπάνω ? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Mech2958
tutuyo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πετρελαιο και πολη με μικρες,μποτιλιαρισμενες διαδρομες, δεν ειναι ο καλυτερος συνδυασμος, για πολλους λογους που με ενα search εδω θα βρεις ανετα απο εκει και περα, να εισαι ενημερος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των αυτοκινητων που θα δεις ειναι εισαγωγης, με πιθανως γυρισμενα χιλιομετρα. Δυστυχως πεφτεις στην κατηγορια (μικρο πολης ντιζελακι που να καιει λιγο) που ειναι ακριβως στο στοχαστρο των επιτηδειων. Οτι χιλιομετρα διαβαζεις στην αγγελια εαν δεν ειναι τουλαχιστον 15-20κ/ετος να σε υποψιαζουν. Ολοι παιρνουν ντιζελ για τα χιλιομετρα καθως ετσι θα μεγιστοποιησουν την οικονομια Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από tutuyo 3
liakinen Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Κίνηση μέσα σε πόλη, μικρό αυτοκίνητο, με 6000€, αξιόπιστο (όσο μπορεί να είναι το καθένα), με φθηνά ανταλλακτικά σε περίπτωση που δεν είναι τόσο αξιόπιστο, με αυτές τις τιμές (έχουν ανεβάσει τιμές 1000€ με 2000€ στα μικρά εδώ και λίγους μήνες) έχουμε και λέμε 1) πας σε βενζίνη 2) τα 6000€ είναι ταβάνι; αν μπορείς να ανέβεις στα 7500€ έχει καλά αυτοκίνητα πχ Hyundai i20 7-9 ετών με λιγότερα χιλιόμετρα πχ κάπου 100.000 που είναι πολύ αξιόπιστο και τίμιο, Corsa βρίσκεις επίσης, Fiat Panda, Nissan Micra. Δεν εμπιστεύομαι VW group ιδιαίτερα όταν μιλάμε για μεταχειρισμένο. Mito πολύ καλό στο πάτημα και στην εμφάνιση αλλά με αυτά τα λεφτά χμμμ δύσκολο (ακριβά ανταλλακτικά σε σχέση με τα άλλα). Μακριά από εισαγωγής. Όχι ότι όλα είναι άχρηστα αλλά χλμ σίγουρα γυρισμένα πολύ, αλατισμένα από κάτω όσο δεν πάει σε σχέση με αντίστοιχα Ελληνικά. Δεν έβαλα το Yaris γιατί αν και είναι τρομερά αξιόπιστο και κάνει για όλες τις δουλειές είναι αυτό που πουλάει σαν τρελό και παίζονται οι μεγαλύτερες απάτες στην πλάτη του (γυρισμένα πολλά χλμ). Τέλος αν δεν βιάζεσαι κάνε υπομονή αφού την παρούσα στιγμή θα πληρώσεις καπέλο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, Mech2958 είπε Καλησπέρα, Ψάχνω εδώ και καιρό για την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου (πετρέλαιο αν γίνεται) για πόλη κυρίως. Θέλω όσο γίνεται πιο αξιόπιστο καθώς δεν μπορώ να τρέχω συνέχεια σε συνεργείο και αν καταφέρω να το συνδυάσω και με μια καλή εμφάνιση ακόμα καλύτερα. Είμαι ανάμεσα σε μοντέλα όπως το polo, το ibiza, το corsa και το mito. Κοιτάω αμάξια έως 6.000 max και 150.000 χιλιόμετρα. Έχει να προτείνει κάνεις τίποτα ή έστω να με βοηθήσει στη σύγκριση των παραπάνω ? Μην κολλας σε μάρκες, εφοσων ψαχνεις φθηνό μικρό μεταχειρισμένο, και μην κάνεις το τρομερό λάθος να παρεις αμάξι με βασικό κριτήριο την μάρκα, θα το μετανοιώσεις οικτρά.Θα ακούσεις χαζά, π.χ. η τάδε μάρκα είναι αξιόπιστη και η τάδε όχι, αν θέλεις να το ρισκάρεις και μετά να βαράς το κεφάλι στο τοίχο,δικαίωμα σου. Δεν υπάρχει αξιόπιστο αμάξι στην κατηγορία και στη τιμή που ψάχνεις με βάση τι εταιρεία είναι.Υπάρχει μόνο η συντήρηση που του γινόταν, τι οδηγός ήταν ο προκάτοχος, πόσο τυπικά ήταν τα service του. Οποτε διαλέγει κάτι που αρέσει σε εσένα, πας με άνθρωπο που γνωρίζει τι να κοιτάξει και τι να ρωτήσει τον πωλητή ώστε να μειώσεις όσο γίνεται τις πιθανότητες να πάρεις σαβούρα, και καλή τύχη.
Mech2958 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, liakinen είπε Κίνηση μέσα σε πόλη, μικρό αυτοκίνητο, με 6000€, αξιόπιστο (όσο μπορεί να είναι το καθένα), με φθηνά ανταλλακτικά σε περίπτωση που δεν είναι τόσο αξιόπιστο, με αυτές τις τιμές (έχουν ανεβάσει τιμές 1000€ με 2000€ στα μικρά εδώ και λίγους μήνες) έχουμε και λέμε 1) πας σε βενζίνη 2) τα 6000€ είναι ταβάνι; αν μπορείς να ανέβεις στα 7500€ έχει καλά αυτοκίνητα πχ Hyundai i20 7-9 ετών με λιγότερα χιλιόμετρα πχ κάπου 100.000 που είναι πολύ αξιόπιστο και τίμιο, Corsa βρίσκεις επίσης, Fiat Panda, Nissan Micra. Δεν εμπιστεύομαι VW group ιδιαίτερα όταν μιλάμε για μεταχειρισμένο. Mito πολύ καλό στο πάτημα και στην εμφάνιση αλλά με αυτά τα λεφτά χμμμ δύσκολο (ακριβά ανταλλακτικά σε σχέση με τα άλλα). Μακριά από εισαγωγής. Όχι ότι όλα είναι άχρηστα αλλά χλμ σίγουρα γυρισμένα πολύ, αλατισμένα από κάτω όσο δεν πάει σε σχέση με αντίστοιχα Ελληνικά. Δεν έβαλα το Yaris γιατί αν και είναι τρομερά αξιόπιστο και κάνει για όλες τις δουλειές είναι αυτό που πουλάει σαν τρελό και παίζονται οι μεγαλύτερες απάτες στην πλάτη του (γυρισμένα πολλά χλμ). Τέλος αν δεν βιάζεσαι κάνε υπομονή αφού την παρούσα στιγμή θα πληρώσεις καπέλο. Μπορώ να ανέβω λίγο ακόμα κοντά στα 7.000 αρκεί να αξίζει το αμάξι. πχ Hyundai δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι που να μου κινεί το ενδιαφέρον σ αυτά τα λεφτά, μόνο μερικά φιέστα.
thanasisxask Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 58 λεπτά πριν, Mech2958 είπε Μπορώ να ανέβω λίγο ακόμα κοντά στα 7.000 αρκεί να αξίζει το αμάξι. πχ Hyundai δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι που να μου κινεί το ενδιαφέρον σ αυτά τα λεφτά, μόνο μερικά φιέστα. Το smart σε βολεύει;
xaralas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Και εγώ για i20 θα σου πω. Αν δεν σου αρέσει ίσως κανένα κορσα 10ετιας, μερικά έχουν και εργοστασιακό lpg.
Mech2958 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, thanasisxask είπε Το smart σε βολεύει; Η αλήθεια είναι πως όχι 😂 γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστώ τον παραπάνω χώρο και δεν θα τον έχω.
Grim Ripper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Mech2958 είπε Η αλήθεια είναι πως όχι 😂 γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστώ τον παραπάνω χώρο και δεν θα τον έχω. Καλύτερα, τα κλέβουν αβέρτα. Πολλές ασφαλιστικές δεν τα ασφαλίζουν γι'αυτό το λόγο.
liakinen Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Mech2958 είπε Μπορώ να ανέβω λίγο ακόμα κοντά στα 7.000 αρκεί να αξίζει το αμάξι. πχ Hyundai δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι που να μου κινεί το ενδιαφέρον σ αυτά τα λεφτά, μόνο μερικά φιέστα. Δυστυχώς οι τιμές έχουν ανέβει πάρα πολύ. Σου έγραψα για 7500€ γιατί τον Σεπτέμβριο γνωστός μου πείρε ένα ωραιότατο i20 δεύτερης γενιάς μάλιστα (2015) 1.2 κυβικά που δεν είχε ούτε γρατζουνιά (ήταν και λευκό). Το έδινε 8100€ και τελικά τα βρήκαν στις 7500€ (είχε και φρέσκα λάστιχα). Μετά από λίγο ψάξιμο που έκανα την τελευταία ώρα διαπιστώνω ότι αντίστοιχες αγγελίες έχουν ανεβάσει την τιμή στα 9000€ με 10.000€ σε αυτοκίνητα που είναι 6-7 ετών (για το i20 μιλάω πάντα) και έχουν πάνω από 100.000 χλμ με κινητήρα βενζίνης. Απίστευτη κατάσταση πραγματικά. Να φανταστείς καινούργια τότε έκαναν περίπου 13.500€ - 14.000€. Αν δεν βιάζεσαι περίμενε ή ψάξε για κάποια ευκαιρία (δύσκολο το βλέπω). Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από liakinen
Mech2958 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, liakinen είπε Δυστυχώς οι τιμές έχουν ανέβει πάρα πολύ. Σου έγραψα για 7500€ γιατί τον Σεπτέμβριο γνωστός μου πείρε ένα ωραιότατο i20 δεύτερης γενιάς μάλιστα (2015) 1.2 κυβικά που δεν είχε ούτε γρατζουνιά (ήταν και λευκό). Το έδινε 8100€ και τελικά τα βρήκαν στις 7500€ (είχε και φρέσκα λάστιχα). Μετά από λίγο ψάξιμο που έκανα την τελευταία ώρα διαπιστώνω ότι αντίστοιχες αγγελίες έχουν ανεβάσει την τιμή στα 9000€ με 10.000€ σε αυτοκίνητα που είναι 6-7 ετών (για το i20 μιλάω πάντα) και έχουν πάνω από 100.000 χλμ με κινητήρα βενζίνης. Απίστευτη κατάσταση πραγματικά. Να φανταστείς καινούργια τότε έκαναν περίπου 13.500€ - 14.000€. Αν δεν βιάζεσαι περίμενε ή ψάξε για κάποια ευκαιρία (δύσκολο το βλέπω). Θέλω μέσα στον επόμενο μήνα να έχω βρει γιατί ξεκινάω και δουλειά όπου θα μου χρειαστεί. Ψάχνω εδώ και ένα χρόνο για αμάξι, για αυτό δεν αντέχω να περιμένω άλλο 😂. Αναγκάστηκα θα συμβιβαστώ με κάτι άλλο ώστε να κάνω τη δουλειά γιατί δεν το βλέπω να φτιάχνει η κατάσταση με τις τιμές. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 O κυριοτερος δεσμευτικος παραγοντας ειναι το πετρελαιο. Πετρελαιο+μικρο+μεταχειρισμένο ειναι τερμα ρισκο... Ποσα χλμ θα κανεις την ημέρα; Περιοχη;
kevintkz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/1/2022 στις 2:34 ΠΜ, Mech2958 είπε Θέλω μέσα στον επόμενο μήνα να έχω βρει γιατί ξεκινάω και δουλειά όπου θα μου χρειαστεί. Ψάχνω εδώ και ένα χρόνο για αμάξι, για αυτό δεν αντέχω να περιμένω άλλο 😂. Αναγκάστηκα θα συμβιβαστώ με κάτι άλλο ώστε να κάνω τη δουλειά γιατί δεν το βλέπω να φτιάχνει η κατάσταση με τις τιμές. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας Που κατέληξες γιατί και γω ψάχνω το ίδιο με σένα. Με τρομάζει που βλέπω ανάρτηση του 2014 που συζητάνε για fiat bravo στην τιμή των 5000€ και το 2022 για να το βρεις κάτω από 5000€ πρέπει να έχει 300.000 χλμ
thephotoshoped Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά κάτι αντίστοιχο θέλω να ρωτήσω και εγώ. Η τιμή των αυτοκινήτων πόλης αλλά και γενικότερα έχει ξεφύγει . Τι πιστεύετε για Lancia Delta μοντ. 2009 1.4 βενζίνη στα 6500; Έχω βρει και αντίστοιχο κινητήρα πετρελαίου 1.6 . Και τα δυο ελληνικά με περίπου 100.000 χλμ . Γενικά κυκλοφορούν ελάχιστα Delta όμως έχοντας οδηγήσει την 1.4 έκδοση βενζίνης ήταν απίστευτη η οδηγική εμπειρία . Δεν γνωρίζω όμως κόστος ανταλλακτικών - σέρβις κλπ.
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Παιδιά κάτι αντίστοιχο θέλω να ρωτήσω και εγώ. Η τιμή των αυτοκινήτων πόλης αλλά και γενικότερα έχει ξεφύγει . Τι πιστεύετε για Lancia Delta μοντ. 2009 1.4 βενζίνη στα 6500; Έχω βρει και αντίστοιχο κινητήρα πετρελαίου 1.6 . Και τα δυο ελληνικά με περίπου 100.000 χλμ . Γενικά κυκλοφορούν ελάχιστα Delta όμως έχοντας οδηγήσει την 1.4 έκδοση βενζίνης ήταν απίστευτη η οδηγική εμπειρία . Δεν γνωρίζω όμως κόστος ανταλλακτικών - σέρβις κλπ. Απ' όσο ξέρω είναι ίδιο αμάξι με το bravo, οπότε ισχύουν τα ίδια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα