andromahos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Paraklisi as apandisoun afti pou dokimasan kai piran poli klao apotelesma: Thelo na metafero tis tainies VHF (apo video) kai apo Video camera tie tainies pou exo ti hardware xreiazome pia programata kai pos ginete efxaristo ek ton proteron
Angelcrow Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Τι σύστημα έχεις; Πέρα από τον υπολογιστή με το dvdr Χρειάζεσαι μία κάρτα επεξεργασίας αναλογκού βίντεο canopus ή pinnacle αλλά μιλάμε για πολλά λεφτά και για επαγγελματική χρήση 350 ευρώ + Μία καλή κατά τα φαινόμενα λύση και κατά πολλούς είναι μία pinnacle dc 10+ η οποία κάνει γύρω στα 240 ευρώ αλλά δεν έχω ιδέα για επιδόσεις Πέρα από αυτες τις ακριβές λύσεις υπάρχουν και οι φτηνότερες αλλά με αμφιλεγόμενη ποιότητα(είναι θέμα προσωπικών αναγκών) αλλά χρειάζεσαι πολύ δυνατό μηχάνημα γιατί ο επεξεργαστής αναλαμβάνει την μετατροπή video in στην κάρτα γραφικών tv tuner - καλή πρόταση στην κατηγορία αυτή θεωρείται η terratec cinergy 400 κάποιες υλοποιήσεις usb που βγάζουν θύρες rca βίντεο και εικόνας και η τελευταία λύση είναι η αγορα ενός dvd - dvd-writer για τηλεόραση με ή χωρίς σκληρό δίσκο το οποίο το χρησιμοποιείεις για να γράφεις προγράμματα από την τηλεόραση για να βλέπεις DVD και για να περνάς αναλογικό βίντεο μέσα και να τα γράφεις σε dvd Προσοχή : Υπάρχει ένας παράγοντας που πολλοί δεν τον λαμβάνουν υπόψην τους Όταν ψηφιοποιείς αναλογικό βίντεο σημαντικό ρόλο παίζει και η πηγή από την οποία προέρχεται το βίντεο και η ποιότητα κατασκευής και οι επιδόσεις της στον ήχο και την εικονα δηλαδή χρειάζεσαι ένα καλό video player 6 κεφαλών κτλ. Γενικά από την βιντεοκάμερα θα έχεις καλύτερη ποιόοτητα αφού η κασσέτα δεν θα είναι αντιγραφή Δεν έχω προσωπική εμπειρία από μετατροπή vhs σε dvd αλλά γενικά αυτές είναι οι επιλογές σου
Vaghelas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Έχω δει εγγραφές VHS σε DVD με αρκετά καλή ποιότητα με χρήση του avermedia dvd ezmaker. Το μόνο κακό ήταν ότι για να επιτευχθεί η ποιότητα που είχα δει σε κάθε dvd χωρούσε μόνο 1 ώρα video. Η τίμη του είναι κάτω από 100 ευρώ. Αν θες κάτι κορυφαίο πας στη λύση που δίνει ο angelcrow.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.